34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • barmi
    Valaki leírná a szitekötős befejezésen kívül mi a másik TRUE ENDING a játékban? köszi! Ha lehet SPOILERBEN!
  • PhantomAss
    a disznóverőnek van több csatornája lehet hogy neked másik van (nálunk van pl kettő de még van ezen kívül is asszem)
  • DeviloftheHell
    ááá de jó lehet az uj patchel majd megint ujra irni a fáljokat hálle lujah bazzeg :D
  • barmi
    Ha 512 rammal min configot éppen karcoló gépen diavetítős gamát játszani nyugodtan leülsz az a te bajod :D
  • zolo
    OFF

Ez furcsa ,de nálunk UPC-n a reklámok angolok a discoveryn , az előzetesek angolok, és a műsor kezdetét mindig orosz,román,és szlovák verzióban is kiírják , de magyarban nem.Ettől függetlenül az adások magyarok.
    Eközben tőlünk 5 km-re keresztapáméknál Fibernetes kábelen magyar reklámok, magyar előzetesek és minden akkor kezdődik , amikorra ki van írva.
    Ez mivel magyarázható? Hogy lehet UPC-n más az adás?

Én is megnéztem a du.-i műsort, A csernobili háború volt a címe , hát érdekes volt látni az elszántságot, hogy meg kell akadályozni egy második robbanást, mert az elvinné fél Európát.Százával jönnek a helik , durva lehetett élőben.Ami még megdöbbentő volt számomra , hogy félévvel a katasztrófa után , ahogy kész lett a szarkofág, a többi reaktor ment tovább, mintha semmi se történt volna.

OFF vége
  • barmi
    ha voltál a sárgaruhás dokiknál akkor nézd meg a PDA-dat, benne van mindkét kód!
  • barmi
    Szerénted! Szeréntem min configgal igen sza a gama! de ülj le leé ha akarsz
  • Gideon Wieth
    ez hülyeség... 512 rammal nyugodtan neki lehet ülni jáccani.
  • donidarko
    Valaki segitsen !! Elakadtam valami titkos földalatti helyen, ahol repkednek a hordok és a dobozok a levegőbe!Kinyitottam az első kodos ajtót,de a másodikat nem tudom! Valaki erőssen dörömböl másik oldalt...KÖSZI
  • barmi
    azt elfelejtettem hogy ezzel a minimummal nem lesz valami franko ugy is mondhatnám hogy 1 perc játék 2 perc diavetités a kevés ram miatt
  • DeviloftheHell
    telepitésnél ugysem fogja tovább engedni hza vmi nem jó
  • barmi
    Minimum rendszerkövetelmény:

Microsoft Windows XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows 2000 SP4

Intel Pentium 4 2Ghz / AMD XP 2200+

512 MB RAM

10 GB hely a gépen

128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600

DirectX 9 kompatibilis hangkártya

LAN / Internet -hozzáférés, Kábel/DSL sebességben a multiplayerhez

Billentyűzet, egér

az a kari szeréntem jóval ez alatt van. azt fogja mondani hogy NO NO NO

• Gabe18
    Szerintem vagy el se indul,vagy tele lesz grafikai hibával,és dög lassú lesz.
  • samhun
    de csak azt kérdezem, hogy menne e, vagy kiírná e, hogy "kösz nemjó, vegyél mást mer nem igy nem fogsz játszani"
  • DeviloftheHell
    shader model 1 sem :) meg min grafon min felbontásban is diavetitést birna :) ha egyáltalán elbirod inditani vele
  • Newfronter
    Nem DX8-as kari.
  • Gabe18
    Erő...
  • Hassan B
    Van benne minden... csak eltelt 10 év... :) (na jó, annyi talán nem...)
  • samhun
    MX4 -en miért nem menne a játék? Mi nincs benne?
  • Panzerfaust
    Jaja, annak a végét láttam, röhej öregem, hogy annyi védelmük volt, hogy rájukhajtogattak pár ólomlemezt aztán hajrá.
  • DeviloftheHell
    van egy tippem hogy akik szidják a grafikát nem full dx9 ben és nem max grafon mennek végig vele :)
  • PhantomAss
    most volt egy film a disoveryn csernobilról
    mindent mutattak, a szarkofág készítésétől kezdve a mai állapotig-
    az óriáskereket, a várost...túlélőkkel beszélgettek
    érdekes részlet:a robbanás után az erőmű tetejéről robtokkal akaták letisztítani a törmeléket, de azok nem bírták a sugárzást és tönkrementek
    erre tartalékos katonákat vezényeltek oda, és nekik kellett lapáttal leszedni a sugárzó grafitot a tetőről
    ezért kaptak egy kitüntetést és 100 rubelt...
  • Gideon Wieth
    csá...nekem a gépemben 512 mb ram van :)
    És normálisan megy , picit lassan tölti be a teret..1-2 perc de nem akadozik minden mediumon van :)
  • buldozer99
    Nekem megy rendesen 1024*786 minden low-on:D

de szerencsére héten jön meg a 2gb-om

Azért nem is játszotta addig a game-el.
  • obe
    az hogy lehet, hogy nálam a discovery-n nem az megy mint nálad?..a szolgáltatómat kell ezek szerint tökönrugni..de ezt nem is tudom hogy képzelik?!..mást adnak az ország egyik részében mint a másikban
  • tpM
    Olvass vissza pár oldalt... ;>
  • grebber
    Van itt valaki akinek 512 rammal megy rendesen??? Mert nekem 1GB-om volt eddig mert haver kölcsönadta de mivel már nálamvolt 4 hónapja elvitte sajnos és a saját 512MB-ommal PRIPJÁT-ban játszhatatlanul akadozik a ram miatt itt meglátszik az 512mb vs 1gb de nagyon :(
  • neptum
    thx meg nézem
  • obe
    erről nem is hallottam még..nahát..elképzelhető, elvégre ukrajnáról van szó:)
  • Jacsó Viktor
    PRIPJÁT-ban tartok és találkoztam Stalker csapattal..
    elindultunk támadtak..házrol vagy háztetőről és utca végén már egyedul vagyok ..
    életben kell maradnia Stalker csapatok vagy egyedul menjek tovább??
  • Glpetyus

Én is beleraktam vagy 15-öt,és nálam sem fagyott soha.
    Sőt, elöttem történő "respawn" sem volt,és betonon át sem löttek le kispisztollyal...
  • Voltan
    Nem tudom, hogy van az, hogy mindenki panaszkodik a fagyások miatt. Játszottam már vele vagy 15-20 órát (nem sietek, nem az a lényeg, hogy hamar vége legyen), de még egyszer sem fagyott. Néhány buggal találkoztam, de ez minden.
  • el Boogie
    Hol? A Discovery-t nézem és Csernobilról megy egy doksi film. A címét nem tudom, de már láttam
  • tpM
    Hát ugye van ez az ügy, hogy állítólag a GSC lopott fileokat HL2ből meg Doomból.
  • obe
    port.hu szerint most a csernobili csata megy, de nálam vmi buzi autósműsor megy:((..a k..va anyjukat
  • obe
    mire gondolsz, hogy lopott cuccokkal?
  • tonyo9
    van második patch?
  • haxoror
    szuper!
  • haxoror
    Az erőműnél korábban nem nagyon láttam sehol :(
  • tpM
    Jóvan azért olyan nagy szám mert 5évig fejlesztették(~8órás játékmenet + ha igaz, hogy lopott cuccokkal akkor meg pláne).