S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
en meg csak fegyert meg egyket inverotys cuccot tudtam eldobni, de az oda esett az orrom ele 😊

Ak74-et használják kistávolságú mesterlövész fegyverként életben...Hangját is megtudhatod van pár videjó a neten fegyverekrõl...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tomee14
#19770 please 😞

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

hiba
hat bazki akkor tenyleg nemtom mia franc gebasz van nalam <#wilting>
mas game nem akadozik, vegas, arma, tdu faxan mennek csak ez doglodik 😞

a fegyver modellekre vissza térve eredeti hangját nem tudom milyenek pontosságát sem de a modellek elég élethüek és a 90% át google ben meglehet találni csak ilyen ak74/u meg ilyeneket nem találtam meg a sima 74 est igen

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Figyimá nállad vmi gebasz van...😊
Monnyuk nemnagyon hasonlítgatom a videókarikat sose szal nemtom az x1950pro jobb-e a 7900gs-nél...
Viszont nállam a64 3500+(nincs húzva) 1gb ddr800 gef7900gs (rivatunerrel zaklatva) fix 3gb virtuális memória és 1280*1024-ben AA kivételével mindent fullra csapva full dynamic világítás mellett nyomatom röccenésmentesen..Egyedül load után swappol egy 10-20mp-eset (elsõ load után csak) meg néha úgy 10 percenként ilyen 1mp-eset...Amúgy még sokellenfeles csata esetében sem röccen át szaggatásba.....

Proview

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

megmondom neked mi a ludas a 3800 as procid 128k cache a prociban az huzza le a szaggatást videokártyának simán birnia kéne ram is elég de az a proci egy hulladék

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

nem válaszra nyomtam rá de már törölték a hozzá szolásást az emberkének

fear rel játszottam hát megsem közeleti ezt az ai-t mert ott elkezdem löni vagy a katonát vagy a késöbbi fene se tudja milyen lényeket az nem fut el amint lövöm és fedezékböl tüzel az utobbival meg nem játszottam még

tomee14
#19770 pls

Nem hanem az iwiwmajomnak😊

hiba
naszoval feltettem a patch-et meg az agp aperutre-t 256-ra
igy 2giga rammal radeon x1950pro/256 + x2 3800+ ugy ahogy jattszhato majdnem max gfx-on: dynamic light, atialias off, distance/object/texture max-1-es beallitsokkal csak neha neha akadozik. rivatunerbe azt irta 400mbyte videoramot eszik, ez megtelelik akkor kezd marhara akadozni, szal valoszinu ez az egyik game aminek nem art az 512 mb vidoram. viszont hozzateszem hogy patch miatt cseszhettem a menteseimet, igy ujra kellett kezdeni a gamet, es egyszer mar max beallitasok mellett tokeltes volt a jatek nem akadozott de egy nap mulva behalt <#falbav> szal majd holnap kommentezem, hogy jó -e még <#nyes>

Danke sün!😊

Ai: Fear
Graf: Call of Juarez

De ettõl még nem fikázom ezt a játékot csak vannak bajai amik engem idegesítenek (és sztem másokat is) de ettõl még elvok vele mint a befõtt...😊

tomee14
hmm lenne egy kérdésem. a red forest-i küldetéshez hol tudok radioaktivitás elleni cuccot? mert amint belépek pár másodperc aztán kampec :S elõre is thx!

Raptor 2
OK, végülis nem tudtam, mikor kezted el. Bocs hogy meggyanúsítottalak vele<#kacsint>
Akkor én is mondok vmit:
Amióta megvan a játék, kb órát jácchattam vele, mert a rohatt magyarosíttást csinálom, a csapattal együtt nektek!!!!<#hehe><#zavart2><#vigyor>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

hmm egyre több kis hülye aki szidja a játékot egyrészt késett, másrészt mert a gépén nem fut maxon vagy nem birja beállitani vagy egyszerüen kisem tud menni a bunkerböl
de azt észre nem vennék hogy én ilyet játékban még sosem láttam hogy elbujik vmi mögé az ellenfél elfut fedezéket keres magasabb helyre megy lövészkedni meg stb
ö és amelyik fikázza mondjon ennél jobbat jaa és kezdjük azt hogy lcd monitoron nem 1024x768 ban kéne játszani ami az alapja ugy persze hogy szarul néz ki fix képpontos cuccot kevesebb képpontra állitani hát..
ezen végtelenségig lehetne vitázni

Én meg a szaladsá? A netrekerülés napja óta napi 2-3 órát tolomés még csak 3 nagyterep van fullra bejárva meg úgy elkobászolgatok mindenfelé,sztorivban alig haladtam....😊

csak nálam nem akar elmúlni 😊 konyec van
akkor leveszem õket az övemrõl köszi
Raptor 2
Te is végigszaladsz rajta? Amugy hidd el, magyíarul más élményt ad, sztem lesz kedved ujrakezdeni 😛
A fordítás ugy. jövõhétre várható, de ez még nem hivatalos információ<#kacsint>

Hát figyu aki meg bejön ilyennel hogy ez egy szar /indoklás nélkül/ arra nem is kell reagálni mert úgyis csak kötekedni jött. Ha meg nekiáll sértegetni azzal úgyis csak magát minõsíti.

Why so serious?

Vagy kereskedõtõl vagy hulláknál is van nagyonsok (pirosas tekercs szerüség)....
Bár eddig sok értelmét nem láttam mert még ha piros vérzés ikon jelent is meg az is magától elmúlt vagy 20mp alatt...Monnyuk lehet artifact miatt...

totál fullra leforditjátok? 😊
ha igen kb mikorra lesztek kész?
magyarul is ujra végig akarnám jáccani 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kb mikó lesz ez 100%? Mer amilyen intenzitással viszem a játékot még vagy 1 hét lesz mire végigtolom...Legalább a végén látnék magyar feliratokat😊
Újrakezdeni max akkor fogom ha már kijött hozzá vagy 1 giga patch és egyéb modok😊

Ja és azt kereskedõtõl kell beszerezni?
Kötszer..Bleeding ellen..😊

grebber
Mert mostanában ez a trendi akinek nemtetszik a gameben valami egybõl elküldik a ..... Nemtom miért kell ezt.
Amúgy a grafika nekem sem tetszik viszont a hangulat nagyon.
Lehetett volna benne pár ijesztgetõs jelenet dehát nem volt 😞

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
azért a vélemény nyílvánító se úgy jöjjön ide, hogy kalap szar, és ennyi, semmi indok! volt erre ma már több példa is! valaki elmondja szépen normálisan megindokolva, hogy szerinte ez rossz, nem jó, és hogy miért, az rendben van, de hogy ide jön valaki, "sziasztok, ez egy szar", és ennyivel le van rendezve ez így szerintem nem nagyon

hiba
hát ez kurva nagy te <#nyes> még poinnak is jó
optimalizalva ez is csak dx8ban van 😊

Ha vérzek akkor mi a teendõ? Zöld-narancssárga-piros vércsepp és nem tudok ellene semmit tenni. Bocs ha már volt.
Raptor 2
Egy kis ízelítõ a fordításból:

Optionsból:
Options1
Options2
Options3
Options4
Options5
Options6
Options7

Játékban:

Többi:
Ingame1
Ingame2
Ingame3
Ingame4
Ingame5

Inkább az a gond ha valaki beírja hogy ez egy fos mindenféle indok nélkül és amikor nagynehezen kiböki az indokot és visszakérdeznek hogy mermármér szeritned akkor egybõl jön a tetris,meg a szobafalam...😊)))

: DDDDD
Ja én se értem hogy ha valakinek más a véleménye akkor rögtön személyeskedünk meg sértegetjük. Valakinek ugy látszik ez kell.

Why so serious?

sevendoor
tud vki egy olyan HEX editort amit nem kell telepiteni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

DJ Skyline
izé, véleményt lehet mondani a játékról, ok! de ha egymás fikázásába megy át a dolog, akkor inkább az MP/Off/Spam topikot ajánlom! ott annak hordjátok le egymást, aminek akarjátok, de itt ne! thx!

Nem tom mi bajod van a grafikaval teljesen jo csak nem DX8 ban kell nyomni de meg aban is jo

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Vagy mindenki a gears of war-al játszikés ahhoz hasonlítgat,de akkor mitkeresnek a pc-s topicban,pc-re majd csak jövõre...😊

DJ Skyline
az a baj, hogy nem fotorealisztikus, és hogy nem DX10 alá készült! 😊 az már szar! 😊

Elavult? Hát emberek vagy az én szememmel van baj vagy a tietekkel. 😊

Why so serious?

ha ugy konkrét akarok lenni akkor az egész,nem beszélve az elavult grafikárol ezekröl a szánalmas párbeszédekröl,a missziókról és még sok mindenröl...
tuti hogy az a baj hogy csak 1 pisztojom van es 2 tar kell a banditaba

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

DJ Skyline
derék, részleteznéd is, hogy mi nem tetszik, vagy csak szimplán fos? 😊

emberek csak most probáltam ki ezt a játékot ekkora rakás fost már rég láttam !!!
Boiling point ennél rpg-bb volt viszont egy hatalmas fos optimalizáció,összetettség terén....Akkor uninstalloztam amikor megbízott a katonaság a drogbáró iratainak ellopásával hogy bizonyíték legyen...bementem a báróhoz (csakúgy beengedtek kérdés nélkül) fejbelõttem,kiírtottam a fél bázist papírokkal visszamentem a megbízóhoz azmeg közölte hogy köszi a papírokat ittvan az ígért 200 dolcsi...😊

Kicsirigo
Nincs nekem bajom azzal ha nem valósághû, nem is várom el a játéktól. De ne is állítsa ezt senki.

Nemtom én sorba kapom...Pucoljam ki a tábort...Kipucolom mehetek kasszához hogy fizessenek kimegyek a helyszínrõl 5 perc mulva visszamentem ugyanúgy hemzsegnek...Védjem be a területet..Jönnek a banditák vagy 10-20an legyapom õket kilépek a hátsó kapun ottis vannak vagy 10-20an legyapom õket...Elmegyek 5 perc mulva visszamegyek ugyanez....Legyapok egy telepet sehol senki távcsõvel nézelõdök semmi...térkép elõ nézem vagy fél percig térkép lerak hopp elöttem áll 3 bandit....És ilyen számtalanszor elõfordult már de volt hogy katonai bázisról iratokkal menekülve elémkerült a semmibõl egy katona háttal nekem azt jól fejbegyaptam...😊

Velem se. Például amikor harmadszor jártam az elején akkor egy bandita sem volt, kutya viszont annál több.

Why so serious?