34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • doncarlos
    köszi hogy a magyarítást csinálod és jó éjt.... remélem eccer te is végig tolod... BYE
  • Raptor 2
    Nah, mára elég a fordításból, jóéjt fiúk!
  • Raptor 2
    Hogy én hogy végeztem? 4 éve várom ezt a játékot. Megjelent, megvettem. Azóta, legalább kemény 2 órát játszottam vele, mert a hülye magyarosításotokat csinálom minden szabadidőmben!!!
    Szóval nem végeztem még
  • Tomcika
    na megvan én voltam a madár, mert nem vettem észre hogy rá lehet kattintani alul a szövegre
  • doncarlos
    tuti bug, mert én is így jártam, elvileg neki lett volna infója róla, de csak baromságokról beszélt... leszartam , ott hagytam, máshogy oldottam meg a bulldog6-ot
  • Lynx_TWL
    srácok, esetleg bug lenne, hogy duty vezér elkdülött chefhez freedom bázisra fegyverért, és misszióban az áll beszéljek vele ami meg is történik csak utána nem lesz semmi:D nem pipálja ki talk to chef pontot :(
    ha lelövöm akkor igen, csak a bulldog 6 nincs a hulájában, és úgy egyébként egész freedom bázis haragszik rám:)
  • Tomcika
    pill nézem
  • doncarlos
    egy szál késsel jutottam idáig

• doncarlos
    na? megy? ne menj bele a trade-be..
  • doncarlos
    utána meg go
  • doncarlos
    megnéztem arra kell lépnet hogy just give me a mission
  • Tomcika
    bejön az f (talk) , vásárolni is tudok, de hogy vállalok küldetést? nem szoktak ilyen gondjaim lenni játékokkal, de ez kikészít már.
  • doncarlos
    raptor te hogy végeztél?
  • doncarlos
    így végeztem a ranglétrán... nem sok de volt ahol hagytam élő embereket...

• doncarlos
    talk (F)
  • Raptor 2
    Ejj, fijam, nem vagy egyszerű eset
    Beszéjj a manussal, és válajj el küldit, utána ki tucc menni az ajton..
  • doncarlos
    mondd.... segítek
  • Tomcika
    már mindent összevásároltam és nemtok tovább menni. Konkrétan mit csináljak pls
  • doncarlos
    Na, végigtoltam én is... "leltem" 2 rossz, és 1 jó befejezést.. ezt úgy sikerült elérnem, hogy mindíg ráérzésszerüen ott mentettem, ahonnan még volt visszaút.... de még így is van 4 amit nem láttam...

Raptor... már úgy várjuk azt a magyarítás 1 %-át mint a megváltót... gogogogogogoggogogogogo
  • Raptor 2
    Már régebben mondták a srácok. Csak ugy tudsz kijutni a szobából, ha vásárolsz egy kis IQ-t a pult mögött ülő pacáktól...
  • hykao #23307
    Néhány MOD a HARDWIREDen (köztük egy magyar)
  • Tomcika
    sziasztok! Röstellem, de már a legelején nemtalálom a kiutat amikor a film után az öregnél kell valamit csinálni. Hogy kell tovább menni, és elfogadni a melót?
  • hykao #23305
    Találtam még egy óriástérképet. Bár kevésbé részletes, mint a korábbi, viszont kurvanagy... :)

• Hardstyl3r
    nem azért de vért lehet izzadni evvel a játékkal már stalker szinten is mire végig viszi az ember.. és még noob se vagyok benne:) de miért iylen nehézre csinálták?
  • imilee
    Hi! akkor azon a részen vagy ahol két ajtón van kódzár. az első kód amit meg kell találnod egy tűzes folyosó végén egy sárga ruhás dokinál van. Pda kodos küldi melleti vagy egy fejléc rákantintasz és ott van leirva.
  • Hassan B
    Ezért kell letölteni a jármű fix-et...
  • imilee
    Hi! Beszálsz az autóba (F gomb) utána megnyomod a (B gombot) ez beinditja a gombot utána meg iránygombok. de egy veszélyforrást már találtam ha nekimész a fának legyen akár a legvéznább akkor is felrobbansz.
  • Ron Ragm
    Ja meg hogy össz ennyi az egész játék, egy szoba :)
  • tugyiti
    winamp-->options-->preferences-->global hotkeys enabled
  • Hassan B
    Arra emlékeztek, amikor ezt vki megkérdezte, és valameik IQ Fighter azt mondta neki, ho vegyél tőle IQ-t, akkor kienged...?
  • ruffirant
    nem hiszem hogy kihalna ez a topic.de azért kösz
  • DJ Skyline
    háhh, köszönjük!
  • tpM
    A játék elején hogy tudok kimenni a szobából? ;D
    csak hogy ne haljon ki a topic :D
  • Atisz #23294
    Sajnos már felvettem és nicns már mentésem korábbról amikor még nem volt felvéve.
  • Atisz #23293
    Mert ez ugye ott fenn van Garbage fölött és ott már nem egy leányálom a túlkocogás (mert kb. futva kéne megtennem az egész utat feltéve ha le is szeretném adni a küldit...)
  • berlinboy6329
    Akkor passzold a küldetést,szerezd meg a farkát,aztán vedd fel megint,és mégcsak szaladgálni sem kell.
  • Koksz
    Csak akkor kapsz jó befejezést, ha a játék elején beszélsz a Guide nevű fickóval és utánna találkozol az Orvossal 'Strelok' búvóhelyén(Agropom Research Institute)és az orvos elmondja, hogy van Pripyatban egy hotelszoba ahol megtalálod a Dekódert és a titkos iratokat. Amikor beérsz az erőműbe akkor nem abba a nagy terembe mész ahol ott a Wish Granter(kürvanagy kavics), hanem egy emelettel feljebb, ahol van egy ajtó amit csak a dekóder segítségével lehet kinyitni. Ez az ajtó egy titkos Laboratóriumba vezet. A többit nem árulom el
  • dante3
    Nem hiszem, hogy csak ott van, de az ugrott be hirtelen!
  • Atisz #23289
    Bár? Az nem fog összejönni határidőn belül...na mind1 azért kösz. Csak ott van?
  • dante3
    Pedig a BAR előtt van!