S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Külföldi fórumok postjai szerint a patch után a páncéloknak is romlani fognak, mint a fegyverek. Javítani továbbra sem lehet. <#mf2>
Kicsirigo
Bonyorultabb ez a játék mint amilyennek elsõ ránézésre tûnik, csomó szálon lehet menni és egészen másképp alakul akkor a történet is.

Akkor valszeg a freedom ad oda küldetést <#fejvakaras>

Na ezaz hogy NEM akartam sehol sem tag lenni de a határvédelmes segítségért csak akkor fizetett volna a freedom ha elásom magam elõtte a duty-nál szal inkább hagytam veszni a jutalmat...

Kicsirigo
Nem tudom, lelöttem és egy pendrive-ot találtam nála, de nem jöttem még rá mihez kellhet.

Ja, viszont van ott északra a freedom bázistól egy õrült faszi egy szigeten aki nonstop ordibál, az milyen küldetéshez tartozik?
(már ha tartozik egyáltalán)

doncarlos
és én is megkaptam tõle a bulldog6 feladatot, meg a..... mindent

Kicsirigo
Szerintem te ha gyursz kicsit a freedomos feladatokra (duty csoport eliminálása, határvédelem) simán ez lehet az utad a freedome tagsághoz.

doncarlos
siker!!! lementem a barkeeperhez, és utána tényleg átengedtek.. ahham, hát ÕT kerestük :

reward

Lehet hogy köze van ennek a freedomos snipa kinyírásához? <#idiota>

Kicsirigo
Amikor én oda megyek nemgem a monolithosok és a freedomosok is lõnek és nincs semmilyen feladat csak az életben maradás. 😉

Kicsirigo
Asszem még nem, de rajta vagyok az ügyön. 😊
Egyébként a bulldog6 megszerzése a freedome bázisról is egy feladat amit a duty fönök kért tõlem. És adott érte egy Duty suitot ami egy az egyben olyan mint a SEVA suit csak másképp néz ki.

Azt én nem vállaltam el és utána valahányszor a Red Forest-es kijárat közelébe mentem özönleni kezdtek a monolithosok és automatán kaptam a küldetést hogy segítsek a freedomnak tartani a barrikádot.

Ez most így nem tiszta mert én is a barkeep után mentem oda és nekem nem adott ilyen lehetõséget az õr <#fejvakaras>

Ha az összes Duty zöld akkor már tag vagy, nem?

Kicsirigo
Sehogy nekem a Duty csoport adott egy küldit ott, hogy segítsek nekik betörni a freedome bázisra, lõjem ki a snipereket, stb

Kicsirigo
De lehet hogy csak késöbb küld oda a barkeep, de tuti engem õ küldött, és ugy átengedtek a katonák. Megcsináltam nekik egy csomo küldit és már friendly-k . Nem sárga pöttyök a mapon hanem zöldek.

Jó tudni <#eljen>

A freedomos határvédelmi küldetésre is van valami tipped?

Csak akkor adja oda a fõnök a jutalmát ha elõtte bevállalom a Duty csapat kinyírását, nem jöttem rá hogyan lehetne ezt megkerülni :/

doncarlos
ja értem..... ahha... nagy HELP volt köszi. akkor úgy van hogy amíg nincs a barkeepertöl megbizatásom addig nem engednek be? csak utána .. ahha. Már prószálom is.

Csak addig szopás amíg nem szerzel legalább egy AK-t, onnantól már SOKKAL könnyebb lesz a célzás.

Az igazi cél a TRs301, azzal már simán lehet a headshotokat osztogatni.

Kicsirigo
Nem, az elsõ taskod hogy kérj munkát a barkeepertõl, ha ezt megteszed, utána beszélsz a katonákkal akik nem engednek át és lesz olyan lehetõség hogy engedjenek át, mert a barkeeper küldött hogy beszélj a fõnökükkel.

Úgy hogy küldetéseket csinálsz nekik azután meg beállsz közéjük.

A fegyót a wild territoryn tudod könnyen megszerezni a BAR-tól nyugatra.

doncarlos
mert? hogy lehetsz duty tag? mit kellett volna másképp?

Na igen, oda csak akkor juthatsz be ha Duty-tag vagy.

Így jártál (én is), nincs jutalom...

Akkor szépen visszamész a legelsõ pályára, beszélsz a Guide-al (remélhetõleg még életben lesz, sok arra a kutya...) aztán Hotel és jeeeee 😊

doncarlos
mondja már meg valaki normálisan hogy mit kell csinálni ezekkel a come back for the reward-okkal, mert ahogy elnézem eddig mind mission failed nálam:

Come back for the reward

szóval az a bajom vele, hogy ahová jelzi a pda hogy mennem kéne, nem engednek át, mivel kivülálló vagyok. mit tegyek?

Pedig az az csak ugye fel kellett volna szedni a dekóder a Pripjaty hotelból. 😊

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Hát fingom sincs merre kell menni. Ha a kõterembe vezetõ ajtót kihagyom és továbbmegyek akkor egy létrához érek hamarosan, ami egy lekódolt ajtóhoz vezet. De kódbeütõ panelt sehol sem látok az ajtónál.
doncarlos
Kill the zombie-nál miután megöltem kilép, ugyanúgy, mint #20121-nél

oneal1
okés köszi!😊

!Forza Ferrari!

A fõküldetések azok nem idõkorlátosak szóval nyuogtdan csinálj apróbb küldetéseket.

Why so serious?

oneal1
nem lényeg hogy hamar legyen vége...
szval akkor nem cseszõdik el a küldetés ha nem csinálom egy darabig?

!Forza Ferrari!

Atóól függ milyen hamar szeretnél a játék végére érni.

Why so serious?

oneal1
most értem a bárhoz, kérdés az lenne hogy lehet érdemes felvenni kissebb melókat is vagy egybõl azt kell csinálni amit a pultos faszi kér/mond?😊

gyors help lécci😄

!Forza Ferrari!

A Bar-hoz közel van 3 lila kör,az egyik egy csõben van,a másik egy sír a bejáratnál,amin egy maszk van és a 3. egy tornynál van. Érdekes amúgy ,mert a sírba egyik ismerõsöm azt a bizonyos narancssárga ruhát találta,de én csak kaját!Ilyen random lenne a játék???Na a tornynál lévõ rejtett cuccot nem találom...találtam egy dobozt abból felszedtem a cuccokat,találtam egy másikat is ugyanott ami üres ,de a lila kör nem tûnik el,szóval még nem találtam meg a rejtett dolgot.Hol kellene keresnem???Elõre is köszi!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

hykao
Sok mentés és sok eliszkolás kérdése... 😊))
oneal1
utóbbiak😊

ez nem doomIII bár az is jó😄😄<#hehe>

!Forza Ferrari!

Broafka
2 napja szereztem meg a játékot, ebben hogy lehet célozni? 😄

na jó, tudom, deeee, egyszerûen 3 lövés és meghalok, van valami kezdõ noob tipp, hogy hogyan lehet biztonságosan menni, vagy csak sok mentés, és fedezék kérdése?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pedig van. Van egy ajtó ami a wish granterhez vezet /még a barlangja elõtt, ha bemész rajta akkor kiír valamit a pda/. Azon ne menj be hanem menj tovább a folyosón.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Hmm... De én úgy emlékszem, hogy nem nagyon van más út azokba az alagutakba. Felmentem vmi lépcsõn meg még 1 kicsit mentem és ott is voltam a kõnél. Akkor asszem kicsit jobban körülnézek.
berlinboy6329
Bár most,h megnéztem annak sem látom sok értelmét.:/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bakvarnyu
Az alap exe fájl 5 megás a törés nélküli. Daemon tools 4.08HE verzió van. Ez a xrGamespy.dll fájl pedig ott van a Stalker/bin könyvtárban. Esetleg másold már be ezt a fájlt a windows/system32 könyvtárba. Vagy ha így nem megy próbáld meg úgy, hogy letörlöd ezt a fájlt.

Nem. A wish granternél attól függ, hogy mit csináltál korábban meg hogy mennyi pénzed van /legalábbis én így tudom/. A két valódi endinghez meg máshova kell menni, ott nem számít a pénz meg ilyenek.

Why so serious?

berlinboy6329
Tulajdonképp mi a játék története?Erre nem jöttem rá.Van 5 rossz befejezés,meg 2 jó.Az egyik jó az I made it.Ennek milyen sztorija van véghenteltem az egész Zónát,csak azért,hogy megcsináljam.A c-con..akármi,nem tom h kell leírni,kicsit több érelmet tartalmaz.Ez lett volna a cél?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hykao
Próbálta már valaki a ma megjelent 7.3-as Catalysttel a játékot ATI X19XX valamelyikén? Ezzel van már rendes élsimítás a "teljes dinamikus fényeffektek" beállítása esetén?
Mr_no_NaMe
Most hogyvan ez a befejezõsdi? Semmi mástõl nem függ csak attól, hogy hová mész a Chernobil NPP-n belül?
Az a bizonyos:
Az igazi jármûtemetõ:
Kicsirigo
Elvásárolod és eldobálod a cuccokat ?

scorpeeon
Jah, és 1 kérdés: a wish granternél azért megnézném a másikat is csak túl sok a pénzem hozzá. Ki lehet valahogy dobálni a pénzt?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP