34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#23408 Pfff.Konkrét hulla.Lelőttem én már 1000-ret meg 1et is,és még a gém felénél(se?)járok.Spoilerbe leírod melyiket? -
#23407 Ha már a kezdő szobánál tartunk: az az üres szekrény a fickó előtt mire volt jó? Mert ha mondjuk legalább egy kutya farok lett volna benne... -
SaGa Jr #23406 Majd jön, de párszor ez is le lett már írva. Egy bizonyos ponton meg fog jelenni majd a PDA-n. Feltéve hog yegy konkrét hullát kifosztasz. Ha nem teszed meg, akkor nem jelenik meg a feladat. -
SaGa Jr #23405 Nem. Strelok búvóhelyén egy flashdrive-ot kell megszerezni. Dokumentumokat a katonai bázisról a többszintes épület 3. emeletéről kell elhozni. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Csupán egy területen hajtható végre mindkét feladat. -
levi1989 #23404 kössz -
#23403 Ráadásul TÉK volt... XD -
#23402 Na X18 kész.
A talk to Guide küldetést mikor,mi után kapom meg? -
#23401 RShift + Ü -
#23400 "Vegyél tőle 1 kis IQ-t akkor kienged..." -
levi1989 #23399 szevasztok a konzolba hogy kell alsó vonalat írni? -
Code92 #23398 húú ember szte, inkább menj a sajátgépbe ott oldalt van egy olyan h. "programok telepítése és törlése" (arra katt) a listán válaszd ki a STALKER-t és nyomd meg az "eltávolítás" gombot és örüj, nem kell olvsnod, maradhatsz ugyonolyan hülye mint amilyen eddig voltál:D -
#23397 boogie: küldtem privit. Átküldenéd a végigjátszást?
köszi -
el Boogie #23396 Azt szerintem levágta mindenki, hogy nem szeretsz olvasni. Ilyen helyesírás mellett csuda hogy egyáltalán tudsz olvasni... Már bocs, de szerintem maradj a BF szerű gammáknál, tudod az rpg-k egyik fő jellegzetessége, hogy sokat kell benne olvasni... már ha ki szeretnéd nyitni az első ajtót ami az utadba kerül. -
#23395 No azért nem kell leugatni őt, hiszen az a szoba mára külön KULTUSZ lett -
#23394 Szerintem csak hülyét csinál belőletek, ne figyeljetek rá -
el Boogie #23393 Te cimbi, figyi csak, segítsél már légyszi'! Jobb grafika, jobb fegyverek, plusz még "realismusba'" is jobb a BF... erre a sok okosságra mind abban a szobában jöttél rá amiből nem tudsz kijönni??? -
#23392 én nem szoktam keresni egy kutya farkát! :D
én elveszem tőle amit a holteste ad! :P
egyébként ebben aztán tényleg nem kell gondolkodni
ez egy szerepjáték valamilyen szinten, vagyis több a beszéd mint az akció (de ebben éppen elég jól el van találva, olyan vegyesen) -
#23391 Háát azért attól messze van... bár ha neked az gondolkodás hogy hol lehet pseudo dog farkat találni, akkor nem szóltam -
#23390 igen itt gondolkodni is kell ,ez nem csak egy öldöklös játék.EZ SOKKAL JOBB -
#23389 hi, Csakhogz utálók olvassni én, azt syeretem ha
harcok menek végig igazi, fegyókal.
-
#23388 ma te vagy a harmadik vagy a negyedik aki ezt kérdezi.VAn egy rács.Mögötte egy ember.Odamész.Azt hiszem azt írja ki hogy TALK (f).és csodák csodájára megnyomod azt f-et.elvállalod a küldetést.Megfordulsz és odamész az ajtohoz.F.És kinyilt.wáó De a batlefield az lénygesen egyszerübb inkább játszál azzal. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez túl bonyolult lesz a végére neked -
#23387 mér gondolod valaki elolvasná? szerinted a faq-ot olvassák az újoncok?
egyszerűbb leírni mint visszaolvasni vagy a keresőt használni...
az értelmesebbje úgyis azzal kezdi hogy átnyálazza az infókat a "hogyanmenjekkiazajtón" típus meg sz@rik rá az egészre
lehet olvasni se tudnak hanem a kutya irogat a nevükbe
bocs csak má tele van a kukim -
#23386 én békésen főbe lőttem a főhadiszálás fegyver (+ bulldog) őrét! senki se volt rám mérges!
bementem, felvettem a jó kis cuccokat, és továbbra is békében voltam a Free-sekkel :)
jut eszembe, azt a küldit hogy lehet megcsinálni hogy Defeat the Duty Squad, amikor a freeseknél megbeszéljük a tervet vagy nem tom, odamegyünk a farmhoz, kivégezzük az egész duty társaságot (én békében akartam lenni a dutyval, így csak azt néztem ahogy ölik egymást)
aztán végeztek egymással és nem történt semmi! :-/ -
TomDantes #23385 Ügye csak viccelsz? Mert ha komolyan kérdezed akkor menj a BF2142-be!
De komolyan, newm igaz hogy vanak olyanok akik képtelen ki jutni a szobából ! Tudod mit különben is ha jobb a BF2142 akkor ne is jussk is a szobából ,bztos úgyse tetszen a Stalker.
-
TomDantes #23384 -
#23383 hi hogz tok kimeni az elejjén? a szobába? Amúgy BF2142 job grafba plusz realismusba is és a fegyók is jobak. -
n3whous3 #23382 Ahol Strelok bázisára mész be?
Van egy "szellőzőnyílás" valahol felfelé egy szobába és ott van a keresett cucc. (ha jól emlékszem itt is egy dokumentumot kell megkeresni) -
tpM #23381 Nekem 1 mutánsleírás kéne :) amiben a játékban lévő összes szörny benne van leirással (angol is jó) mert a PDA-s encyclopedia-ban nincs benne mind :\ -
Me Ga #23380 Sztem inkább töltsd fel valahová, aztán jöhet a link.
Előre is köszi! -
el Boogie #23379 Már biztos sokaknak megvan vagy látták, de azért szólok: van magyar végigjátszásom. Nagyon igényes, képekkel illusztrálva, külön bontva a főszál küldetések, külön a trader és egyéb küldetések, fegyverleírások, stb. Akinek kell az privátban dobjon egy mail címet és elküldöm. kb 2MB, pdf -
#23378 Ejjha, nem csak én csinálom, tudod, van a csapat: PGH :)
igy hogy ellenőrizzem folyamatosan, amikor minden rohadt szöveg össze vissza van... Azok a hibák javítása a végére marad... ÉS lesz teszt rész is... DE nagyjából meg van számozva, hogy melyiki kérdésre melyik a válza, stb... érdekes így:
1
112
2
3
4
411
412
5
6
61
stbb. -
Varga10 #23377 Hello!!
Egyszer leírta valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt a küldit amivel először megyünk le a föld alá, teljesen hogy meglegyen az a dokumentum is amiért oda küldtek.Lészives az irja már be ujra vagy más ah tudja.
Kösz szépen a segítséget!!! -
Dakkon #23376 én is így szívtam meg. te hogy oldottad meg?
én ott szíttam meg, h "megtámadtuk a bázist a többiekkel", és úgy voltam vele, h majd...majd utána szórakozok a fegyverrel, csak mire vége lett a csatának, már nem tudtam beszélni a fószerral. utána nekiálltam találomra kutakodni a bázison, de nem találtam a bulldogot. hol van helyileg? hol találom meg? bent van egyáltalán a bázison? köszi az infot -
DeviloftheHell #23375 hát nem tudom az inkább rendszerállapot függö hogy mennek a feltört cuccok mert nekem tökéletesen minden -
#23374 A bulldog gránátvető simán megtalálható abban a faluban, ahol a bládszákereket kell kiírtani.
Az egyik ház pincéjében lesz, csak ugye kell előtte kicsit írtani, ami elég para :D -
#23373 az sztem is jó volt -
DeviloftheHell #23372 lol :D azon röhögtem -
Antrax #23371 Azért nem oly kihalt ez a topik :)
75 új üzi...
Olyan jókat röhögök itt amikor a régi dolgokat említitek:
Emlékeztek arra amikor...
Mintha a '80-as évekből idéznétek elő emlékeket
Best off: "Arra emlékeztek, amikor ezt vki megkérdezte, és valameik IQ Fighter azt mondta neki, ho vegyél tőle IQ-t, akkor kienged...?" -
#23370 Hááát, az olyan fordítás általában dupla annyi munkát igényel végül...mert megsokasodik az utómunka, pl: félrefordítások, szövegkicsúszások utólagos javítása stb... -
n3whous3 #23369