34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ruffirant
    igen.odamész mondjuk az ellenfél zászlok voltak ott?mindegy a fő helyükre.odamészés pl bemész egy bokorba.és mintha kacsákat kéne lelönöd.próbáld ki
  • Raptor 2
    AZt meg hogy sikerült? Én azt vettem észre, hogy itt enm lehetsz 1személyes hadsereg...És pont ez tetszett benne.. Vagycsak én hajlok túl a "lassú taktikadús" lövöldözés felé?
  • Broafka
    ott van ahol aaaa... a híd után ahol meg kellett menteni egy csávót, aztán mégegyszer mert rátámadtak a kutyák, és aztán adott neked infót Strelokról! nah ott van ez a Guide fickó is
  • ruffirant
    igazi BF stílus egy ídőbe volt nekem is .én kinőttem belőle...
  • ruffirant
    Van benne valami.de ott sikerült megdöntenem a gyilkolási rekordomat.azt hiszem 400 ember lehetett a pályán és ÉN öltem meg 200 és egy golyót se kaptam.most nem tök jó?lehetsz egyszemélyes hadsereg
  • Ron Ragm
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elvileg ott van, ahol a stalkert megmentetted a kutyáktól a katonák után.
  • Raptor 2
    "szétlőttem mindenkit"
    gondolom itt msot a táborban lévő stalker társakról beszélt. Hát ez ám az ésszerű gondolkodás...
  • Raptor 2
    szimulálni? ne röhögtess már :)
    ez az árkád szar?

(nade most én hozzátenném a szarhoz, hogy SZERINTEM, mert valakinek techet az a szar is :), és ezért az is jó játék...csak nem szerintem :)
  • Raptor 2
    Tpm, ne is törődj ezzel a macskási gyerekkel, én már meg szoktam, hogy ilyen élettelen.. Nem emléxel az Armed Assault topikban?

Gyerekek! Ez a szerencsétlen IQ bajnok azt állította, hogy a 2142-ben játszódó, árkád nyomorék játékban a lézertlövő tyutyú-fegyverek ÉLETHŰBBEK, mint a BIS által kiadott ausztrál és amerikai hadsereg képzésére fejlesztett VBS "játékosított" változatában lévő valós, ma is használt fegyverek, amiknek papíron utánszámolva se találsz hibát a ballisztikában, stb... Szóvel elég nyomorék ez a fickó.. Nomeg ki hitte volna, hogy ő is el fog akadni az első szobában...

Hát emberek. Valahogy a STALKER-ben lévő fegyók viselkedése is NAGYON közel áll a valósághoz... És akkor jön itt ezzel a BF2142-vel.., Hát erre nem lehet mit mondani..

Macskássi, menj vissza a BF2142 topikba a "kis barátaidhoz" játszogatni.
  • Killberk #23439
    Agyérgörcsöt kapok.
    Nem kaptam meg azt a missiont amibe Guide-al kell találkoznom. Milyen hullát kell kifosztani ahoz hogy megkapjam? Ghostot megtaláltam, naplóba van is bejegyzés, hogy Cordonba található meg ez a Guide fickó. Kétszer átnéztem Cordont, de nem találtam ilyen nevű fickót.
    Spoiler. Elmentem Csernobilba, voltam kőnél is. (i want to be rich befejezés ). Reload után, megtaláltam titkos ajtót is. Ekkor átnéztem mégegyszer pályát, persze sehol megoldás. Walkthrough keresés, beleolvasás, és látom hogy kéne ez a Guide-os mission. De sehogy sincs. Gyanítom, így dekoder sincs helyén.
  • IvanovicsTech
    Igazad van túl becsültem a szelemi képeségeit
  • Antrax #23437
    Sima BF2 az jobb, de ez abszolút off hsz...
  • ruffirant
    ez asszem olyab jővőbéli háborút akar szimulálni.nekem nem jött be.csak a helikopter vagy mi volt az.na azt szerettem
  • tpM
    Hát ez az.Ráadásul amit képeket láttam belőle ilyen lézervető meg minden izé van benne, hogy lehet az ilyet reálisnak nevezni?
  • ruffirant
    sztem a BF nem olyan nagy játék. van egy két jó része de a 2142 nem tartozik közéjük.egy idő után elég unalmas.
  • tpM
    Hát..."Amúgy BF2142 job grafba plusz realismusba is és a fegyók is jobak." szerinted ez IQ-nak nevezhető? :)
  • IvanovicsTech
    Amúgy meg az rengeteg IQ ami szorult beléd,remélem elég arra ,hogy bilennyűzetedet magyara állítsd át,ugyan is y helyet azérz ütt z-t.
  • Code92
    mondom ember ez nem neked való játék....töröld le nyugodtan és menjél vissza olyat játszani amiben csak lőni kell gondolkodás és angoltudás nélkül....
  • tpM
    Te sztem nyugodtan menj vissza BF2142-zni az való neked... :\
  • Gabosh
    Hát ugylegyen :D
    De egyébként ráér még , végülis stalkert 6 év alatt cisnálták :D ha még késik , akkor hű lessz a játékhoz.
  • tmisi
    Azért párszor nem árt átnézni. Te sem szeretnéd, ha tele lenne pl. helyesírási hibákkal. Lehet pont az ellenőrzés az az 1%.
  • ruffirant
    tudod jó munkához idő kell
  • Gabosh
    Ohm , má 1 napja 99% os a magyaritás :D azé elég bonyolult lehet utso 1%.
  • ruffirant
    Na mindegy sztem haggyuk ugy is lehet játszani ahogy ő csinálja csak nem sok értelme van...(semmi)Dee ha élvezi ne rontsuk az örömét.HAJRÁ ÖLJ MEG MINDENKIT!!
  • skreem
    na most elborultam, könnyezve röhögök a padlón fetrengve
  • skreem
    istenem...
  • barmi
    fejlövést az EXOsoknak! Obokannal adni kell a fejüknek 1 golyót :)
  • Me Ga
    verzióval...
  • Me Ga
    lol... lego-t nem próbáltad? (mondjuk ne a technic verzióbval kezd...)
  • Hassan B
    Menj, ölj banditákat, utána add el amit tőlük szereztél, és a kapott pénzből vegyél még 1 kis IQ-t a "kufár"-nál...
  • ruffirant
    de lehet hogy télleg más játékkal kéne próbálkoznod.
  • Antrax #23417
  • ruffirant
    nem kellet volna szétlöni mindenkit.Gyors jelmagyarázat
    sárga célkereszt=semleges ember ezeket nem kéne megölni
    piros=ellenség
    zöld=BARÁT
  • Ron Ragm
    Sztorihulla, muszály lesz fosztogatni.
  • DeviloftheHell
    le a föld alá vagy vmelyik katonai táborhoz :D
  • macskássy
    hi ,ja aki nem tudja anak klick F-re utánna meg a szővegre és kínyilik az ajto.
  • macskássy
    hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?
  • skreem
    grrrrrrrrrrr.. rohadt exo katonák...
    nem ez az első végigjátszásom, de az erőműbéli harc megviseli az idegrendszeremet a legvégső fogócska a szarkofág körül odakint sétagalopp ehhez képest
  • ruffirant
    amit veszel a kereskedőtől IQ, ha nem fér bele a fejedbe berakhatod oda...
    no comment
  • scorpeeon
    X16 után kell jönnie...