34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Jacsó Viktor #22995 ne baszki!nem lex magyarositás??vagy szivatsz? -
#22994 ugye ez nem komoly? -
#22993 Nincs magyarosítás, és nem is lesz, mert nem fordítható a játék! Sanjáljuk, próbálkozz másik játékkal! -
#22992 Olvasni is szoktál??? OTT a topik fejléce! -
#22991 estét all.
még csak most lett meg a játék és azt akarom kérdezni hogy magyarosítást hol találok hozzá? -
#22990 azért néztem mert az angol tudásom szinte semmi...magyarul jobb lesz játszani -
el Boogie #22989 -
el Boogie #22988 a másik meg hogy ha nézted miért kérded? Szerintem senki nem tud itt többett, kivéve Raptor2 kollégát, mivel ő fordítja. -
#22987 okok legyen písz nekem a mosolyogj a szavam járása -
el Boogie #22986 Hassan B: -
el Boogie #22985 bocs ha magadra vetted, ez a a szavam járása, úgy általánosságban... ha nem inged... peace! -
weine #22984 nekem is szaggatni kezdett a föld alatt, de aztán static light-ot állítottam és már suhan ugynott -
#22983 srácok, íme az új FAQ, ami egyben már egy oldal is szinte! a tartalom holnap kerül feltöltésre, köszönjétek meg Hassan B-nek! -
#22982 kösz a paraszt jelzöt amugy a magarítás információra gondolsz?mert ottt csak az van hogy 98 százalék -
#22981 szerintetek a tesztelés meddig fog tartani? -
el Boogie #22980 Bazz én megértem, ha valakinek nincs kedve vagy épp ideje visszabográszni több 10ezer hsz-t, de amikor csak egy klikk a faq-rq /ill mellé/ és még nagybetűvel ki is van írva a parasztnak... -
el Boogie #22979 1-2 nap és kint a magyarítás. Majd megtudod.
-
#22978 Szerintem egyenlőre ilyet nem fogsz találni...
de igazából nem tom... :) -
nightwalker #22977 Szisztok!
Az lenne a kérdésem,hogy aki Nvidia kártyával,és Vista-n játszik,melyik driver van fenn?Nekem a whql driverrel nem indult,valamelyik beta-val meg csal fél kép volt.Most raktam újra a Vista-t,és azt a drivert tenném fel,amelyikkel szépen megy a game.
Thx! -
DeviloftheHell #22976 én megtalálom ami kell mert a változok meg a többi az angolul van csak a mellék szöveg ilyen számomra nem emberi nyelv bár most megprobálom hogy a mesterlövészpuskát berakom a pisztoly helyére kiváncsi vagyok elfogadja e a játék :D -
tpM #22975 Hát ezen a félig ukrán scriptnyelven én még nem tudtam kiigazodni ^^ -
DeviloftheHell #22974 valaki megtalálta már melyk fáljban van leirva hogy az npc-k nek mit ad a gép?
találtam vmi leirást hogy enyni rangra milyen fegyverek vannak de nem ak-t adott a csávoknak hanem maradt a kis viper 5 ös géppuska meg a sörétes :D -
#22973 Valaki nem tudja hogy a játék története mi is?? Nem tudok teljesen jól angolul és azért jó lenne tisztában lenni a történettel.
És mi az a kivánság kö?? Hogy került oda? Mi az a gép amibe emberek fexenek? Amugy valameik Stephen King történetben nem szerepelt már kivánság kö?? -
#22972 2% múlva.vagyis pár nap -
tpM #22971 A filmről mit tudtok? Van-e szinkronizálva (ha igen akkor mi a címe) s letölthető-e valahonnan? -
#22970 6600GT 3200+ meg 1 giga ram meg 4 giga virtuális és Full dynamicba minden középen (AA off) néha swappol csak és nem szaggat... Shadowot le kell venni teljesen. ettől még lesz és nem is csúnya. jah és 1024*768 ^^
Azonban:
Havernak 3,2 HT-s intel proci 2 giga memó és 8800GTX. ugye minden fullon... ilyen konfigon... és fut szépen. egy csatornás részig... ott viszont jácchatatlanul szaggat... -
#22969 Nem tudjátok kb mikor lesz kész a magyarítás?Amugy sztem rohadt jó a játék -
#22968 Nem :D
De azért egy 6200-al static lightra rakva , no AA-val tuti lehet játszani valahogy. -
#22967 #22956 -
#22966 Valaki elmondaná hogy mi a hét befejezés?
Én már kettöt megcsináltam.
1: Befektetett valami doki egy gépbe és bad end (de hogy minek is kellett oda befeküdnöm???)
2: Teleportálgattam össze vissza, majd a végén a videoban szarrá löttem a gépet ahova befektettek volna. És szépen elvonulnak a felhök. Happy End??
A szarkofág alatt van valami kék izé. Az mi mert nem mentem bele??
Valami csávo folyamatosan dumált oroszul.
És a többi lehetöség??
Nekem az az érzésem hogy valami matrix beütése van a dolognak. -
DeviloftheHell #22965 mit értesz azon hogy élvezhető? mert van akinek a diavetités is élvezhető :D -
#22964 A játéknak minimum directx8-as videókártya kell , amit a te kártyád nem támogat, ezért nem fog menni valszeg.
10000 Ft-ért már lehet olyan videókártyát venni (Geforce 6200 128 ram AGP) , amivel dx8-ban élvezhetően futhatna a játék.
-
DeviloftheHell #22963 amugy kiváncsi vagyok én majd az uj patch ben mit is modositottak megint mert ezt a 20 megányi sciptet én nem voltam hajlando végig nézni amit felrakott az 1.1 es :D -
DeviloftheHell #22962 kezd el felrakni telepitésnél ha vmi nem felel meg neki nem engedi tovább :) szóval megtudhatod hogy menne e azzal a mozizásra még a maga korában is alkalmatlan video kártyán -
samhun #22961 attól, még hogy mx4 -em van, az nem jelenti azt, hogy a memóriám is kicsi.
amúgy 768 -
#22960 lol, azért nem rossz, egy fórumon tartozkodó 30 kommentes nethuszár bedob 3 képet, és már be is dől a fél világ! lehet igaz, de én ilyen téren elég hitetlen vagyok -
#22959 hát ja -
DeviloftheHell #22958 bassszus azon nem akarnak már vitatkozni hogy a játék inditoállományának a kiterjesztése megegyezik? kész röhej komolyan -
#22957 http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=4790&nev=S.T.A.L.K.E.R.:_Idegen_tollakkal...? a cikk magáér beszél -
#22956 #20052-es, és #21272-es kommentekben ott van az összes befejezésről videó