S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Grafikáról annyit hogyha eddig vártunk akkor már igazán megvárhattuk volna a DX10et.Nemrossz a grafika, de nemis jó.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Falabu
Nemértem a sok embert aki a hatalmas bughalmazról beszél, igen lehet van benne hiba (melyik játékba nincs?) bár én nem találkoztam olyan és annyi hibával mint amit írtok. Egyébként jó játékot alkottak a fiuk, most nézegetem a betett linkeken a képeket és van egy kettõ ami ismerõs a játékból, inkább ezt kéne nézni, meg a játék atmoszféráját ami télleg egyfolytában mozgásban van és történik valami. Páldául multkor rámtámadtak a kutyák(és lehet csak a képzeletem játszott velem), és lelõttem az egyiket másik elfutott jó 100 méterre ott leült felém nézett és rám ordított😄.
Aki meg az mesterséges inteligenciára panszkodik, az játsza veteránon vagy annál erõsebb szinten, elég nagy kihívás, meg szerintem jobb artifactokat is dob olyankor. Béke

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

v150r
nekem sem volt gondom, én a bejárattól elmentem balra, ott volt kb 6-7 katona, a többieket lelõtték, felmentem mole-hoz a lépcsõn és kész volt. nem kellett egyéb. le se lõtték.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

v150r
engem az b*szott fel többször is, hogy beszél hozzám rádión a testvír, hogy úristen úristen, megtámadtak minket a dögök, gyere és segíts... mire odaértem, kinyírták mindet és task failed... és nemegyszer. aztán meg jól leoszt, hogy én egy talicska aprómajmot se érek...
nemtudom, én nagyon vártam az elsõ trailer óta (2002 április) de ez már nem az a stalker, a grafika maradt kb ugyanolyan szinten, és a környezet, de abszolút nem hasonlít rá. szívbõl sajnálom, h ilyen rossz lett.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Az is elvette a kedvemet az egesztol, hogy millio bug volt benne. Volt hogy 2x megkaptam ugyanazt a kuldetest, amikor a srac zubbonyat kell megkeresnem, megtalaltam odaadtam neki, legkozelebb amikor beszeltem, megint adta akuldetest mikozben a zubbony mar ott figyelt rajta. Persze mission failed lett. Aztan volt olyan, hogy a kuldetes ado meghalt mire visszaertem, nem tudta a jutalmat odaadni az is mission failed.... Aztan olyan is volt, hogy oljek meg 1 stalkert es nem volt a megadott helyen, mindent korbejartam tobbszor is, nemvolt ott, mission failed, nemertem, hogy lehetett kiadni egy ilyen bughalmazt, es a testerek mit csinaltak.
HI, sajnos van egy pont amikor mindig kilep a jatek, es a patch utan ujra kene kezdenem, de erre mar se idom se kedvem nincs igazan. Prypiat palya legvegen voltam, van 1 kihalt stadion rengeteg anomaliaval es sok mesterlovesszel a tetokon. Aki mar vegigcsinalta, az mondja meg legyszives, hogy hol tartottam a jatekban? Illetve akinek van otlete, hogy miert lep ki allandoan egy pontnal, az irja meg legyszives.
Faki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wish granter elötti folyósók egyik ládájában van az exoskeleton . Elég eldugott helyen, mert egy létrán kell lemászni érte.

Bucser
Ez az a küldi ami az agroprom instituteban van? Én baromi egyszerûen oldottam meg a dolgot
fel a tetõre irány át a csöveken és onnan 3-4 defensive granade meg a Viper 5 megoldotta a katonák napi gondjait. Igencsak könnyû rész volt Hardon..szopatósabbra gondoltam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gunn69
Még ezt hadd: A város a kitelepítés után nem sokkal.

Gunn69
Valamennyire talán idevág: Prypiat , ahogy a valóságban történt.

Magyar nyelven.

az a fegyver egy vintar bc 😄 sokan keresik kalap semmi az a fegyver a jjátékban 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

😞

Aha csak most nézem szóval ez az a híres cucc amivel 70kg is lehet cipelni <#eljen>

Kicsirigo
Biztos írják de sajnos a távolkeleti nyelvekben nem vagyok járatos. 😊

Kicsirigo
Hu banyek télleg van olyan hely ott amit ugy neveznek hogy "red froest" <#wow1>

http://pripyat.com/en/photo_gallery/chernobyl/1/1685.html

Fura...

Én megmentettem a tudóst egyszer a wild territoryn aztán Yandarban is és a végén az extra-SSP-t kaptam jutalomnak <#fejvakaras>

Király, azt nem írják hogy HOL lehet megtalálni?

Az a 80% rupture faszán hangzik (rohadt pseudo-dogok 😛)

én küldetés jutalomként SEVA-t kaptam
Nem, a legerõsebb az SSP-99M, ilyen zöld vegyvédelmi cucc ami a mintavevõs tudóson is van és asszem az küldetésjutalom ha a mintavételrõl élve vissza tudod hozni a tudóst Yandarban, a SEVA csak egy picivel gyengébb de azt viszont mindenki megveheti 30000-ért (asszem tûzre és savra gyengébb) de nem számít mert ugyanúgy 40-es a buletproofja és 90-es a sugárvédelme és végülis ez a kettõ legfontosabb tulajdonság a páncéloknál.

Az exoskeleton ebbõl a szempontból gyengébb mert gyk nincs sugárvédelme szal amikor már tényleg szükség lenne rá (egyre közelebb a reaktorhoz) akkor úgy is SSP-t vagy SEVA-t kell hordani...

Aranyos a ruci, mondjuk még az a fegyvert sem láttam még aminek olyan vöröses-barnás a vállhaoz támasztó része
doncarlos
Kicsirigo
Az igaz,hogy mindig más lesz a befejezés????<#conf>

Gyakorlatilag a legerõsebb ruci ez a SEVA amit a prof ad?
Látni rengeteget lehet mert a vége felé már gyakorlatilag mindenki abban mászkál csak TALÁLNI nem lehet hogy neked is lehessen ilyen páncélod 😊

Mert látni én is láttam de felvehetõt nem 😊
De akkor honnan veszik az emberek, hogy láttak exo-t?
Na ezaz, eddig még ha jól tudom senki sem talált exo-t a játékban 😞

az csak anyniban más hogy jobb képet ad a nightvision

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ez igaz Leszednek mint a ...azt a bizonyost volt olyan,hogy 22-ikre sikerült likvidálnom egy ilyen csapatot <#gun><#violent><#felkialtas><#violent>

Kicsirigo
Azt nem tudom.

A stalkerben az ellenségnek és a harci AI-jüknek fokozataik vannak, a rookie ellenségtõl ne várj csodákat de ha majd késõbb belefutsz egy hat fõs expert csoportba majd látni fogod hogy miért dícsérik sokan az AI-t

hol?

Én a kamera körberöpködése után azonnal sprintelni kezdtem hozzá, az egyik házban találtam még és esze ágában sem volt elõbújni, amíg az ajtótól távol tudtam tartani a katonákat addig Mole meg sem mozdult, csak akkor indult el amikor a harcnak vége lett.

szerintem elhúztad az idõt és azért bújt elõ mert a katonák elérték a házát, töltsd vissza az autosave-t és RÖGTÖN fuss hozzá

Kicsirigo
Azt tudtátok hogy az exoskeletonnak van egy spéci vátozata is ? (ilyen zöld nyilacskás)

SEVA FTW!!!!!

Sziasztok!!!! Én Végig Pörgettem a Játékot!!!kb 10 perce. Hát mit mondjak....volt rész amikor teljessen beszartam...Összegezve nem volt rossz,hangulatos game.nekem bejöttek ezek a sárga és más színváltós dolgok. ja Én 1799-el zártam a ranglistát 😊

Nincs más ötletem...
Ez az a küldi, amikor a közelébe érsz, akkor jön egy cutscene, ami megmutatja a terepet, aztán tudsz csak nekivágni, ugye?

Devil: jaja, én is úgy értettem, hogy a földön lévõket gyógyítgattam. Ráment vagy 8-10 medikit...

hogy lehet ezt a sok hülyét gyogyitani? me én csak a fetrengöket tudtam meggyogyitani

Blasta
Nemtom, de nekifutok még1x, egy korábbi mentéstõl.
Valszeg sokat idõzök az elõzõ bázison a lõszerek összeszedésével így mire odaérek, a többi srác KIFELE rohan a bázisból, és csak Mole meg én megyünk be 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
#19836 ?????????

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmmm, ez nagyon érdekes. Nekem nem volt gondom ezzel a küldivel, persze máshogy történt, mint amit leírtál.
Nálam volt kb. 4-5 katona, akik velem harcoltak. Õket mindig gyógyítgattam, így elég jól haladtunk. Mole csak a végén jött elõ a rejtekhelyérõl a bejárattól balra lévõ épület hátuljánál. Akkor már csak pár ellen volt ott, szal' már könnyû volt.
Ez valami bug lehet nálad?

rajtam egyszer átlött a marha 😄 nem birtam olyna gyorsan nyomni a medikit hotkeyt 😄

Blasta
Ja és a legszebb, hogy ez a baromarcú ugye rohanna be a katonák összetüze közé, de ha én elégvágok és útját állnám, szépen kitol a fedezék mögül a katonák elé....
ANNYUKAT MÁR <#gonosz2>

Blasta
Nade most komolyan.
Minek néznek ezek engem, terminátornak????
7-8 katona fedezékben/rohangálva össztûzt zúdít kettõnkre, ha mesterlõvész lennék, és mindegyiket fejbetrafálnám, akkor se tudnám ideõben megmenteni ezt az ostoba Mole-t, aki mint valami kamikaze ész nélkül rohan be a katonák összetüze közé...
Ráadásul csak egy kurva pontatlan AK-m van, amivel a heccsátok nem csak úgy teremnek...

Ez egy marhaság ez a küldetés, már vagy 20x visszatöltöttem, de ebbõl 18x õt nyirják ki szinte azonnal, 2x én halok meg kurva gyorsan, mégcsak a közelébe sem voltam annak, hogy meg tudjam menteni ezt a barmot.

Mivan, ha kihagyom ezt a küldetést?

tán nincs náluk rádio a lámpára meg azonnal jönnek oda és lönek lesböl

svédcsepp
"Ai: Fear"
Azért a fearben kicsit erõsebb volt az iq szvsz
Pl,ha elbújtál és felkapcsoltad a fegyverlámpát,máris ordítottak,h "flaslight" és máris másképp helyezkedtek.😊)
Ha volt 4 ember 3at leszedtél és 4iket meglötted, egybõl hívott erõsitést.Ezeket a dolgokat a stalkerben nem tapasztaltam

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

amugy az még érdekes hogy az a szar ami a szemükön van az nem csak lámpa hanem inkább egy ilyen harci kamera és mintha azzal látnának azért torzul a kép a sugárzásnál sztem

Red forestben vagyok éppen és szerintem ez a játék eddig legjobb és leghangulatosabb része. A sugárzásmérõ folyamatosan recseg, a kép is eltorzul kicsit, az egész olyan mintha valami sötét és baljós világba kerültem volna. Ehhez jön a folyamatos mennydörgés meg mindenféle baljós hangok amiket folyamatosan hallanai. Hatalmas. Viccbõl kipróbáltam, hogy leveszem a SEVA suit-ot. Kb fél perc alatt kinyírt a sugárzás. 😊

Why so serious?