S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
Tényleg, az exo-ról valaki dobjon már be egy screenshotot!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

azon gondolkozom hogy létrehozok magamnak egy páncélt ami teljesen az én igényeim szerint lenne értékelve exopáncélból és azt tuti nem használná a gép és fegyvert is 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

de komolyan nem tudom mi a fenével lött soul artifact 60% os bulletprof max élet és igy szedett le

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ok, akkor ha hazamegyek bezúzom azokat is és már csak a besznékelést kell megoldanom 😄D

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

4-5 maximum, nem nehéz

Abba az irányba még sohasem jártam viszont az elõzõ területeket már ismerem mint a tenyermet<#circling>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Pripyat-ban a dekódolót nehéz lsz negszerezni? Sok enemy van??

Az a buszos engem is megszopatott, fogalmam sincs honnan kerül elõ...

headshot az egyedüli jó az exoskeleton ellen ha nincs vmi erös fegyvered vagy nem tudsz mesterlövészkedni messzröl mert közelröl elöbb lö le téged akármiylen fegyverrel mint te öt

Nem, rosszul mondom 😊 A dokival való tali után Strelok búvóhelyérõl kifelé jövet gyûlt meg velük a bajom 😊) Volt jópár porszívósruház bulldoser 😄 Ledaráltam mindet <#hehe><#ravasz1>

brain sorcher után vki vissza ment még a barba? mert sztem nem 😄

na eljutottam a városba jön egy csapat stalker exoskeletonban tetöröl házakból lönek nem tudom hogy melyik nép lödöz de a fene egye meg öket leszedem nagynehezen mindet erre egy busz mögül kijön egy exos monolith de nem tudom mi a fenével lött de egy sorozattal kinyirt max életerö exo 60% os bulletprofjával na ezen kicsit besokaltam 😄 öö látott már vki monolith katonát ft 200 ast használni???

Ea az Exo cucc az amelyiken porszívócsövek vannak és az arcukon is páncél pofavédõ van? azokkal meggyült a bajom az agyturkálógép után

jah az igazi vefejezéshez elvileg pripyat-ból a a hotelból el kell csórni v.mi dekódert, nah mármost nekem pripyat-ban nem volt semmi erre vonatkozó jelöléás se as térképen sem a pda-ban nem volt ehhez kapcsolódó task azt akarom kérdezni h. arra magamtól kéne rátaláljak, vagy v.mit elrontottam volna???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

áá sztem az állati jó rész volt ilyen kéne minden játékba elõtted katonák mögötted dettó katonák fölötted heli , ideõre megy eljutottál oda ahva senki sem szívesen megy el, olyan volt mint egy akciófilm😄 elsõre sikerült aztán visszatöltöttem és megcsináltam még1szer eszméletlen hangulatos az a befutás az erõmûbe<#beka3>

Brolly28
én olyat már az erõmûben találtam 1 ládában

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Blasta
Gyanítom Exo-t olyan melléküldiknél lehet kapni esetleg, amit a Duty-sok adnak (vagy a Freedom 😄)
Nem?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Brolly28
hát ien nincs
csak mentem elõre és annál a wish izénél voltam erre a rich befejezés jön de én nem ezt akartam:C:C:C:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Csatlakoznék lammaer kollégához.
Akkor túl gyorsan rohantál végig a játékon szerintem. Csak a "fõszálat" vihetted végig, a zsírosabb cuccokat a "mellék" küldikben találod. Meg egy picit figyelmetlen lehettél, szerintem.
Exot én se találtam, bár nem is kerestem. SEVAt vehetsz Yantarban a bunkerben a dokitól ha már kikapcsoltad a zombicsináló gépet. Mellesleg a Seva rosszabb mint a zöld munkaruha, szóval nem éri meg nagyon...

Barmi: a számzáras ajtók többsége sztem kamu. Amihez van dekódered, arról úgyis tudod hogy kinyitható, a többi az csak körités ahogy egy tanult kolléga nem is olyan rég irta. Legalábbis szerintem.

killecske
Már egyszer végigvittem de nem találtam meg pl:Exoskeleton ruhát vagy Military Armored Suit vagy SEVA Suit. ezeket hol lehet megtalálni???

Sztem olvasgass picit vissza, jópár ilyen komment volt nem is olyan rég. Kezdetben az AK a jó, majd ha eljutsz az agropomos küldibe a Strelok bunkerbe, ott lesz egy fejlesztett AK, aztán a bár után a Wild Territoryban találhatsz távcsöves fegyvereket stb stb.
Pontosan leirni elég gázos, sok múlhat a véletlenen is...

Szerintem a kolléga a vég-végjátékról beszél, ha nem mész be a beszélõ kõhöz hanem tövábbmész,. mert kiváncsi vagy rá hogy milyen csernobil a robbanás után. <#awink>

Amirõl te beszéls az még az erõmûbe befelé vezetõ út, ami mellesleg szerintem a leggörényebb része a játéknak. Elõtted ellenség (monolitosok), mögötted ellenség (Military), helikopterek lõnek rád és még idõre is megy. Szerintem az összes developer jelenleg a p*csában ül és mindegyik anyja a Rákóczi téren dolgozik, annyit emlegettem õket 😊
Csodálkozom is hogy én a kivánsággépnél nem a "minden developer dögöljön meg" videót kaptam - olyan volt ott a lelkiállapotom 😊

<#banplz><#lama><#nezze>
A kérdésedbõl ítélve az elején tarthatsz. Menj csak tovább, lesz majd jobb fegyver, ruha, s mi sze- szájnak ingere
Jóvanna, segíteni emberi dolog, nem? A Pretorianson nincs fönt példának okádék...
csövek??? én ementem a kerítésnél és asszem 2 heliokopter üldözött és lõtt rám meg voltak katonák akik mellett elfutottam( volt 2 endurance növelõ kavicsom)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és még bent 3-4 folyosó volt aztán a bizonyíos beszélõ kavics
<#idiota>

killecske
Hy

Vki leírná, hogy hol lehet jobb ruhákat és esetleg vmi jobb fegyvert vagy kiegészitött találni???

Nem hiszem hogy különesebb problémád lenne, ha eddig ment...
Japep
Jó játék...tegnap láttam, hogy a magyarítása 70% volt, ma 82%...ha jól emlékszem...szerintetek mikorra lesz kész ? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zolo
"A crash has been detected by BugTrap" hibaüzenettel ma már harmadszorra fagyott le a játék.Eddig másfél hét alatt egyszer se produkált ilyet a játék , most hirtelen mitõl csinálja ezt?
(Patch nincs felrakva, mert mire észbekaptam, tesómár sokat játszott a játékkal, és nem akarja újrakezdeni 😞( )

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tegnap este vettem észre hogy Veteranon tolom az elejétöl 😄D Nem értettem miért haladok ilyen nehézkesen 😄D Már nem sok van ezért valószinü igy tolom a végéig bár lehet hogy a végén nem lesz sétagalopp....

© PedroOne
Nem kell felmászni a létrára! ott ahol már nem tudtál továbbmenni és volt valami nagy dög is amit likvidálni kellett szoval ott megfordultál és elnidultál vissza a létra felé. Na arra nem kell menni hanem ott ahol a nagy dög volt a legutolso helységben van egy ürg a padlón és ott le tudsz menni a csatornába

koschwarz
innen érdemes kezdeni

de a lényege annyi, ha valaki plusz fps-eket akar kicsikarni, a látvány megtartása mellett (csak a lényegesebbek közül):

-vision distance: 50% bõven elég, e fölött már nincs gyakorlatilag észrevehetõ különbség, viszont jelentõsen kevesebbet fog swappolni. sõt, akár még a 25% is elmegy, és szinte semmivel nem látsz kevesebbet. csekkoljátok:

100%

50%

25%

0%

-object detail: ha ezt állítjátok, gyakorlatilag csak a fák növényzete változik. 50%-ra állítva nekem még teljesen realisztikusnak tûnnek a fák.

-grass density: 50% szintén teljesen elfogadható megoldás, és sokat számít teljesítményben a fû megjelenítése:

100%

50%

0%

-textúraminõség: szerintem gyengébb gépen még az 50% is elfogadható látványt ad, de talán a 75% szebb

textúrák

-sun és grass shadow: ez eleve csak erõs gépeken ajánlott, mindenki belátása szerint állítsa (ha éppen nem static lighningon van)

-lightning distance: a játékban lévõ fényforrások láthatósági távolságát ("visibility distance") lehet állítani, lejjebb véve sincs látványban észrevehetõ különbség, viszont gépteljesítményt tudsz megtakarítani.

-npc flashlights: ezt érdemes legalább a minimálisra beállítani, mivel így könnyebb az ellenfeleket egyáltalán észrevenni, ez fontos taktikai elõny nyilván.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok! megkaptam a proftol a dekóderes küldetést végre 😊 Viszont találtam red forestben néhány számzáras ajtót amihez nincs kódom. ha megszerzem a dekódolót és visszamegyek redforestbe ki tudom majd nyitni vele ezeket az ajtókat? Az egyik ilyen ajtó pl ott van ahol az erdõböl egy résen keresztül lehet bejutni az agyturkálógéphez vezetõ utra és ott ahogy átmegyek a kerítésen bal kéz felöl fölöttem van egy sniper és ott van egy számkódos ajtó. Érdemes oda visszamenni ha megvan a dekodolo vagy hagyjam inkább a bánatba?

Patch fenn van?
Ha nincs tedd fel és kezdd elõlrõl a játékot (merthogy a mentéseidet elfelejtheted).

Ha fenn van és a probléma még fennáll, akkor lehet hogy az alap verzióddal van valami gubanc.

Ha netán használsz crack-et, mert nem akarsz DVD-t benn tartani a gépben, akkor a crack is lehet ám hibás. A korai crack-ek produkáltak állítólag érdekes problémákat a játék során. Az is problémaforrás lehet, ha warez változattal nyomulsz és a crack korai változat, netán nem egyezik a warezt kreáló brigád crack-jével. Ezzel is voltak problémák és nagy anyázások.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha nem tudnek eltalalni egy epuletet sem(belulrol!!), en is ugy gondolnam. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dante3
Itt elég sok hasonló képet találhatsz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nézz fel pl a pripyat.com-ra. Dögivel van hasonló
Nem respawnolnak, hanem egy konkrét helyen bejönnek újra a pályára újabb ellenfelek. De nem csak az ellenségek, a baráti Stalkerek is így jönnek vissza egy pályára, akárcsak a kutyulik és egyéb ronda mutánsok.

Azaz kiírtani egy térképen mindenkit csak ideiglenesen lehet. Mire végeznél az elsõként kinyírt ellenfelekbõl újak érkeznek a térképre.

Nem kell felvenni semmit, ugyanis nem létrán jutsz ki. Ahol meglelted Ghost hulláját, na a a tõle jobbra lévõ elreített részben a medenceszerû mélyedés alja be van omolva. Ott kell kimenni. De ez totál egyértelmû kellene legyen, hiszen elvileg körülnéztél nem?

Sliders
Ezeket a faxa képeket honnan szerezted? Légyszi egy linket 😄

Törölt felhasználó
Hello! Egy pár nappal ezelõtt én is erre kértem segítséget, nekem is ez a gondom. Sûrün mentettem úgyhogy megpróbáltam egy kicsit elõbbrõl újrakezdeni,de akkor se. Lehet hogy valamivel korábban elszúrtunk vmit. A prof ugyanis mond némi dumát,ami a PDA-n is megjelenik. Lehet hogy ennek a lefordítása megoldaná a gondot.
dante3
<#banplz><#lama><#nezze>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A Stalker "a film"-et megtalálod az endless-en.
Ki van csukva, hogy van olyan hülye biztosító, aki fizetne, ha valami baj érné õket Csrnobil körül. Összes életbiztosításban benne van, hogy nem fizet háború, tüntetés vagy sugárzás általi elhalálozás esetén.

hykao
Ehh, túl bõséges olvasmány ez... 😊 Viszont lassan létre lehetne hozni a FAQ-ban egy MOD szekciót, mert ahogy nézem egyre másra fonak kijönni a különbözõ módosítások...
nincs
Phoenix007
Az ellenségek respawnolnak, vagy ki lehet irtani õket? Még csak a Machinery Graveyard-on vagyok, de nem gyõzöm irtani a banditákat, már vastagon borítják a hullák az egész roncstelepet...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!