34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ruffirant
    okok vodkázz egy kicsit.Az a jó száraz gigára.
  • el Boogie
    Na jól van kolléga lépek, mert már száraz a gigám de piszok módon. Majd otthonról folyt.köv köbö 1h múlva. Csocsi
  • el Boogie
    De arra azt írtad hogy elolvastad: #23095. Amit belinkeltem, vagy nem, vagy mi van??? Mert az annyi, nincs több, mondtam hogy novella, ez ilyen hosszú.
  • el Boogie
    Vaó, vége a melómnak 5 perc múlva. 1/2h múlva már egy /vagy kettő/ vodkát fogok szürcsölni egy kis narancsal hazafelé a törzshelyemen. 1h múlva meg tolom a Stalkert, király!
  • ruffirant
    arra gonndolok amit te írtad hogy olvassam el.
  • el Boogie
    Igen, ebből csinálta Tarkovszkij /remélem jól írtam a nevét/. Viszont a filmben nagyon sok dolog máshogy van, szinte semmi nem lett egy az egyben ugyanaz mint a könyvben. Milyen könyvet akarsz elolvasni? Mert ez AZ ami ihlette a filmet. Tulajdonképpen ez sem egy könyv, hanem novella, ill. kisregény. Azt sem tudom, hogy hogy kiadták-e egyáltalán önállóan, vagy nyomtatott formában valamilyen gyűjteményben szerepel. Amire Te gondolhatsz, az a fotgatókönyv, amit szintén a Sztugackij testvérek írtak ha jól tudom, de arról fogalmam sincs, hogy azt kiadták-e könyv formájában.
  • ruffirant
    ezek egyre jobbak .Következő mi lesz?magyarítás spanyolul?
  • hykao #23114
    Az így jó lesz akkor! Jó ötlet! Esetleg az eredeti orosz hangfájlokat is mellékelhetnétek így, magyarítás kiegészítőnek.
  • el Boogie
    Ember, Te láttál már 5 gigás magyarítást? Uramisten...
  • grebber
    Remélem sikerül majd megoldani az átvezetők magyar feliratozását!!
  • Raptor 2
    NEm fog megnövekedni a méret, mert a magyar feliratos videókat külön "magyarítás kiegészítő" ként lehet majd letölteni. Hisz akinek lassu enete van, az szophatna vele ha egyben lenne a cucc, és lehe nem is érdekelné annyira a magyar videó...
  • freelaca
    Köszike!!

Majd megnézem, de valóban ott van egy szörny aki hanghullám segítségével magához húz, majd ellők...

+1x köszi
  • DeviloftheHell
    majd aztán letöltünk egy 5 gigás magyaritást? :D
  • DeviloftheHell
    egy 1950 xt már 50 ropi és az egy ideig elég ha meg mégsem még egy hozzá aztán már dupla vagy ha belsö csatlakozos akkor mellé egy r600 as ati ha olcsoé adják majd aztán ott az izom vas mellé egy kétmagos proci min egy 4200+ os és megy plzs 4 giga ram
  • hykao #23107
    Na szóval, ha Raptorék elfogadják, akkor segítek megoldani, hogy az átvezető videók is feliratozva legyenek. Ez persze azzal járna, hogy a magyarításnak tartalmaznia kéne az átvezető videókat is (immáron feliratozva). Így jelentősen megnövekedne a mérete, de szerintem ez ma már nem nagyon lehet gond, és megérné a teljességért cserébe!

Valamint javasolnám még azt is, hogy ha már egyszer a magyarítás elkészül, és minden szöveg és átvezető video felirat magyar lesz, akkor az angol szöveg és átvezető videó hangokat is ki kéne cserélni egyúttal az eredeti oroszra, a hitelesség kedvéért (persze, csak ha a magyarítás megfelelő minőségű lesz - nem valami zagyvaság). Engem nagyon zavar ez az orosz-angol keverék baromság. Nagyon hiteltelennek tűnik. Ha már egyszer úgyis magyarul feliratozva lesz minden, az összes hang lehetne orosz. (a magyarítás mondjuk tartalmazná az eredeti orosz hangokat is, az angolok felülírásra kerülnének a magyarítás telepítésekor)
    Szivesen segítek beszerezni az eredeti orsz nyelvű verziót, a hangfájlokhoz és az átvezető videókhoz!
    Persze csak ha Raptorék is úgy gondolják, mert én nem fogok bekavarni mások munkájába csak úgy önhatalmúlag...

Mi a véleményetek ezekről a dolgokról?
  • imilee
    Hi!
    Asszem ott vagy ahol a szellemtől kell elvenni a doksit. Felveszed a dosit aztán elfordusz jobbra ott van egy üreg oda leugrasz és már is egy csatornában találod magad onnan meg már egyenes az ut kifelé.
  • FlyHigh
    nekem jó a static, dynamichoz már izom vas kell, annyit viszont nekem már nem ér egy gép, felesleges rákölteni fél millát, azt fél év és már sehol sincs:D
  • haxoror
    Csinálj meg mindent, a Strelok vonalat is, az hogy melyik befejezést kapod majd az a szarkofágban fog eldőlni attól függően hogy melyik utat választod szal az utolsó pillanatban is választhatod majd a hamis befejezést még akkor is ha a jó befejezéshez szükséges cuccok nálad vannak.

Pripjaty-ban azért éri meg menteni mert az az utolsó terület ahonnan még van visszaút, ha belépsz a szarkofágba akkor már nem tudsz visszamenni és ha akkor nincsenek nálad a cuccok a jó befejezéshez akkor arról lecsúszol végleg.
  • Solid Snake
    Ezt próbálta már valaki #23021 ha müxik ez is mehetne a FAQ-ba.
  • Solid Snake
    Köszönjük fa.a lett.
  • hykao #23101
    Aham, szóval elég majd Pripjátban menteni. Kösz. Antenna, vagy menjek vissza a "meet the Guide" feladatot teljesíteni előbb?
  • Hassan B
    Én is szeretlek...
  • hykao #23099
    Akkor úgy fogalmazok, hogy a valós és nem valós (amiből ami kijut majd nekem...) végeket... :P

...de kicsit összetettebb volt a kérdésem, így kicsit összetettebb választ is várnék, nem hülyeségeket... :P
  • Solid Snake
    Übergáz
  • ruffirant
    nekem tetszik.a kinézete jó meg amik benne leszenk azok is
  • haxoror
    Ha Pripjaty-ban mentesz akkor elérhető lesz 2 igazi és 1 hamis befejezés, az hogy a hamisak közül melyiket kapod az az egész játékstílusodtól függ szal arra nem nagyon lehet mentéspontot írni, youtube-on fennt van mindegyik video
  • ruffirant
    elolvastam érdekes volt.Ebből lett a film?Mert ha igen akkor ezt a könyvet is elakarom olvasni.tetszett
  • Fluff
    A kinézet jó, de a tartalom ugyanolyan..
  • DeviloftheHell
    hogy az dönti el a kavicsnál mit kapsz hogy miként játszod a játékot

FlyHigh
    static lightingon bármelyik kártya képes 70fps re :D
  • hykao #23092
    Első sort nem tudom értelmezni, viszont a második sor válasz a #23048-as kérdésem egyik felére... :)
  • FlyHigh
    Egyébként szerintem jól elfut a játák régebbi gépeken is, nálam barton 2800XP, 1.5GB 400Mhz ram meg egy sima inno 6600-on simán meg 1024X768-ban max látótávolsággal, háromnegyedes textúra részletességgel, AA és AF nélkül, static light-on, a többi mind maxon obiject részletesség stb. Még vmit felgyúrhatnék max húzok egy kicsit a karin, alapon van.
  • Hassan B
    FAQ milyen lett? :)
  • scorpeeon
    Jaja, dübörög, mint ahogy hazánkban a gazdaság :)
  • DeviloftheHell
    ha aynnira kiváncsi vagy rá akkor a "kufárnál" az elején mert a teljes játék menet befojásolja :D
    vagy csomagold ki a videjokat divx féle vagy avi nem tudom miylen kodolásu csak társitani kell a lejátszohoz
  • hykao #23087
    Pedig ott van a környéken, jó helyen jársz... :)

Más: SPOILERekkel...

Hol érdemes menteni, ha az ún. valós és nem valós befejezéseket is meg akarom nézni? Most a BÁR környékén vagyok, már odaadtam a pultosnak az X16-os labor dokumentumait. Most kéne mennem megrongálni az agymanipulátor antennáit (vagy valami ilyesmi, most fejből nem emlékszem), de van még ilyen is, hogy "Meet the Guide", meg még pár mellékküldi visszafele. Menjek vissza és intézzem el ezeket az antennás buli előtt vagy, hogy érdemes?
    A mellékküldetések nem befolyásolják a végkifejletet? Felvettem egy csomót, de valahogy nincs kedvem a gyilkolós-lopkodós küldik teljesítéséhez.
  • freelaca
    Sziasztok! Help ME!!! Az egyik pályán (sajnos a címét nem tudom a küldetésnek) le kell menni a lift melletti létrákon. Megszerzem a doksit, és visszaérve de nem tudok felmenni a lifttel. Hogyan kell megoldani???? Segítsetek!!! Köszi előre is...
  • Morisz
    oké most már csak menni fog:D köszönöm mindenkinek:)
  • DeviloftheHell
    SEHOGY! lehet lett volna benne iylesmi de nem lehet max ha jól tudsz programozni átirhatod hogy ne romoljon a fegyver
  • imilee
    Hali lenne még egy kérdésem hol lehet megjavítatni a feladatok megoldása közben megsérült fegyvert? ha valaki tudja irja le hogy hol.
  • DeviloftheHell
    leghátul egy konténer legbelsejében van a kis puska egy erös pisztollyal csak pontatlan majdnem akkorát sebez az a pisztoly mint a géppuskák