34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#24324 Valakinek van ötlete hogy tudok az agyturkálos bázis kodos ajtaját kinyitni? Mert nemveszi a kodot, semmit se csinál vele az ajtó. :S -
#24323 hihi! :)
amikor legelőször mentem stalkeren, azt hittem vért pisilek! :D
állandóan felfordultam minden kis szarnál, most előről kezdtem, és futok, lövök, futok, lövök! :D
Az army bázist legelőször 30 perc alatt végeztem ki, most cirka 10 perc alatt végigrohantam rajta! :D
amilyen sokat játszik az ember vele annyival könnyebb lesz, de én azért nem mondanám a Stalker szintet sem olyan könnyűnek, mondjuk úgy hogy az a normál inkább! :) -
silicium #24322 az már úgy nagyjábol megvolt,3x takarítottam ki a bázisukat,de nem sokra mentem vele,nem baj már 1800 ölés körül tartok,de nem kellek a dutynak,bánom hogy csak stalker fokozaton kezdtem,ez így nagyon könnyű :( -
#24321 ne aggódj, még nekem sem sikerült! :D
(próbáld meg kivégezni az egész freedom társaságot, és akkor talán beengednek :) ) -
silicium #24320 Van olyan aki már tudott csatlakozni a dutyhoz?Mert az hogy beengednek a bázisukra az még nem csatlakozás.Én bementem megcsináltam a kb. 10-12 questet amit a főnök adott de semmi,pedig mindegyik ember azt ugatja gyere és csatlakozz,de nem tudok senkinél.Van 300 k lóvém,megcsináltam 435 questet,de ez a duty csatlakozás ez nem megy :( Pedig ott kell valahol a főbázisukon -
#24319 és azt a küldit hogy csinálod meg amikor a Freedomnál az van hogy egy kis csapattal menjél a farmra és nyírd ki a Duty csapatot?
mert nekem az sehogy se sikerült, mindig kinyírták a duty csapatot de aztán nem történt semmi :-/ -
Chipii #24318 Én mindkét csapattal jóban voltam végig. Amikor egymás ellen harcoltak, azt szépen végignéztem, és csata után összeszedtem az eldobált fegyvereket:) Szépen meg lehet csinálni szinte minden mellékküldijét mindegyiknek, talán egy duty-st küldit hagytam ki, amikor az egyik freedomos őrt kellett volna megölni. -
#24317 Gyorsísd fel az időt "*" gommbal. Így hamarabb kivilágosodik:)
Vigyáz mert így gyorsabban megéhezel viszont. -
#24316 Én jóban vagyok még mindkét kaszttal, de azon töröm a fejem, hogy a Duty-knak most már segíteni fogok a Freedom ellen, mert elég kieső helyen voltak eddig Freedomos csókák, és nem sok vizet zavartak.
Vagy mit javasoltok, ne tegyem, később többet fogok velük találkozni? :) -
#24315 Nem, pénzem már régóta 100 k +... csak azért szerettem volna, mert a sok elmebeteg közül még ezek tűnnek a legnormálisabbak a játékban. -
#24314 Nekem meg nemveszi az ajto a kodot, beütöttem és nemjo, végigjátszásban is azt a kodot irja, és nemveszi az ajto, beirom le ok, aztán ajtott nemnyilik...
Mit lehet ilyenkor tenni? Már mentem mentésről is úgy se jo. -
#24313 valaki tudja,hogy mitol fagy ki a jatek allandoan?feltettem a pacscsot is, de akkor is 2 percen belül kifagy.
gép konfigom: 2giga 800mhz ddr2, c2duo e6400,asus eax1950pro -
#24312 Ha csak a péz végett csatlakoztál volna, akkor inkább az arénába mennyél, ott is jol megtudod tömni a zsebed pézzel. -
#24311 Kösz, ha jól emlékszem az fokozottan radioaktív helyen van, szóval azzal még várok. -
imilee #24310 hi!
A szabadságiak bázisa melletti faluban van az egyik északi részen lévő ház pincéjében. -
#24309 Ha jártál a X16- os laborban, és visszavited a papirokat a pultosnak, akkor mondja, hogy beszél az örökkel, és befognak már engedni. -
#24308 Engem utálnak mint a szart mert nekik mentem azota álandoan öldökölnek egész városba, ugyhogy a kocsma nekem a menedék elöllük :D
viszont akik a kapuknál vannak azok nembántanak, érdekes...
a másik felekezetnek már segitettem egyszer... -
silicium #24307 Mekkora szívás első dutys quest menjek el a szabadságiak bázisára és tudjam meg hol tartják a buldog 6 gránátvetőt,de mivel én korábban segítettem már ott a dutynak egy snipert lelőni ott utálnak,na így nehéz lesz őket kifaggatni :( Nem tudja valaki merre van? -
#24306 A Bar-ban pontosan melyik küldi az amelyik után csatlakozni lehet a duty-hoz? -
#24305 kösz. -
silicium #24304 Na a csoportokhoz csatlakozni:dutyhoz/kötelességiek/ a bártól nem messze lehet,de csak akkor engednek be a bázisra ha a főküldetésben eljutottál odáig hogy a kocsmáros beszél a kötelességi őrőkkel engedjenek be.A szabadság frakcióhoz a bártól északra a hadiraktáraknál lehet.Komolyabb ruhát yantarba a professzortól vagy kitől lehet venni/seva ruha/ ha előtte csinálod a főquestet vagy lehet seva ruhát találni is azon a kornyéken ahol a családi puskát hagyta el a csávó egy páncélszekrényben van az egyik házban. -
#24303 Bizony, a nem főszálas küldik időre mennek. Egyszerre csak 1 küldit vegyél fel ezekből. A PDA ki is írja hogy mennyi idő áll a rendelkezésedre (ált. 24 óra), de néha bebuggol és mindig konstans időt mutat. Szóval azokat akkor vállald el, ha rögtön el is tudsz értük indulni... -
farad66 #24302 Ha a v1.0001 patch a gaméban van akkor nem szabad kifagynia.(meg ha eredeti)Én már vagy 5 "mod"-ot pakoltam fel és tökéletesen müxik. -
ocras #24301 Szevasztok!
Tudnátok segíteni? Nem adja senki azt a küldit amivel a Guideot kellene megtalalnom ,pedig megvan Ghost, lekapcsoltam a brain scorchert is. Se a Guide nincs a kezdo terkepen, se a Doctor Strelok földalatti búvóhelyén.
Előre is köszi -
#24300 Hollenet csatlakozni a csoportokhoz? Vagy valahol komolyabb ruhát meg oxigénmaskot szerezni? -
silicium #24299 Mekkora poén hogy a kedvenc fegyómhoz akár 2-3000 lőszert is vihetek magammal és nem kell olyan fegyvert használnom amihez épp van lőszer.
Ez a dutyhoz való csatlakozás még mindíg nem megy :( de látom nem vagyok vele egyedül -
silicium #24298 Vannak olyan küldetések amik időre mennek,1 napot kapsz rá hogy megcsináld,a pda -ban mindíg írja hogy mennyi időd van még hátra. -
#24297 köszi - csak tudni szerettem volna -
#24296 Feltettem a játékot, a jármű módot, majd a magyarítást, elindítom a játékot, de a töltésnél kifagy! :(
Valaki segítsen plz! -
#24295 Nem lehet aludni a játékban, de te aludhatsz a gép előtt... :) Nem muszáj éjszaka is játszani, lehet várakozni valahol míg megvirrad - de minek? Lámpa van, éjjellátó van... -
weine #24294 én éjjelre ki szoktam kapcsolni a gépet, szóval nem tudom..:) -
weine #24293 ilyen nekem is van, hogy elvállalok valamit(megölni a stalkert---de melyiket?) és bóklászok a pályán, aprítom a miszliket, erre kiirja, hogy mission failed. Ez időre megy? vagy valaki előttem megöli?
A dokis pályán (helikopter éezuhan a vasútállomáson) én leírtottam mindenkit, elkeveredtem a dokihoz, aki elbújt a kerítés mögé, és amiko beszéélek vele, akkor jön 2-3 genyó. A doki elkezd futni, neked pedig követni kell és tisztítani előőtte az utat. nekem kétszer is megállt, amikor valami sarokhoz ért, mert látott ellenséget, előreendgedet és tnem szaladt nekik.
Le kell kísérni az égető aluljárón át a másik pályáig. Ott lesz majd sakharov.... -
#24292 hello - lehet aludni? - vagy muszáj éjszaka is játszani? -
6600GT #24291 hello! vki itt nyomja DX8-ban?? mert én igen,csak igy megy akadás mentesen.SAJNOS. -
midian #24290 Hi A térképet nem igazán vágom hogy hogyan kell használni,pontosabban a küldetéseket.Most valami tárgyat kellene elhozni,jóval meszebb vagyok egy épületben.Amikor leérek az épület elé akkor írja ki hogy a feladat elrontva.Miért? -
zsotee #24289 Üdv!
Lehet tudni, hogy az 1.0002-es patch mikor jön ki? -
ocras #24288 Szevasztok!
Tudnátok segíteni? Nem adja senki azt a küldit amivel a Guideot kellene megtalalnom ,pedig megvan Ghost, lekapcsoltam a brain scorchert is. Se a Guide nincs a kezdo terkepen, se a Doctor Strelok földalatti búvóhelyén.
Előre is köszi -
#24287 Ahogy megjön tőle a rádióüzi, azonnal kezdj el futni a helikopter felé (kapcsold be a fényszórót, hogy inkább rád jöjjenek a zsoldosok mint rá). Mint ahogy már többen is említették, a fő veszélyt a 3-4 sunnyogó okozza, akik az épületet megkerülve akarják oldalba kapni a dokit. -
#24286 Aki privát üzit küldött nekem kéréssel ismételje meg,legyen szí mert elveszett és küldöm amit kért(és gondolom nem "gamil" hanem gmail az e-mail címében) -
#24285 Köszönöm szépen.
A duty-hoz én is megpróbáltam bejutni, (a tetőn át is) de valaki mindig észrevesz. Kicsit mókás hogy hangosbemondón át hirdetik hogy új tagokat keresnek, viszont lelőnek ha a sorozásért felelős tiszttel akarsz beszélni aki viszont a bázison van...