S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
Miért nem lehet az M203-as gránátvetõt GP37-re szerelni ? A leírása szerint rá kéne hogy menjen.

Na igen az nem egy egyszerû rész. Elvoltam vele másfél órát. 😊

Why so serious?

scorpeeon
Nah, én is kijátszottam. A wishmasternél rámdõlt a épület 😊 Persze rendes befejezést is akartam így eljutottam a Monilith-hoz, kinyírtam mindenkit, kilöttem a dolgokat. Aztán elõször igenre mentem, bejött még1 szép kis befejezés. Aztán nemre és visszadobott Chernobyl-ba. Innen már kiléptem, de csak most olvasom h innen jön még csak a portálok után a legjobb befejezés, de ezt inkább holnapra hagyom már 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

MaskimXul
Célozz fejre, szerezd meg ezt a fegyvert, rakj rá távcsövet meg gránátvetõt, armo piercing (AP) ammot használj, messzrõl egyes lövésekkel.

Vagy ugyanez, csak sniper fegyóval, bár ahhoz meg kevés a töltény. De láttam gsc fórumán egy modot, amitõl a katonák kicsit több jobb ammót dobnak, nem irreálisan, de pl +10ap, +40 sima a ritka 7.62 esbõl.
XP-m van,szóval az nem lehet gond...
Te kiírtad dvd-re? vagy Daemon tools használsz??
azaz 5 megás xr_3da.exe az mi?? mert abból van egy 1 megás is...
Igen. Anélkül nem nyílik ki. Ráadásul elég sokról maradtál le mert ott még van 1-2 óra játék. Meg félmillió exoskeletonos ellenség. 😊

Why so serious?

igen

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

berlinboy6329
P*cs*.Akkor marad a videóból megnézés,mertén hétszentség,hogy nem megyek be megint Csernobilba.Elég volt egyszer is majdnem szétverni a gépet.Muszály hozzá az a kütyü?Nincs kombinációja,hogy csak odamegyek,és beütöm a kódot.Mindenképpen kell hozzá a "csomag"?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pripjaty-ban /vagy hogy írják/, Akkor tudtad volna hol van ha korábban megcsinálod azt a küldetést, hogy Talk to the Guide. Látod ezért nem kell rohanni. 😊

Why so serious?

bakvarnyu
nem semmit se, crack-elni se kellett, 5.6 megás a fájl. Nem Vista oprendszered van?

Voltan
Váá, nem tudok szabadulni ettõl a játéktól 😄D
Két napot kihagytam, és inkább Command and Conquer-eztem, de már hívott a Zóna 😄

Most vagyok a Lab 18-ban. Aikor a sötétbõl rámrontott két Snork, azt hittem, beszarok. 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

berlinboy6329
Bazz,olyanom nincs. 😞

Milyen hotelbõl?Nem is volt hotel a környéken.:'(((((

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mész be az ajtón ami a wish granterhez vezet hanem továbbmész egyenesen. Hamarosan eljutsz egy kis beugróhoz ahol egy kis sárga fény forog körbe. Ott bemész, lesz egy létra amin fölmászva elhutsz egy zért ajtóhoz. Azt abban az esetben ki tudod nyitni ha korábban megszerezted a dekódert a hotelból. Ez vezet a valódi befejezésekhez.

Why so serious?

Mármint kettõvel utánira,amikor egy gyártelepre vagy mire hatolok be...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Sziasztok!Nem tudtok valami rafkót vagy segítséget a sugárzás mérõs küldi utánira,mret egyszerûen semmi töltényem és annyi ugrálós morgós akármi van meg zombi hogy lekapnak ha kettõt lépek!Eddig semmi gond nem volt a nehézséggel,de szerintem ennél a résznél a srácok kicsit túlzásba vitték.Nincs valami ötletetek??Honnan lehetne egy raklap töltény szerezni?Elõre is köszi!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

balee4
Köszi!😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Te mit csináltál,v csináltál vmit az XR_3DA fájloddal???

.
Gerisone
Az egyik spanod gépébe rakd bele a kareszt

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

MaskimXul
Itt, de úgy tûnik a patchel nem mûködik-
Én úgytudom, hogy 1243 a kód 😊

berlinboy6329
És hova?

De lehet.

Why so serious?

sziasztok következõ a problémám ott járok ahol meg kell találni vmi x18 a dokumentumot, ki kell nyitnom egy ajtót ami kóddal van lezárzva megkerestem a kódot 1234 majd vissza mentem beirom is nem nyilik ki mi lehet a baj? hibás lenne? má újra telepítettem meg minden is semmi változás
plíz help!!!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

berlinboy6329
De akkor mit csináljak?Máshova nem lehet menni.Vagy igen?

Úgy lehet hogy kihagyod a wish grantert.

Why so serious?

Próbáld meg a Biosban a optimal settingset ha van ilyened vagy default vagy valami hasonlót. Ha semmi, akkor még megpróbálhatod hogy kikapcsolod a fast write - disable vagy az AGP-t vedd le 4x-re. Persze ha AGP-s a kártya. A régebbi alaplapoknál elõszokott fordulni, hogy nem indul el az alaplap.
Meg írd le milyen konfigról van szó. Elsõ felindulából ennyi.

(Bakker szörnyû a helyesírásod ! <#merges2>)
Szasztok !

Nincs esetleg valami mod arra, hogy az autók mégis használhatóak legyenek ? Anno arról volt szó, hogy lehet velük feszülni.De letiltották a végén. Arra gondoltam hátha be lehet kapcsolni valami mod-al....

berlinboy6329
A pozitív befejezéseket,hogy lehet elérni?

Végre végigvittem.Az lett a kívánságom,hogy tûnjön el a zóna.Mitõl függ a kívánság?És még mindig nem értem,miét volt az a Brain scorcher felállítva,az x18 és 16-os Lab,mit védtek a katonák a Zonában.Elmondanátok spoilerben?

morphologu
Szia Gerisone, de ha vissza teszem a 9250 azzal megy, az újjal se a monitor se a gép nem megy. Akkor az alaplapom szar de akkor a régivel miér megy?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

svédcsepp
Nekem is kilép a "kill the traitornál"1× már végigtoltam a gammát,akkor fõleg a fõküldiket nyomtam.Mostmeg úgyanúgy,mint neked ,nekem is kilép.Betöltödik egy pályaszakasz és ott,ha továbbmegyek,ha állok 1helyben kb 20 sec és kilép.hibaüzenet semmi...
<#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

ugysincs semmi változás,szerintem unistallálom,hátha lesz vmi váltzoás,de ezt tényeg nem hiszem el h nem indul el...<#buck>
Gerisone
ha nem kaccsol be a monitorod akko az alaplapod szar ha bekapcsol de nincs kép akko a vga-d szar

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

morphologu
Kérlek segitcsetek nekem. A baj ott van, hogy vettem egy X1300pro videókarit és nagy örömmel tettem be a gépbe, hogy majd máma kiprobálhatom a stalkert. De a gond ott van hogy bekapcsolom a gépet és semmi nem történik, persze a táp megy kártya hûtés megy és a DVDm 1villan és ennyi, de még nem is sípol.Már azt híttem zárlatos hátúlrol kivettem a fém lemezt de már semmi nem jút az eszembe mit lehet tenni. Aki túd segitcsen nekem.
Elöre is megköszönöm.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mr_no_NaMe
2-3 napja írtam, hogy vettem a kezdõhely melletti vasútvonal melletti embertõl gitárt és szájharmónikát. Csak az szinte mindig meghal. Épp hogy odaértem és leszedtem ról a kutyákokat.
balee4
Figyeljetek nem tudjátok, hol találom a Trader módot a game-hez? (ezzel a kezdõ tradernél bármit lehet venni)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bakvarnyu
Próbáld már meg úgy, hogy telepítésnél a gamespy-t nem teszed fel.Én úgy emlékszek azt átugrottam.
Meg állítsd le a netet úgy indítsad a játékot hátha jó lesz.

Nekem életben hagyták aztán mikor végeztem vele és el akart menni kinyírta egy mutáns vaddisznó!!😄
Talán a FAQ. Abban van valami az ég problémára.
pedig az szinte halhatatlan 😄 meg ha keson is ertem oda akkor is csak adtam neki egy madipack et es kesz

köszi megprószálom! 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mostanában elkezdte csinálni azt hogy egyszerüen kilép a játékobol mi lehet az oka eddig nem csinál az x 16 lab végéig és onnantol
oneal1
hali!
én sem tudtam megcsinálni...lehet másképp!!
Töltsd vissza azt az állást ahol lemész a föld alá és keresd meg a flash drive-ot aztán akkor nem kell után a mole al szarakodni!

!Forza Ferrari!

Jobbat nem tudtam csinálni. De a lényeg látszik.
Helláúúú sztálkerek!! Ezt a Male gyereket sikerült már valakinek megmentenie?? Lehetetlennek tûnik ez a küldi. mire odaérek mehölik pedig nem cicizek sokat a dokumentum felvétele után.... 😞((

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szép kép:-)
Hello,
van 1 kis gondom a STALKER-rel. Pontosabban az éggel. Remélem látszik hogy mi a baj, és meg tudjátok mondani mit csináljak, hogy rendesen menjen.Itt 1 kép rólla. A fák elmosódnak az égen vagy nemtudom hogy mondjam.
1.0001 nel a trader es cuccot hogy lehet megoldani? ha kicsomagolom a gamedatat akkor nem idul a jatek

Én egy random stalkertõl tudtam gitárt venni de sajnos semmire sem lehet használni 😞

ja,nekem is az a verzio van meg,hát akkor én se értem...
Meg mért akarja tölteni az xrGamespy.dll-t ha az már fenn van?! Nemértem!
Gondolom Total Commander-ed van, nem tudsz egy screen-t bemásolni v vmi h neked h is néz ki?!
bakvarnyu
Sajna nem tudom akkor ,nekem ugyanilyen kártyával simán megy az unleashed verzio.