S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És mégis mennyi vodka kell neki mert nekem van vagy 5 ???
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
Szerintetek miért van az, hogy egyfolytában "éhes" vagyok a játékban? Hiába kajálok, megint megjelenik az ikon. Az X16-ból jöttem ki éppen, ha ez segít a problémámon. Valamit beszedtem onnan?
][ ВАЗ ][
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De nem valószínû ho megy.
][ ВАЗ ][
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Hogy hol lehet találni, nem tom, ha jó emlékszem valaki lejjebb már írta...
][ ВАЗ ][
A Multiplayer-t meg vagy megoldják, vagy úgy is csak a játék többszöri kipörgetése után érdekel majd, ahhoz meg nem nagyon kell magyarítás 😊
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezt irja: az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben(XR_3DA.exe)
Mit rontottam el?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem igazan akarok cheateket hasznalni, igy van-e lehetoseg nagyobb backpackhez jutni barmilyen modon, kuldetessel vagy hasonlo?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
felakartam tenni a patch-et, de az a hibaüzenetet kaptam,hogy az exe file nem egyezik az eredetivel.
Ilyenkor mivan?
BF2142:kolbi, kolbi01
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
simán gamedata mappában átirogattam a fegyversebzést stb.. és ha azzal indítom a bevezetõ videk után kilép 😞
PSI emission detector
not adjusted PSI helmet
Strelok's flash drive
várom a tippeket.