34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#23247 Olyasmi. :) -
Jacsó Viktor #23246 hello!most tartok ahol visszaszámálás volt(5 percig ha eltelt akkor minden meghal sugárbaqn.) Chernobilnál és elmenekültem...
szóval rossz befejezést kapok? -
#23245 Azokat a szőrős,ugrálós kutyaféleségeket de utáltam! pfff -
#23244 Az amelyiknek ilyen kis feje van és hasonlít valami farkasszerűségre?:) -
#23243 Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik -
#23242 Lécci, akkor legalább a fejlécet olvasdd el... -
newc22 #23241 Még 1%-ék a magyarításból!!!!! :D -
#23240 sziasztok! nemsokszor vagyok gépközelben de szeretnék no DVD crackot letölteninetről de mikor beírom google-ba nem találsemmit és nincs időm keresgetni se neten sem visszaolvasni a topíkot. Szal lécci!!444
-
#23239 Szürke és csúnya. :)
Egyébként a Bár előtt is van egy, ahol a sok mutáns szaladgál. -
Jacsó Viktor #23238 hello!most tartok ahol visszaszámlás volt Chernobilnál és elmenekültem...
szóval rossz befejezést kapok? -
#23237 Hmm és ez a pseudodog hogy néz ki? Mert valóban vmi ilyesmit említett... Csak az gond hogy én eddig csak 1 fajta kutyával találkoztam. -
tpM #23236 Igen mer az első tradernek Pseudodog tail kell. Lehet összekevered mert van az meg a többi kutyától is el lehet venni az a dog tail. -
Code92 #23235 ember azt arra mondtam h. milyen lesz majd a stalker 2 min gépigénye...csak belegondoltam...ha esetleg nem csak 1-2 szót ólvasnátok el a hsz ekből akkor nem értenétek őket félre. -
saiyanjin #23234 VGA-n már tavaly volt ddr4... -
#23233 > Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"
Na ja, de ezt nem csak kutyafarokkal játssza el, nekem a "Family rifle" küldetés volt ilyen. -
saiyanjin #23232 Hi,
Vki említett lejjebb 5g ddr3 as ramot...pfffff. hol élsz ember?
Idén már lesz ddr4 memó +lap is hozzá :):):)
"Ebben az országban rengeteg férfi ruhába bújt kislány rohangál..." -
#23231 Az inventory és a gps kezelőfelület tiszta Fallout
Egy küldit nem sikerült megcsinálnom: a kutyafarok gyűjtőset. Elvállalom, leölök 10 kutyust, már alig van időm, egyszer csak kidobja (tiszta mmorpg, lol). Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"
Ez azért elég csúnya bug, mondjuk legalább a stabilitással nincsenek bajok... -
#23230 Nahh, működik, királyság! Szóval! A gyönyörűszép kézzel rajzolt sárga nyíllal jelölt helyen van egy kódos ajtó. Ahhoz hol lehet megtalálni a kódot? -
Antrax #23229 arról én sem tudtam hogy 3 end van :)
lol -
Wheeler #23228 Van aki elakad angolhiány miatt, van aki nem tudja h három befejezése van stb.. -
#23227 Sziasztok, kis segítség kéne. Először is megpróbálom belinkelni a térképrészletet...
Térképrészlet -
#23226 gyerekek kiprobáltam a vehichle modot faszán belehet szálni aaz autoba de elinditani nemtudom..aki probálta és megy neki az irjon -
#23225 LOL végigjátszás mintha olyan marha nehéz lenne végigjátszani amikor mutat szinte mindent a nyíl! -
#23224 Nem kinoznak senkit csak nem akarják összecsapni tesztelik javítgatják.
Én leginkább az átvezetők feliratozását várom !!! -
Wheeler #23223 Helo, ha a FAQ-n kívűl szükségetek lenne egy magyar nyelvű gaming guidera csekkoljátok le ezt:
Katt ide -
#23222 A fordítók sztem direkt kínoznak minket... 99%... -
Code92 #23221 jó lett az ój FAQ -
Code92 #23220 honnan tudod h. 30 év múlva milyen lesz a gépigénye egy über kira grafikás játéknak?:-) -
skreem #23219 Végigjátszottam már 3x, meg még fogom is párszor mert kiváncsi vagyok az összes alternatív befejezésre(youtube-on fenn vann az összes záró képsor de a rössebet érdekli, úgy nem az igazi), és már nem vesz igénybe többet egy jó napnál...Bár valahol olvastam, hogy minden cullang nélkül 3 óra alatt végigtolta valaki false befejezésig... -
Antrax #23218 Jaja elég rövid, de sztem elég "felhasználóbarát" így többször újrajátszható...
A modok meg majd feldobják.
Amúgy engem idegeltek azok a hsz-ek amikor kivolt irva a bannerben hogy hogyan kell. -
skreem #23217 Hehe, mókásak voltak azok a hsz-ek :D Többen is megkérdezték, hogy kell kimenni az első ajtón :D Nekem csak egy bajom van a játékkal istenigazából:az, hogy rövidke :S -
Hellsing47 #23216 már én is linkeltem csak én .swf kiterjesztésben :D -
#23215 Ha még nem lett volna, itt egy részletes térkép (a bónusz DVD-ről). Esetleg mehetne a FAQ-ba
-
Kpmisew #23214 Hali nekem csak annyi kérdésem lenne hogy a duty frakcióhoz hogy lehet csatlakozni? -
#23213 De csak azért volt első mert egy bizonyos réteg nemtudott kijutni az első ajtón. -
Hellsing47 #23212 talán majd ha kijön a magyaritás meg a patchek,modok ujra fellendül :) -
Antrax #23211 Látszik hogy mindenki végig vitte :)
pedig egy hónapig első volt...
1. Ismerd fel a képről az autót
2. Test Drive Unlimited
3. Fekete tesvérem topikja -.-
4. Battlefield 2
5. -{=>Trax ToPeek<=}-
6. Manchester United Fan Club
7. FORMA1
8. SMSbandi
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. Command & Conquer III
11. World of Warcraft
12. Humoros és aranyos képek, videók
13. Chelsea Fan Club
14. '80 as évek zenéi
15. Bogyóka & Társai
16. L'art pour L'art
17. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
18. Prison Break (FOX)
19. Partyarcok
20. 100 millió iPodot adtak el -
#23210 Játszad végig a game-et és megtudod.
Magyarítással végigtolom majd én is még1x de csak akkor ha már az átvezető videók is feliratozva lesznek és akkor megtudok mindent! -
Jacsó Viktor #23209 Ki a fene Strelok??
van olyan fő küldi ami megkell ölni Strelok-ot... -
tpM #23208 Inkább ujracsinálhatnák hosszabb játékidővel több dologgal stb...
vagy csinálhat akárki Armed Assault alá 1 STALKER modot :) az is támogatja a dinamikus terepet + nem is kéne töltögetni pályákon. (jelenleg 400km2-s terep van benne)