S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah,9 napnyi játék (nyilván nem folyamatos -.-) után végigvittem :C
Szerintem beleraktam vagy 15-16 óra játékidõt úgy,hogy "magánszemélytõl" alig vállaltam küldetést.
Szarkofág nagyon kemény volt,"Gyere hozzám" <#csodalk>#csodalk>
Nekem is azt kivánta,hogy gazdag legyen :c
Asszem beújítok egy CE változatot (ha lesz itthon)
ui:
Sajnáltam,hogy nem lehetett kicsit mászkálni az erõmû körûl :S
wapolok
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Szóval jól jönne néha egy mentett játék állás 😄
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
1. beszéljek a séffel, de hiába pofázok vele nem teljesítem a feladatot...
2. pont utána van egy olyan hogy a betolakodóktol védjem meg a bázist, megvédem, utána kiírja hogy beszéljek a commanderrel (aki halott)
most mi van akkor?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szedd le ezt: DDS Converter 2.1
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
tuningolva egész jó game lesz 😄
Eredeti gámém van, és patvhelve van.... HÁt nemtom, én még mindig vmi "véletlenül ottmaratt filera" gondolok, amibern helyesírási hiba van...
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
könnyû a hasonló embereket kifogni! 😄
én is azért tettem be, mert lol volt amikor velem történt! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Why so serious?
új windows-t tettem és elfelejtettem a mentést kimásolni.....😞
tudna valaki küldeni mentést? Arról a részrõl kéne amikor elõször a barba érkezel!! valami jó puskával😛😄
[email protected]
köszi!!
!Forza Ferrari!
Why so serious?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

hit_power = 0.50, 0.54, 0.57, 0.60 alap
mégis elöbb leszedtem vele öket bár nem tudom mit jeleznek ezzel % kot vagy fene tudja
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sebzés jó így egyelõre, azért nem vagyok én cheater.. annyira
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP