34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • scorpeeon
    Végülis elképzelhető. Static light-al 640x480-ban, minimumon, advancedben minden lehúzva. Így még el is lehet képzelni stabil...10fps-t :)
  • scorpeeon
    Az enyémben 104MHz-es proci dübörög :)
  • DeviloftheHell
    sztem nem akadozás nélkül fut az csak megszokta a diavetitést :D
  • Drephis
    minimumon? :D
  • DeviloftheHell
    a telefonomban 50mhz es proci van :D:D:D:D
  • Antrax #23035
    1.6 mhz??? lol nálam a 3.5 ghz sem a legjobb...
  • tomas10
    elindult a játék 1.60 mhz proci 512mb ram ati readon 9550 akadozás nélkül
  • DeviloftheHell
    tud az több virtuálisat is kezelni
  • Ren
    sevendoor: XP Prof es Home 4GB fizikai _és_ 4GB virtuális memóriát tud kezelni. Viszont egy program max. 2GB-ot tud használni.
  • pocok01
    Meg tudná mondani vki hogy annál a résznél ahol a 2. laboros dokumentumot kell ellopni hogy tudok kijutni a teremből?!
  • DeviloftheHell
    volt régebben szó róla hogy a átvezetök alatt nicns felirat
  • skreem
    Üdv!

Raptor lehetne egy kérdésem? A végén a legfontosabb beszélgetéshez a készítők valahogy elfelejtettek angol feliratot készíteni, ugye magyarul meglesz az is??? Vagy hülyén fogok meghalni mert egy kukkot sem értek az egészből amit a hologramember magyaráz...Pedig az lenne a lényeg :S
  • MasterJay
    Sziasztok!

Tudja valaki hogyan lehet futtatni a timedemo-t?
  • DeviloftheHell
    nekem végülis tök 8 mert az eredeti könyvtár szerkezet megvan akkor csak bekell másolni és enyni mondjuk a duty-s brigád gitár szólói egész hangulatossá tennék azt a 20 másodpercet amig kb 1 megát bemásol a telepitö
  • ruffirant
    ez a gitározás tetszik.Jó ötlet az téllg lehetne. feldobná a hangulatot.háttérbe meg egy gitározos emberke a stalkerből...
  • Raptor 2
    Hát akkor ezt még megfontolom... De mért is lenne hosszú telepítés? Azt az 1MB-nyi szövegfájlokat felrakni? :S
    Csak gondoltam dobna a hangulaton, ha megszólalna a menüzene, vagy a Gitározások, amiket a stalkerek művelnek a tűz körül...
  • sevendoor
    Ezt egy ismerősőmtől kaptam, a menetközbeni fagyások ellen. Neki megszünt.

Simple how to:
    1. Patch XR_3DA.exe with Microsoft editbin.exe tool:
    editbin.exe /LARGEADDRESSAWARE XR_3DA.exe
    2. Replace original XR_3DA.exe with patch one.
    3. Set up 32 bit Windows for use 3 GB with 32 bit applications (64 bit Winows use 4 GB for 32 bit app by default)
    how do it for 32 bit Vista: Here
    how do it for 32 bit XP: Here
    4. Set total memory in system 3GB or more (RAM + swap file size = total)
    5. Run game, set max settings and play without crashes.

editbin.exe works with securom protected XR_3DA.exe or with nodvd version. Don't work with starforce protected russian version.

The clue is 32-bit application without LARGEADDRESSAWARE can't see and use more then 2 GB on any Microsoft OS (32 or 64 bit). Not depend on how many GB you have installed. Stalker on max settings use more then 1,5 GB memory. Vista after start use about 500 MB. 1,5 GB + 500 MB = 2 GB - max memory limit reached and cause application crash when STALKER try to use more memory. With LARGEADDRESSAWARE flag 32-bit application can use 3 GB on 32 bit Windows and 4 GB on 64 bit Windows. It is more then enough for STALKER max settings handle.
    BTW the same issue is true for Gothic 3 with max settings and Vista.
  • Ron Ragm
    Tip: A telepítő alatti zene az egyik legidegesítőbb dolog a világon, főleg a hosszú telepítéseknél. Ugyanazt a monoton cuccot hallgatni, ami nem is biztos hogy jó, és még lehalkítani se lehet úgy hogy a saját mp3-adat halljad mellette...
  • n3whous3
    WTF???

Az meg hogy lehet? És akinek 2 Giga RAM-ja van az mit csinál? Neki is kell valamennyi VR. Egyébként nálam 1 GB RAM + 2 GB D: meghajtó VR + 1 GB C: VR

Szóval ezt nem értem...
  • sevendoor
    Amennyire én tudom az XP max 2G memoriát tud kezelni összesen (RAM+ virtuális)
    Szal nagyon tologatni nem érdemes, sőt minél nagyobb annál többet rak a virtuálisba, az igaziban fenntartva a helyet a programoknak.
    Van egy segédprogi ami 3G ki tudja tolni ezt a határt.
  • ruffirant
    nekem ilyen gondjaim nincsenek hogy nem játszom de abban igazad van hogy egy egyszerű menü is bőven elég lenne.PL:Telepíred a magyarosítást? igen nem
  • sevendoor
    Kedves, Raptor2, többekkel ellentétben én nagyra értékelem és ezuton is nagyon köszönöm a munkádat, de már 2 hete nem játszom, várom a magyar forditást, remeg a kezem, már alig iszom..... Nekm tök egyszerüen, zene nélkül is jó lesz. :)
  • Falabu #23015
    Segít rajta valamennyire. Viszont érdemes lefuttatni egy töredezettség-mentesítést, nekem az sokat segített az akadáson.
  • n3whous3
    A virtuális memória feljebb tolása mennyit segít a beakadásokon? Nálam jól megy a játék, de néha vannak majd' másodperces beakadások.
  • ruffirant
    Szed akkor nem érdemes megnézni a filmet?
  • el Boogie
    Vagy még lassúbb...
  • el Boogie
    Készülj fel, nagyon lassú film, szerintem sokan csalódnak benne a játék után, mert mindenki valami pörgős akciót vár pedig pont fordítva van. Kb olyan mint a 2001:Űrodüsszeia.
  • XuChi
    THX. Már meg is rendeltem
  • Raptor 2
    Lesz egy szép telepítő, megpróbálom érdekesen megoldani, remélem sikerül. Lehetőleg lesz alatta zene is... stb. Szal az majd elvégzi a cuccost.
  • DeviloftheHell
    amugy hogy lesz majd a magyaritás fogjuk felüliratunk kb 30 fáljt vagy mi?
  • DJ Skyline
    igen:
    Xpress
  • OLIII
    OFF: nagyon durva azért, hogy az oldal lényegében az elejétől töltődik be és nagyon sokan észre sem veszik a "16 os" betüméretet.... ehhez már nagyon nem kell tudni olvasni...
    boccs de ezt nem hagyhattam szó nélkül..
  • el Boogie
    Nem csak téged... apropó, lecsúszott már azóta az a vodka? Ha szegedi vagy vendégem vagy bármikor, bárhol egy körre :)
  • XuChi
    22973-ra valaki?

A stalker film beszerezhető nálunk?
  • ruffirant
    Van benne valami...
  • Raptor 2
    Ne vegyétek már komolyan! Csak idegesít, hogy a faszi, aki írt, nem vette észre a "MAGYARÍRÁS INFORMÁCIÓI" feliratot :)
  • tpM
    Nem csodálkoznék...:P Ilyen szar felépítéssel, hogy minden patch után csesszük a mentéseket meg a modokat magyarítást is át kéne portolni majd verziónként...
  • ruffirant
    remélem
  • tasakos
    Hi,na egész igényes lessz a F.A.Q.
  • fernando torres
    lesz np,csak vicces kedvűkbe vannak