34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Jacsó Viktor
    ne baszki!nem lex magyarositás??vagy szivatsz?
  • ruffirant
    ugye ez nem komoly?
  • Raptor 2
    Nincs magyarosítás, és nem is lesz, mert nem fordítható a játék! Sanjáljuk, próbálkozz másik játékkal!
  • grebber
    Olvasni is szoktál??? OTT a topik fejléce!
  • fernando torres
    estét all.

még csak most lett meg a játék és azt akarom kérdezni hogy magyarosítást hol találok hozzá?
  • ruffirant
    azért néztem mert az angol tudásom szinte semmi...magyarul jobb lesz játszani
  • el Boogie
  • el Boogie
    a másik meg hogy ha nézted miért kérded? Szerintem senki nem tud itt többett, kivéve Raptor2 kollégát, mivel ő fordítja.
  • ruffirant
    okok legyen písz nekem a mosolyogj a szavam járása
  • el Boogie
    Hassan B:
  • el Boogie
    bocs ha magadra vetted, ez a a szavam járása, úgy általánosságban... ha nem inged... peace!
  • weine
    nekem is szaggatni kezdett a föld alatt, de aztán static light-ot állítottam és már suhan ugynott
  • DJ Skyline
    srácok, íme az új FAQ, ami egyben már egy oldal is szinte! a tartalom holnap kerül feltöltésre, köszönjétek meg Hassan B-nek!
  • ruffirant
    kösz a paraszt jelzöt amugy a magarítás információra gondolsz?mert ottt csak az van hogy 98 százalék
  • ruffirant
    szerintetek a tesztelés meddig fog tartani?
  • el Boogie
    Bazz én megértem, ha valakinek nincs kedve vagy épp ideje visszabográszni több 10ezer hsz-t, de amikor csak egy klikk a faq-rq /ill mellé/ és még nagybetűvel ki is van írva a parasztnak...
  • el Boogie
    1-2 nap és kint a magyarítás. Majd megtudod.
  • Hassan B
    Szerintem egyenlőre ilyet nem fogsz találni...
    de igazából nem tom... :)
  • nightwalker
    Szisztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy aki Nvidia kártyával,és Vista-n játszik,melyik driver van fenn?Nekem a whql driverrel nem indult,valamelyik beta-val meg csal fél kép volt.Most raktam újra a Vista-t,és azt a drivert tenném fel,amelyikkel szépen megy a game.
    Thx!
  • DeviloftheHell
    én megtalálom ami kell mert a változok meg a többi az angolul van csak a mellék szöveg ilyen számomra nem emberi nyelv bár most megprobálom hogy a mesterlövészpuskát berakom a pisztoly helyére kiváncsi vagyok elfogadja e a játék :D
  • tpM
    Hát ezen a félig ukrán scriptnyelven én még nem tudtam kiigazodni ^^
  • DeviloftheHell
    valaki megtalálta már melyk fáljban van leirva hogy az npc-k nek mit ad a gép?
    találtam vmi leirást hogy enyni rangra milyen fegyverek vannak de nem ak-t adott a csávoknak hanem maradt a kis viper 5 ös géppuska meg a sörétes :D
  • XuChi
    Valaki nem tudja hogy a játék története mi is?? Nem tudok teljesen jól angolul és azért jó lenne tisztában lenni a történettel.

És mi az a kivánság kö?? Hogy került oda? Mi az a gép amibe emberek fexenek? Amugy valameik Stephen King történetben nem szerepelt már kivánság kö??
  • tomas10
    2% múlva.vagyis pár nap
  • tpM
    A filmről mit tudtok? Van-e szinkronizálva (ha igen akkor mi a címe) s letölthető-e valahonnan?
  • armageddon666
    6600GT 3200+ meg 1 giga ram meg 4 giga virtuális és Full dynamicba minden középen (AA off) néha swappol csak és nem szaggat... Shadowot le kell venni teljesen. ettől még lesz és nem is csúnya. jah és 1024*768 ^^
    Azonban:

Havernak 3,2 HT-s intel proci 2 giga memó és 8800GTX. ugye minden fullon... ilyen konfigon... és fut szépen. egy csatornás részig... ott viszont jácchatatlanul szaggat...
  • ruffirant
    Nem tudjátok kb mikor lesz kész a magyarítás?Amugy sztem rohadt jó a játék
  • zolo
    Nem :D
    De azért egy 6200-al static lightra rakva , no AA-val tuti lehet játszani valahogy.
  • DJ Skyline
  • XuChi
    Valaki elmondaná hogy mi a hét befejezés?

Én már kettöt megcsináltam.

1: Befektetett valami doki egy gépbe és bad end (de hogy minek is kellett oda befeküdnöm???)

2: Teleportálgattam össze vissza, majd a végén a videoban szarrá löttem a gépet ahova befektettek volna. És szépen elvonulnak a felhök. Happy End??

A szarkofág alatt van valami kék izé. Az mi mert nem mentem bele??
    Valami csávo folyamatosan dumált oroszul.

És a többi lehetöség??

Nekem az az érzésem hogy valami matrix beütése van a dolognak.
  • DeviloftheHell
    mit értesz azon hogy élvezhető? mert van akinek a diavetités is élvezhető :D
  • zolo
    A játéknak minimum directx8-as videókártya kell , amit a te kártyád nem támogat, ezért nem fog menni valszeg.

10000 Ft-ért már lehet olyan videókártyát venni (Geforce 6200 128 ram AGP) , amivel dx8-ban élvezhetően futhatna a játék.
  • DeviloftheHell
    amugy kiváncsi vagyok én majd az uj patch ben mit is modositottak megint mert ezt a 20 megányi sciptet én nem voltam hajlando végig nézni amit felrakott az 1.1 es :D
  • DeviloftheHell
    kezd el felrakni telepitésnél ha vmi nem felel meg neki nem engedi tovább :) szóval megtudhatod hogy menne e azzal a mozizásra még a maga korában is alkalmatlan video kártyán
  • samhun
    attól, még hogy mx4 -em van, az nem jelenti azt, hogy a memóriám is kicsi.
    amúgy 768
  • DJ Skyline
    lol, azért nem rossz, egy fórumon tartozkodó 30 kommentes nethuszár bedob 3 képet, és már be is dől a fél világ! lehet igaz, de én ilyen téren elég hitetlen vagyok
  • tomas10
    hát ja
  • DeviloftheHell
    bassszus azon nem akarnak már vitatkozni hogy a játék inditoállományának a kiterjesztése megegyezik? kész röhej komolyan
  • tomas10
    http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=4790&nev=S.T.A.L.K.E.R.:_Idegen_tollakkal...? a cikk magáér beszél
  • DJ Skyline
    #20052-es, és #21272-es kommentekben ott van az összes befejezésről videó