34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Code92
    sztem mondjuk a hl2 van olyan jó gamma mint ez ennek a multiját nem próbáltam de a hl2 deathmatch-éer meg vok veszev amúgy a stalker és a hl2 semmivel sem jobb a másiknál igazából most tolom másodjára ki a stalkert és még mindig nem unalmas, bár kissé nehezebb mint a hl2 de megfelelő taktikával(fa mögül kihajolós headshot) hamar rá lehet kapni és úgy nem is túl nehéz:D ha értékelni kéne akkor HL2: 91% STALKER:93%
  • el Boogie
    Amúgy ha már itt vagy had kérdezzem meg: az Oblivion magyarítás mikor lesz kész köbö?
  • el Boogie
    Nem ítéllek el, se Téged, se mást. Persze nem volt rossz a HL2, csak nem bírom, amikor úgy állítják be, hogy a HL2 mekkora fene nagy szabadságot nyújt. Meg amikor olyanok fikázzák ezt a gammát, akik nem tudtak kimenni az ajtón a kezdő "pályán", és az "itt beszélni kell az NPC-vel?" rácsodálkozás után szétkapta egy kutya, vagy kapott egy fejlövést és rávágja hogy ez egy szar.
  • cseneles
    Sziasztok!
    A kijött PATCH valakinek +oldotta VISTA alatt a problémáit???
    Pl.: mentésnél-pályarész töltésnél kilép, és még mindig nekem buggos)
  • tpM
    Biztos... én nem akarok mégegyszer olyat látni :\
  • DeviloftheHell
    kár hogy enyni idö alatt nem sikerült mindent belerakni amit szerettek volna
  • Antrax #22790
    képek vagy vmi hasonló van?
  • Antrax #22789
  • tpM
    Dehogynem. Volt is valahol régebben 1 műsor 18as korhatárral, olyanakat mutogattak, hogy a hapinak a könyökéből nőtt ki mégegy kézfej meg ilyenek brrr :\
  • DeviloftheHell
    de hogy nézi a csávó a löszereket na látjátok ez már AI :D:D:D
  • Raptor 2
    ÉN, azért szeretem a Half Life 2-t, ítélj el. Én így érzek. De semmiképp se hasonlítanám amugy össze a Stalker-el, mert mindenben odaver neki az utobbi..
    De mondom, attol még a HL2 is teccik, bár a Single elég kaki, az télleg egy "csőben mész" játék. Egyszer végigtoltam, kurvajóvolt, másodszorra baszott unalmas. Inkább csak a Gary's moddal ökörködök. De akkoris STALKER FOREVER!!!
  • Dakkon
    ennyire azé sztem se
  • DeviloftheHell
    kül azokat az artifactokat akárhogy nézem normál suit al 0 vagy - ban van a golyó ellenállás hiába gyorsitja a gyogyulást ha egy ap tölténnyel lelönek vagy egy kutya neked ugrik vagy egy farkas féle pl
  • DeviloftheHell
    lol :D én enyni fegyvert dobáltam ki miután vissza jöttem a freedom bázisról :D
  • Dakkon
    pedig miylen jó i slett volna! mikor hallotta az ordítást a lab végén, vártam is h előbukkanjon vmi, de így.....:S
  • Imter
    szerintem ilyenek vagy ehhez hasonlóak tuti nem voltak... ^^
  • Imter
    Töltényt?

• Dakkon
    télleg? ennyire azért nem voltak eltorzulva nem? nincsenek képek? (lehet h nem aludnék 1 hétig, ha meglesném)
  • DeviloftheHell
    amugy amit enyni ideje halogatnak még mint a stalkert halogatták az unreal 3 ha lesz belöle vmi egyáltalán és nem csak egy grafikus motor maradt mert kb fél évig lehetett hallani róla azota siri kuss
  • DeviloftheHell
    hát nekem engedte a very high ot :)
    a prey ben meg letudtam annak a undoritó nyálkás grafikát hogy köze van a doom 3 motorhoz részben és hogy idegen hajo belseje na de azért grafikailag undorito amugy jó az is
  • haxoror
    Jaj ne fárassz a #22719 tömény hülyeség, aki egyetért vele az HÜLYE kb ennyi a véleményem erről..
  • Dakkon
    honnan tudod, láttál már belőle vmi képet, vagy infot? honnan tod, h vinné a pálmát?
  • Dakkon
    honnan tudod, láttál már belőle vmi képet, vagy infot? honnan tod, h vinné a pálmát?
  • saiyanjin
    Nemúgy értem a Doom3 ban a Very High opció csak 512mb -ssel nyílik meg...Elég szép és manapság kiszolgálható hardwarrel...Stalkerünk még nemigazán...jójó persze néhányaknak van 6kiló gépre
  • saiyanjin
    Aláírom mára kicsit megkopott...És akkor nemis lehettt nálunk még 512-est kapni...Tehát ezt kicsit elkapkodták.Quake4 egy nagy shit nemjött be...A Prey viszont nagyon szép volt.HL 2 azért tetszett mert végre egy Atit-t támogató progi...az ment fullba.
  • saiyanjin
    Hun 98%
  • DeviloftheHell
    hát nem tudom elég nagy baromság hogy csak 512 mb os kártyán megy mert kb a 256 ból a karin max grafon az használt kemény 200 megát a kártya memoriájából és direkt néztem hogy az a sárga szar kallanytu vagy mi az isten most kiállt a falból vagy bevan süllyedve vagy csak egy falfirka szóval no comment tovább arra a grafikus motorra quake 4 nek is ugyanez a hibája a doom 3 motor
  • saiyanjin
    Devil hülyeség amit mondasz nekem volt 3d hatás a falon a Doom3ban...Kő falak textúrája repedéssel...Az 512-es kártyán elég jól néz ki Very high-ban(csak512mb-s kártya esetén kizárólag) Szerintem jó volt a Doom 3, Jó volt a HL2 , és jó a S.T.A.L.K.E.R. ...örüljünk hogy van ennyi pénz hogy tudnak ilyet fejleszteni és van mikkel játszani...5 évvel ezelőtt mi volt ???
  • DeviloftheHell
    nincsenek benne
  • Dakkon
    még nem játszottam végig, de TÖRPÖK NINCSENEK A GAMMÁBAN????? nemár!!! azokat tartottam az egyik legkarakteresebb lényeknek a zónában, már mikor a leírást is olvasod, és megnézedf a képet . nagyon jól néznek ki. mikor az x18-al laborban jártam azt hittem fogok is velük találkozni, és ők dobálják hozzám a távolból a hordókat. nagyon para volt. de így, h nincsenek....
    mondja vki h találkozott törppel!!!
  • DeviloftheHell
    hát a francse tudja sugárzás kérdése és mi mivel szaporodik meg mit esznek ki tudja végülis mekkora volt az igazi mérték hamég anno a taszári bázison is szépen jelzett a geiger számláló a füvön :D
  • tpM
    Egyébként azér' tényleg frankóbb lenne ilyenekkel :>
  • kobra223
  • el Boogie
    És az a pszionikus (vagy mi) toppantó???? Az logikus, ugye?!?
  • tpM
    ~20év alatt miből lenne ilyen? :D
  • el Boogie
    Logikus???? LOL
  • DeviloftheHell
    szted menyni hulla ruháját tudja elvenni meg hány állat börét tudná lenyuzni? :D
  • tpM
    Mert ez nem lenne logikus... Igaz, hogy sugárzás által lehetnének ilyesmi mutálódások (voltak is kb) de pl az a legalsó törpécske honnan varr magának ruhát... stb :)
  • mila69en
    USA
    1) Stalker: Shadow Of Chernobyl - THQ
    2) The Sims 2 Seasons Expansion Pack - Electronic Arts
    3) World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack - Vivendi
    4) World Of Warcraft - Vivendi
    5) The Sims 2 - Electronic Arts
    6) Supreme Commander - THQ
    7) Titan Quest - THQ
    8) The Sims 2 Pets Expansion Pack - Electronic Arts
    9) Titan Quest: Immortal Throne Expansion Pack - THQ
    10) Battlefield 2142 - Electronic Arts

UK
    1,-,S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl,1
    2,1,The Sims 2: Seasons,4
    3,-,Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific,1
    4,2,Football Manager 2007,23
    5,3,World of Warcraft: The Burning Crusade,10
    6,5,FIFA 07,26
    7,4,Supreme Commander,6
    8,7,The Sims Life Stories,7
    9,8,The Sims 2: Pets,23
    10,10,The Sims 2,132

Német
    1. (-). Command & Conquer 3: Kane Edition
    2. (-). Command & Conquer 3: Tiberium Wars
    3. (1). S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    4. (2). Die Sims 2: Vier Jahreszeiten
    5. (6). World of WarCraft: The Burning Crusade
    6. (7). World of WarCraft
    7. (-). The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
    8. (8). SpellForce 2: Dragon Storm
    9. (5). Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific
    10. (9). CounterStrike: Source
  • DeviloftheHell
    kinek kell egy nő mikor van benne gépágyú?
    mármint persze a játékban