34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Code92
    igazad van a nők télleg hiányoztak a gammából sztem nem reális h. chernobilban nem élnek nők...bár tök mind1 úgyis főként az akción van a hangsúly
  • DeviloftheHell
    ja már a stalker vezet? :D ezekszerint ér vmit ha az elsö 3 helyet elfogalo sims et leverte
  • tugyiti
  • el Boogie
  • Code92
    húú én örülök h. kivették ezeket....mikor először toltam akkor főleg este játszottam full sötétben, ha akkor egy ilyen rámtör mondjuk az x18 as labban akkor ordítva ugrottam volna fel a székecskémből:D
  • DeviloftheHell
    én speciel minden evő vagyok Command & Conquer sorozattól kezdve a ürszimulátorkig mindent kivéve a simset mert azt megtudom ölni aki annak a lemezét mutogatja vagy ilyesmi
    rpg rts fps szimulátorok de csak aminek sci-fi tartalma van és normális meg ezeknek a keverékei
  • wesker24
    Nekem csak egy bajom van a játékkal még pedig az hogy nincsenek benne nők !!! habár ez érthető lehet túlságosan is elvonták volna a figyelmünket (főleg ha bikinis csajokról lett volna szó) !!!

Amugy simán belerakhattak volna női mutánsokat is mint pl 6 mellű 4 lyukú nöt, szivesen eljátszottam volna vele !!!

Mint ahogy a képen is látható !!!

• mila69en
    ne a 2006-ost nézd:D
    szerk: most nézem hogy mán az usa top 10-ben is az első helyre kandikáklt:) uk első német meg leesett a 3-ik helyre
  • el Boogie
    Rátapintottál cimbi, mert ezt a játékot szerintem k*rvára nem "fps buziknak" csinálták, a "kiugrokatáposmonsztacsoportelé200+páncéllalosztlegyakommindetéseztmegcsinálomnekedmultibanis" gyerekeknek. Ez egy "Oblivion-szerű" fps-rpg. Úgy látom eddig csak a kő-fps fanok rinyáltak hogy "de sz*r ez a játék" - felhozva többek közt hibának azt, hogy itt az ellen is tudja az egylövés-temetés címűt...
  • crazyclone
    de amugy nem montam h rox a gamma nagyon tetszik csak nem találom jobbnak a HL nél de pl a doomnál sokkal jobbnak tartomm most nem kell aszt hinni hogy ki kritizálom a gammát és sok játékot találok jobbnak a HL nél
    nemtom mér lettem én a te szemedben stalkerellenes de ezzel #22719 a kommentel teljesen egyetértek
  • DeviloftheHell
    sims..... na azért záratnám be az EA-t
  • Broafka
    fa**om de undorítók ezek :-/
    főleg az a nagyon hátranyúló karú

és az a szörnyúű hogy ilyen, vagy hasonló volt is a valóságban :-/
  • mila69en
    ha megjelenne de mivel nincs így nem viszi a pálmát:) stalker van és viszi a pálmát:) elég csak az uk top 10-et meglesni mi csücsűl az első helyen:)
  • dante3
  • DeviloftheHell
    én a jelenlegiket is kiritizálom ha van mért a valve-t a AI hiábért szidtam mint a boktor az ID-t a trágya 3d-snek nevezett grafikáért meg a undoritó egybe mosodo texturákért meg stb mindennek van bugja csak kérdés kics vagy bazi nagy
  • crazyclone
    khmmmm azér eztek után azt mondanám mindenki tartson ki a maga véleménye mellett
    mindig az a jo gamma amelyik épp megjelenik hát normális csak annak aki nem normális XD
    amugy meg nem vagyok stalker bu*i ugyhogy le nem szarom mennyire értessz a gammához ugyesen játszodd még végig négyszer
    majd megjelenik a crysis lehet h egy naon buta gamma lessz (nem hinném) de akkor az lesz a menő
    jah és tudom hogy kell egylovésre állitani és csak 3 fegyver van nálam végig XP a játékot most átlag embernek vagy fps buz*knak csinálták?????????????????
  • barmi
  • DeviloftheHell
    amugy hamár a bugoknál tartunk felhozzák sokan a HL2 öt AI ben nos én szerettem látni a konzoljában bazi vörös betüvel 2 perceként AI DISABLED!
  • bacow
    már nem azért de mi a bánatnak kell fikázni ezt a játékot igaz hogy vannak hibái melyik játéknak nincsen? meg hogy sokat huzták és hogy egy csomo mindent ki vettek belöle attol függetlenül ez egy über fasza játék ugy ahogy van nekem nagyon tetszet akinek meg nem az igy járt majd játszik mással
  • DeviloftheHell
    amugy a kritizálokkal szivesen nyomnék egy multiplayer partit márha rábirom a jó kis tört verziomat hogy hajlando legyen ugy elindulni és megnézném menynire tudnak egyesek löni mert sztem pisztollal elöbb lelöném mint ö engem gépfegyverrel :)
  • barmi
    Egyébként pedig a fegyverek is ki vannak osztva számokra szoval nem kell a görgövel szarakodni ha nem akarsz válaszd a könnyebb utat. megteheted
  • barmi
    Nem tudom milyen szinten merültél bele a játékba de rengeteg butaságot írtál az értékelésedbe már ne is haragudj. Ilyen butaság pl hogy nehézkes az energiafeltöltés. LoooL egy gombot kell megnyomni (Presze ha be van állitva a billentyükiosztás)meg hogy jobban lönek kluttyogtatoval mint te a legedurvább stukival( ez pedig csak téged minősít nem a játékot :D ) és még hosszan sorolhatnám a bugjaidat. De azért nincs harag?
  • el Boogie
  • haxoror
  • haxoror
    Engedd meg hogy elsőként gratuláljak ehhez a műhöz, nem semmi.

A játéknak 7 fajta befejezése van, abből 5 hamis befejezés amit az "érdemtelenek" kapnak meg, ezekből semmi sem derül ki, a főhős szimplán elbukik.

"súlyhatár, lihegés, elfárad" valóban egy idő után idegesítő lehet annak aki képtelen magától rájönni arra hogy az artifaktok vajon miért lehetnek a játékban továbbá egy csomó fegyvert magával cipel mert nem jött rá hogy hogyan kell egyes lövésre állítani és arra sem hogy a kereskedőknél lehet lőszert vásárolni...

Asszem egy 10-es skálán én inkább téged minősítelek 3-asra.
  • tugyiti
  • DeviloftheHell
    baromi sokat dobtak volna a hangulaton föleg ha ezek késö este jöttek volna csak elö
  • grebber
    A lelött ellenfeleknél van injekciótű azókat is lehet használni sugárzás ellen!

Ruhát meg véletlenül se vegyél ugyis fogsz találni csomot a game során!
  • el Boogie
    A HL-n meg nem tudom mi a f*szt esznek, én pont ott éreztem azt ami miatt "ezek" sírnak, mögyök a "csőbe" oszt kész(mert ugye szabad ég alatt is lehet csőbe menni, nem muszály azt alagútban meg szűk járatokban tenni ala Domm3). Furmányos AI a HL-ban? Haver miért, mert visszalőtt???
  • adammmmmmm
    Hy. Csak most kesztem a játékot de nem tom merre felé lehet olyan ruhát venni ami ellenál a radioaktivitásnak. Az első északa veszem észre, hogy hirtelen meg nőt a radioaktivitás és nincsen elég vodkám. Ezért vissza mentem ahoz az üzletemberhez ahol kezdtem.
    És mostana nincs ötletem merre menyek?
  • DeviloftheHell
    egyik half life ban sem láttam pedig ami létezik összes kiegészitöjét végig toltam abban még olyan is volt föleg az 1 nek a kiegjeiben hogy megy elörre a hülye biztonsági ör aztán se lát se semmi észre se vette hogy elötte lötte le az automata ágyu a korcsot ez meg ment arra na mondom szép

stalkert most masteren játszom 200 méterröl késö este a játékban neki állt 3 bandita ak val löni csak néztem a másik kettö meg megkerült és hátulról vadászott volna le csak elöbb kapták el a kutyák öket mint megláttam volna a bozotban
  • Raptor 2
    F**om. Néha elgondolkodok, öt év fejlesztésből mi a rákért vették ki ezeket:

Meg amikor jön van 20 patkány, és rágják a player tökét...azok a régi szép idők...
  • el Boogie
    Igazd van, akkora a különbség! Istenem, de jó, hogy nem lett olyan **** mint a Doom3!
  • crazyclone
    EGYETÉRTEKKK!!!!
  • DeviloftheHell
    na a doom 3 grafikájáról anynit hogy nézdmeg a falakat egy papir rajzon több 3d-s hatás van mint abban a játékban hogy néz az már ki könyörgöm hogy ott egy ilyen lehuzhato kapcsolo és egybe van a fal vonalával még a beesönek látszó része is??????
  • Raptor 2
    Pontosan. A HL-ekben nem láttam példát arra, hogy valaki gondolkodott volna. Egyedül a csapatjáték volt szép NÉHA pl: egy házban lapultam, bevártam volna az elleneket, azok szépen előrekültek egy shotist, és szépen fedezte hátulrol két gépfegyveres, plusz megkerülte egy a házat, és hátso bejárattol jött. De lehet ez is csak véletlen .)

A STALKER-ban meg folyamatosan segítik egymást, csapatmu ott van... No meg a külső élet, amit élnek az odabasz...
  • el Boogie
    ...továbbra is...
  • xrate
    nem semmi ez a játék. de nem is valami.
    a látvány valóban szép, habár semmi különös az eddigiekhez képest.(doom3, hl2)
    a játékmenet, a story egyenesen nulla. már a cím is értelmezhetetlen, mert konkrét köze a történetnek sem csernobilhoz, sem a tarkovszkij féle stalkerhez nincs. a játéknak nincs célja, nincs fő küldetés. az összes befejezés buta, ostoba, egy hároméves gyerek sem élné bele magát.az ellenfeleknek semmi köze a játék befejezéséhez, végig nem tudjuk meg kik, és miért támadnak minket. valószínűsíthető hogy a sugárzás miatt alakulnak ki a mutánsok, akikből kevés és látványában gyenge ötletszegény alakokat vonultatnak fel az alkotók. ötlettelen és szokásos helyszínek, játékelemek (csatorna, alagút, rámpák, kapcsolók, sötét, stb..)amolyan semmilyen az egész.a játék során több száz kilométeres gyaloglások után nem történik semmi különös.
    dög unalom.az, hogy a bárba folyamatosan vissza kell térni a cuccokkal, több órát tesz ki a játékból, sokkal jobban jártunk volna egy gyorsabb, lineáris játékmenettel. az eleinte még érdekesnek tűnő dolgok (súlyhatár, lihegés, elfárad) egy idő után idegesítőek, főleg annak tükrében, hogy egy csomó fegyvert kell cipelni, amihez mindössze 20-30 töltényt lehet összeszedni. a grafika bugos, időnként a semmiből pattannak elő a szörnyek, alakok, akik ettől válnak komoly ellenféllé és nem attól hogy jól mozognak. a katonák, csavargók jobban lőnek pisztollyal mint én a legjobb fegyverrel, időnként nevetséges és bosszantó ez az egyenlőtlenség. a fegyverváltás, életfeltöltés nehézkes, gyakran az ellenfelek mozgása arra indul, hogy lehajolok valamiért.
    összességében, a fejlesztésre fordított időt és a végterméket összehasonlítva az értékelésem a 10-es skálán 3-as. mondom: a látvány valóban érdekes, de ennek csak akkor van jelentősége, ha egy jól játszható, ötletes történet részese vagyok a játék során.
    összeveteve az eddigi nagy durranás fps-ekkel azt mondom, hogy kb. akkora a különbség a hl2 és a stalker, vagy a doom3 és a stalker között mint egy lada, vagy zaporozsec és egy wolksvagen között...
  • DeviloftheHell
    hát az half-life AI ját ne emlegesd föleg a 2 ét ehez! az egyben is csak jött elém szépen hogy löjjem le na ez aztán nagy gondolkodás a gépröl....
  • el Boogie
    jobb a HL??? Akkor mönnyé továbbra csőbe köts..!