S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be tudná valaki linkelni az eredeti exe-t?
hiba
tudjatok mire hasonlit egy kicsit ez a game, ott is ilyen nagy terep van csak eppen van mindenfele jarmuhasznalat is, az a boliviai game, ami a dzsungelbe jatszodik meg vmi delamerikai falvakba, leglabbis a szabasdsaga meg kicsit a megvalositas is olyan fps-rpgs mint ez persze a sotry tok mas 😊

blackparty
Nem értek egyeseket hogy mit nyavajognak hogy jaj csak eddig tudtam felhúzni a grafot, jaj tiszta ronda meg ilyenek, inkább örülnétek neki hogy fut a gépeteken mert egyeseknek még nem is fut.
Csak ennyit akartam.

DJ Skyline
meg egy kevéske pénz! 😊

Ez tény de ha a végére hagyták volna és egyszercsak befut a kiadó hogy NAMOST akkor már nem fognak ezzel szarozni hanem csinálják amit a kiadó (és a kiadóval kötött szerzõdés) mond....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

erx13
ilyen ujrateremtõdés hol történt neked? mert velem 1x se fordult elõ...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
nah igen lehetne ilyen dolgokba kötekedni, mert ugyebár dragunov se csak 800méterre pontos... de nem csinálhatnak mindent tul valosághûre...

És a vicc az hogy az elsõ patch javítása is elsõdlegesen multiplayer-re van kihegyezve...ki a faxomat a multi ha egyszer bugzik a game és idegesítõen újratermelõdik az ellen a pofám elé?😊)))

Ez igaz de azért ahhoz dolgozni is kell, licenszeléshez meg elég pár telefon vagy ilyesmi. 😊

Why so serious?

Hát 6 év alatt nem volt idõ optimalizálni,megoldani a jármûveket korrektül,bugmentesíteni,stb...😊

Glpetyus
Persze,hogy az.

De sokan elfelejtik,hogy LEHET,hogy a fejlesztõk nem a fegyver pontatlanságát akarták érzékeltetni,HANEM A KARAKTERÉT ? 😊
SZERINTEM ettõl -is- élethû a játék.

Na nehogymár 6 év alatt nem volt rá idõ?

Why so serious?

erx13
nah akkor mégiscsak lehet hogy igazam van 😊

erx13
hát mindegyiknek valami hüje neve van, nem az eredeti...pl obokan az szerintem fn fal de aztán kövezzetek meg ha nem meg ilyen dolgok érted...

Továbbra is fenntartom hogy a köcsög kiadó miatt elsietett kiadás a játék az is elképzelhetõ hogy nem volt idõ (vagy pénz) licenselni (gondolom azért a fegyverek nevét kell...)...

PhantomAss
milyen kamu nevek?

GOOBY, pls

Glpetyus
próbáld ki a most kijött patch-t.
De vigyázz,mert a mentéseknek lõttek akkor.

Kicsirigo
Én csak 1,5 évig voltam katona, de szerintem nem is hasonlít a játékban az AK hangja az igazira és a valóságban sokkal pontosabb.

erx13
hát passz 😊 igazábol amugy fingom sincs mér nem a rendes nevük van...

PhantomAss
mit értesz kamu név alatt?

GOOBY, pls

Lehet de nem igazán értem. A többi 4 millió fps-be ami évente megjelenik akkor miért nincs ilyen gond?

Why so serious?

jo ez nem cska attol fug hanem hogy rendszer menyire van leterhelve mas szarsagokal meg lehet hogy van virus stb... lehet hogy azert van valami gond. meg nekem volt olyan tok sokszor hogy leakat a game asztan ujraindult a gep

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

hiba
beszarok gyarekek...
mar 2gbyte ramom van, radeon x1950pro/256 es dynamic light mellett nem lehet texture detail kozepesnel jobb mert lekad az egesz tetu game

megneztem 1gbyte ram + swapfile 2g ugyan ugy akadozik mint 2Gb rammal!
mennyi ram kell ennek bazzeg? merthogy megneztem a rivatunerrel csak 1700mbyteot eszik max pedig van meg...

milyen konfiggal nem akadozik static light +max detail mellett?
vagy inkabb mennyi rammal?

erx13
hát csak tipp, de lehetséges hogy nem kaptak jogot az eredeti név használatára? mint az autós játékokba az autó nevek, mindenki látja mi az de mégis más a név...

Pedig elkezdenek. 😊 Amúgy azt mondja már el nekem valaki, hogy miért kamu néven futnak a fegyverek?

Why so serious?

PhantomAss
másrészt a fegyverek nagy része a valóságban is létezik, és nagyon jól le van modellezve pl az ak-k szórása, textúrája...szal a valóságban is ilyesmi
a fegyverhangok eredetiek (!)
3 évig voltam katona tudom hogy mirõl beszélek....nehogy a 14 évesek elkezdjenek vitatkozni hogy a bf2-ben jobb a kalasnyikov <#violent>

GOOBY, pls

Glpetyus

Nekem most is fentvan a gépen az Oblivion,nagyon szép,nagyon jó.
De ez nem az oblivion,de nem is a karbon (egyáltalán,melyik f@szfejnek -már elnézést- jutott eszébe összehasonlítani ezzel ??!)

bakvarnyu
Hát õ már elment aludni, késõn reagáltál.<#nyes>

DJ Skyline
valós?😄D ezen állunk le, mikor az Oblivion meg egy kitalált mesevilágban játszódik? 😊

bakvarnyu
látod skyline ezt gondolják az emberek<#vigyor1>
szépen össze lett ez rakva , mégpedig.

Azért Obliviont szerintem nem /bár én fantasy irányába alapba elfogult vagyok mert 12 éves korom óta imádom a fantasy-t/. Csak hogy menjen még a vita egy kicsit. 😊

Why so serious?

bakvarnyu
most ide meg mi a francot írtál !?<#vigyor1>

Jó a fixtv-vel haggyá amúgyis lámatv de egyszer odakapcsoltam Nfsu1 teszt volt és beközölte a teszter gyerek (lehetett vagy 14-15) hogy a játék irányítása tökéletes középút az az arcade és a valóságos vezetés között....😊))))

erx13
hm, értelmetlen veszekedés, de beszállok én is 😊, mindenkinek leht véleménye
igazábol én nehezen ítélem meg a grafikát mert már egy középkategoriásnak is jo indulattal nevezhetõ gépem van (intel pentium4 3ghz, 1792mega ram, és egy ati 9600xt 256mb os grafkártya)
igazábol én amikor elinditottam a játékot csak lestem hogy milyen jol néz ki, pedig dx 8 ba futtattam és nem maximumon, és amikor megláttam dx 9 es full maxos képeket hát aztakurva én olyat még nem láttam szerintem kib***ottul élethû, toltam CoD2 vel, toltam Oblivionnal meg hasonlo dolgokkal de szerintem azoknak a grafikáját ez bõven lenyomja élethûségbe...

gamestar pc guru meg az ilyen magazinok tesztjeit szertem legtöbbet sztem a demokat probálgatják és az alapján vonkják le a dolgokat mellé legtöbbje játszani nem bir vele pl pár éve fix.tv és brigád elindul és lelötték gratuláltam is neki hogy ilyen balfék meg amilyen gépeken általában tesztelnek hát azon én mario-t sem futtatnék a fix.tv és szarokat tudom miylenek voltak de az irodába is kevés 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

De ha azt veszed hogy a Tes4 (nem mondom hogy szebb,azt sem hogy nemszebb...) fullon jobban fut egy kisebb gépen sokkal nagyobb bejárható terep /látótáv mellett akkor azért megjelenik az ember feje fölött egy apró kérdõjel..😊

hat igen a grafika nem szamit anyira. Amikor elolvastam a gamestarban leirt dolgokat megjobban tetszik a game

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

bakvarnyu
Már mért lenne gyenge pontja?
Nem jellemzõ a mostani játékokra, hogy egy Radeon9600-al normálisan mennének.

a carbont megse emlitsd az a doom 3 nál is kidolgozatlanabb egybe esö grafika semmi tér hatása nincsen

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Nem bug a 10 gigában (ugyebár szabad hely követelkmény) kb 5 g a játék a maradék meg kb a virtuális memó ami nemárt hozzá.😊

akkor hova lett a maradék? az mi?😄

Teh pont a az egyik gyengepontja a graf/gépkövetelmény arány,szal ezt ne emlegesd..😊

Amúgy ha már összehasonlítgatunk meg szebbet akarunkmondani mondjuk a Call of Juarezt...Az szebb és kész...De tök más téma a két játék.
Mindenesetre jólenne abbahagyni ezt a grafikamizériát mert kb senkit nem érdekel akit meg igen az fejlessze haálba a számítógépét hogy mindig minden fusson 8600*7600-ban fullon,azvaló a grafikabuzi hülyegyerekeknek..😊
Én mindenesetre még mindig ott tartok hogy ha egy progiban vmi megfog akkor leszarom a grafikát még ha ronda ha nem...

Glpetyus
nem 😊

Glpetyus
anyu elzavart a faszba a gép elõl ? <#vigyor1>
puhapöcsü hülyegyerek

maffioso
öngól
gondolkozz el rajta bár ugysem esik le na csá

\"If in doubt, flat out!\"

10 giga helyett 5.7-et rakott fel.. ez vmi bug?

hát a hálf lájf 3-at <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

maffioso te marha huzzál már el a fenébe nézdmár meg jobban egy kicsit a karaktereket kb 5 méterröl a játékban a cod 2 ben meg a stalkerben sztem észre veszed a külömbséget vagy esetleg a vezérlö driverben minden nullára levan huzva vagy vmi mert akkor minden ronda de ez bazira nem ronda csak a fák de az már elhanyagolható cod kettöben speciel max grafon még az elmosodott texturákon s a feliratokon kivül mást nem láttam ebben még a feliratot is tisztán igaz ciril betükkel de van rajta olvashatoan közel mész az emberhez igencsak látszik hogy azzal dolgoztak nem egy vacak kis szimulált modellekkel van létrehozva egy karakter sem mint a cod ban...

az általad emlitett tes4 meg én nem méltatom arra hogy kirpobáljam egyrészt iszonyat igénye van másrészt igencsak béna irányitás meg stb grafikáról láttam képet söt rendesen is láttam nem egy nagy szám..

bakvarnyu
Hogy mit adnak ki idén??

maffioso
nem térek meg nem térek meg😄
na jo8 mert megyek😄
nyugtotok lesz végre

\"If in doubt, flat out!\"