S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az XR_3da meg a játék indítófile-ja. Benne van a játék bin könyvtárában. Ha ez eredeti (nem crack-elt) akkor fel tudod patch-elni a játékot. Ha nem eredeti, akkor nem fog mûködni a patch.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezt a küldit mindenki megkapja alapból?
Én még a Barban kaptam, az X-16-os dokumentum visszavitele után...
Márcsak azért kérdezem, mert még láttam egyszer valaki írta, hogy kb. 3 óra után megkapta ezt a küldit, megcsinálta, bejött egy videó, és aztán a credits...
és bocsi, ha már volt errõl szó, vagy láma kérdés...
szoval kinyirtam minden banditákat autoparkolon és utána mit kell csinálnom??igen vissza mentem ahol elkezdtem és utána mit kell csinálnom??amugy mi az static lighting??attol szaggatt?
Pár kérdés:Rohadt ruszki szar az egész controls.Alapállapotban mi a gyors firt aid kit haszbálása,és a gyors bandage.Bandagere vmi "b" betûszerû vmi van,de nem az.
ATI 9600zal ma mar ne remelj semmit. Meg az XTvel sem lehet mit kezdeni pedig az fenyevekkel gyorsabb. Az XT volt meg oke kategoria 2005ben.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Picit nálam is beszaggat néha 1-2mp-re, de ezzel nem lehet mit csinálni. De ez jobb gépeken is így van sztem, fõleg az elején.
Na,amúgy mennyivel jobb/rosszabb a patch.Érdemes felrakni?Lehet újratolnám a gémet a jó befejezéshez,és kíváncsi lennék mit tudna.
Ati radeon 9600 videokártyám van,1 gb-ás memoria,AMD 2600+ ,MSI alaplap..
szoval nem szeretném ha játékok szaggattna..
valaki tudja segiteni hogy ne szaggattjon ,ja meg nem akarom beállitani 800x600-ra mert nem lex szép kilátás..
¥ xfire: kistekila
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A video beállításokkal kapcsolatban lenne kérdésem:
A konfigom az aláírásomban... Feltolok mindent, nem különösebben fogja meg a gépet, viszont pár dolgot nem tudok kijelölni, állítani, ezek inaktívak.
Ez mitõl lehet?
Grafikus kártyám nem támogatja ezeket a feauture-öket?!
(én erre gondolok)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
x16-nál vok és már csak vissza kellene menni de nem találom az utat vki pls mondja már meg merre van
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
most nem akarok nagy cheater nek látszani
de PLS aki meg tudta csinálni azt a tradoer os módot az PLS privátban küldje el az MSN címét és ott megbeszéljük a dolgokat
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
grat <#violent>#violent><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
fegyot nem lehet vhol venni?eléggé lõszer hiján vok(ja skulo kéne inkább)
\"If in doubt, flat out!\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
amugy 2gb-ram mellé 3500-4048-r a van állítva a lapozófájl...
http://media.proxnet.hu/upload/20070325/16263292612.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070325/16263247483.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070325/16263248327.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070325/16263257809.jpeg
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL