S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ennyit akartam.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Why so serious?
De sokan elfelejtik,hogy LEHET,hogy a fejlesztõk nem a fegyver pontatlanságát akarták érzékeltetni,HANEM A KARAKTERÉT ? 😊
SZERINTEM ettõl -is- élethû a játék.
Why so serious?
Why so serious?
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
mar 2gbyte ramom van, radeon x1950pro/256 es dynamic light mellett nem lehet texture detail kozepesnel jobb mert lekad az egesz tetu game
megneztem 1gbyte ram + swapfile 2g ugyan ugy akadozik mint 2Gb rammal!
mennyi ram kell ennek bazzeg? merthogy megneztem a rivatunerrel csak 1700mbyteot eszik max pedig van meg...
milyen konfiggal nem akadozik static light +max detail mellett?
vagy inkabb mennyi rammal?
Why so serious?
a fegyverhangok eredetiek (!)
3 évig voltam katona tudom hogy mirõl beszélek....nehogy a 14 évesek elkezdjenek vitatkozni hogy a bf2-ben jobb a kalasnyikov <#violent>#violent>
GOOBY, pls
Nekem most is fentvan a gépen az Oblivion,nagyon szép,nagyon jó.
De ez nem az oblivion,de nem is a karbon (egyáltalán,melyik f@szfejnek -már elnézést- jutott eszébe összehasonlítani ezzel ??!)
szépen össze lett ez rakva , mégpedig.
Why so serious?
igazábol én nehezen ítélem meg a grafikát mert már egy középkategoriásnak is jo indulattal nevezhetõ gépem van (intel pentium4 3ghz, 1792mega ram, és egy ati 9600xt 256mb os grafkártya)
igazábol én amikor elinditottam a játékot csak lestem hogy milyen jol néz ki, pedig dx 8 ba futtattam és nem maximumon, és amikor megláttam dx 9 es full maxos képeket hát aztakurva én olyat még nem láttam szerintem kib***ottul élethû, toltam CoD2 vel, toltam Oblivionnal meg hasonlo dolgokkal de szerintem azoknak a grafikáját ez bõven lenyomja élethûségbe...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Nem jellemzõ a mostani játékokra, hogy egy Radeon9600-al normálisan mennének.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Amúgy ha már összehasonlítgatunk meg szebbet akarunkmondani mondjuk a Call of Juarezt...Az szebb és kész...De tök más téma a két játék.
Mindenesetre jólenne abbahagyni ezt a grafikamizériát mert kb senkit nem érdekel akit meg igen az fejlessze haálba a számítógépét hogy mindig minden fusson 8600*7600-ban fullon,azvaló a grafikabuzi hülyegyerekeknek..😊
Én mindenesetre még mindig ott tartok hogy ha egy progiban vmi megfog akkor leszarom a grafikát még ha ronda ha nem...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
az általad emlitett tes4 meg én nem méltatom arra hogy kirpobáljam egyrészt iszonyat igénye van másrészt igencsak béna irányitás meg stb grafikáról láttam képet söt rendesen is láttam nem egy nagy szám..