34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
haxoror #22915 -
haxoror #22914 -
haxoror #22913 Inkább meg se szólaltál volna te idióta... -
obe #22912 azért nem furcsa, hogy a game tuti elsöprő siker, világszerte, mindenhol gyönyörü grafikával, hangulattal, játékmenettel dícsérik, te meg pont az ellenkezőjét állítod?..értem én hogy saját vélemény-de ez kb olyan, mintha én azt állítanám, hogy nekem nem tetszik a ferrari f40(saját vélemény), mert: csúnya, lassú, és nem izgalmas auto..nah mindegy saját dolgod mi tetszik, mi nem, csakhát érted:)..no flame, peace -
obe #22911 azoknak akik még nem látták-bár kétlem hogy van ilyen ember ezen a fórumon-16.00, discovery chanel: a csernobili csata!!!!!!!! -
#22910 Igazad van nekem sem tetszik a játék, 6 éves fejlesztés a source enginel meg ne is emlitsük együtt,meg sem közeliti, ez nem elvárt szint 2007 ben és nem csak a grafikárol beszélek hanem a játékmenetröl ,nem felháborogást akarok kelteni, de ez az én véleményem is,mert én is vártam rá.......halottam netes pletykákat ,hogy a multi majd counter strike-ot lelöki a tronrol ez viccnek is siralmas -
barmi #22909 videokártya drivert kicserélted egy frissebbre esetleg vagy ha tul friss akkor egy régebbire? directX-et is felraktad ami van a game lemezén? más 5letem nincs. -
#22908 Nah már várom -
barmi #22907 ha kerkkelted akkor azért nem megy fel. tedd vissza az eredeti exe fájlt és ha felpecselted utána már ne a régi törésedet használd hanem a pecshez készült törést -
neptum #22906 #22875 erre tud valaki választ ????? -
donidarko #22905 Miért nem tudom felrakni a JAVITÁST hozzá? Mit csináltam rosszul? köszike.... -
#22904 Hát lehet,hogy arra gondolsz,de nekem az nem tünt vmi jónak :D -
barmi #22903 STALKER: Második patch tartalma
Óriási meglepetésre hatalmas sikere van a STALKERnek. Gabe Newell és a többi amerikai FPS fejlesztő most valószínűleg kigúvadt, parától remegő szemekkel bámul az orosz medvére, hogy vajon milyen kreatív sokk és potenciális versenyző érkezik még keletről. Második patchnál tartanak már a fejlesztők. A következő finomságokat építették be:
sv_listmaps parancs segítségével láthatjuk most már, mely pályák állnak a queue-ben.
Életerő jelzése multiplayerben javítva
Eltűntek a csatlakozáskor látható álldigáló hullák
Inventoryba dobott cuccok elhelyezése javítva
Játékverziót helyesen mutatják
Auto-Patch-rendszer auto felismeri most már az országot
Numpad használatakor jelentkező fagyásokat megszüntették
Most már lehet screenshotokat készíteni és menteni fagyás nélkül
Extra-gombos egerek támogatottak
Military Warehouse területén most már nem fagy a játék
Látóterünkben spawnoló NPC-k pozíciói javítva
Lassították csöppet az AI-Életszimulációs rendszert
Az NPC-k ritkábban spawnolnak újra és most már nem képesek túl gyorsan futkározni.
Thx, Stephanos!
-
imilee #22902 Szia!
Megtaláltam de ez sem jó. Bemásolom a gamedata könyvtárba, majd elinditom de elkezd tölteni aztán kilép a játékból. Egy olyat kérek amitől nem lép ki vagy hogy, hogyan kell helyesen felrakni.
-
barmi #22901 akko melyik a másik jó vég? mert az egyiket már láttam aszitakötőset. -
#22900 -
#22899 az nem "jó" vég baze'.. -
barmi #22898 OK, akkor ezentúl csernobil lesz és pripjáty :) rendben van így? :) -
sagjoz #22897 OK köszi! -
barmi #22896 viszont az egyik jó végét nem értem :) Amikor elfogadod az öreg ajánlatát és aztán bedrótoznak és beszél pár szót a szétrohadt fejü kutyájával. Az miröl szól pontosan? aki tudja irja le legyenszives SPOILERBEN! thx! -
#22895 Bazz ne írjátok már y-nal CSERNOBILT meg PRIPJÁTOT meg ilyenek. Há' magyarok vagyunk, nem? A nem latin betűs írást pedig kiejtés szerint kell átírni magyarra!!! -
barmi #22894 Hét darab vége lehet a gamának ebböl 5 rossz és kettö jo -
#22893 látod te őket, mert azért annyira nem láthatatlanok, csak egy halvány fénygömb szerűségnek néznek ki, egyébként javaslom hogy a lépcsőn intézd el őket, mert ott nem tudnak, csak egyenesen, fel meg le mozogni, szal könnyedén eltalálod őket... -
#22892 hát, csak szimplán kb 20 vége van a játéknak, én tulképp ezt a befejezést választottam, de volt egy régebbi mentésem, és azzal majd megnézem milyen más vége van a játéknak...
most éppen megpróbálok (megpróbálnék) csatlakozni a Dutyhoz de vagy egy hülye bug nem enged tovább, vagy pedig ki fagy a játék... -
sagjoz #22891 Azt hogyan ha nem látom őket:-(????????????????????????????? -
barmi #22890 Nem tudsz visszamenni! ha nincsen chernobylon kivüli mentésed kezdheted elölröl ugyanis chernobylbol sem tudnál kimenni nemcsak a szarkufágusbol ugyanis oda is beteleportálsz pripyatbol vagy honnan a ...bol :) -
#22889 Meg kell ölnöd a láthatatlan valamiket, amik lángot szórnak rád... :) -
barmi #22888 Akkor kaptál egy jókis FALS végét :) ha jó végét szeretnél fel kell menned a felső szinter a titkos labba de oda csak akkor tudsz bemenni ha megszerezted a hotelböla dekódolót. a kivánságkö rossz befejezéseket ad! Nem az a játék vége, csak ugy néz ki. -
el Boogie #22887 -
sagjoz #22886 Egy kicsit elakadtam!:-( Ott tartok, hogy egy nagy épület pince részébe kellett mennem(ami külön pályarésznek számít) és láthatatlan emberkék dobáloznak stb. kóddal működő ajtók állják utamat! A lényeg, hogy felvettem a dokumentumot ami a küldetés célja! De az ajtó lángol ami a bejárat és most már a kijárat! Így enm tudok kimenni rajta közben 3 láthatatlan vmi lángot szór rám... azt nem tom hogy mizu most! (még a szobában van 4 embrió szerű élőlényke)
Ki tudja hogy mit kell csinálni????? -
#22885 ilyen stukkert hol lehet találni? :-/ -
#22884 bááááz :) -
TomDantes #22883 a századik aki megkérdezi hogy: , ,nem tudok ki jutni a szobából" kapjon valami ajándékot!
Mondjuk egy ,F" gombot a billentyűzetről! -
TomDantes #22882 Sehogy. Ennyi a játék, abban az apró szobában játszódik mindössze.
(amúgy ,,F" betú, dumálni, és kész) -
Me Ga #22881 Lol, megint egy... -
#22880 beszélsz a tatával, hogy adjon feladatot (F betű), majd utánna kinyitod az ajtót (F betű) -
#22879 olvass a FAQ-t asszem erre van valami gyógyír, vagy nem tudom! -
#22878 nem tudsz visszajutni!
de még ha visszatudnál valszeg akkor is meghalnál, a pusztító robbanás miatt ami elől menekültél! :) -
LACOS60 #22877 Sziasztok.Az elején a szobából hogy lehet kijutni.Segítsen már valaki.köszi. -
#22876 HAHAHAHAAAAAHAHAAAAAHAAAA
I WANT TO BE RICH!
(Végig vittem :P)