S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg ha már itt tartunk nem tudja valaki hogy abban a nagy romos épuletben volt egy szoba ahol egy csóka van viszont minden szekrény meg fiók be van zárva!ki lehet azokat nyitni?Mert én kulcsot nem találtam...
Mondjuk ez is tipikus játékdolog...Az agyontuningolt Exorucit átviszi a skúló de a mezei fából készült fiókkal képtelen elbánni...<#wow1>#wow1>
Szeretem ezeket...Na de nem sírok ettõl még faxa a game😊
Mert örök igazság a játékokban ha valaki azt mondja neked hogy HELLO MY FRIEND na azt kell azonnal fejbelõni<#zavart2>#zavart2>
De azt sem vágom miért haragszanak rám a Dutysok bár szerintem ahhoz lehet köze hogy jóban vagyok a Freedomosokkal.Mert én egy darabot nem lõttem le közülük azt mégis nekemugrottak...
Na de sebaj most megyek azt éjszakai bosszút állok<#gun>#gun><#gun>#gun><#nyes>#nyes>
És mondjuk talán a játék struktúrája is engedné...
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
de már megvan! köszi amúgy! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak be kellett menni az épületbe és egy lejárón lemenni! 😄
hát ez nem ugy sikerült 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egyébként tényleg jó rész csak annyira nem illik bele a játék addigi menetébe...Én speciel szerettem megtervezni mit fogok csinálni illetve hogyan veszek be egy bázist..,Aztán hullaátkutatás meg ilyenek.
Na ez itt teljességgel lehetetlen...Ezért szerintem nem illik bele a játékba bár kétségtelenül izgalamas...
mondom kb ott vagyok, hogy Bullet nevû Dutynak segíteni kellett megmenteni a társát, aztán volt elõrébb egy nagy épület azt szinte teljesen ki kellett írtani, aztán meg irány vissza és valami laborba kéne bejutni, de semmilyen bejáratot nem találok :-/
(lehetséges hogy a föld alatt van?)
Van egy olyan mellékküldetés, hogy "Neutralize the bandit.(Poker)" Az Agropom-ot mutatja a térképen. Odamegyek, az összes banditát kiirtom. Mutatja a kis nyíl menjek le csatornába, ok lemegyek. Mutatja, hogy jó helyen vagyok. Kinyírok az egész csatornában mindenkit és ott állok a helyen amit mutat és semmi sem történik... Nincs ott semmi. Már gondoltam rá, hogy esetleg felettem vagy alattam lehet valami, de nem.
Nem szeretném, hogy failed legyen eddig az összeset meg tudtam csinálni.<#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
Azért nem tudom feltunt e valakinek hogy már a játék elsõ pillanatában elrejtették a kommunizmus eszményét!!
Ha nem fogadod el amit mondanak nem jutsz sehova!!
Ez a helyzet itt is ha nem fogadod el amit a Trader kínál már el sem indulhatsz<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
De modolni még mindig nem tudom :\ Kicsomizom a gamedata0-t 1 gamedata mappába nem csinálok vele semmit, de az ASUS Rock Solid logo után kilép. Átnevezem a gamedata mappát akkor meg ugyebár a gamedata0-t használja és müxik 😞
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Egy dokumentumot kerestem, meg is találtam, elõtte volt 2 számzáras ajtó az elsõt az 1243 kód nyitotta a másodikat meg már nem tudom...
Szóval dokumentum megvan, de nem tudok visszamenni arra amerre jöttem, mert lángol az ajtó, meg mindenféle tüzek hajkurásznak, és nem találok kiutat...
Segítsen valaki hogy kijusssak <#help>#help>
Ej de várom a magyarítást....
Golyóálló cuccokat az elsõ 2 nehézségi szinten fölösleges használni.Inkább a sugárzásmiatt kell agódni.Magassabb nehézségi szinteken pedig érdemes szituáció függõn cserélgetni.Kár hogy keveset bír a Stalker.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
plzthx
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ki van téve a pultra például a kódos ajtó elõtti folyosószakaszon, amint felmászol a létrán ott lesz jobbkézre egy pulton az exo armor. Mármint lenn a szarkofágban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL