34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
silicium #24445 Az agyperzselős kódos ajtajáról annyit hogy én ott semilyen kódos ajtón nem mentem át úgy kapcsoltam le.Ki is írta hogy kész a quest.Láttam több kódos ajtót,de azok nem nyíltak a végigjátszásban megadott kóddal és inkább mentem tovább.Kód nélkül is eljutottam a kapcsolóig. -
silicium #24444 A dokit azt strelok rejtekhelyén találod meg ha megvan az a quest. -
#24443 ezt nem akarom elhinni - tényleg nem tudtok az újra kezdésen kívűl más megoldást arra, hogy a kereskedő beengedjen azon a szájbatekert ajtón... Nem szoktam csítelni (pl falon átjárás), de most erre az 1 alkalomra az is megfelelne.. - segítsen már vki.. -
chooselee #24442 haxoror,n3whous3: köszi....nem beszéltem a dokival,akkor ez a gond...
Már meg volt az "rossz" vége,majd szerintem megcsinálom dekóderrel is.
Még azt meg tudnátok mondani,hogy hol is van az a doki?? -
#24441 Nekem meg még mindig nem sikerült kinyitnom az agyperzselős bunker kodos ajtaját. Beirom de nemnyilik...
Mitcsináljak vele? -
silicium #24440 Hát ha nem tudsz bemenni a 26-os szobába akkor nem mentél vissza beszélni a dokival a rejtekhelyre.Ott adja a questet hogy menj el a hotelbe és akkor tényleg bejelöli a pda-ba. -
haxoror #24439 A dokival is beszéltél? -
n3whous3 #24438 Bug. Game Restart.
Az időgyorsítást nem próbáltam, van rá elvileg egy gomb.
És nem akarok hülyeséget mondani, de mintha a peccsben kiszedték volna ezt a lehetőséget... -
chooselee #24437 ELjutottam a 26-os szobáig,de nem tudom kinyitni az ajtót.Az ajtónyitás hangot hallom,de mégsem nyílik!Mi lehet a gond?A térkép sem jelzi a decóder helyét, a végigjátszásban meg azt írja mutatja a PDA!!
Valamit elkentem?? :P -
#24436 Arra gondolok, hogy vagy nem csináltam meg valamit, pedig nálam van amivel megbízott (flash drive), vagy van valami nyitvatartása? -
#24435 Most akkor mi van a kereskedővel, vajon miért nem tudok hozzá bemenni?
A másik, az az időgyorsítás, hogy működik? -
lammaer #24434 Rémlik hogy a duplaklikk a kaján is működik ... -
haxoror #24433 Jobb klikk a kaján és "eat" -
re1212 #24432 sziasztok!
Bocs, hogy eléggé primitivet kérdezek, de hogy kell enni??
Köszi előre is! -
#24431 Na mostmár énis elég táposnak érzem magam a Cordonnál lévő katonai bázis legyakására, összeszerkálok egy kis pénzt akkor, csak érjek vissza Red Forrestből épségben :) -
n3whous3 #24430 Akkor sem lesz bajod a szellemek támadásaitól. Csak bezizzen a kép, ahogy írod, de amúgy más bajod nem lesz tőle. -
Chipii #24429 Sajnos tévedsz, mert nem sikerült végigvinned:) A nagy rohanásban kihagytál jópár fontos küldetést, ennek következtében nem is a játék sikeres befejezéséhez jutottál, mondhatni meg lett etetve a stalkered :) -
silicium #24428 Azt vettem észre hogy nagyon sokan panaszkodnak hogy fagy a játék,nekem is fagyott állandóan 5 percenként utánna átraktam dx 8 ba,ok hogy nincsenek szép fényefektek,de a fagyás is max 1-2 óránként jött elő,most meg hogy felraktam a patchet nem fagy egyáltalán.Akinek állandóan fagy egy próbát megér. -
#24427 Én azt csináltam pénz szerzés címen hogy mindig kinyirta az őrjáratot és igy öszeszedtem 24000 kreditet és vettem a kereskedőnál egy jobb páncélt , a nevére pontossan nem emlékszem , de nem a bandita hanem a következő . -
#24426 Én is kinyírtam az elején a 3-as őrjáratot majd nálam is utánamjöttek a táborból 5-6-an ki is írtották fél tábort de legyaktuk őket. Legalább nem kellett költeni AK-ra...
Egész szép pénzért el lehetett adni a fegyvreiket. :) -
tibiszabo #24425 köszi -
#24424 hi, eddig játszottam - 4 óra :) - viszont, tudom lámaság, de én meg nem tudok bemenni a kereskedőhöz... 18 óra elmúlt és nem nyílik az ajtaja - vagy ez bug lenne? vagy mikor nyit? mert nincs nyomd az F-et felirat..már arra gyanakszom, hogy elé borult 1 láda, nem-e az az oka.. amúgy már mindent próbáltam, mindenkivel beszéltem, a Wolf küldit megcsináltam, eltettem mindent - és mégsem tudok bejutni..
A másik - erre az idő gyorsításra hol találom a beállítást? - és ha felgyorsításkor elérem a megfelelő időt, le is tudom lassítani (gondolom)?
és 1 érdekesség, - megtámadtam a katonákat, persze nem sikerült, erre utánnam jöttek a kordonos kezdő táborba vagy 15-en és mindenkit kinyírtak.. - persze van mentésem, csak kipróbáltam, hogy mi lesz, de ezek nem cicóztak.. nekem meg egy hangtompítós pityun kívül nem volt semmim - úgyhogy vissza loadoltam a harc elé.. de ez azért tetszett.. -
tszd #24423 bár sokszor elég annyi, ha odébbmész pár métert és elhagyod az erősen radioaktív pályarészt... -
tszd #24422 valami olyan "artifakt" van nálad, ami sugároz. Vedd le az övedből vagy ellensúlyozd a hatását egy arra alkalmas másik "artifakttal". -
tibiszabo #24421 Halli!
EGY kis segitség kellene radioaktiv sugárzást kaptam de mindig előjön most már hiába oltom magam vagy iszom a vodkát ujbol elöjön a tünet mitt kell csinálni??
Kérlek segitsetek !!! -
tszd #24420 Nekem is fagy állandóan. Új driver, X1950PRO.
Marha idegesítő....
De MITŐL VAN??? -
#24419 Nem tudjuk, mert nem így van...és legközelebb használj SPOILER-t, mégha hamis információkat is közölsz... -
#24418 Több eset lehetséges. (Csak ötletelek.)
2 Gb RAM-osok szoktak fanyalogni, hogy nem megy. Próba, hátha 1 Gigával megy. :D -
#24417 Büszke lehetsz magadra... Mi értelme volt végigrohanni rajta??? -
#24416 Már régebben meg akartam kérdezni:
Szervereknél a virion-nál ilyen van: 10009 --- ez miféle verzió???
Meg 2 szervernél is láttam már 10002-t.... -
#24415 valaki tudja miért fagy ki a játék 1-2 percen belül állandóan?
konfigom: c2d e6400, asus 1950pro. 2x1giga ddr2 800mhz.
feltettem a pacscsot is de nem jó igy sem. -
#24414 Végigjátszottam a S.t.a.l.k.e.r.-t 2 nap alatt!Azt tudjátok, hogy a végén 7 lehetőségközül választ a gép!A kívánságnál nekem azt adta, hogy a csavarok elkezdtek leesni és arany pénzzé váltak, ettől meggyengült a szerkezet és agyonnyomott!Király befejezés!Gratulálok a játék tervezőinek!LOL még jó hogy nem vettem meg... -
silicium #24413 Azt,hogy milyen a mások véleménye rólad azt a pda statisztika részében látod,ott a neved, az hogy magányos vagy és alatta hogy mennyire jó a hírneved. -
silicium #24412 Azért az nem semmi hogy 2 óra játék alatt 25%-ot romlott a ruha állapota,itt mester fokozaton már tényleg nem éri meg szarrálövetni magam,főleg amilyen árak vanak,sima stalker ruha 60 000 ami stalker nehézségen 15 000 volt,a fegyvereket meg csak borravalóér lehet eladni, ak 74 180 rubel kb. na aki panaszkodott hogy 9 óra alatt végigviszi annak sok szerencsét ezen a nehézségen :) -
weine #24411 igyi ka mnye:)
Azt hol lehet látni, milyen a reputációm a játékban?(mások véleméyne rólam) -
coderman #24410 Szerintem kevés neki az egy giga ram, mert nekem is olvasott orrba szájba, aztán kaptam kölcsön még fél gigát és kisimult teljesen. (kár h vissza kellett adni :)) -
silicium #24409 Van olyan aki legnehezebben nyomja a játékot?Na ott nem kell 3x -os sebző mod meg ilyesmi,én azon tolom egy ideje és végre élvezem a játékot van kihívás,ja és a ruha is rongálódik rendesen :) kb 1-1.5 óra alatt 15%-ot csúszott lejjebb a kék csík és a statjai is esnek visszafele már. -
#24408 milyen hang baze?
"igyí kám nye"
erre gondolsz?
Az jelenti : gyere hozzám -
#24407 Az kiderült már mit mondogat a végén az a hang?? -
#24406 Attól függ: a katonáknak pl. golyóálló feje van. Az elit katonák feje pedig a plexi arcvédős sisakkal kb. olyan mintha betonból lenne. Szóval azért vannak furcsaságok...