S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megcsinálod azt a küldetést, hogy talk to the guide akkor a fickó elküld valami dokihoz. Õ elmondja ki az a Strelok. Meg a végén a valódi befejezésnél /tehát nem a wish granter/ is elmondják.

Why so serious?

sevendoor
talán a föld alatt.............

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

wesker24
Nem tudom mi az isten lehet itt ?? Nem találtam semmit !!!

berlinboy6329
Mikor tudjuk meg,hogy ki az a Strelok?Én a Wish Granteres szálat követtem,és nem találkoztam senkivel aki mondaná,hogy ki õ.Hol találok ilyen küldetéseket?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Blinkye
Próbáltátok az arénát 😊 Krvajó

3Ds MAX :)

wesker24
Nem tudja valaki hol találom meg a séfet a freedom bázisnál ???
És mégis mennyi vodka kell neki mert nekem van vagy 5 ???
<#lama> Okés! Király vagyok, kipróbálom! Köszi! <#alien>

sevendoor
felgyorsitottad az idõt állitsd vissza

Érdemes nyitogatnod a szobákban a szekrényeket, ládákat.

Hali!nem tudja valaki hol lehet másik védõruhát szerezni?még mindig az van ami kezdésnél,már kezdem unni<#vigyor><#vigyor>

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Hali!

Szerintetek miért van az, hogy egyfolytában "éhes" vagyok a játékban? Hiába kajálok, megint megjelenik az ikon. Az X16-ból jöttem ki éppen, ha ez segít a problémámon. Valamit beszedtem onnan?

Hassan B
Nem kellene már egy új design a FAQ-nak? Ha gondoljátok szívessem megcsinállnám...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Hát sejtettem... én azért nem is próbálkoztam vele... 😊

mila69en
nem fog menni sajna😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hassan B
Nem nagyon lehet...may kimásolod a mentésedet aztán a peccselés után visszateszed, kezdesz 1 új játékok, aztán a régit megpróbálod betölteni...
De nem valószínû ho megy.

Nem tudja valaki,hogy meg lehet-e oldani, azt hogy a v1.000-s mentések menjenek a v1.0001el ?
mila69en
az nem tudom hogy a peccseltel is is mûködik e, mást elvileg nem állít😄 próbáld ki nyugodtan mert csinál egy mentést az modosított fjlból asszem a xrgame.dll-t modosítja

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hassan B
Elvileg az exoskeleton-ok a legjobbak...
Hogy hol lehet találni, nem tom, ha jó emlékszem valaki lejjebb már írta...

crazyclone
melyik a legjobb ruha és hol lehet megszerezni?

sevendoor
Pecseltel is mûködik? ill. mást nem állit?

Blinkye
hahó... Ha elbuktam egy küldit,mert lejárt az idõ,feltudom venni máskor?

mila69en
hát ha ennyire zavar a súly cipelés akkor kapcsold ki ezzel😄

Szó szerint azt írták, hogy patch-el és annélkül is megy a magyarítás, ellenben ha felteszik, akkor nincs Multiplayer ... jövõhéten talán már le is tölthetõ.
A Multiplayer-t meg vagy megoldják, vagy úgy is csak a játék többszöri kipörgetése után érdekel majd, ahhoz meg nem nagyon kell magyarítás 😊

sevendoor
Sajnos, MaskimXul által gyártott modok nem mûkõdnek a pecs alatt, sõt a kicsomagolt gamedata könyvtárral is kilép, probáltam átirni, hexa editorral, már vagy 10 helyen átirtam, de még mindig 50 kiló, most már tanácstalan vagyok. Ha vki esetleg tud konkrét sort (ill. 2t, mert 2 helyen kellene átirni), megdobhatna vele.

kolbi870315
magyarosítást honnan tudom leszedni?

BF2142:kolbi, kolbi01

Maskim :: Amit belinkeltél képet azon a ficko 150 kilot tud cipelni magával. hogy tudom elérni azt énis??? Segiccség!! Nehéz vagyok mint az ólom és alig tudok haladni mindig csak lihegek de nem akarom eldobálni a sok jo cuccomat. 150 kilos linitet szertnék énis!! PLZ HLP! THX!!!<#ravasz1><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sõt nekem a peccs után semmi nem mûködik, el sem indul.
Ezt irja: az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben(XR_3DA.exe)
Mit rontottam el?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

doncarlos
Autosave-ra van valami tipp hogy hogyan lehet kikapcsolni? ha autosave-el akkor nekem beszaggat.

Ha nem pecselem viszont magyarítom akkor sem lesznek jok a mentéseim? egy illetékes nyugtasson meg! köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sidewinder::: Az alagutban felvetted a flash drive-ot? Ha azt felveszed nem kell Male-val szarakodni.

Tedd újra és nem másolj be másik exe-t. Ha fenn a patch akkor keress 1 megfelelõ exe-t mert ami a dvd-n van az nem jó a patch-elt verzióhoz.
A patch nem fog bekeverni a magyarosításba?
Smithwarden
Ez hackelt ruha vagy megszerezheto?

Nem igazan akarok cheateket hasznalni, igy van-e lehetoseg nagyobb backpackhez jutni barmilyen modon, kuldetessel vagy hasonlo?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Blinkye
Ha elbukok egy idõre teljesitendõ küldit akkor máskor fel sem vehetem?

Lehet nemlesz jo, mert ha létrehozo a gamedata konyvtárat,kicsomagolva bele a cuccost, akkoe az nvidia logo elött kifagy a geme ... a gané😊
csak az a baj, hogy a patch után nem mükszik egyik sem....😞
kolbi870315
egy kérdés..
felakartam tenni a patch-et, de az a hibaüzenetet kaptam,hogy az exe file nem egyezik az eredetivel.
Ilyenkor mivan?

BF2142:kolbi, kolbi01

Blinkye
bazz megvan.... bescapós az a kurva nyil

Blinkye
én csak fejrelövök úgy elég hatásos akármiben vannak

Blinkye
hmm egy pályáról beszélünk? ez az mikor lent kezdek és csigavonalbanmegyek fölfelé közben kapcsolgatom ki a cuccokat és egy sipolós lénytõl veszem el a doksit..

Még nagyon az elején vagyok.Feljöttem az alagútból miután kinyírtam a banditákat.Mole barátunk ugyanott várt rám a kijáratnál.Amikor felmentem akkó megköszönte,h megcsináltam a melót.de mondta h maraggyak még segítsek neki.erre megjelent pár magányos (Loner) sztalker és mondták h mingyár indul a buli.Meg kell védeni Mole bácsit. És már jött is ránk a fél ukrán hadsereg.pumpálom az ólmot a szerencsétlen katonákba de vmi kurvajó védõfelszerelésük van sehogy se akarnak meghalni.Viszont nyírják ki a társaimat.Meg engem is😞 Próbáltam 1 módszert h befutok,a gyár meg vasutállomás komplexumba ahonnan jönnek ki a katonák,és go fel az elsõ létrán a tetõre oszt onnan lövöm õket.Akkor nem nagyon lõnek már agyon 8igaz én is csak szenvedek velük az erõs páncél miatt,de akkor viszont kinyírják ezt a szegény gyámoltalan Mole-t akit 1edül hagytam.Vagyis akkor TASK FAILED.Segítsetek lécci nem tom mit csináljak.Nem akarok trainerezni meg csítelni. Elõre is köszi.

doncarlos
#20251-re tipp? vagy a #20255-re?

doncarlos
márhogy ghost holttestét . és annak a teremnek a jobb felsõ részénél van a lejárat

doncarlos
tele van a helyiség ilyen rácsokkal, meg 2 olyan lénnyel ami sípol és magához ránt (bocs nemtom a nevüket)

doncarlos
ott tudsz lemenni ahol megtalálod ghost-ot

doncarlos
az auto mentést ki lehet kapcsolni valahol? mert attol folyton beszaggat nekem a game... meg nem kaptam tippeket az elõzõ kérdésemre...

Blinkye
Na még egy láma kérdeés a második laborban vagyok 50x leirták már, ahol le kell kapcsolni a négy nemtommit és mikor mennék ki nem érem el a létrát és valami titkos alagút kéne,de nemtok lemenni. próbálkoztam a deszkák felrobbantásával,budiban rést kereseni..stb.. nem vágom merre

Ugylátszik a mod késni fog, mert nem mûködik a patchelt verzióval :\
simán gamedata mappában átirogattam a fegyversebzést stb.. és ha azzal indítom a bevezetõ videk után kilép 😞

doncarlos
ja, és eldobni sem lehet õket

doncarlos
Kíváncsi vagyok ki mit tud a következõ tárgyakrol. eladni nem lehet õket, sõt használni sem:

PSI emission detector

not adjusted PSI helmet

Strelok's flash drive

várom a tippeket.