34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • wantonly
    Olyasmi. :)
  • Jacsó Viktor
    hello!most tartok ahol visszaszámálás volt(5 percig ha eltelt akkor minden meghal sugárbaqn.) Chernobilnál és elmenekültem...
    szóval rossz befejezést kapok?
  • dante3
    Azokat a szőrős,ugrálós kutyaféleségeket de utáltam! pfff
  • Hassan B
    Az amelyiknek ilyen kis feje van és hasonlít valami farkasszerűségre?:)
  • dante3
    Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik
  • Hassan B
    Lécci, akkor legalább a fejlécet olvasdd el...
  • newc22
    Még 1%-ék a magyarításból!!!!! :D
  • R4VII
    sziasztok! nemsokszor vagyok gépközelben de szeretnék no DVD crackot letölteninetről de mikor beírom google-ba nem találsemmit és nincs időm keresgetni se neten sem visszaolvasni a topíkot. Szal lécci!!444
  • wantonly
    Szürke és csúnya. :)

Egyébként a Bár előtt is van egy, ahol a sok mutáns szaladgál.
  • Jacsó Viktor
    hello!most tartok ahol visszaszámlás volt Chernobilnál és elmenekültem...
    szóval rossz befejezést kapok?
  • Atisz #23237
    Hmm és ez a pseudodog hogy néz ki? Mert valóban vmi ilyesmit említett... Csak az gond hogy én eddig csak 1 fajta kutyával találkoztam.
  • tpM
    Igen mer az első tradernek Pseudodog tail kell. Lehet összekevered mert van az meg a többi kutyától is el lehet venni az a dog tail.
  • Code92
    ember azt arra mondtam h. milyen lesz majd a stalker 2 min gépigénye...csak belegondoltam...ha esetleg nem csak 1-2 szót ólvasnátok el a hsz ekből akkor nem értenétek őket félre.
  • saiyanjin
    VGA-n már tavaly volt ddr4...
  • Phoenix007
    > Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"

Na ja, de ezt nem csak kutyafarokkal játssza el, nekem a "Family rifle" küldetés volt ilyen.
  • saiyanjin
    Hi,

Vki említett lejjebb 5g ddr3 as ramot...pfffff. hol élsz ember?
    Idén már lesz ddr4 memó +lap is hozzá :):):)

"Ebben az országban rengeteg férfi ruhába bújt kislány rohangál..."
  • Atisz #23231
    Az inventory és a gps kezelőfelület tiszta Fallout
    Egy küldit nem sikerült megcsinálnom: a kutyafarok gyűjtőset. Elvállalom, leölök 10 kutyust, már alig van időm, egyszer csak kidobja (tiszta mmorpg, lol). Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"
    Ez azért elég csúnya bug, mondjuk legalább a stabilitással nincsenek bajok...
  • Phoenix007
    Nahh, működik, királyság! Szóval! A gyönyörűszép kézzel rajzolt sárga nyíllal jelölt helyen van egy kódos ajtó. Ahhoz hol lehet megtalálni a kódot?
  • Antrax #23229
    arról én sem tudtam hogy 3 end van :)

lol
  • Wheeler
    Van aki elakad angolhiány miatt, van aki nem tudja h három befejezése van stb..
  • Phoenix007
    Sziasztok, kis segítség kéne. Először is megpróbálom belinkelni a térképrészletet...

Térképrészlet
  • kill3r21
    gyerekek kiprobáltam a vehichle modot faszán belehet szálni aaz autoba de elinditani nemtudom..aki probálta és megy neki az irjon
  • grebber
    LOL végigjátszás mintha olyan marha nehéz lenne végigjátszani amikor mutat szinte mindent a nyíl!
  • grebber
    Nem kinoznak senkit csak nem akarják összecsapni tesztelik javítgatják.
    Én leginkább az átvezetők feliratozását várom !!!
  • Wheeler
    Helo, ha a FAQ-n kívűl szükségetek lenne egy magyar nyelvű gaming guidera csekkoljátok le ezt:

Katt ide
  • Hassan B
    A fordítók sztem direkt kínoznak minket... 99%...
  • Code92
    jó lett az ój FAQ
  • Code92
    honnan tudod h. 30 év múlva milyen lesz a gépigénye egy über kira grafikás játéknak?:-)
  • skreem
    Végigjátszottam már 3x, meg még fogom is párszor mert kiváncsi vagyok az összes alternatív befejezésre(youtube-on fenn vann az összes záró képsor de a rössebet érdekli, úgy nem az igazi), és már nem vesz igénybe többet egy jó napnál...Bár valahol olvastam, hogy minden cullang nélkül 3 óra alatt végigtolta valaki false befejezésig...
  • Antrax #23218
    Jaja elég rövid, de sztem elég "felhasználóbarát" így többször újrajátszható...

A modok meg majd feldobják.

Amúgy engem idegeltek azok a hsz-ek amikor kivolt irva a bannerben hogy hogyan kell.
  • skreem
    Hehe, mókásak voltak azok a hsz-ek :D Többen is megkérdezték, hogy kell kimenni az első ajtón :D Nekem csak egy bajom van a játékkal istenigazából:az, hogy rövidke :S
  • Hellsing47
    már én is linkeltem csak én .swf kiterjesztésben :D
  • hykao #23215
    Ha még nem lett volna, itt egy részletes térkép (a bónusz DVD-ről). Esetleg mehetne a FAQ-ba

• Kpmisew
    Hali nekem csak annyi kérdésem lenne hogy a duty frakcióhoz hogy lehet csatlakozni?
  • grebber
    De csak azért volt első mert egy bizonyos réteg nemtudott kijutni az első ajtón.
  • Hellsing47
    talán majd ha kijön a magyaritás meg a patchek,modok ujra fellendül :)
  • Antrax #23211
    Látszik hogy mindenki végig vitte :)

pedig egy hónapig első volt...

1. Ismerd fel a képről az autót
    2. Test Drive Unlimited
    3. Fekete tesvérem topikja -.-
    4. Battlefield 2
    5. -{=>Trax ToPeek<=}-
    6. Manchester United Fan Club
    7. FORMA1
    8. SMSbandi
    9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    10. Command & Conquer III
    11. World of Warcraft
    12. Humoros és aranyos képek, videók
    13. Chelsea Fan Club
    14. '80 as évek zenéi
    15. Bogyóka & Társai
    16. L'art pour L'art
    17. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    18. Prison Break (FOX)
    19. Partyarcok
    20. 100 millió iPodot adtak el
  • grebber
    Játszad végig a game-et és megtudod.
    Magyarítással végigtolom majd én is még1x de csak akkor ha már az átvezető videók is feliratozva lesznek és akkor megtudok mindent!
  • Jacsó Viktor
    Ki a fene Strelok??
    van olyan fő küldi ami megkell ölni Strelok-ot...
  • tpM
    Inkább ujracsinálhatnák hosszabb játékidővel több dologgal stb...
    vagy csinálhat akárki Armed Assault alá 1 STALKER modot :) az is támogatja a dinamikus terepet + nem is kéne töltögetni pályákon. (jelenleg 400km2-s terep van benne)