S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
lol

pubiloál
Wild Territory-ban ott van a family rifle, egy ilyen aluljárószerûségbe, szóval le kell menni a föld alá, és ott teli van az egész anomáliákkal, csináld úgy, hogy a kocsikon ugrálj odaáig, és a rifle a piros konténer végén van, de figyelj, mert nekem személy szerint alig látszódott...
Dark Valley... átkutattad a holttestét? mert ott kell lennie, ez biztos

Két helyszínen nem tudok haladni a küldetésekkel: Dark Valley, titkos föld alatti labor bejárata - megvan, csak zárva, pedig Borov-nál már voltam, elvileg nálam van a kulcs... Kell másik kulcs is hozzá? Vagy mikor nyílik ki?

A másik: Wild Territory, "Family Rifle" - ez hol lehet? Már bejártam a megadott területet, de sehol sem találom... gondolom, hogy nem ott van, ahova a célkereszt mutat, hanem az egész területet át kell kutatni (ez megvolt, de nyilván elnéztem valamit).

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

pubiloál
Idézek: "A készülékeim 1 perc után leálltak. Nem tudtam mi történik. Azt hittem lemerültek az akkumulátorok. 12 fotót tudtam készíteni" Mien szétment film?<#nezze><#idiota>

DanRyu
Ehhez kell az alap Stalker vagy ez is külön játék? S T A L K E R Radiation Limited Edition Bonus Disk

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

a fényképezöje a szétment film miatt döglött be meg egy két alakatrészé miatt

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

pubiloál
Mért tanítási óra alatt is lehet kajálni nem? ugyanaz <#idiota>

pubiloál
Ja ez a fegyverelcseszõdés... A Csernobili csata c. dokumentumfilmben volt, hogy az úsjágírónak, aki másnap helikopterrel az erõmû felett repült el, kb. 1 perc alatt elromlottak a fényképezõgépei... Szóval én inkább örülnék annak, hogy már olyanok a fegyvereim, mint a shotik, hogy minden 2. golyó után tárazni kell mert beragad<#idiota> Hmmm... bár az a helikopter akkor hogy nem romlott el 😄

nem harc közben de azért ahogy aludni is lehetett volna benne ugyanugy elvonulva javitgatni is lehetett volna a fegyvert vagy a tradereknél vagy külön kovácsnál 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

wantonly
És amikor harc közbe megzabálok egy kenyeret az milyen? <#idiota>
LOL

pubiloál
Igenis kedves<#idiota> ja meg majd harc közbe neked elkezdi szétszerelni a fegyvert, és áttakarítani? Meg a ruháját elkezdi foltozgatni? Akkor mérnem raktak már bele varrógépet? Vagy lennének varrodák a játékba...<#idiota><#banplz>

nekem alap értéken végig száguldottam a fél játékot egy darab exo páncéllal modositottam és pont az amortizációt sikerült 100% ra felvennem csodálkoztam is hogy mértment szét egyböl a sugárzásnál a fegyver meg alapbol roncsolodik de legalább lehetne javittatni vagy tudná pucolni és javitani a kedves stalkerünk

wantonly
Vagyis akkor elmondhatjuk, hogy a páncél gyakorlatilag minden olyan helyzetnél elég nagy mértékben amortizálódik, amikor szükség van rá. 😊

Egyébként lassan úgy vagyok vele, hogy a hátizsákban hordom a seva-t meg a jobb páncélokat és inkább az alap stalker páncélt veszem fel, azt nem sajnálom. Az elöbbit tényleg csak rövid ideig használtam és már jelentõsen csökkentek az értékei. A fegyver azért annyira gyorsan nem megy tönkre mint a páncél, de jópárat el kellett már dobnom.

Azt nem bánom, hogy a tárgyak elhasználódnak, de a javítás lehetõségét nagyon hiányolom. Akár sok pénzbe is kerülhetne, csak lenne. A nehezen megszerzett dolgaimat nem szivesen dobom ki. 😞
egy rajongoi oldalon 37 kilo volt rá irva teljesen feltöltve annyit meg az exo páncéllal simán el lehet cipelni ha vadászni megy az ember ebbe a kemény világba föleg hogy ezzel a páncéllal lehet használni

kül milyen nyelven van az a halom karakter a bizonyos értékek mellett?

én tuti mindig a legerösebb fegyvereket szoktam mindenben használni

igen azokat megtaláltam.
de johogy pont azokat az értékeket is neki álltam átirni nem csodálom hogy egy lövés után szétment a páncél 😄

Aztán mégis ki hurcolná a gatling-et? 😊
Mert nem 4-5 kg lenne az is biztos. De nem is 10.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A páncéloknak van egy immunities részlege a outfit.ltx-ben (megtalálható a gamedata\config\misc könyvtárban ha kicsomagoltad a gamedatadb0-t a stalker data unpacker-el).

Ha nem piszkálsz hozzájuk, akkor kvázi sebezhetetlen lesz újra a páncélzatod (a patch elõtti állapotot használja ha beteszed a kérdéses könyvtárat és file-t a játék könyvtárába). A patch ezeket az értékeket kemény egy tizedessel csökkentette ha jól tudom. Ezért a gyorsított gyengülés.

A fegyvereknél meg (gamedata\config\weapons) egy ilyen sort keress:
condition_shot_dec
Ha az itt megadott számot csökkented (mittomén meg van adva, hogy 0,0001 akkor leteszed teszemazt 0,00001-re akkor tizedannyira amortizálódnak), akkor kevésbé gyengülnek a lövésektõl a fegyverek.

A misfire_probability meg a lövésenkénti esélyt mutatja a beakadásra. Ha ez csökken, akkor kevésbé fognak beragadni a fegyverek.

A fire_dispersion_base a pontosságot adja meg. Minél kisebb a szám, annál pontosabb a stukker. Ezt ugyan még a lõszer és a mozgás mikéntje, a testhelyzet is befolyásolja, de az alapja az egész fegyverpontosságnak ez az érték.

A hit_power meg a sebzést mutatja. Minél nagyobb, annál dúrvább a sebzés. Amelyik fegyver tud automatán is lõni, ott 4 érték is meg lehet adva. Pontos jelentésüket (melyik érték mihez kapcsolódik) nem tudom még. De szerintem a célpont testrészétõl függ mennyi kárt okoz. Így a legnagyobb érték a fej lesz szerintem.

Minden lõeszközhöz, de még a bicskához is, külön ltx file tartozik amivel lehet babrálni.

feltöltöttem bónus DVD-röl a térképet ide ha kéne valakinek

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

jöhetne egy patch ami vissza rakja a gattlinget minimum ha a kocsikat nem is 😄

ahha ok
kösszi <#worship><#worship><#worship>

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Voltan
Röpköd ott össze-vissza egy tûzgömb. Azt lõdd le, és ki tudsz menni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hy all
PLS help <#help><#help>
asszem az x 18 as küldiné vok amit a Barkeep ad
lementem a laborba és megszereztem a dokumnetumokat de nem tom merre kell kimenni mert az ajtó ég és nem nyitja ki
PLS help
elõre is THX

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Glpetyus

De kár hogy kivették az idõgyorsítást a peccsel <#ticking>
Ezt leszámítva jó a javitás,pl. ahogy én észrevettem sokkal több okosságot találni (munició,ruhák,stb..)
Újrakezdtem,mostmár szeretném a jó befejezéssel végigvinni 😄

DannyL
Ja köszi, akkor cumiztam. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ööö a lemezt honnan amugy elfelejtettem a válaszra rányomni saga jr töl kérdeztem hogy hol van az ami megadja menynire dögöljenek meg a cuccok

RatBaG
erre vki vmit? <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

Blasta
Minek futni?
Aki fontos, azt megvárják 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

DJ Skyline
lekell szedned a Bonus lemezt, 400 MB!

melyik az a opcio ami ezt tartalmazza? 😄

Noninnyó
Jó a bónusz dvd, sok érdekesség van rajta. Pl olyan képek, amin eredeti és játékban lévõ fotópárosítások vannak. Szép munkát végeztek. Vannak saját készítésû fotóik is az erõmûrõl, Pripyat-ról, stb. Sok trailer, letölthetõ médiák, zenék, promóciós képek, térkép, szóval sok finomság.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

A patch óta romlanak fokozottabban a páncélok. Addig is romlottak de valami észvesztõen gyenge tempóban. Ha jól láttam a file-okban az adatokat, a patch ezt a romlást úgy a tízszeresére gyorsította fel.
A legkönnyebben akkor amortizálódik egy páncél, ha tüzet kap, robbanást vagy közelharcban szétcsámcsogják a mindenféle ellenfelek. A következõ nagy romboló tényezõ a lövedékek. A többi elenyészõ mértékben amortizálja a páncélt.
Illetve közvetve ugye a nehezebb fokozat is hozzájárúl a gyorsabb lerongyolódáshoz, hiszen jobbak és számosabbak az ellenfelek.

A fegyverek meg bizony gyorsan elhasználódnak. Viszont ha az ember nem folyamatosan lõ sorozatokat, vagy gyorsan durrogtat egyesével, akkro elég hosszan kibírják a stukkerek.
Mondjuk azért felháborít, hogy alapbeállításon egy AK elõbb megy tönkre, mint mondjuk az a spéci kombinált 5.56-os lõszert tüzelõ csúzli, amit a játék végefelé talál az ember (van benne gránátvetõ meg távcsõ is alapból).
Viszont a apatch nem nyúlt a fegyverek amortizációjához. Abba szerintem a nehézségi szint ami komolyabban beleszólhat.

hordani kell egy vegyvédelmit meg egy exo-t egyik lövések ellen a másik az anomáliák és a sugárzás ellen jó

pubiloál
De sokat ér, ha még rendesen futni se tudsz vele... mondjuk azon a részen, ahol az erõmû mellett kell futni a sínnél... Meg radiation 30% ?! pff...

DJ Skyline
nem tudom, így néz ki az egész (ez pl egy jó kép amin épp van a cucc):

nekem csak az exo páncélok szállnak el a sugárzásban meg amikor iylen telepatikus tetü támad arra adtam 40-40% ot a radiation alapbol 40% nem tudom mé szedi szét a páncélt az már nem is zavarja hogy freedom bázison speciel nyugodtan sétálgatok mikor egy ujonnan érkezett csapat szépen lõ rám én meg nyugodtan sétálgatok pedig 60% a bulletprof + egy soul ereklye és kettö ami 10% plus bulletprofot ad mert ugye a soul leszed 10% ot

hmm megszereztem a bulldogot a voronin ezredesnek adot tegy szép protection suit ot 😄

a gattlinget én is hiányolom a kutyákat szar vadászni mikor 20 an ugranak nekem 😄 és épp kifogyott a kurva gránát a ft 200 as hoz

Már a vége felé járok (nálam a dekóder meg a doksi) de még van az invemben 2usb is (The crazy stalker's flash drive, Strelok's flash drive) melyiket hol tudom hasznosítani? A dekóderhez tartozó ajtót merre találom?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

wantonly
Nektek milyen hamar mennek tönkre a fegyverek / páncélok?

Elég idegesítõ, hogy találtam pl. egy SEVA suit-ot és nagyon hamar tönkremeny, 1-2 harc után már 1cm-rel kisebb a tartóssága. És nem az anomáliákon keresztül közlekedek. 😊 Fegyverek is elég hamar tönkremennek és gyakran "besül" még akkor is, ha majdnem maximumon van még a tartósság.

Szóval nem értem én ezt, lehet a veteran fokozat miatt is van, de ez így nagyon idegesítõ, hogy dobhatom ki az összes jó cuccomat.

Gondolom a patch-ben is állíthattak valamit, mert mintha gyorsabban menne tönkre minden, mint elõtte.
Blasta
Azt tudja vki, miért nincs a játékban gatling?
A bétában (vagy az alfában) még volt.

Blasta
Nade az exo-ra is tehecc artifaktot nem? És akkor mégbrutálisabb lesz a bulletproof értéke

Blasta
Beszkenneled-e? 😄

A speckóit láttam, azért vártam többre. Pripjatyban a panel tetejérõl nekem is lehullott egy railgun, de amikor beraktam hogy kipróbáljam egy piros törött pisztoly jel jelent meg és lõszer se volt benne.

pubiloál
Én ilyet Pripjatyban találtam, mert lövöldöztek a tetõrõl, lelõttem az egyiket és leseesett a fegyvere... amúgy én csak itt, és a szarkofágban találkoztam ezzel a fegyverrel... iszonyatos sebzése van, és pontos is, csak lassú sajnos, bár azért ha nem fejre/felsõtestre célzol, egy exoskeletonos ellenfélbe kell 2 lövés is...
Amúgy nem tudom miért van mindenki oda azért az exoskeletonért... az jó hogy baromi jól néz ki meg minden, de nem lehet benne sprintelni, és a többi értéke is elég alacsony, kivéve a robbanás meg a bulletproof... artifactokkal simán 65% felett van nekem a bulletproof, és nem az exo-ban...

DJ Skyline
megnéztem a bonus dvd-t, jó kis dolgok vannak rajta! bár egy csomó mindent már láttunk, trailerek, képek, stb! viszont van egy jó kis térkép, hogy hol mire lehet számítani! erõs sugárzás, stb

berlinboy6329
Ilyen kéne nekem.Hol találok leghamarabb?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Blasta
Hát nemtom, nem lehet, hogy elnéztél vmit?
Ilyen speckókkal képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire rossz lenne

Apropó: a railgunban nagyot csalódtam, azt hittem - látva hogy milyen hatékonyan lõnek vele az ellenfelek - hogy valami iszonyatosan pontos fegyver, de távolra (ahonnan rám lövöldöztek) nekem nagyon szórt. Volt benn a zsákban, de aztán csak szuvenirként vittem....