34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
n3whous3 #23368 Én a bulldog megtalálását egyszerűen megoldottam:
Volt ott pár duty-s haver és előszört ki kellett lőnöm a távcsövest a lesből, aztán beromboltunk a Free-sek táborába én meg az egész századot. A főépületben pedig csak a hülye nem találja meg a bulldogot (egy dobozban, az egyik szekrény tetején). -
n3whous3 #23367 Ha nem eredeti a játék, akkor egyértelmű, hogy mi a gond... -
haxoror #23366 Fura, engem is párszor leejtett de mindig volt alul mégegy teleport amibe beleestem -
#23365 ha adsz neki pár vodkát akkor elmondja hogy hol van a bulldog 6!
de lényegtelen, mert akármennyit, akárhogyan beszélgethetsz vele, nem fogja kipipálni!
egyébként elég egyértelmű helyen van az a hülye bulldog 6 (ugyanis az egy fegyver)
valszeg ami a Dutynak kell azt őrzik! :P -
farad66 #23364 Sza'ssztok.
Egy problémám van,nem tudok szerverre csatlakozni,mert mindíg azt írja ki: incorrect version.Van vkinek tippje?
Kössz! -
bacow #23363 aha okés köszönöm akkor ujra neki állok ugyis terveztem még egy párszor a végig játszást:D -
SaGa Jr #23362 Igen.
Csak akkor mászkálhatsz az erőmű körül, ha nem a wishgranterhez (bazinagy kavics) mész, hanem a másik feljárón battyogsz fel ami odalenn van. Kinyitod a kódolt ajtót és viola, mehetsz kinn. Csak meg fogsz sülni egy pillanat alatt a sugárzástól, ha nem a kijelölt utat követed. Szóval szabad körülnézés nincs. Vagy arra mész amerre lehet vagy megdöglesz. -
bacow #23361 csak akkor lehet mászkálni az erőmü körül ha jó befejés fele megy a történet? -
bacow #23360 de anélkülhogy nem a föszálat követtem nem is lehet mászkálni az erőmű körül? -
#23359 Levan irva kismilliomszor olvass vissza! Kövesd a főszálat Meet the Guide és stb.
-
bacow #23358 igen azt a kaput tudom holvan de ha oda bemész akkor csak lefeletudsz menni és akkor magába a szarkofágba jutszbe és ott tudod megkersni a követ azt már megcsináltam de én kivülrölszeretném megnézni az eröművet -
bacow #23357 ide például valaki nem rég rakta be ezt a képet elmondhatná hogy jutott ide #23320 hozzászolás -
n3whous3 #23356 Én bementem a kapun, aztán futottam majdnem végig, amig nem láttam egy másik kaput jobbra (be az épületbe). Érted...
Esetleg a "GPS"-t nem ártana bekapcsolni és akkor mutatja az irányt, az alapján könyebb tájékozódni... -
n3whous3 #23355 Azon kívül pedig azt se tudom mi az a Moment City, szóval nem sokat ért a reklám -
bacow #23354 na szoval valaki megtudná mondani végre hogy hogyan kell a szarkofághoz jutni és nem oda ahol a kapun kell bemenni és elkezd ketyegni az óra mert már meghülyülök egyszerüen nem találom az utat a szarkofághoz -
#23353 Mit reklámzol itt baszd meg????
Takarodj a bús lőporos picsába! -
#23351 Na a vége felé elég szopatos ez a teleportálos moka :(
Belementem egybe azt kurvamagasról ledobott és game over :( -
n3whous3 #23350 Volt egy küldetés: ki kellet kapcsolni asszem valamilyen Brain Tudomisénmit. A kérdésem ez lenne: mielőtt bemennék erre a terültere, van egy elágazás előtte Pripjat felé. Ott van egy hosszú épület és eg kódos ajtó. Oda valamilyen mellékküldetés alatt lehet bemenni? Mert a kódot nem tudom. (nem is kell megmondani, csak azt, hogy oda be lehet egyáltalán jutni, vagy csak idő hiányában nem lett valami megcsinálva ott és "bezárták" a fejlesztők esetleg a bejáratot) -
bacow #23349 nekem nem végig játszás kell hanem hogy hogy lehet a szarkofághoz menni mert egyszer már végig vittem csak a szarkofághoz nem tudok oda jutnu nem tudom milyen uton kell ha ezt megtudná valaki mondani meg köszönném mert éncsak bementem a megjelölt helyre mielött lejárt volna az idő -
toswuj #23348 nem lehet kimenni, ott játszódik az egész sztori, nem lehet kimenni az ajtón.... -
#23347 nézd meg a FAQ-ban található végigjátszást.(fenn narancssárga háttérrel) -
haxoror #23346 Uninstall. -
haxoror #23345 Miért, az baj? -
bacow #23344 elárulná valaki hogy hogy a pokolba lehet átjutni az erömű másik oldalára a szarkofághoz mert semilyen utat nem találok oda fontos lenne -
#23343 most már valami rémlik, csak 5 napig nem játszottam munka miatt és ez kihatott a játékbeli emlékezetemre:) -
#23342 Pripyat,vagy az erőmű területén lesz még valahol trader? -
bacow #23341 hello lehet hogy láma kérdés de hogy tudok átjutni az erömü másik oldalára mert nem tudom hogy kell odajutni mindig bemegyek egy kapun ahol egy vonat áll és elkezd vissza számlálni légyszi valaki segitsen köszi -
#23340 ém eddig egy szot nem ranultam angolul de sztem elég könnyen rá lehet érezni a játékra.Ha megakadok addig próbálkozok amig nem sikerül.Lehet hogy lassan megy a játék de sokkal élvezetesebb hogy maggamtol jövök rá dolgokra."játszani csak lassan szépen ahogy a csiga megy a jégen -
#23339 Annyira gáz, hogy látszik, hogy a készítők mekkora területeket TERVEZTEK MÉG megcsinálni, de kb. a teljes map FELÉVEL lettek csak kész...
Sajnálom nagyon, jó lett volna egy 100%osan bejárható map. -
#23338 fenn a bannerben elférne a bal alsó sarokban -
#23337 egyébként a dark messiah fórumon csináltunk egy olya hogy GyEP (gyakori elakadási pontok) rossz tipp lenne? és akkor nem lenne azért 23336 hozzászólás mert hogy lehet kijutni az elején.... -
#23336 raptor.... mivel doppingoljunk? mit szeretnél? megkapod, csak legyen már meg az az 1% -
#23335 Esetleg próbáltad megszólítani a fazont a rácsos pult mögött????
Ha már itt elekadsz.......hát lehet, hogy itt abba is kellene hagynod.
De ha jól megnézted akkor sárga alapon fehérrel (szerintem egész jól olvasható)felirat jelzi a FAQ-ban található végigjátszást.
Érdemes megnézni!!!! -
#23334 Hmm? Te úgy csinálod a magyarítást, hogy nem is ellenőrzöd a játékban, és nem is látod, hogy miről van épp benne szó? :O -
Freeeee #23333 Azért mert nem olvastad el rendesen a küldetést. Azt irja hogy a chef szereti a piát,és ezért szükséged van pár vodkás üvegre hogy leitasd. Ugy emlékszem kb 4-5 üveg elég. -
#23332 Én nagyon tudom ellenezni, ha vki leszolja és fikázza kezdőket, de ez azért nagyon gáz, hogy egy kis szobában össz. 2 dolgot lehet csinálni (láda+ember) és megakad vki.
Én 2 hete nem játszom, csak mászkálok az 1 pályán, már minden fűszálat ismerek............. várok. Raptor2 kávét? :)
Bocs, nem tudtam kihagyni...... -
skreem #23331 kellene már egy "nem tudok az első ajtón kimenni" topik.. én akarok bántani senkit, de...ehh na mindegy, bocs a spamért -
#23330 válalj küldit és olvas vissza mert pár komentel arréb le van írva -
#23329 Szasztok!Vki meg tudná mondani már a legelsö részénél mit kell csinálni hogy tovább jussak amikor egy faszi ül elöttem de én meg nem is tok bemmeni hozzá de az ajtón se tudok kimenni:(
Írjátok le pls thanx -
#23328 Nya most volt 1 kis idöm és végigszaladtam a végéig!
Ennyi,megvakulunk azt kész?:(
Meséljétek el a többi véget is azzal egyut hogy miket kell csinálni hogy más legyen a vége!
Nem akarom már továb ezt a gamet uncsi csak meséljetek !:)
Köszi