34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
patyomkin #23488 thx! -
Bence82 #23487 thx!! -
haxoror #23486 Ott van ahol a flashdrive volt. -
SaGa Jr #23485 Ha a guide szólt, hogy mehetsz a dokihoz, akkor menj oda Strelok búvóhelyére. Ott lesz a doki. De a búvóhelyre be kell ehhez menni (tudod be a nagy nyíláson, fel a létrán mikor lenn mászkálsz a katonai bázis alatt). Ne a nyilat kövessed, mert úgysem fog oda mutatni. Mivel már kellett legyél a búvóhelyen, nem okozhat problémát visszatalálnod oda. -
el Boogie #23484 én is -
Bence82 #23483 Üdv mindenkinek!Sikerült végigjátszani. És rámomlott a mennyezet vala .Nem akartam még de így sikerült tegnap este. Most visszatölt és máshogy folytat. egy kérdésem lenne. van egy olyan küldetés amikor a Doctorral kell találkoznom Strelok titkos búvóhelyén. De istenért sem találom meg a bácsit. Nem tudna valaki segíteni merre keressem. Más olvastam a topikban a magyar MOD-ról. Tudna valaki bővebb felvilágosítást adni? köcce előre is.
-
patyomkin #23482 méltem. -
#23481 ezeket a listákat hogy csinálják ?látogatottság szerint vagy hogy mennyi kommentár van benne? -
#23480 Azér még nincs minden veszve... :)
1. Dragon Ball Online
2. Ismerd fel a képről az autót
3. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
4. Best of SG
5. ..... -
el Boogie #23479 add meg a mail címed priviben -
#23478 A STALKER Realism MOD
STALKER Magyar MOD: Stephanos készítette
Ezeket erdemes feltenni vagy miben tudnak +ot nyujtani? -
horst #23477 Halló,
Hát én először nem értettem mi értelme van egyáltalán kereskedni, csak cipeltem be a cuccokat 8 az arifaktokat kilószámra) Sidnek meg a Barkeepnek, jött is a pénz rendesen, de venni persze semmit nem tudok (jó a legelején vettem némi speckó lőszert a kezdő stukkerhoz, meg néhány sugárbetegség elleni ampullát, de ennyi). Szóval az X-18 -nál tartok, van kb. 150.000 rubelem. Csak gyűlik, de minek? Aztán rájöttem, hogy a stalkerkedés legfőbb mozgatórugója a pénzhajhászás. Mindenféle veszélyes dolgot elvállalni pénzért, aztán húzás haza az ónából elkölteni. Tehát nyilván ez a kereskedés értelme.
Nem értem mit keres az RPG a játékban. Nyilván az eszköz járművek, elsősorban páncélozott járművek kiiktatására készült. Ilyenek csak elhagyott állapotban vannak, emberekre elég vicces RPG -vel lődözni. Ezt tehát a játék befejezetlenségének tulajdoníthatjuk. Nyilván az eredeti tervek szerint a katonák vagy bárki aki erre kedvet érez Nivákkal és BPM -ekkel száguldozott volna a játékban.
Vicces ahogy sprintben shotival lehet leszedegetni a vak kutyákat, csak úgy mellékesen. inkább csak zavaró tényezők a játékban mint ellenfelek. Persze a Garbage -ban van belőlük egy elég nagy falka, azok kivételek a létszámuk miatt.
Az artifact okat nem igazán értem. Én közepes nehézségi fokozaton játszok. Csak az endurance -ot növelő artifacteket viselek, így elbírok 60 kg- ot. Néha ha nagy a sugárzás feldobok valami erős minusz radiationt. Ennyi. Fedezékből vadászgatok, óvatos és átgondolt a stalkerem. Plussz 400 élet, és minusz 200 bleeding??? Minek? Miért?
Egyébként jó a játék. A hangulat zseniális!!! A pályák és az egész környezet isten!!!
Viszont a játékmenettel vannak gondok. Az állandóan ismétlődő mellékküldik (öld meg, purgáld ki, hozd el x artifactot) csak más helyszínekkel nagy gáz.
A főküldik is elég fantáziaszegények. Ennyi dokumentumgyűjtést utoljára a Project IGI -ben csináltam, de az már elég régen volt.
Szóval még kellett volna időt hagyni a készítőknek, hogy csiszolgassák, mert óriási lehetőségek lettek volna ebben a játékban, ha normálisan megcsinálják.
Igy is jó (ennél rosszabb játék soha ne legyen), de akár lehetett volna a Világ Legjobb Játéka!!!
De nem lett, a ziccer kimaradt... -
patyomkin #23476 Ha kérhetném igen nagy tisztelettel, nekem is küldd el lécci!
Előre is köszi! -
el Boogie #23475 A magyar végigjátszással kapcsolatban: nagyon szívesen mindenkinek, akinek elküldtem, de NEM AZ ÉN MUNKÁM, én is úgy kaptam!!! Bár szerintem ennek egyértelműnek kéne lenni a benne lévő logók és linkek miatt, de mindegy. -
TomDantes #23474 ,,hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?"
Hát ez nagyszerű! Föl kelek , iszonyű másnapos vagyok és egy ilyen beírás fogad....áhhhh! Az iyen írások joban ki ütnak mint öt feles! -
Newfronter #23473 Igen végülis ez egy RPG-s FPS, és a főküldetés csak egy lehetőség, de 100 féle helyre elmehetsz, felvehetsz küldiket stalkerektől, ez a játék lényege hogy arra mész amerre akarsz, és nem rohansz előre, ez nem az a cső-FPS game. Sokan csalódtak ebben, mert azt hitték hogy ez is olyan lesz.... -
human8 #23472 Az viszont naon tetszik, hogy elmehetsz sokfelé hentelgetni független a küldetésedtől... -
human8 #23471 hát igen ez oké....csak mellékküldetéseket csináljak ahhoz hogy húzzam a gammát...?
Mind1...most újra játszom...próbálok más emebereknek dolgozni, meg munkákat csinálni.... -
Newfronter #23470 A játék rövid aki végigrohan rajta, a mellékküldiket csinálod akkor elvileg van vagy 77-100 óra játékidő is. -
saiyanjin #23469 Valószínű alig csináltál mellék questet :) -
human8 #23468 Rövid eza Stalker én azt mondom...mikor az óriáskeekes részhez értem kicsit meglepődtem....hogy ily hamar vége...azt hittem 5%-nál járok kábé....:(de amúgy hatalmasD: -
Killberk #23467 Nem, de nincs is rá szükség a játékban. -
Szabi1991 #23466 az csak tároló :(
legalábbis én nem tudtam felvenni , és volt benne vmi fegyo :) -
#23465 Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy a kereszten ( mármint a síron)lévö gázmaszkot fellehet-e venni valahogy? -
skreem #23464 "hi ,ja aki nem tudja anak klick F-re utánna meg a szővegre és kínyilik az ajto."
na ezen már fetrengtem
"hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?"
ez meg végleg betette a kaput...de rég röhögtem ilyen jót, kösz bálint...
have a nice day
-
#23463 cs haha na az aztán tényleg fárasztó.
max haverokkal jó hülyülni vele. -
saiyanjin #23462 Scholes18 vicces commentje olvasható a STALKER magyarítás topik!-ban...
Muhhhaha....:) -
saiyanjin #23461 BF az bohócjáték, rossz graf, motor, lövés,fegyver, ami jó online sztem és
játszható az a CoD2 vagy CS:Source, no comment... -
#23460 nah én elteszem magam holnapra (vagy már mára?) jó éjt!Stalker 4ever -
#23459 ja. próbáltam multiba is nem hagyott mély nyomokat bennem.a BF-ekbe nekem a repülök és a helikopterek ragadtak meg.Azokkal szerettem szórakozni -
#23458 Én a játékra gondoltam.
Egyébként a BF az multiplayer játék, ha csak a single részét próbáltad nem is csoda , hogy meguntad.
-
#23457 nem.Az msn jó kapcsolattartásra ismerkedésre meg minden.sztem jó dolog -
#23456 jesszusanyám -
#23455 És ebből nem nőttél ki? -
#23454 Raptor... túl sokat gondolkodsz ezeken az alapvető dolgokon... minthogy inkább a régvárt magyarítást tesztelnéd én meg már itt tűkön ülök, mert holnap megyek megvenni a gammát. nagyon sztár lenne ha befejeznétek addig de most befogom nehogy megsértődj... -
Killberk #23453 Nem találtam ott. De szerintem azért, mert nem került be "Meet the Guide" küldetés task-ok közé.
Minden fickóhoz odamentem Cordonba és beszéltem vele, akármilyne neve volt. -
Killberk #23452 Spoiler! Játék elején emlékszem egy fickóra akit megmentettem kutyáktól Cordonba, de őt Foxnak hívták, beszéltem is vele. Nemtom tényleg Ő kell-e nekem amúgy, mert Guide neve csak Ghsot megtalálása után jön elő.
Most közbe azt olvastam külföldi fórumon, hogy Bárba vehetem fel küldetést miután odaadtam csaposnak a cuccot X18-ból. Azt írták, hogy brain scorcher kiiktatást, Duty-s főnökkel való beszélgetést, és Meet the Guide küldetéseket adja. Ezekből első kettőt meg is csináltam, de Guide-ot nem adta, mellék küldetésbe se. Most bug van vagy mi lehet? -
#23451 Fenn vagytok még msn-en?ha igen felvehetnénk egymást és dumálhatnánk úgy.
[email protected] -
tpM #23450 Ja, de mér engednek be ilyeneket? :D ki kéne rakni egy (12) karikát a bannerhoz ;)
1ébként tényleg nagyon jók a STALKERban is a fegyverek... főleg amikor az AKS-74U 50m után ugy szőr mint ahogy az X134-nek kéne :P (ráadásul mikor az irányzékba nézek tükröződik rajta a táj :D ) -
#23449 az ellenfél emberei meg mire észrevettek már halottak