34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
barmi #22955 Valaki leírná a szitekötős befejezésen kívül mi a másik TRUE ENDING a játékban? köszi! Ha lehet SPOILERBEN! -
#22954 a disznóverőnek van több csatornája lehet hogy neked másik van (nálunk van pl kettő de még van ezen kívül is asszem) -
DeviloftheHell #22953 ááá de jó lehet az uj patchel majd megint ujra irni a fáljokat hálle lujah bazzeg :D -
barmi #22952 Ha 512 rammal min configot éppen karcoló gépen diavetítős gamát játszani nyugodtan leülsz az a te bajod :D -
#22951 OFF
Ez furcsa ,de nálunk UPC-n a reklámok angolok a discoveryn , az előzetesek angolok, és a műsor kezdetét mindig orosz,román,és szlovák verzióban is kiírják , de magyarban nem.Ettől függetlenül az adások magyarok.
Eközben tőlünk 5 km-re keresztapáméknál Fibernetes kábelen magyar reklámok, magyar előzetesek és minden akkor kezdődik , amikorra ki van írva.
Ez mivel magyarázható? Hogy lehet UPC-n más az adás?
Én is megnéztem a du.-i műsort, A csernobili háború volt a címe , hát érdekes volt látni az elszántságot, hogy meg kell akadályozni egy második robbanást, mert az elvinné fél Európát.Százával jönnek a helik , durva lehetett élőben.Ami még megdöbbentő volt számomra , hogy félévvel a katasztrófa után , ahogy kész lett a szarkofág, a többi reaktor ment tovább, mintha semmi se történt volna.
OFF vége -
barmi #22950 ha voltál a sárgaruhás dokiknál akkor nézd meg a PDA-dat, benne van mindkét kód! -
barmi #22949 Szerénted! Szeréntem min configgal igen sza a gama! de ülj le leé ha akarsz -
#22948 ez hülyeség... 512 rammal nyugodtan neki lehet ülni jáccani. -
donidarko #22947 Valaki segitsen !! Elakadtam valami titkos földalatti helyen, ahol repkednek a hordok és a dobozok a levegőbe!Kinyitottam az első kodos ajtót,de a másodikat nem tudom! Valaki erőssen dörömböl másik oldalt...KÖSZI -
barmi #22946 azt elfelejtettem hogy ezzel a minimummal nem lesz valami franko ugy is mondhatnám hogy 1 perc játék 2 perc diavetités a kevés ram miatt -
DeviloftheHell #22945 telepitésnél ugysem fogja tovább engedni hza vmi nem jó -
barmi #22944 Minimum rendszerkövetelmény:
Microsoft Windows XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows 2000 SP4
Intel Pentium 4 2Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB hely a gépen
128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
LAN / Internet -hozzáférés, Kábel/DSL sebességben a multiplayerhez
Billentyűzet, egér
az a kari szeréntem jóval ez alatt van. azt fogja mondani hogy NO NO NO
-
Gabe18 #22943 Szerintem vagy el se indul,vagy tele lesz grafikai hibával,és dög lassú lesz. -
samhun #22942 de csak azt kérdezem, hogy menne e, vagy kiírná e, hogy "kösz nemjó, vegyél mást mer nem igy nem fogsz játszani" -
DeviloftheHell #22941 shader model 1 sem :) meg min grafon min felbontásban is diavetitést birna :) ha egyáltalán elbirod inditani vele -
Newfronter #22940 Nem DX8-as kari. -
Gabe18 #22939 Erő... -
#22938 Van benne minden... csak eltelt 10 év... :) (na jó, annyi talán nem...) -
samhun #22937 MX4 -en miért nem menne a játék? Mi nincs benne? -
#22936 Jaja, annak a végét láttam, röhej öregem, hogy annyi védelmük volt, hogy rájukhajtogattak pár ólomlemezt aztán hajrá. -
DeviloftheHell #22935 van egy tippem hogy akik szidják a grafikát nem full dx9 ben és nem max grafon mennek végig vele :) -
#22934 most volt egy film a disoveryn csernobilról
mindent mutattak, a szarkofág készítésétől kezdve a mai állapotig-
az óriáskereket, a várost...túlélőkkel beszélgettek
érdekes részlet:a robbanás után az erőmű tetejéről robtokkal akaták letisztítani a törmeléket, de azok nem bírták a sugárzást és tönkrementek
erre tartalékos katonákat vezényeltek oda, és nekik kellett lapáttal leszedni a sugárzó grafitot a tetőről
ezért kaptak egy kitüntetést és 100 rubelt... -
#22933 csá...nekem a gépemben 512 mb ram van :)
És normálisan megy , picit lassan tölti be a teret..1-2 perc de nem akadozik minden mediumon van :) -
#22932 Nekem megy rendesen 1024*786 minden low-on:D
de szerencsére héten jön meg a 2gb-om
Azért nem is játszotta addig a game-el. -
obe #22931 az hogy lehet, hogy nálam a discovery-n nem az megy mint nálad?..a szolgáltatómat kell ezek szerint tökönrugni..de ezt nem is tudom hogy képzelik?!..mást adnak az ország egyik részében mint a másikban -
tpM #22930 Olvass vissza pár oldalt... ;> -
#22929 Van itt valaki akinek 512 rammal megy rendesen??? Mert nekem 1GB-om volt eddig mert haver kölcsönadta de mivel már nálamvolt 4 hónapja elvitte sajnos és a saját 512MB-ommal PRIPJÁT-ban játszhatatlanul akadozik a ram miatt itt meglátszik az 512mb vs 1gb de nagyon :( -
neptum #22928 thx meg nézem -
obe #22927 erről nem is hallottam még..nahát..elképzelhető, elvégre ukrajnáról van szó:) -
Jacsó Viktor #22926 PRIPJÁT-ban tartok és találkoztam Stalker csapattal..
elindultunk támadtak..házrol vagy háztetőről és utca végén már egyedul vagyok ..
életben kell maradnia Stalker csapatok vagy egyedul menjek tovább?? -
Én is beleraktam vagy 15-öt,és nálam sem fagyott soha.
Sőt, elöttem történő "respawn" sem volt,és betonon át sem löttek le kispisztollyal... -
#22924 Nem tudom, hogy van az, hogy mindenki panaszkodik a fagyások miatt. Játszottam már vele vagy 15-20 órát (nem sietek, nem az a lényeg, hogy hamar vége legyen), de még egyszer sem fagyott. Néhány buggal találkoztam, de ez minden. -
el Boogie #22923 Hol? A Discovery-t nézem és Csernobilról megy egy doksi film. A címét nem tudom, de már láttam -
tpM #22922 Hát ugye van ez az ügy, hogy állítólag a GSC lopott fileokat HL2ből meg Doomból. -
obe #22921 port.hu szerint most a csernobili csata megy, de nálam vmi buzi autósműsor megy:((..a k..va anyjukat -
obe #22920 mire gondolsz, hogy lopott cuccokkal? -
tonyo9 #22919 van második patch? -
haxoror #22918 szuper! -
haxoror #22917 Az erőműnél korábban nem nagyon láttam sehol :( -
tpM #22916 Jóvan azért olyan nagy szám mert 5évig fejlesztették(~8órás játékmenet + ha igaz, hogy lopott cuccokkal akkor meg pláne).