34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • doncarlos
    jaja... meg bazze.. most léptem megint be a játékba, visszatöltöttem az utolsó álásomat hogy megnézzem hanyadik vagyok a ranglistán (1) és hát az utolsó video előtt beszélni kell egy emberkével (valami doki) és nem mindegy mit válaszolok neki, mert az egyik féleképpen video és vége a játéknak, de ha másképpen akkor folytatódik a játék az erőműnél... én meg azt hittem már végigvittem... NA EZÉRT KELL AZ A MAGYARÍTÁS!!!
  • Broafka
    "talán mert nem mindenkit járatnak angolórára a szülei"

ööö, én suliba járok! tudod, angol óra...
  • mNzJean
    Thx , nem volt kedvem végigolvasni , sajnos majdnem minden 3. hsz arról szól ,hogy ilyen olyan gépen fut e a játék ,meg ,hogy ki lehet e jönni az ajtón vagy sem ,meg hasonlók.

Na ez sem rossz."én nem értem miért várja mindenki annyira a magyarítást :" talán mert nem mindenkit járatnak angolórára a szülei.
  • Broafka
    én nem értem miért várja mindenki annyira a magyarítást :-/

szerintem sokkal jobb a játék az alap szöveggel, meg hanggal (mondjuk az igaz hogy hang nem lesz magyar, csak a szöveg, és az is igaz hogyha teljesen eredeti lenne akkor oroszul lenne kiírva minden szöveg... jó végülis akkor lehet várni! :D)
  • Hassan B
    A jármű móddal a mentéseidet nem tudo használlni, de ha visszaolvasol mindenről találhatsz infot.
  • mNzJean
    Engem is érdekelnének a MOD-okkal kapcsolatos infók , http://www.gamekapocs.hu/hir/6958/Rengeteg+STALKER+modifikacio+egy+helyen , itt azt írják ,hogy van járműves mod is , ha vki próbálta írhatna róla pár sort. Ja és ha felteszem a modokat akkor a mentéseim megmaradnak?
  • nasser666
    MODról van valakinek vélemyénye ? Milyenek vannak, érdemese őket ki probálni?
  • hykao #23159
    Köszi! Közben már privátot váltottunk Raptorral ezügyben.
  • RocKY2
    HEllo az FN F2000-et - nem tudom a stalkerben lévő nevét - merre elhet megtalálni? Előre is köszi
  • ruffirant
    sztem az összes befejezés ottt van.Nem biztos még nem nézegettem végig
  • Broafka
    engem csak akkor idegesítenek amikor látom hogy támadnak és nem tudom honnan! és ha hátba támad akkor sokkal több életet veszítek!
  • Broafka
    ööö, én nem egészen erre gondoltam! amikor megvakul, hanem amikor valami ligetben van, csupa zöld minden, és akkor békésen lefekszik a fűbe és vége a videónak, asszem, de lehet hogy előtte az van amikor szétlő mindent, vagy az egy másik? nem tom pontosan!

én erre gondoltam hogy happy befejezés!
  • haxoror
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Békés lett ja...

Abban a befejezésben csak azt hiszi hogy minden széppé változik körülötte, azt kívánja hogy tünjön el a zóna, hát el is tűnik számára mert többé nem látja hiszen MEGVAKUL, ez is egy rossz befejezés :)

A kívánságkőnél az összes befejezés rossz.
  • Voltan
    Ehh, azok a kurva bloodsuckerek a freedomos faluban...
    Már vagy ötöt leszedtem, de még mindig kell lenni belőlük.
    Párszor összesz*rtam magam miattuk.
  • Broafka
    Ha Kruglov Meghalt az nagyon rossz, szvsz, mert nagyon sok jó dolgot ad, meg az artifacteket is jó pénzért oda lehet adni neki! szal szerintem tölts vissza egy régebbi mentést, és mentsd meg Kruglovot
  • Antrax #23149
  • ruffirant
    ezen vannak asszem az összes
  • Antrax #23147
    Vki belinkelné nekem a befejezésekről a videót?
  • barmi
    Ez neked jó End? Ezek szerént még nem is láttad a jó végét :) A jó végét nem a kőnél kapod ennyit elárulok :) de lentebb le van írva hogy mi a lényeg azthiszem.
  • barmi
    Ott ahol már nem tudtál tovább menni és elindultál visszafelé a létrához ami tul magasan van na ott volt egy szörnyféleség ha jól emléxem :) ha ott vagy akkor jobb kéz felöl vannak elkerített kis fülkék azokbol a legutolsóban van lefelé egy járat ott kell tovább menni és nem kell visszamenni a létrához!! Ennyi.
  • HeadHunter86
    stalker.hardwired.hu/forum
    Itt aztán vannak faja dolgok.
  • koandras
    ELAKADTAM !!!
    A föld mélyén vagyok és már mindenkit kiírtottam, a nagy teremben azt a kerek izét megvédte.
    Indulok kifele és ahol fel kéne mászni nagyon magasra a létra le van törve és nem tudok kijutni.
    SEGÍTSÉG ! Nagyon megköszönném.
  • Gideon Wieth
    mikor lesz kész a honosítás ? :) nem sürgetés csak nagyon jol jönne mert szeretném érteni a gamet... és a 2 éves angol eddig még nem sokat segít...:(
  • Imter
    Ezt a meet-es küldetést hol tudom felvenni ezek failedes küldetések, ezek nélkül ezt (Meet the Guide) hol kapom meg???

• TSL16b
    1. Nem, csak be kell másolni az xml fájlokat a gamedata\config\text\hun mappába, ahogy a többi nyelv is meg van oldva. Nem kiforrott többnyelvű rendszer, de azért lehet nyelvet váltani.
    2. Valószínűleg ogm (Ogg Media?) lehet, a ráégetés biztosan megoldható.
  • grebber
    Levolt irva nem1x mit kell csinálni a rendes befejezéshez keress rá Meet szóra alul!
  • Broafka
    hát... gondolom az hogy nem halt meg benne? :D
    nem tom, békés lett!
    azt tudom hogy ez az egyik jó vég, vagy true vég, vagy hogy mondják...
  • Imter
    Ebből nekem semmi sem derül ki...

Elmondaná nekem vki mi a lényege?
  • Imter

Ien befejezést hogy tudok kapni???
  • Zsoldos
    az egy jokis befejezes, csak nem az tortenik, amit leir
  • Antrax #23134
    mi volt ebben a jó??? lol
  • Broafka
    hát ez jó befejezés volt!

csináld végig még1X a játékot csak kicsit máshogy és akkor mást fogsz kapni! :P

én azt kaptam hogy gazdag akar lenni... :)
    bár a végén csúnyán rá faragunk, de nekem tetszett ez a kívánság! :D
  • Imter
    Pls segítsetek...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állok a kívánság kő előtt és az emberkém nem értem mit kíván, de zöld mezőre kerülünk és fel akad a szemünk, ez mien befejezés???

Hogy lehet megoldani hogy mást kapjak?????
    Jó befejezést is itt lehet kepni????

thx
  • ruffirant
    az télleg de a magyarítás...
  • hykao #23130
    a "magyarírtás" sehogy sem hangzik jól... :P
  • ruffirant
    elolvastam, de a magyarírtás spanyolul nem hangzik jól????
  • ga-b
    Hi!Nagyon ritkán írok ide az SG-re, de most megteszem.Általában olvasom a véleményeket, hozzászólásokat, tapasztalatokat.
    Nemrég telepítettem a játékot, igazából nem játszottam vele olyan sokat.Talán 1,5 órát.Ennyi idő után nem akarok nagy véleményeket írni róla, eddig tetszik.
    Olvastam ,hogy elég sok embernek az a gondja, hogy így akad, meg úgy akad, meg swappol, meg mit tudom én.Ráadásul olyan konfigokon, hogy hanyatt dőlök a székkel, amikor olvasom a gépbe pakolt cuccokat.És olyan konfigokon ami nekem az életben nem lesz.(pedig melózom):)))
    Az én gépen tényleg egy elavult darab, 2,7-es Cerka, 1,5giga ram, ATI 9550!!!...Működik, fut, nem akad, igaz mediumon, és pár dolog levéve.De megy, nem swappol, pedig a c meghajtómon van kb 500 mega hely, és a virtuális memória 1 giga.Nem kell a legnagyobb felbontásban tolni, mittudomén 16x AA-val, és akkor talán nem fog akadni...
    Ezzel csak azt akarom mondani, amit már valaki fejtegetett, hogy az ósdi gépeken is megy ez, az más kérdés, hogy nem hittek neki.:)))
    Igazából soha nem érdekelt engem, hogy ez+az ,hogy csillog-villog, meg a csilli-villi effektek.Nem azért mert a gépem nem tudja (volt ennél jobb gépem is), hanem mert messze nem ez a játék lényege.Ha nincs a nagybetűs HANGULAT, akkor hajítófát sem ér az egész puccos grafika.
    Ja, a fegyverek szórása...aki volt katona, az tudja, hogy nem olyan egyszerű eltalálni a céltáblát, ami már azt sem tudom ,hány méterre volt.Talán 100, nem tudom már.Ennek ellenére azt mondom, hogy pisztollyal sokkal nehezebb lőni.Nem tom miért, bár lehet ,hogy csak én vagyok béna.UFF!
  • hykao #23127
    Talán ha elolvasod (és sikerül is felfognod) a #23107-es kommentemet is, akkor rájössz miről beszélek...okostóni...
  • barmi
    Jahh, azt majdnem elfelejtettem KIRÁLY LETT A FAQ!!! Köszönjük!
  • barmi
    A "meet the Guide" küldit mindenképp csináld meg mert ugy lesz frankó vége ha megkeresed a dokit ahogy Guide akarja és akkor tudomást szerzel a dekódolóról ami pripjatban van egy hotelben de ha nem veszed fel a "meet the Guide" küldit cseszheted az egészet. Az a redvás kivánságkő csak rossz végeket ad bármit csinálsz. viszont ha nálad a dekóder fel tudsz menni egy szintel feljebb és ott lesz a frankó vége még kb másfél óra játék után!