34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Code92 #22796 sztem mondjuk a hl2 van olyan jó gamma mint ez ennek a multiját nem próbáltam de a hl2 deathmatch-éer meg vok veszev amúgy a stalker és a hl2 semmivel sem jobb a másiknál igazából most tolom másodjára ki a stalkert és még mindig nem unalmas, bár kissé nehezebb mint a hl2 de megfelelő taktikával(fa mögül kihajolós headshot) hamar rá lehet kapni és úgy nem is túl nehéz:D ha értékelni kéne akkor HL2: 91% STALKER:93% -
el Boogie #22795 Amúgy ha már itt vagy had kérdezzem meg: az Oblivion magyarítás mikor lesz kész köbö? -
el Boogie #22794 Nem ítéllek el, se Téged, se mást. Persze nem volt rossz a HL2, csak nem bírom, amikor úgy állítják be, hogy a HL2 mekkora fene nagy szabadságot nyújt. Meg amikor olyanok fikázzák ezt a gammát, akik nem tudtak kimenni az ajtón a kezdő "pályán", és az "itt beszélni kell az NPC-vel?" rácsodálkozás után szétkapta egy kutya, vagy kapott egy fejlövést és rávágja hogy ez egy szar. -
cseneles #22793 Sziasztok!
A kijött PATCH valakinek +oldotta VISTA alatt a problémáit???
Pl.: mentésnél-pályarész töltésnél kilép, és még mindig nekem buggos) -
tpM #22792 Biztos... én nem akarok mégegyszer olyat látni :\ -
DeviloftheHell #22791 kár hogy enyni idö alatt nem sikerült mindent belerakni amit szerettek volna -
Antrax #22790 képek vagy vmi hasonló van? -
Antrax #22789 -
tpM #22788 Dehogynem. Volt is valahol régebben 1 műsor 18as korhatárral, olyanakat mutogattak, hogy a hapinak a könyökéből nőtt ki mégegy kézfej meg ilyenek brrr :\ -
DeviloftheHell #22787 de hogy nézi a csávó a löszereket na látjátok ez már AI :D:D:D -
#22786 ÉN, azért szeretem a Half Life 2-t, ítélj el. Én így érzek. De semmiképp se hasonlítanám amugy össze a Stalker-el, mert mindenben odaver neki az utobbi..
De mondom, attol még a HL2 is teccik, bár a Single elég kaki, az télleg egy "csőben mész" játék. Egyszer végigtoltam, kurvajóvolt, másodszorra baszott unalmas. Inkább csak a Gary's moddal ökörködök. De akkoris STALKER FOREVER!!! -
Dakkon #22785 ennyire azé sztem se -
DeviloftheHell #22784 kül azokat az artifactokat akárhogy nézem normál suit al 0 vagy - ban van a golyó ellenállás hiába gyorsitja a gyogyulást ha egy ap tölténnyel lelönek vagy egy kutya neked ugrik vagy egy farkas féle pl -
DeviloftheHell #22783 lol :D én enyni fegyvert dobáltam ki miután vissza jöttem a freedom bázisról :D -
Dakkon #22782 pedig miylen jó i slett volna! mikor hallotta az ordítást a lab végén, vártam is h előbukkanjon vmi, de így.....:S -
Imter #22781 szerintem ilyenek vagy ehhez hasonlóak tuti nem voltak... ^^ -
Imter #22780 Töltényt?
-
Dakkon #22779 télleg? ennyire azért nem voltak eltorzulva nem? nincsenek képek? (lehet h nem aludnék 1 hétig, ha meglesném) -
DeviloftheHell #22778 amugy amit enyni ideje halogatnak még mint a stalkert halogatták az unreal 3 ha lesz belöle vmi egyáltalán és nem csak egy grafikus motor maradt mert kb fél évig lehetett hallani róla azota siri kuss -
DeviloftheHell #22777 hát nekem engedte a very high ot :)
a prey ben meg letudtam annak a undoritó nyálkás grafikát hogy köze van a doom 3 motorhoz részben és hogy idegen hajo belseje na de azért grafikailag undorito amugy jó az is -
haxoror #22776 Jaj ne fárassz a #22719 tömény hülyeség, aki egyetért vele az HÜLYE kb ennyi a véleményem erről.. -
Dakkon #22775 honnan tudod, láttál már belőle vmi képet, vagy infot? honnan tod, h vinné a pálmát? -
Dakkon #22774 honnan tudod, láttál már belőle vmi képet, vagy infot? honnan tod, h vinné a pálmát? -
saiyanjin #22773 Nemúgy értem a Doom3 ban a Very High opció csak 512mb -ssel nyílik meg...Elég szép és manapság kiszolgálható hardwarrel...Stalkerünk még nemigazán...jójó persze néhányaknak van 6kiló gépre -
saiyanjin #22772 Aláírom mára kicsit megkopott...És akkor nemis lehettt nálunk még 512-est kapni...Tehát ezt kicsit elkapkodták.Quake4 egy nagy shit nemjött be...A Prey viszont nagyon szép volt.HL 2 azért tetszett mert végre egy Atit-t támogató progi...az ment fullba. -
saiyanjin #22771 Hun 98% -
DeviloftheHell #22770 hát nem tudom elég nagy baromság hogy csak 512 mb os kártyán megy mert kb a 256 ból a karin max grafon az használt kemény 200 megát a kártya memoriájából és direkt néztem hogy az a sárga szar kallanytu vagy mi az isten most kiállt a falból vagy bevan süllyedve vagy csak egy falfirka szóval no comment tovább arra a grafikus motorra quake 4 nek is ugyanez a hibája a doom 3 motor -
saiyanjin #22769 Devil hülyeség amit mondasz nekem volt 3d hatás a falon a Doom3ban...Kő falak textúrája repedéssel...Az 512-es kártyán elég jól néz ki Very high-ban(csak512mb-s kártya esetén kizárólag) Szerintem jó volt a Doom 3, Jó volt a HL2 , és jó a S.T.A.L.K.E.R. ...örüljünk hogy van ennyi pénz hogy tudnak ilyet fejleszteni és van mikkel játszani...5 évvel ezelőtt mi volt ??? -
DeviloftheHell #22768 nincsenek benne -
Dakkon #22767 még nem játszottam végig, de TÖRPÖK NINCSENEK A GAMMÁBAN????? nemár!!! azokat tartottam az egyik legkarakteresebb lényeknek a zónában, már mikor a leírást is olvasod, és megnézedf a képet . nagyon jól néznek ki. mikor az x18-al laborban jártam azt hittem fogok is velük találkozni, és ők dobálják hozzám a távolból a hordókat. nagyon para volt. de így, h nincsenek....
mondja vki h találkozott törppel!!! -
DeviloftheHell #22766 hát a francse tudja sugárzás kérdése és mi mivel szaporodik meg mit esznek ki tudja végülis mekkora volt az igazi mérték hamég anno a taszári bázison is szépen jelzett a geiger számláló a füvön :D -
tpM #22765 Egyébként azér' tényleg frankóbb lenne ilyenekkel :> -
kobra223 #22764 -
el Boogie #22763 És az a pszionikus (vagy mi) toppantó???? Az logikus, ugye?!? -
tpM #22762 ~20év alatt miből lenne ilyen? :D -
el Boogie #22761 Logikus???? LOL -
DeviloftheHell #22760 szted menyni hulla ruháját tudja elvenni meg hány állat börét tudná lenyuzni? :D -
tpM #22759 Mert ez nem lenne logikus... Igaz, hogy sugárzás által lehetnének ilyesmi mutálódások (voltak is kb) de pl az a legalsó törpécske honnan varr magának ruhát... stb :) -
#22758 USA
1) Stalker: Shadow Of Chernobyl - THQ
2) The Sims 2 Seasons Expansion Pack - Electronic Arts
3) World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack - Vivendi
4) World Of Warcraft - Vivendi
5) The Sims 2 - Electronic Arts
6) Supreme Commander - THQ
7) Titan Quest - THQ
8) The Sims 2 Pets Expansion Pack - Electronic Arts
9) Titan Quest: Immortal Throne Expansion Pack - THQ
10) Battlefield 2142 - Electronic Arts
UK
1,-,S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl,1
2,1,The Sims 2: Seasons,4
3,-,Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific,1
4,2,Football Manager 2007,23
5,3,World of Warcraft: The Burning Crusade,10
6,5,FIFA 07,26
7,4,Supreme Commander,6
8,7,The Sims Life Stories,7
9,8,The Sims 2: Pets,23
10,10,The Sims 2,132
Német
1. (-). Command & Conquer 3: Kane Edition
2. (-). Command & Conquer 3: Tiberium Wars
3. (1). S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
4. (2). Die Sims 2: Vier Jahreszeiten
5. (6). World of WarCraft: The Burning Crusade
6. (7). World of WarCraft
7. (-). The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
8. (8). SpellForce 2: Dragon Storm
9. (5). Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific
10. (9). CounterStrike: Source -
DeviloftheHell #22757 kinek kell egy nő mikor van benne gépágyú?
mármint persze a játékban