34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • haxoror
  • haxoror
  • haxoror
    Inkább meg se szólaltál volna te idióta...
  • obe
    azért nem furcsa, hogy a game tuti elsöprő siker, világszerte, mindenhol gyönyörü grafikával, hangulattal, játékmenettel dícsérik, te meg pont az ellenkezőjét állítod?..értem én hogy saját vélemény-de ez kb olyan, mintha én azt állítanám, hogy nekem nem tetszik a ferrari f40(saját vélemény), mert: csúnya, lassú, és nem izgalmas auto..nah mindegy saját dolgod mi tetszik, mi nem, csakhát érted:)..no flame, peace
  • obe
    azoknak akik még nem látták-bár kétlem hogy van ilyen ember ezen a fórumon-16.00, discovery chanel: a csernobili csata!!!!!!!!
  • Mozzanat
    Igazad van nekem sem tetszik a játék, 6 éves fejlesztés a source enginel meg ne is emlitsük együtt,meg sem közeliti, ez nem elvárt szint 2007 ben és nem csak a grafikárol beszélek hanem a játékmenetröl ,nem felháborogást akarok kelteni, de ez az én véleményem is,mert én is vártam rá.......halottam netes pletykákat ,hogy a multi majd counter strike-ot lelöki a tronrol ez viccnek is siralmas
  • barmi
    videokártya drivert kicserélted egy frissebbre esetleg vagy ha tul friss akkor egy régebbire? directX-et is felraktad ami van a game lemezén? más 5letem nincs.
  • Adam II
    Nah már várom
  • barmi
    ha kerkkelted akkor azért nem megy fel. tedd vissza az eredeti exe fájlt és ha felpecselted utána már ne a régi törésedet használd hanem a pecshez készült törést
  • neptum
    #22875 erre tud valaki választ ?????
  • donidarko
    Miért nem tudom felrakni a JAVITÁST hozzá? Mit csináltam rosszul? köszike....
  • Glpetyus
    Hát lehet,hogy arra gondolsz,de nekem az nem tünt vmi jónak :D
  • barmi
    STALKER: Második patch tartalma

Óriási meglepetésre hatalmas sikere van a STALKERnek. Gabe Newell és a többi amerikai FPS fejlesztő most valószínűleg kigúvadt, parától remegő szemekkel bámul az orosz medvére, hogy vajon milyen kreatív sokk és potenciális versenyző érkezik még keletről. Második patchnál tartanak már a fejlesztők. A következő finomságokat építették be:

sv_listmaps parancs segítségével láthatjuk most már, mely pályák állnak a queue-ben.

Életerő jelzése multiplayerben javítva

Eltűntek a csatlakozáskor látható álldigáló hullák

Inventoryba dobott cuccok elhelyezése javítva

Játékverziót helyesen mutatják

Auto-Patch-rendszer auto felismeri most már az országot

Numpad használatakor jelentkező fagyásokat megszüntették

Most már lehet screenshotokat készíteni és menteni fagyás nélkül

Extra-gombos egerek támogatottak

Military Warehouse területén most már nem fagy a játék

Látóterünkben spawnoló NPC-k pozíciói javítva

Lassították csöppet az AI-Életszimulációs rendszert

Az NPC-k ritkábban spawnolnak újra és most már nem képesek túl gyorsan futkározni.

Thx, Stephanos!

• imilee
    Szia!
    Megtaláltam de ez sem jó. Bemásolom a gamedata könyvtárba, majd elinditom de elkezd tölteni aztán kilép a játékból. Egy olyat kérek amitől nem lép ki vagy hogy, hogyan kell helyesen felrakni.
  • barmi
    akko melyik a másik jó vég? mert az egyiket már láttam aszitakötőset.
  • dr Kotász
  • Glpetyus
    az nem "jó" vég baze'..
  • barmi
    OK, akkor ezentúl csernobil lesz és pripjáty :) rendben van így? :)
  • sagjoz
    OK köszi!
  • barmi
    viszont az egyik jó végét nem értem :) Amikor elfogadod az öreg ajánlatát és aztán bedrótoznak és beszél pár szót a szétrohadt fejü kutyájával. Az miröl szól pontosan? aki tudja irja le legyenszives SPOILERBEN! thx!
  • hykao #22895
    Bazz ne írjátok már y-nal CSERNOBILT meg PRIPJÁTOT meg ilyenek. Há' magyarok vagyunk, nem? A nem latin betűs írást pedig kiejtés szerint kell átírni magyarra!!!
  • barmi
    Hét darab vége lehet a gamának ebböl 5 rossz és kettö jo
  • Broafka
    látod te őket, mert azért annyira nem láthatatlanok, csak egy halvány fénygömb szerűségnek néznek ki, egyébként javaslom hogy a lépcsőn intézd el őket, mert ott nem tudnak, csak egyenesen, fel meg le mozogni, szal könnyedén eltalálod őket...
  • Broafka
    hát, csak szimplán kb 20 vége van a játéknak, én tulképp ezt a befejezést választottam, de volt egy régebbi mentésem, és azzal majd megnézem milyen más vége van a játéknak...
    most éppen megpróbálok (megpróbálnék) csatlakozni a Dutyhoz de vagy egy hülye bug nem enged tovább, vagy pedig ki fagy a játék...
  • sagjoz
    Azt hogyan ha nem látom őket:-(?????????????????????????????
  • barmi
    Nem tudsz visszamenni! ha nincsen chernobylon kivüli mentésed kezdheted elölröl ugyanis chernobylbol sem tudnál kimenni nemcsak a szarkufágusbol ugyanis oda is beteleportálsz pripyatbol vagy honnan a ...bol :)
  • hykao #22889
    Meg kell ölnöd a láthatatlan valamiket, amik lángot szórnak rád... :)
  • barmi
    Akkor kaptál egy jókis FALS végét :) ha jó végét szeretnél fel kell menned a felső szinter a titkos labba de oda csak akkor tudsz bemenni ha megszerezted a hotelböla dekódolót. a kivánságkö rossz befejezéseket ad! Nem az a játék vége, csak ugy néz ki.
  • el Boogie
  • sagjoz
    Egy kicsit elakadtam!:-( Ott tartok, hogy egy nagy épület pince részébe kellett mennem(ami külön pályarésznek számít) és láthatatlan emberkék dobáloznak stb. kóddal működő ajtók állják utamat! A lényeg, hogy felvettem a dokumentumot ami a küldetés célja! De az ajtó lángol ami a bejárat és most már a kijárat! Így enm tudok kimenni rajta közben 3 láthatatlan vmi lángot szór rám... azt nem tom hogy mizu most! (még a szobában van 4 embrió szerű élőlényke)

Ki tudja hogy mit kell csinálni?????
  • Broafka
    ilyen stukkert hol lehet találni? :-/
  • Dj Xyberpunk
    bááááz :)
  • TomDantes
    a századik aki megkérdezi hogy: , ,nem tudok ki jutni a szobából" kapjon valami ajándékot!
    Mondjuk egy ,F" gombot a billentyűzetről!
  • TomDantes
    Sehogy. Ennyi a játék, abban az apró szobában játszódik mindössze.
    (amúgy ,,F" betú, dumálni, és kész)
  • Me Ga
    Lol, megint egy...
  • DJ Skyline
    beszélsz a tatával, hogy adjon feladatot (F betű), majd utánna kinyitod az ajtót (F betű)
  • Broafka
    olvass a FAQ-t asszem erre van valami gyógyír, vagy nem tudom!
  • Broafka
    nem tudsz visszajutni!

de még ha visszatudnál valszeg akkor is meghalnál, a pusztító robbanás miatt ami elől menekültél! :)
  • LACOS60
    Sziasztok.Az elején a szobából hogy lehet kijutni.Segítsen már valaki.köszi.
  • Broafka
    HAHAHAHAAAAAHAHAAAAAHAAAA
    I WANT TO BE RICH!

(Végig vittem :P)