S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Nah,9 napnyi játék (nyilván nem folyamatos -.-) után végigvittem :C
Szerintem beleraktam vagy 15-16 óra játékidõt úgy,hogy "magánszemélytõl" alig vállaltam küldetést.
Szarkofág nagyon kemény volt,"Gyere hozzám" <#csodalk>
Nekem is azt kivánta,hogy gazdag legyen :c
Asszem beújítok egy CE változatot (ha lesz itthon)

ui:
Sajnáltam,hogy nem lehetett kicsit mászkálni az erõmû körûl :S

doncarlos
és a commanderrel mi a helyzet? azt sikerült valakinek megmenteni?

ha lett volna ejtöernyõd....😄 ez egy bug , kiestél a pályáról😄

wapolok

doncarlos
ilyet látott már valaki?

És minden repül

doncarlos
nos tehát itt fekszik a szerencsétlen holtan, de írja hogy beszéljek vele :

Commander

BiG G
az nem itt lesz, hanem menj szépen tovább az úton, amíg egy betonfallal elkerített gyártelepre nem érsz, ott a vasúti sineken kell a föld alá menned, ott kell majd kikapcsolnod

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

v150r
ahol megölöd ghost-ot, ott az utolsó jobb oldali "szobában" van a lejárat.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Csak egyetlen kérdésem lenne: hol találom a x16 lab-ból kivezetõ titkos csatornát? Már az egész napom ráment de nem találtam meg.

gizzda
Ahham gondoltam hogy én csesztem el valamit de meg sem merem kérdezni mivel tudom kikapcsolni mert leszedik a fejem...szóval inkább vissza olvasok egy 500 oldalt 😄 De elöször belenézek a bill kiosztásba hátha ott megtalálom 😄 Köszi az infót 😄

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Azért hal éhen mert véletlen bekapcsoltad az idõgyorsítást.

gizzda
Tényleg valaki rakhatna fel mentéseket mondjuk pályánként vagy akárhogy.... ide a FAQ-ba..... én is most majd hogy nem egy pályával visszábról kell indulnom mert az emberem egyfolytában éhen hal valami mitt 😄 ... még nem jöttem rá hogy miért de hiába etetek meg vele mindent akkor is meghal 😄

Szóval jól jönne néha egy mentett játék állás 😄

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

doncarlos
kezdem unni ezeket a feladatokat

1. beszéljek a séffel, de hiába pofázok vele nem teljesítem a feladatot...

2. pont utána van egy olyan hogy a betolakodóktol védjem meg a bázist, megvédem, utána kiírja hogy beszéljek a commanderrel (aki halott)

most mi van akkor?

JuanG
sziasztok! Tudja valaki mi ehhez az ajtóhoz a kód? vagy honnan szedjem? Egy antennát kéne lekapcsolnom a küldetésben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Shep
Ok, tehát akkor hova kell mennem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az nem a wish granterhez kéne hanem a valódi befejezéshez de ezek szerint nálad sincs dekóder.

Why so serious?

Shep
Na csernobilban vagyok a Wish Granterhez kell eljutnom, igen ám de hogyan felmásztam egy létrán ott egy ajtó, de azt írja hogy le van zárva kóddal, ez nagyszerû de se keaypad nincs az ajtó melett se semmi, akkor most merre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Raptor 2
nincs sajna..
de google segíthet 😛

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

MaskimXul
ogf<->3ds convertered nincs?
Raptor 2
én má nyomom a textúrákat 😛
szedd le ezt: DDS Converter 2.1

oneal1
mentést valaki plz!!

!Forza Ferrari!

Ja és valaki aki ezt frankón vágja írhatna 1 tutorialt pl hogy lehet a textúrákat esetleg modelleket editálni 😊
tuningolva egész jó game lesz 😄

Raptor 2
Hát nekem a magyarítás jól megy hála égenek...
Eredeti gámém van, és patvhelve van.... HÁt nemtom, én még mindig vmi "véletlenül ottmaratt filera" gondolok, amibern helyesírási hiba van...

Nem mert próbáltam úgy, hogy nem módosítok semmit csak kirakom gamedata mappába, de úgyis kilép.

Raptor 2
Akkor a mododban írhattál el valami fontosat, akár az is okozhat iilyen hibát, hogy véletlenül töröltél egy ">" jelet. Ilyen velem sokszor elõfordult a fordításban. Képzelheted, milyen szar volt fél órán át keresni a 60 kb-os szövegfileban...

Green Ghost
Nem tudjátok, hol lehet hangtompítót találni? Egyszer már végigjátszottam, de úgy látszik kihagytam vhol...

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

scorpeeon
Csak azt tudom mondani, amit elõzõleg. Ahol bejöttél, az nincs zárva, keresd tovább az utat. Mert ez nem az ahol bejöttél 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Broafka
örülök hogy tetszik! 😊
könnyû a hasonló embereket kifogni! 😄
én is azért tettem be, mert lol volt amikor velem történt! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shep
Ok körbenézek remélem megtalálom.

Falabu
Télleg nem itt jöttél be. Másfele találod a kiutat, mennyél egy kicsit visszább.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Kimenni is arra kell amerre bejönni. Amellett a rész mellett amirõl képet raktál volt egy folyosó és ott kellett bejutni. Mert ez a rész már befelé is zárva volt. Keresd a folyosót, lámpával megtalálod. 😊

Why so serious?

oneal1
nem lehet igaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!k***a életbe!!!!!!!!!

új windows-t tettem és elfelejtettem a mentést kimásolni.....😞

tudna valaki küldeni mentést? Arról a részrõl kéne amikor elõször a barba érkezel!! valami jó puskával😛😄

[email protected]

köszi!!

!Forza Ferrari!

Shep
Hát szerintem igen, de tök mindegy nem bejönni akarok hanem kijutni, aztt hogy kell?

Shep
De durva az aláírásodban a duma. Megtanítasz fordított b betût csinálni? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Nem is itt jöttél be.

Why so serious?

Broafka
jaj de! hogyan? kérlek! segíts!!!!

jó az a fegyver ha fejre lösz 😄 kül elég sok löszer megy el

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Shep
Na tehát itt tartok a gép lekapcsolása után mennék vissza de a szemközti ajtó zárva

hit_power = 1.10, 1.10, 1.10, 1.60 gauss alap
hit_power = 0.50, 0.54, 0.57, 0.60 alap
mégis elöbb leszedtem vele öket bár nem tudom mit jeleznek ezzel % kot vagy fene tudja

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

The Protector
Ja.Nekem is ez volt de megoldottam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Hát továbbmennék de nem tudok ugyanis door closed van.

MaskimXul
a nagyon profeszionális, méltán elismert és sokak által használt, szeretett windows movie makerrel <#zavart1>

Sebzés jó így egyelõre, azért nem vagyok én cheater.. annyira
Broafka
valaki válaszolna nekem is? #20446

scorpeeon
Nincs zárva... Sztem rossz ajtót nézel, tovább kell menni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Shep
Na valaki árulja már el hogy tudok visszakecmeregn ia felszínre azután, hogy a vörös erdõben kikapcsoltam az alagsorba na gépet, mert ahol bejöttem ott zárva az ajtó.

na letöltve lejátszotta a tüzgyorsaságon állitottál akkor a sebzésen mértnem? a gp 37 sel elött lelöttem a sima katonát 😄

DJ Skyline
milyen programmal tömörítetted a videót?

Szasza!!Ha van mod hozzá akkor azt honnan lehet letölteni??Köszike!!
MaskimXul
már 11? nekem kilencessel tökéletes 😊
és nem tudo megnézni azt a videot

király média player 11 nem hajlando a saját formátumát lejátszani