S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja mondjuk közbe beugrott hogy nem is ott vagy ahol én mondtam, hanem a bártók keletre lévõ pályarészen...Ahol a közelben van valami rohadt nagy romos épulet amit meg kell tisztítani...aztán meg a labor asszem ott van attól a helytõl kicsit délre...
Tényleg ha már itt tartunk nem tudja valaki hogy abban a nagy romos épuletben volt egy szoba ahol egy csóka van viszont minden szekrény meg fiók be van zárva!ki lehet azokat nyitni?Mert én kulcsot nem találtam...
Mondjuk ez is tipikus játékdolog...Az agyontuningolt Exorucit átviszi a skúló de a mezei fából készült fiókkal képtelen elbánni...<#wow1>
Szeretem ezeket...Na de nem sírok ettõl még faxa a game😊
Arra készülj, hogy majd csak úgy elõjön a semmibõl 2 snork :/

Én meg most hogy már harcban állok a Dutysokkal asszem visszanézek a bár környékére...Már amikor elõször jártam arra akkor ismegfordult a fejemben hogy le kéne rendezni õket...
Mert örök igazság a játékokban ha valaki azt mondja neked hogy HELLO MY FRIEND na azt kell azonnal fejbelõni<#zavart2>
De azt sem vágom miért haragszanak rám a Dutysok bár szerintem ahhoz lehet köze hogy jóban vagyok a Freedomosokkal.Mert én egy darabot nem lõttem le közülük azt mégis nekemugrottak...
Na de sebaj most megyek azt éjszakai bosszút állok<#gun><#gun><#nyes>
Egyébként lehet csak Én sírok érte de ebben a játékban milyen helyesen mutatna egy cooperative mód nem?Milyen poén lenne az elejétõl kezdve végigmenni valakivel?
És mondjuk talán a játék struktúrája is engedné...
EHE ja tényleg...De azért vigyázz lennt lesznek érdekes dolgok
<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>
Broafka
ööö, nem! az egy másik! ott egy fegyvert kellett megszerezni, a föld alatt volt szintén! 😊

de már megvan! köszi amúgy! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
lol, én sem bolondulok már meg!

csak be kellett menni az épületbe és egy lejárón lemenni! 😄

jah akkor TE most a Bártól nyugatra lévõ pályaudvaron vagy?
Várj egy percet igyekszem visszaemlékezni pontosan mi volt ott..pill
darki81
hopsz XD
hát ez nem ugy sikerült 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én most annál a rohanós visszaszámlálós résznél vagyok és csak megerõsíteni tudom amit egy fórumozó korábban írt...Én is sokszor emlegettem a fejlesztõk családtagjait<#violent>
Egyébként tényleg jó rész csak annyira nem illik bele a játék addigi menetébe...Én speciel szerettem megtervezni mit fogok csinálni illetve hogyan veszek be egy bázist..,Aztán hullaátkutatás meg ilyenek.
Na ez itt teljességgel lehetetlen...Ezért szerintem nem illik bele a játékba bár kétségtelenül izgalamas...
Broafka
x18? x16? ezek mit jelentenek? 😄

mondom kb ott vagyok, hogy Bullet nevû Dutynak segíteni kellett megmenteni a társát, aztán volt elõrébb egy nagy épület azt szinte teljesen ki kellett írtani, aztán meg irány vissza és valami laborba kéne bejutni, de semmilyen bejáratot nem találok :-/

(lehetséges hogy a föld alatt van?)

wantonly
Valaki csinált Duty-s küldiket?

Van egy olyan mellékküldetés, hogy "Neutralize the bandit.(Poker)" Az Agropom-ot mutatja a térképen. Odamegyek, az összes banditát kiirtom. Mutatja a kis nyíl menjek le csatornába, ok lemegyek. Mutatja, hogy jó helyen vagyok. Kinyírok az egész csatornában mindenkit és ott állok a helyen amit mutat és semmi sem történik... Nincs ott semmi. Már gondoltam rá, hogy esetleg felettem vagy alattam lehet valami, de nem.

Nem szeretném, hogy failed legyen eddig az összeset meg tudtam csinálni.<#zavart2><#szomoru1>
2 labor van X18 és x16 ha jól emléxem<#vigyor4>
Szevasztok!

Azért nem tudom feltunt e valakinek hogy már a játék elsõ pillanatában elrejtették a kommunizmus eszményét!!
Ha nem fogadod el amit mondanak nem jutsz sehova!!
Ez a helyzet itt is ha nem fogadod el amit a Trader kínál már el sem indulhatsz<#vigyor2><#wave>
Broafka
nem tudom hány laboros rész van, de ha csak egy, akkor hogy tudok bejutni a laborba? a cél egy nagy daruhoz mutat, de nincs ott semmi, csak valami savas nyálka izé...

A sarga egboltra a FAQ-ba irt dolog valoban segit. Csak eppen amikor atkapcsolom window modba akkor az fps-em kb 70%-al csokken ami mar a jatszhatosag rovasara megy.Nincs mas megoldas?

Hát nekem a tört vitality-s van. Felrakod a gamet akkor nem kell az 1.0-s crack hanem 1.0001 patchtelepítés s itt van az 1.0001 crack

De modolni még mindig nem tudom :\ Kicsomizom a gamedata0-t 1 gamedata mappába nem csinálok vele semmit, de az ASUS Rock Solid logo után kilép. Átnevezem a gamedata mappát akkor meg ugyebár a gamedata0-t használja és müxik 😞

Cream78
Thx a segítséget!

Nincs szar teleport, nézz jobban körül.

nem eredeti a játék exe 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

"Rájött már valaki, hogy lehet modolni az 1.0001-et ?" Én egyenlõre patchelni sem tudtam...az miért lehet?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

jó kérdés sok a kutya arra fele

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

igy meglehet majd csinálni?
aha jólvan köszi akkor lehet hogy már nem tudom megcsinálni mert már nagyon rég jártam arra és nem emlékszem hogy megmentettem volna valakit de majd visssza megyek és megnézem hátha ott lesz még
a tûzes ellenség a golyó ami röpõköd abba kell ólmot szórni utána meg kapsz egy render videót és ki tudsz mennni

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

egy idö után beadja vagy x16 után vmikor de csak akkor ha megmentetted még a cordon részen ott fetrengett félholtan egy fél ház sarkában

hello ezt a 'Meet with guide' küldetést ezt hol kapom meg?
strelok buvohelyén lent a csatornában van a doki bemászol megint a lyukba és kész

wantonly
Adni kell nekik egy kis ólmot. 😊
Cream78
Hi! Kis help kéne...
Egy dokumentumot kerestem, meg is találtam, elõtte volt 2 számzáras ajtó az elsõt az 1243 kód nyitotta a másodikat meg már nem tudom...
Szóval dokumentum megvan, de nem tudok visszamenni arra amerre jöttem, mert lángol az ajtó, meg mindenféle tüzek hajkurásznak, és nem találok kiutat...
Segítsen valaki hogy kijusssak <#help>
Ej de várom a magyarítást....

Na én is Pripyat-ban vagyok és megcsináltam a 'Meet with guide' Küldetést és a Doktorral kéne beszélnem mert a hotelban vagyok és az az ajtó ahol elméletileg van a Dekóder(26-os szoba, a többi ajtón nincs szám)nem nyílik. A végigjátszásban meg az van, hogy a doki az Agroprom Sewers-nél van, vagy csak én olvastam félre. Na szóval akkor most hol van a Doki és miért nem nyílik az ajtó??? Feltételezem a doki nem az az ember aki Yantarban abban a beton bunkerben volt aki a sugárvédõ öltözetet adta. Szóval kérek valakit válaszoljon erre a pár kérdésre<#worship>
patchel

Én a zöldben nyomtam végig...Jobban jársz mert jól véd a sugárzás ellen.
Golyóálló cuccokat az elsõ 2 nehézségi szinten fölösleges használni.Inkább a sugárzásmiatt kell agódni.Magassabb nehézségi szinteken pedig érdemes szituáció függõn cserélgetni.Kár hogy keveset bír a Stalker.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nekem csak 1x kellett teleportálnom...pont a párkányra...onnan nyomultam fel a kívánsághoz.

szerintetek melyik ruhát tarsam meg? Ghost ruháját, vagy azt adjam oda a kutatónak és tarsam meg azt a zöld suit-ot, amit a kutatótol kapok? hosszú távon melyik döntés a jobb?
patchel? vagy patch nélkül akarod használni a kicsomagolt cumokat?

patchel? vagy patch nélkül akarod használni a kicsomagolt cumokat?

Meg tudta valaki már oldani, hogy ha gamedata mappát használ akkor megy neki a játék? Ha igen akkor ossza már meg velem hogyan. 😄
plzthx

illetve dekodert
aha és azt igy utolag már nem lehet megcsinálni? és akkor már nem is tudom megkerseni azt a detektort?
azért nem jelzi mert nem csináltad meg a meet guide küldetést

hello lehet már sokan kérdezték de pont most járok pripyat-ban és nem tudom hol van az a hely ahol megtalálom a dokit meg azt a dekodert vagy mit ha jól olvastam valami hotelt kell keresni de nem tudom hogy holvan a térkép nem jelzi
na egy befejezés megvan befeküdt abba a szarba a másik válaszosat nem tudtam tovább nyomni mert valszeg szar teleportba léptem be egy párkányra kerültem és onnan sehova nem birtam menni 😄

báttyó02
húzd feljebb a grafot

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

neozed
Lemerült benne az elem, Igor-nál kapsz hozzá ezer pénzért 😄

Ron Ragm
Elemlámpa alapból van vagy meg kell valahonnan szerezni? Csak mert a gombjára nem csinál semmit.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

DannyL
Na végre eljutottam pripjatyba. Nem volt könnyû szülés, és rohadtul utálom a föld alatti fosatós küldiket. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mert nem kell ládában keresni. 😊
Ki van téve a pultra például a kódos ajtó elõtti folyosószakaszon, amint felmászol a létrán ott lesz jobbkézre egy pulton az exo armor. Mármint lenn a szarkofágban.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

scorpeeon
Ne csináld már, szinte az összes ládát végignéztem és én nem találtam 😊 A gond ott lehet, hogy csak szinte az összeset néztem végig 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP