34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • neptum
    elinditom hang van kép nincs ez mitől van ?
  • DJ Skyline
    nekem a múlthéten megvolt! :D narancslével körítve :D
  • Antrax #22873
  • Brolly28
    kösz akkor x16 után jöhetnek a dutysok:D
  • el Boogie
    Nekem a fejem zsibbad a tegnap estétől
  • Dj Xyberpunk
    Eljutottam a kívánságkőhöz, de sajnos csak ottani mentésem van, nem akarom befejzni a gamét, de egy kérdésem lenne.... HOGYAN TUDOK KIJUTNI a reaktorból? Mert amerre visszatudnék menni, ott nem tudok felugrani arra a leszakadt vaslépcsőre!! plz help !!!

Ja, és a magyarosítás még hány nap múlva lesz kész?
  • Raptor 2
    Hát nincs..
    Pedig valahogy le kéne öblíteni azt a sok fordítói munkát..gyerekek, már zsibbadnak az ujjaim..
  • el Boogie
    Bizonybizony! A közeli kiskocsma be van zárva, pedig átszaladnék 1vodkára. Itthon sajna nincs csak szar Jager, akkor már Unicum mint az az édes fos. A Vodkánál nincs jobb pia.
  • el Boogie
  • Raptor 2
    Bázzzmeg, de jól esne most egy vodka de télleg. Remélem kifér a nyuszi seggén...
  • Adam II
    Nekem a mentések működnek de fél órát nem tudok játszani anélkül ,hogy ne fagyna le ilyenek miatt ,hogy az anomália eldob egy kutyát vagy egy csávó elsüti a fegyvert vagy mert sétálok az úton. És mindegy milyenek a beállítások. Nagyon idgesít mert a patch nem ért semmit a játék meg elég jó de nem a mutánsoktól kell félnem hanem minden percben ,hogy jajj mikor fagy le és jöhet a reboot. Szétfogja cseszni a gépet mert naponta 5ször kell újraindítani emiatt.
  • Raptor 2
    Jól mondod TpM'98. Ez a beszéd :P / BIS 4ever
  • el Boogie
    Me' ruszki a csávó bazz. Azok meg bírják! :)
  • el Boogie
    Csatlakozom. Soha semmi bajom nem volt a játékkal (azé' lekopogom). Ez a játékos bugos? Hát nem tudom miért akarják ezt sokan bemesélni. Jó van benne, de amennyit észrevettem annyit a legtöbb jákéban is össze tudok szedni. Ha ez bugos, akkor a Gothic3 mi? Termeszvár?
  • TomDantes
    Már bocs, de bzots hogy egy rakás bug fos? vagy az is lhet hogya te géped egy rakás fos, mert marha érdekes ám hogy nálam hiba nélkül fut kzben a gépem ép hogy csak eléri a minimumm gép igényt.
    Külnöben is eredtei?
    Mert ha nem akkor egy szót se arról hogy szar!
    Hameg eredeti...a hiba az ön készülékében van!
  • tpM
    A Mafia az Cseh(?) mer' akkor azoknak ottvan az Operation Flashpoint,Virtual BattleSpace1-2 , Armed Assault :)
  • tpM
    Azér hogyha itt egyesek ilyen brutál képeket akarnak mutogatni akkor URL-ezzék mert pl én ugy akarok visszaolvasni, hogy ezeket nem nézem meg :P
  • RedRiot
    Hasonló véleményen voltam én is mint Te, ma reggelig.

Egyszer már újra kellett kezdenem a játékot. Elértem egy részre, mikor Wild Territory mentem volna vissza a Bar-ba, töltés közben kilépett az asztalra. Akármit csináltam nem tudtam továbbmenni.

Jól van, semmi baj, patch közben kijön, felrak, játék újrakezd. Ma épp megcsináltam az x18-at. Mennék a következő mapra. És? Igen, tölt egy kicsit, aztán kib@sz deszktopra. Game újraindít, állást betöltene - minden savegame nézőképe mákos. Hoppá. Mind a 8-10. Nem is működik egyik sem.

Na most mondom azt, hogy menjenek a buzi fejlesztők Pripjatyba, keressenek egy helyet ahol kiakad a geiger-számláló, és maradjanak ott amíg szét nem rohadnak. STALKER részemről letudva. Rakás bugos fos. Minden idők legjobb kelet-európai játéka pedig marad a Mafia!
  • Antrax #22857
    Amúgy is, mi az hogy STALKEReztek???

Húzzatok locsolkodni!!!

(kellemes ünnepet)
  • Adam II
    Hozzászokott
  • Antrax #22855
    Mellékküldetéseket kell nekik csinálni
  • MaxPayne
    Emberek az Unleashed verzióhoz tud valaki dobni 1 crack-et?
    vagy ha valaki már betett ilyet akkor csak a hozzászólás számát
    leírjátok? köszi előre is.
  • Ron Ragm
    Amúgy csak nekem tűnik érdekesnek hogy emberünk fél liter vodka benyakalása után alig dülöngél és szinte pillanatok alatt kitisztul? :)
  • Brolly28
    pls vki!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy lehet frakciókba belépni, pl a dutysokhoz?
  • DeviloftheHell
    nos csernobil elött a városban én löttem le ugy monolith katonát gauss- al hogy ö is azzal lött 3 szor mellém lött én elsöre lelöttem és nem is fejre ment söt pisztollyal vadásztam a modositások elött le a katonákat a cordon területen kb 100 méterröl ugyebár lsözer volt célozni meg tudni kell
  • Kicsirigo
    Szóval, добрый день мужики.
  • Kicsirigo
    De nekem is ez rémlik.
  • TomDantes
    muzsik? nem az orosz parasztok neve?
  • skygt90
    Hali! JEEEE 98%-on van a magyarítás :D
  • Kicsirigo
    Két hete azon gondolkozok, mit jelent a muzsik amit a játékban mondanak.
    Ma végre eszembe jutott.
  • TomDantes
    Nos szerintem az AI-val semmi gond sincs. Már nem azért de ény úgy vettem észre hogy okosak.
    És nekem túl sok big sem tűnt fel, csak 3-4 hibát találtam, mindössze.
    De most tényleg nen jó az AI? Hát engem sokszpr leptek meg és nem azért mert messziről levadásztak, hanmert be kerítwttek, vagy elbújt előlem , stb.
  • galmat
    Lassan a végére érek a játéknak, és nekem csalódás volt a nagy része. 6 éves fejlesztési idő alatt, se tudták normálisan összerakni az AI. persze elsőre jónak tűnik, meg élőnek, de aztán, pár óra után rájössz, hogy semmi változatosság nincs benne. A területeken piszok módon vannak kerítések állítva, így szinte csak előre hátra lehet menni egyes helyszíneken. Az Ai pedig nem okos, csak szemrebbenés nélkül csal, mivel hihetetlen távlatokból képes levadászni ,míg a játékos fegyói csak 1-2-t leszámítva, iszonyat pontatlanok.
    Az átvezető animok, szépek, misztikusak, ám az égvilágon semmi sem derül ki belőlük.
    Szóval a nagy beharangozás, meg ígérgetés vége az lett, hogy kaptunk egy olyan játékot, ami rengetegszer át lett írva és egyes elemeket, mindig bennehagytak, pl az RPG rész is félkész munka, mivel gyakorlatilag csak 3-4 emberrel lehet rendesen kereskedni.
    Az egyik legrosszabb az egészben, hogy ISZONYAT sokat kell futni.Hát persze, hogy hosszú a játékidő, ukrán barátaink, ha oda-vissza kell rohangálnunk a pályarészeken.
    A játékot csak a hangulata, meg a helyszínválasztás menti a bukástól. MERT röhej, hogy mennyi bugot benne hagytak 6 év alatt. Azt hiszem egy pörgősebb és linerárisabb játékkal többet értünk volna,mint a több tíz kilométernyi értelmetlen! gyaloglással, mivel az Oblivionban leglább ennek is volt haszna, de itt...felejtős..
  • Glpetyus
    Van mégegy tréder :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A BAR-ban,a Duty-k "bázisán" ,miután átengedtek az örök,ne a főnök bunkere felé menj,hanem fordúlj el jobbra,amerre ládák,konténerek vannak.Ott egy ajtó,bemész,bent van egy faszi.
    Ő adott egy küldetést asszem,amikoris a jutalmam egy "Vintar" volt :)
  • Glorius
    "Aki tudja hogy sugárzást kapott az miért hiszi azt hogy majd a gyereke egészséges lesz?"

Te komolyan ekkora tirpák vagy??? Honnan tudod hogy mekkora sugárzást kaptál, hogy ennek milyen élettani hatásai vannak/lesznek? Ezek az emberek vidéki, tanyasi emberek, nem netet bújó orvosi diplomás professzorok, akiknek Geiger számláló van a nyakukon!
    Honnan tudod hogy a Te gyereked nem ilyen lesz, mi? A szél bizony Mo-ra is igen erősen behozta a radiaktív felhőt...

• Lynx_TWL
    ne csináljatok már idehányok topicot ebből plix
  • AntiHero
    Nekem is holnap lesz a nagy buli!!! Jó éjszakát.
  • Raptor 2
    NAh, fiúk, én megyek kipihenem magam, nekem az igazi buli holnap kezdődik. Jóéjt mindenkinek, és sok vodkát!
  • haxoror
    Aki tudja hogy sugárzást kapott az miért hiszi azt hogy majd a gyereke egészséges lesz?
  • AntiHero
    Külföldi torrent oldalakról.

• Raptor 2
    És ezt hol tudom beszerezni?