S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Olcsóbb megoldás? 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

LOL. Most látom a patch verziószámát: 1.0001. A nullák számából ítélve hosszú javítgatást terveznek a fiúk.
Legalább 5-en vannak ha jól emlékszem,menj be az összes házba és kívülrõl is járd körbe a falut hogy mindegyik elõkerüljön, az utolsót vagy 5 percig kellett nekem is keresnem...

RAM kell oda, 2giga. Akkor megy mint állat.
nemm kicsit naon

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

kösz szépen kicsit figyelmetlen voltam sorrry!!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Blinkye
Ezt a bloodsuckeres küldit nemtom megcsinálni és lejár mindjárt. 😞
Meg amikor a fõhadiszállásnál a kutysákat kell kiirtani.. mindegyiket megöltem már másodszor erre nem adja meg a melót :8

3Ds MAX :)

Blinkye
Ja ha felmásztál egy szobában leszel ahol lesz egy térképálvány a mögött van a pendrive...

zolo
Tudnátok olyan beállítást mondani, amivel bekapcsolhatnám a dx9-et, de közben nem szaggatna a játék?A patch javít az optimalizáltságon?

Gép:A64 3200+ , 768 ram, 1152 virtuál ram, geforce 7600Gs

http://flickr.com/photos/zolika90/

egy csöbe kell belemásznod,amibe két három láda segitségével jutsz be.ottvan a csõ alatt a láda,a csöben meg a létra és mássz😄

wapolok

scorpeeon
Hát, kétlem hogy a halott elit katonáknak vagy a wish granternek sok kedve van business-elni velem. 😊 Vagy akár a reaktor körül bárkinek is. Chernobyl-ból meg nincs visszaút, úgy hallottam. Mind1, youtube-on megnézem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ha jól emlékszem, el lehet jutni valami helyiségbe, a map mutatja. Ott van egy asztal, tele minden biszbasszal. Azt az asztalt tedd odébb(pl. AK-val, ripityára)amögött lesz valahol.
Hát õõ én nem találom az alagútban azt a flashdrive-ot.Végigkutattam minden lelõtt banditát(mert ugye elõször azokat kellett kinyírni) oszt elkezdtam mászkálni össze vissza az alagútban.A faládákat amit találtam ahogy lementem az elsõ egész kicsi lépcsõn,mindet szétlõttem és az 1-ikben találtam 12-es kal.sörétespuskalõszereket.De mást nem.utána tovább kóvályogtam lementem 1 hosszú kivlágított csigalépcsõn 1 emelettel lejjebb.Ott csak ilyen zöld fortyogó világító gecit találtam,amibe gondolom nem tanácsos belelépni mert sugároz vagy anomália(bár ezt már az alagút felsõbb szintjén is láttam csak a kerítés miatt nem tudtam bemenni hozzá).Aztán tovább mászkáltam és találtam ennek a környékén 2 nagy fix tartályt amik közé fel is mentem a lépcsõn,de ott se volt a flash.Aztán tovább mászkáltam és ott beértem egy másik hosszú alagútba ami nemtom hova vezetett de kék villámlós anomália volt az egész,belém is baszott mikor belementem úgyhogy annyi.Valaki lécci mondja meg a flash drive pontos helyét.Köszi

Kurva nagy játék! Bugtalan(bagtalan) játék meg nincs. Föleg nem egyhetes.
Hali! azt szeretném megkérdezni hogy aki próbálta már a patch-et mik a tapasztalatok? esetleg valamennyit javul tõle gépigényileg vagy mika pozitiv tapasztalatok? elõre is thnx a válaszokat

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

XuChi
Sziasztok. A mai nap folyamán szeretném megvásárolni a stalker-t. Mik a tapasztalatok bug és egyéb dolgokban? Válaszokat köszönöm.

berlinboy6329
Na vki exo meg Gauss ügyben tud segíteni,h. hol találok leghamarabb/legközelebb hozzám,ha újrakezdem a Gmet?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Hát ha a fõszálat követed,akkor kb 65-70,Setleg 75%-a.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Blinkye
3 at nyirtam ki eddig és bejártam a falut 😞

Blinkye
Na valaki?

ugyhogy megkell olni mindet a kozelbe
grebber
LOL raptor 2 volt az a srác 😄

Next PC upgrade: 2022

Blinkye
HElp... DEstroy the lair of bloodsucker....

le kell rombolni a vérszivók búvóhelyét.. ami a viztoronyban van.. legalább is oda mutat.. hogy rombolom le?

hi
a "találd meg a x 16 dokumentumot az kb hány %-ánál van a teljes játéknak?
köszi

2 napja írta a srác, hogy 50%, ezen az oldalon meg még 10% van kiírva, pedig azt is írta, hogy szóltak frissítsék ... Azóta lehet már 60-70% is. Sz'al ennyit a helyzetjelentésrõl.

Raptor 2
www.pcgameshuns.hu

Nézzd itt, és ne felejtsd figyelni a helyzetjelentéseket se!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Az Agropom intézeten kívül valahol van egy nyitott csatornalejárat. Ott kell lemenni.

Why so serious?

doncarlos
autosave-ra azt értem amikor beszaggat (nekem) a game, és a jobb alsó sarokba megjelenik a kis floppy

doncarlos
helyzet a magyarítással? nagyon érdekelne....

wesker24
hol is van az a csatorna ahol Strelok flashdrive-ja volt ??

Melyik területen ???
igen

Ahh. Ezek szerint ha azt töltöm be, akkor a legutolsó pályaváltásnál leszek?
Nekem szaggat 😞

Az az egyetlen autosave az éppen aktuális, minden pályaváltásnál abba ment

SEVA Suit és Yandarban lehet megvenni

Hogy ki lehet-e kapcsolni nem tudom, de nekem egyetlen autosave-em volt, a legeslegelején. Azóta egy sem. (Igaz, az F6-ot nyomkodom rendesen).
krekkelt exe-re nem lehet felrakni a patchet

A tippem az hogy elbasztad a Yandaros tudósvédõ küldetést <#hehe>

doncarlos
továbbra is az autosave lenne a kérdésem... ki lehet kapcsolni?

Vagy nem pecselte meg, mert minek. Jó az anélkül is.
Blinkye
Majdnem <#vigyor1> de mi aráknak annyira a pöcccs... simán jó anélkül is a gém

tehát a peccsre nem alkalmazható a crack?
Akkor itt mindeni eredeti játékkal nyomja?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

berlinboy6329
THX!

És az exoskLetont meg a Gauss Rifle-t?

Szerintem nem eredeti a játékod. A crackelt exe meg nem szokott jó lenni a hivatalos patch-re. De lehet, hogy tévedek.
erre mi lehet a megoldás:
a peccselés után semmi nem mûködik, el sem indul.
Ezt irja hibaüzibe: az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben(XR_3DA.exe)

Mit rontottam el?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

A guide helyét majd mutatja a térképen. Valahol marhára az eleje fele lesz szóval sokat kell majd szaladni érte. 😊

Why so serious?

berlinboy6329
Ezt a Talk to the Guideot már említetted.Hol van ez a Guide?

(lehet végigviszi még1x)

Ja,és hol lehet Exoskeletont,meg gauss Riflet-t szerezni?Nem akarok Red Forestbe,Pripyat-ba meg Chernobylba szerezni csak,az már nagyon a vége.

Le kell menned megint a csatornába, vissza a helyre ahol elõször is jártál. Ahol Strelok flash drive-ja volt.

Why so serious?

Hassan B
Akkor nem ilyen ikonja lenne...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

wesker24
Hello én megcsináltam azt a küldetést hogy talk to the guide el is küldött a dokihoz de a doki egyáltalán hol van ???

A zöld célkereszt az Agroprom Research Institutera mutat de az nem mutassa pontosan hol is van a doki ???