34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
peti94 #23207 sztem nem lessz
meg azé nem lehet olyan brutál a gépigénye se me ennek se nagy -
Code92 #23206 óó ember mire kijön a stalker 2 azt mi már nem éljük meg, esetlegh az unokáink, akkor már 4 edik generációs konzolok lesznek:D jah meg képzelem a gépigényét...minimum:5 GB ram, 4gb ddr3 DirectX 20 as vidikari, 100 GB szabad hely a vinyón, 48 bites hangkártya stb....:D
bár nem hinném h. lesz stalker 2 de reménykedjünk. -
haxoror #23205 A hadsereg az első pillanattól utál, velük nem lehet békét kötni, ehy-két kivételtől eltekintve azonnal lőni fognak rád ahogy meglátnak. -
n3whous3 #23204 "Egyáltalán nem kell rosszban lenni a Freedommal, a sztoriban nincs egyetlen küldetés sem ami a Freedom ellen szólna"
Az igaz, egy mellékküldetésben rúgtam velük össze a port.
De a katonasággal már nem hinném, hogy szoros barátságot köthetnék (hacask nem a LEGELEJÉN a játéknak, de ezt megint nem tudom meg egy ideig...) -
haxoror #23203 Egyáltalán nem kell rosszban lenni a Freedommal, a sztoriban nincs egyetlen küldetés sem ami a Freedom ellen szólna.
Én távcsőből legaláb 30db-ot találtam, valószínűleg te nem néztél eléggé körbe, nem mentél vissza már bejárt területekre, rohantál stb. -
#23202 A 3. ponthoz: (mert az 1.-hez és a 2 2-höz még nem tudok hozzászólni...) kicsit szegényes a FAQ! Bőven lenne mivel bővíteni!
pl:
-linkek módokhoz (egy kis ismertetéssel)
-linkek a fontosabb magyar STALKER oldalakhoz (nem csak ahhoz az egyhez)
-több a játékmenettel kapcsolatos infó (mint pl. az 1. 2. 2. kérdésed...)
-térkép (a gyűjtői változat plusz dvd-jén van egy fasza kis térkép, amin be van jelölve minden fontosabb hely, személy stb...)
Szóval nem ártana ha a FAQ folyamatosan bővülne, ahogy merülnek fel a fontosabb dolgok itt a topikban... -
n3whous3 #23201 Videokártya dologhoz: és ráadásul gyorsabb is a 7600GT. Nézz meg pár tesztet, általában összevetik ezt a kártyát az X800GTO-val.
De, ha rám hallgatsz, vársz még egy kicsit és majd veszel 8600-as szériából valamilyet. -
n3whous3 #23200 Mitől függ a játék vége? Talán azért lett rossz végem (rámszakadt a tető), mert összeharácsoltam egy rahedli lóvét, meg folyamatosan tele volt az inventory-m? Há' mit kezdjek azzal a rohadt sok pénzzel, ha nem tudom elkölteni???
Egyébként lenne pár kérdésem (nem nagyon találtam guide-ot a játékhoz):
1.: Lehet csatlakozni más frakciókhoz is? Egyáltalán tudok valamelyikhez csatlakozni? A duty bázisán nem tudtam mit csinálni, nem tudtam hogyan lehet csatlakozni.
2.: A "játékvonalat követve" egyáltalán lehetőség van pl. nem rosszban lenni pl. a free frakcióval (asszem ez volt a nevük, ha nem, javítsatok ki.)
2.: Milyen extra cuccok lelhetők a játékban? Én első végigjátszásra összvissz egy darab felszerelhető távcsövet találtam (fegyvereken kívül)
3.: Tudtok linket a kocsivezetés modhoz? Én egy cseh oldalon találtam egyet, de nem tudom, hogy esetleg nyelvfüggő lenne a cucc és jó lenne egy angol verzió. -
Me Ga #23199 Na ezt most fejezd be...
Nem fizetnék és nem is fogok. De ezt nem is várja senki...
Cserébe viszont befogom a pofámat, és nem rinyálok és hisztizek pofátlan módon más ingyenes segítségéért...
Elég érthető voltam? -
Gabe18 #23198 "Ha már annyira nem bírod magyarítás nélkül (sosem fogom ezt megérteni)"
Ez szerintem elég egyértelmű.
Aki nem tud annyira valami idegen nyelvet hogy pontossan értse a dolgokat,az persze hogy várja hogy legyen forditás.Mint pl. én is.Noha nyilván nem fogom minde két órába megkérdezni hogy hol van már,majd lesz ha lesz.
Persze azt egyértelműen aláirom hogy minden tisztelet és köszönet azoknak akik ingyen és bérmentve, a saját idejüket rááldozva csinálják meg másoknak. -
#23197 Ez mind szép és jó de talán egy spoilert beszúrhattál volna mielőtt szépen felsorolod a leendő befejezéseket... -
Koksz #23196 Szerintem a játéknak csak 1 jó befelyezése van, mert néztem a youtub-on és ott a következők vannak: Rosszak:acéllá változik,megvakul,rászakad a tető, beszívja a kő,apokalipszis-ez az 5 a rossz a 6.ha elfogadod a hologram ajánlatát és csatlakozol a népbutításhoz és a 7. az ami nekem is volt, amikor Strelok fekszik a mezőn és kisüt a nap, és elrepül egy szitakötő -
#23195 "Én tisztelem mindazért amit tesz vagy amit tenni fog a jővőben"
Na pontosan ez az ami az ominózus kommentedből KURV*RA nem jött át!!!
(a kedves smiley-kat ne is említsem)
Mit lehet tenni? Ha már annyira nem bírod magyarítás nélkül (sosem fogom ezt megérteni) akkor valami hasonlóval indíthatnál:
"Elnézést a zavarásért. Minden tiszteletem a fordító kollégának, de érdeklődnék, hogy KÁBÉ mikor várható a fordítás elkészülte? Mert nagyon várom már"...
Vagy valami hasonlót. Na good bye! (remélem ezt azért még érted) -
#23194 Miért baj az, hogy leellenőrzik (bétatesztelik) mielőtt kiadnak valamit a kezükből?
Utána meg lehet, hogy te lennél az aki beírnád, hogy itt meg ott nincs lefordítva valami, meg tele van hibákkal... -
#23193 Hoppá azt egy tizedesvesszőnek néztem.De akkor így már jobb. -
#23192 Ahogy már egyszer írtam: Jó munkához idő kell! -
#23191 Hogyne lett volna kötelező. Paruszkij! A STALKERHEZ pedig az a legjobb nyelv, nem tudom, mit sír :D -
el Boogie #23190 ??????? Na essünk neki akkor mégegyszer. 7 után pont=mondat vége. 5 "hamis" és 2 "igazi" befejezés. -
6600GT #23189 7600GT jobb!!! ja és persze tudja a SH model 3-at.és újabb is. -
Szabi86 #23188 Hagyjátok má' abba! Türelem, még elmegy 100%-ig, aztán lesz a tesztelés! Ez van, ezt kell szeretni... -
el Boogie #23187 Az ilyet én sem bírom. Főleg az olyat (és de sok ilyen van) amikor a nyomigyerek leszedi még a hivatalos megjelenés előtt tök ingyé', aztán már hisztizik, meg fikázik a magyarítás "késése" miatt. -
imilee #23186 És még egy ide való a legnagyobb tisztelet az amikor kijön a honositás és az első órában ezren vagy többen töltik le és pontozzák a legjobb pontokkal. És értékelik hogy kítünő munka, csak igy tovább. Az irónak vagy fordítónak sem az a tisztelet mennyi folyt be egy könyvből hanem az hányan vették meg azt amit irt. -
#23185 Bocs hogy itt kérdek ilyet,de biztos tudtok segíteni.7600GT 256MB DDR 3 vagy Ati Radeon X800GTO 256MB PCIE?Melyik a jobb?Melyiket lenne érdemesebb megvenni? -
imilee #23184 Én tisztelem mindazért amit tesz vagy amit tenni fog a jővőben. nem azért rohantam ki igy, de vannak olyan fordítok (kivételek vannak) akik elkezdenek valamit és az utolsó pillanatban derül ki hogy nagyban szarnak az egészre. Pedig a fél ország várta mikor lesz kész. -
imilee #23183 Bocsika és te mennyit fizetnél? Ha most én fizetnék érte szerinted előbb lenne meg. Nem hiszem, ugyanott tartana ahol most. És te mennyit fizettél magyaritásért? ha már itt tartunk. -
el Boogie #23182 Kicsit több tiszteletet Raptor2 kollégának! -
#23181 igazad van.Nem lenne kötelező megcsinálni Raptor2-nek.főleg hogy nem kap érte semmit! -
Me Ga #23180 Te figyu, nem imserem Raptor kollégát, sosem beszéltünk, de minden, a magyarításon dolgozó ember nevében kérdezem: Te mit képzelsz magadról? Mennyit fogsz fizetni a magyarításért? Eddig mennyit fizettél?
Ja, semmit? Akkor meg ne ugrálj... maximum szépen kérhetsz, és megköszönheted, hogy valaki arra áldozza az idejét, hogy másoknak segítsen...
Bocs gyerekek, ezt muszáj volt kiadnom magamból... -
#23179 7,5? az a fél lehet a legérdekesebb.Az milyen? -
el Boogie #23178 Asszem 7. 5 "false-", és 2 "true" ending. -
#23177 Összesen hány befejezés van? -
#23176 Hogy lehet eljutni a reaktorhoz? És ma lesz már magyaritás Raptor2? -
saiyanjin #23175 Na jah az öreget visszautasítottam, erre töltötte a pályát amiben a reaktor körül kell bolyongani teleportálni...Hihetetlen mennyi szál és befejezés van a gaméban. -
saiyanjin #23174 Na végre én is felkutattam Strelok búvóhelyét.Tök izgi volt, szeretem az ilyen story elemeket.Óriási a game.Na de most ebben a körben nem mentem a Kőhöz hanem felkutattam a szobát.Namost itt pár kék gömböt kellett szétlőni majd megjelent az öreg.Őt is vissza kell utasítani hogy körülnézhess a reaktor körül(Szí-Káncsüsznessz) ??? Mert akkor 3 helyen lehet befejezni a játékot.Nekem ebben a körben a kőnél azt mondta emberem "az emberiség beteg,irányítani kell" És erre vmi durva víziósorozat, majd elsötétedik minden.Ezt lefordítanűá vki? :)Az öregnél meg beraktak egy koporsóba...nem magyarázza meg mi van sajnos. -
#23173 de kötelező volt,
oroszul (min. 8 év) ;) -
#23172 "megtett ÍGÉRETEKET" ---->elírtam -
#23170 oh bocsánat te idösebb vagy mint gondoltam és akkor még nem volt kötelezö sorry minden viszavonva:) -
#23169 minden iskolában kötelezö a nyelvoktatás, kapcsold németre vagy franciára ha te azt tanulod -
#23168 Ne búsulj Oleg, majd a STALKER 2-ben beváltjátok a megtett géreteket:
-
Koksz #23167 Na végigtoltam! Úgy laza 20 telporton mentem keresztül a végén, de szerintem megérte mert így jól meg lehetett nézni a reaktort meg a környékét. A vége az lett, hogy eloszlottak a felhők, kisütött a nap és Strelok lepihent a fűbe és elrepült egy szitakötö! Gondolom ez az egyik jó befejezés. Aki a kívánságkőnél fejezi be az csak rosszul járhat és lecsúszik még kb fél-1 óra játékidőről, valamint nem tudja körbeutazni a reaktort:)