S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
na eljutottam a városba jön egy csapat stalker exoskeletonban tetöröl házakból lönek nem tudom hogy melyik nép lödöz de a fene egye meg öket leszedem nagynehezen mindet erre egy busz mögül kijön egy exos monolith de nem tudom mi a fenével lött de egy sorozattal kinyirt max életerö exo 60% os bulletprofjával na ezen kicsit besokaltam 😄 öö látott már vki monolith katonát ft 200 ast használni???
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nem?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
csak mentem elõre és annál a wish izénél voltam erre a rich befejezés jön de én nem ezt akartam:C:C:C:C
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Pontosan leirni elég gázos, sok múlhat a véletlenen is...
Amirõl te beszéls az még az erõmûbe befelé vezetõ út, ami mellesleg szerintem a leggörényebb része a játéknak. Elõtted ellenség (monolitosok), mögötted ellenség (Military), helikopterek lõnek rád és még idõre is megy. Szerintem az összes developer jelenleg a p*csában ül és mindegyik anyja a Rákóczi téren dolgozik, annyit emlegettem õket 😊
Csodálkozom is hogy én a kivánsággépnél nem a "minden developer dögöljön meg" videót kaptam - olyan volt ott a lelkiállapotom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vki leírná, hogy hol lehet jobb ruhákat és esetleg vmi jobb fegyvert vagy kiegészitött találni???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Patch nincs felrakva, mert mire észbekaptam, tesómár sokat játszott a játékkal, és nem akarja újrakezdeni 😞( )
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nem kell felmászni a létrára! ott ahol már nem tudtál továbbmenni és volt valami nagy dög is amit likvidálni kellett szoval ott megfordultál és elnidultál vissza a létra felé. Na arra nem kell menni hanem ott ahol a nagy dög volt a legutolso helységben van egy ürg a padlón és ott le tudsz menni a csatornába
de a lényege annyi, ha valaki plusz fps-eket akar kicsikarni, a látvány megtartása mellett (csak a lényegesebbek közül):
-vision distance: 50% bõven elég, e fölött már nincs gyakorlatilag észrevehetõ különbség, viszont jelentõsen kevesebbet fog swappolni. sõt, akár még a 25% is elmegy, és szinte semmivel nem látsz kevesebbet. csekkoljátok:
100%
50%
25%
0%
-object detail: ha ezt állítjátok, gyakorlatilag csak a fák növényzete változik. 50%-ra állítva nekem még teljesen realisztikusnak tûnnek a fák.
-grass density: 50% szintén teljesen elfogadható megoldás, és sokat számít teljesítményben a fû megjelenítése:
100%
50%
0%
-textúraminõség: szerintem gyengébb gépen még az 50% is elfogadható látványt ad, de talán a 75% szebb
textúrák
-sun és grass shadow: ez eleve csak erõs gépeken ajánlott, mindenki belátása szerint állítsa (ha éppen nem static lighningon van)
-lightning distance: a játékban lévõ fényforrások láthatósági távolságát ("visibility distance") lehet állítani, lejjebb véve sincs látványban észrevehetõ különbség, viszont gépteljesítményt tudsz megtakarítani.
-npc flashlights: ezt érdemes legalább a minimálisra beállítani, mivel így könnyebb az ellenfeleket egyáltalán észrevenni, ez fontos taktikai elõny nyilván.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha nincs tedd fel és kezdd elõlrõl a játékot (merthogy a mentéseidet elfelejtheted).
Ha fenn van és a probléma még fennáll, akkor lehet hogy az alap verzióddal van valami gubanc.
Ha netán használsz crack-et, mert nem akarsz DVD-t benn tartani a gépben, akkor a crack is lehet ám hibás. A korai crack-ek produkáltak állítólag érdekes problémákat a játék során. Az is problémaforrás lehet, ha warez változattal nyomulsz és a crack korai változat, netán nem egyezik a warezt kreáló brigád crack-jével. Ezzel is voltak problémák és nagy anyázások.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azaz kiírtani egy térképen mindenkit csak ideiglenesen lehet. Mire végeznél az elsõként kinyírt ellenfelekbõl újak érkeznek a térképre.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!