34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Broafka
    van egy olyan küldi a Duty vezérnél hogy Neutralize the bandit!

és valahova Agropahy vagy hova a fenébe küld, oké, ott vagyok, kinyírtam a terület összes banditáját, még a földalatti bázisban is, de még mindig nincs meg a küldetés, itt mit kell csinálni?

help pls!
  • DeviloftheHell
    akkor passz
  • crazyclone
    nah szoval szeretném leszogezni hogy nem akartam ekkora ugyet csinálni a dologból és jah tudom hogy már régi infó amugy meg HL simán veri STALKER -t AI -ban grafikában stb (ahhoz képest mikor adták ki XP) én azér furcsálom az öt évet lehet hogy húzták az időt és megvárták amig nyugottan kitudják lopni a cuccokat nem mondtam hogy igaz csak azt gondolomm
    a játékról a véleményem..... hát nemrosz sőt nagyon joo de nekifogtam stalker folotti fokozaton majd stalkeren is annyi a kulombség bazz h.. teljesen más játék ez nem tetszik a másik ami nem tetszik h nem ragaszt a géphez a játék nem foglal le ...és mire jok az arifactsek nem érzek semmi kulombséget
    a lényeg ha megjelenne egy HL3 az minden szempontból vinné a pálmát!
  • grebber
    Éppen ez az hogy van fülvédöm de semmi hatás :(
  • Broafka
    ti meddig jutottatok el az Arénában? :)
  • DeviloftheHell
    mert kell egy fülvédö amit a doki ad anélkül besem jutsz a teherautóig
  • grebber
    Mennék a Hotelba ahova a doktor küldött,de miután eljutok arra az útra ami P... felé vezet (nemtudom hogy kell irni hülyeséget meg nem akarok) kiirja a game hogy Critical Psi-Emission Level.Már végigtoltam a gamet de akkor ezt nem irta ki, hanem simán végigtudtam itt menni!

Mivel lehet védekezni a Psi-Emission ellen??
  • kobra223
    helo raptor2 ha olvastam talán jövő kedre elkészül a fordítás?
  • DeviloftheHell
    kb mikorra lesz meg?
    nincs gondom az angollal de hát jobb szeretem az anyanyelvem meg azért másodszorra elörröl már nem szoktam végig olvasni a szövegeket csak nyomom a következöt igy meg elolvasom ujra :D
  • Gideon Wieth
    ha megvan a béta tesztes elküldené nekem valaki ? :) mondjuk raptor.. nemk kell h le legyen tesztelve, majd segítek és akkor elmondom a véleményt:) csak mond mit csináljak ... de bizti jó lesz..
  • Broafka
    ilyen nekem is volt, ez egy pillanatnyi hiba ovlt nálam is a háttérrel, így elhúzza az egészet, menztsél,aztán lépj ki az egész játékból, majd töltsd be újra, és akkor elméletielg megjavul.
  • Raptor 2
    Nem lesz meg estére
  • Hassan B
    Nem lesz meg... hacsak Raptor el nem megy elvonóra... XD
  • DeviloftheHell
    na szuper estére meg lesz a magyaritás? :D
  • barmi
    ha feltolom a honositást az 1.000000-s gamára akkor a mentések müködnek majdan? vagy a honositást is csak 1.0001r-e lehet majd felrakni?
  • xj700t
    Köszönöm
  • barmi
    A hiba az Ön készülékében van :)
  • Ron Ragm
    Sugárzás mellékhatásai: a fák osztódással szaporodnak :)
    Amúgy hiba, nem nagyon hallottam még ilyet, a helyedben feltenném a patch-et és drivert frissítenék.
  • HolyZoly
    Sziasztok!

Mikor kilépek a Trader bunkeréből érdekes látvány tárul a szemem elé: ha elmozdítom a kamerát, a fák "megsokszorozódnak", vagyis a game kirajzolja őket az új helyre is, de a régin is ott maradnak egy ideig. Maga a játék ilyen, vagy a hiba az én készülékemben van? :)
  • Broafka
    hogy tudok csatlakozni mondjuk a Dutyhoz?

már mingyá itt van a játék vége és még mindig nem csatlakoztam egyikhez sem! :)
  • Me Ga
    Ki kell menned hátra az udvarra, és a nagy kétszárnyú ajtó mögé a szabadba. Ha ott is likvidáltál mindenkit, akkor OK a küldi.
  • BlueGold
    Voltál már kint az udvaron is? Nekem ki kellett menni a hátsó kapuig lelőnni a ott levő banditákat utána "lett csak kész a munka".
  • barmi
    ...láttam tiszta vizet a stalkerben...

Hol a pic*ában láttál tiszta vizet a stalkerben?? én nem találkoztam vele, legalábbis nem emléxem rá :D
  • FlyHigh
    Ezzel csak azt akartam hogy valamilyen szineten egymásra épülnek a játékok, és nem értem hogy miért fáj neketek hogy esteleg egy-két dolog benne van a stalker-ban más játékokbol. Nem buktatok rajta, nem a ti munkátok egy részét copyzták, főleg az nem bukott rajta ki torrentröl lekapta azt play.
  • FlyHigh
    Doom-tol ellopták az fps nézetet, a doom3 roe-be belelpoták a gravity gun-t, tiszta játszma, néha a másébol is kell táplálkozni, ha jó:D
  • BlueGold
    Hello! Valaki segitsen legyen szíves! Ott akadtam el, hogy a Botev-töl elvettem a kulcsot visszamentem arra a helyre ahol a Labor ajtó van a pincében. Kinyitottam az ajtót, átmentem a laborba felszedtem a papirokat és mégis azt irja ki a játék "Find the labor entrace". A kereskedő ezért nem veszi el az "iratokat" és nem adja a további fő küldetést. Hol ronthattam el? Vagy mit kellene tennem még?
  • _Atti_
    hm bennem amugy megfordult amikor először láttam tiszta vizet a stalkerben hogy érdekesen hasonlit a hl2 vizére..hát kiváncsi leszek:D amug ezek annyira generic cuccok többnyire hogy kétlem bármi is fog történni
  • TIBI
    Biztos más is kérdezte, de nem találom: még az elején járok a játéknak, egy hangárban kellett találkoznom egy stalkerral, akitől infókat tudhatok meg Strelokról.A hangárt már kipucoltuk, sőt több banditatámadást is visszavertünk az itt tartózkodó két stalkerral, ennek ellenére a csóka semmit sem hajlandó nekem mondani.Folyton azt hajtogatja, előbb segítsek neki harcolni, utána majd tárgyalhatunk.De meddig?Már hajnalodik és banditáknak se híre, se hanva.
    Ez is egy újabb bug?!
  • kobra223
    nekem egy ati radeon 9550-es video karim van és megy a stalker
  • Spunge
    nem fog meni
  • kobra223
    szasztok nem tudom néztététek de már 98 százaléknál tart a magyaritás nem győzőm várni hogy magyarul toljam a stalkert.
    szerintem jó lesz a magyaritás
  • samhun
    hi
    geforce 4 mx4 64mb n menne a játék? 128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600 .... ezek xerint ugye nem?
  • dante3
    Simán bemásolod a játék könyvtárába a gamedata könyvtárat!
  • Falabu #22683
    Szerintem ugyan azt a ps tutorialt használták a víz elkészítéséhez:P
  • xj700t
    A modokat hogyan lehet felrakni ?
  • mila69en
    hát ezt én is tudom már egy jó ideje:P
  • LoCk
    Végigtoltam
    3 fele végét láttam edddig..van több is?

Nagyon jó game.
  • wantonly
    Ez terjeng a küldöldi oldalakon/fórumokon, vagyis ki lopott kitől és, hogy tényleg lopás-e. :P

http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449
  • mila69en
    és ezekkel a képekkel mit is szeretnél perezentálni?:)
  • wantonly
    Igaz, akkor véletlen volt. :)