34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#23081 Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik
Néha olvasni kéne azt a nyomorult fejlécet is, nem csak bekérdezni... -
haxoror #23080 A puska egy konténerben van ha jól emlékszem -
imilee #23079 Szasztok!
Tud valaki a 1.0001 patch-hez crackat megirhaná ide. -
Morisz #23078 nah igen énis gondoltam h lehet h alattam van!találtam is egy mélygarázs szerűséget!ahol rengeteg áram kóborol!ott találtam egy csávót de nem volt nála smmi!és amikor ott álltam mellette akkor átváltott zöld célkeresztre de nem találom:D -
#23077 A GPS képe ugyan 2D-s, viszont csak akkor jelenik meg a zöld célkereszt, ha a megfelelő szinten vagy...én is tegnap csináltam meg ezt a feladatot. -
#23076 help. 1.küldetésnél amikor a bandita park után egy banditát kel kicsorni de nem sikerül pedig mindent elvettem töle -
#23075 Ahhoz nagyon közel pedig egy Big Ben nevű Desert Eagle. Elég ütős pisztoly. Ugyanazt a muníciót használja, mint a Vintar, szóval tökéletes párosítás. -
el Boogie #23074 Ajánlom figyelmedbe ezt elolvasni a film előtt. -
#23073 köszi -
el Boogie #23072 igen, csak sz-el. Mármint a magyar verziónak, szal: Sztalker -
Morisz #23071 de ez a földalatt van??mert a térkép egy vasútállomásra mutat,elhagyatott vagonok,meg ilyen lakóbuszokhoz!vagy hova kell bemászni? -
el Boogie #23070 Ha valakit érdekel a kisregény /A. és B. Sztrugackij: Piknik a senkiföldjén/, ami alapján a filmet csinálták: http://galaktikaonline.uw.hu/vols_read.php?vol=11&sor=7
Egyébként a könyv /ill. novella vagy kisregény/ is más egy kicsit mint a film. Annyira nem különbözik mint a játék a filmtől, de azért más, és rengeteg a különbség. -
#23069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott lent pedig be kell mászni leghátra és kell keresni egy lefűrészelt csövü shotgun-t... Azt kell visszavinni a csávónak... -
#23068 a film teljes címe is az volt hogy stalker? -
haxoror #23067 Lent van a föld alatt, az égő helikopter környékén van a lejárat. -
el Boogie #23066 Asszem igazából ki sem derül, csak az, hogy a Zónában. Asszem. K*rva rég láttam, vagy tíz éve. Összesen kétszer, az első alkalommal még gyerek voltam, és súlyos mert kb az akkor volt, amikor Csernobil, szóval 86 körül. Akkor fel sem fogtam, meg nem is tetszett. Tíz éve amikor újra megnéztem viszont nagyon bejött! -
#23065 ezekről tanultam titkosrendőrség meg ilyenek... -
Morisz #23064 elakadtam:D a bárban felszedtem egy mellékküldit "Find a family rifle"nah és elemegyek a helyszínre de smmit nem találok!vki emlékszik még erre a küldire mert az segíthetne?:)köszönöm -
DeviloftheHell #23063 nem tetszett nekik amit tettél össze verettek ennyit róla :D -
DeviloftheHell #23062 amugy probálta már vki egybe kicsomagolni az összes gamedata fáljt? -
#23061 Ez érdekes.azért ellopatták a filmet mert valakinek nem tetszett? -
DeviloftheHell #23060 a nagy kommunizmus idején bármi megtörténhetett -
el Boogie #23059 '79-ben készült. Ill. kicsit később, mert újra kellett forgatniuk, mert a már kész és vágott verzió "eltűnt"... /nem tetszett valamelyik elvtársnak és ellopatták, a pletyka szerint/ -
Antrax #23058 A film hol játszódik? -
el Boogie #23057 Tényleg? Ha nem mondod bután halok meg... -
el Boogie #23056 Nézd meg a filmet! -
#23055 Akkor miért van a Zóna? -
Ember, annál még az XT is gyorsabb volt... -
#23053 Mivel 86 előtt készült... -
el Boogie #23052 Ennyit még elárulok a filmről - csakhogy még egy példát hozzak föl arra, hogy milyen kevés köze van a játékhoz - : a filmben a zóna az van, de nincs/nem volt Csernobili atomkatasztrófa... -
el Boogie #23051 pedig tényleg nehéz elhinni -
el Boogie #23050 #21769 például -
#23049 pedig igaz -
#23048 Technikai kérdések:
1. A magyarításhoz ki kell majd tömöríteni előzőleg az eredeti csomagolt fájlokat?
2. Ha nem megoldható az átvezetők feliratozása, akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen formátumúak az átvezető videók? Ha valami szabványos, akkor rájuk lehet sütni a feliratot, ahogy már több magyarítás esetében megtettük ezt. -
#23047 egyre kiváncsibb leszek.majd én is megnézem ha meg tom szerezni.Remélem megvan valamelyik ismerősőmnek -
#23046 jaja a film nagyon jó, nagyon hangulatos kevés film van amit magamtól megnéztem mégegyszer.. -
el Boogie #23045 Dübörög a 104MHz...LOL -
#23044 Nincs. Türelem. Majd lesz teljes... -
Nagydög #23043 A hozzaszolas szerkesztesenel van egy "makrók" gomb. Ott megnezheted. -
el Boogie #23042 Azt nem mondtam. Sőt, nekem nagyon tetszik. Le is sze.. ill. megveszem eredetiben. Elég szar minőségben láttam, amit meg lehet venni az meg digitálisan felújított, csillivilli verzsön. Láttad a 2001: Űrodüsszeiát? Az más műfaj persze, de talán így tudnám érzékeltetni a különbséget: a Sztalker kb olyan mint az, mármint a lassúságára gondolok, az "akciódússágára" csúnya szóval. Mint a 2001: Űrodüsszeia és mondjuk egy Star Wars epizód. Ha láttad a 2001: Ü.-t /a SW-t meg ki nem/ akkor tudod mire gondolok. Csak azért írtam amit, hogy ne csalódjon a srác, mert több kockafejű kisgyerek húzta le a filmet, mert a játék után azt hitte, hogy a film is arról szól mint a játék és ugyanolyan akciódús: "vér és bél" meg 5000 lövés/perc 1tárcsere/film. A filmben a Sztalkernek pl még pisztolya sincs... a történetben meg annyi a hasonlóság, hogy van ugye a zóna, meg a misztikum, a legenda, hogy a zónában van egy hely ahol van valami ami valóra váltja az ember kívánságát. Szerintem nagyon jó film, csak ne a játékból indulj ki, mert nem akciófilm! Szerintem kötelező darab minden filmrajongónak!