34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Sir Quno Jedi
    Térdelj le de duplán, féltérdre, az is segít a célzásban.
  • Sir Quno Jedi
    Így van. AK átviszi a vonatsínt százméterről. De ez csak egy hülye játék, nem tom mit lehetne tőle várni.
  • stifi
    ti hogy szoktatok célozni? simán a célkereszttel, vagy magatok elé teszitek a fegyvert a célzás gombbal?
    úgy vettem észre, hogy pontosságban nincs különbség a két módszer között, viszont ha nem használom a célzást, a messze lévő ellenfeleket jobban ki tudom szedni, mert olyankor van célkereszt és elvörösödik ha targetre viszem...
  • n3whous3
    "1 golyó a fejbe és összecsuklik mint a büdös s*ar :)"

• gstup
    Ebben igazat adok,fejlövésből elég egy is.Nincs min vitázni.
  • gstup
    Ne csodálkozzak?Azt ne mondd,hogy olyan golyóálló mellény van egy katonán,ami 5 méterről 8-10 lövést kibir (Ak-val löttem).Talán ha pisztolyból löttem volna...De hagyjuk.
  • gematta
    hiftu köcce
  • grebber
    Ez az új magyarítás sem tartalmazza az átvezetők feliratozását?
  • Buscemi
    Köszi!!!
  • Brolly28
    ezt legalább el lehet mondani h csak pc-s:D
  • Slipknot14
    Hmm, thx a választ, most csak annyi a ogndom hogy az autosave-m meg a quick save-m is már bent-lent van, abba a zonába ahol a kő van, és nem tok vissza fel menni :S :( :) Van valami másik kijárat?:O
  • hiftu
    Nem kell kicsomagolni, egyszerűen az updatet bemásolod a megfelelő könyvtárba (most nem tudom milyen néven kell létrehozni) és azt fogja használni a program. Tipikusan az updatelhető programok így működnek.
  • gematta
    még egy
    ha a gamedatát kicsomizom és felülirom amit akarok
    de azt hogy kell visszacsomizni?
  • barmi
    Nagyon szivesen gematta
  • barmi
    Fuss Forrest, fusss! Ne áll le harcolni. Kint ujra termelődnek az ellenfelek ezért nem érdemes nagyon csatázni max aki az utadban áll azokat zuzd le és nyomás be az épületbe. Ha bent vagy ott már adott számu elfogyasztható ellenfélre számithatsz. ott már érdemes mindenkit meggyilkolni mert nem születnek ujra.
  • gematta
    Barmi Köcce!
  • chooselee
    A kerítésen belül meg már a nyíl értelmét leli és mutatja az utat! :)
  • chooselee
    Előre az épület fele...arrafele mozog pár ellen!...és persze mögötted is!!! :)
  • Slipknot14
    Hmm, de ha eccer az a cél hogy osonjak be a szarkófágba, akkor ***-jam le ? =) De akkor mere mennyek? :O
  • barmi
    Ne viccelj! 1 golyó a fejbe és összecsuklik mint a büdös s*ar :) Ne összevissza lövöldözz vazze. BUMM A FEJBE!! Ahogy gaxsta mondta anno :DD Hidd el teszteltem és mindenféle mod nélkül müködik!
  • barmi
    Nem hiszem hogy befolyásolja a végét. Egy dologra kell figyelni ha a fő szálat követed szerezd meg a dekódert Pripiatban mert ha ezt nem tezsed meg a kivánságkőnél végetér a játék viszont ha van dekódered akkor a kivánságkövet kikerülve tovább tudsz menni a számkódos ajtó kinyitása után a játék jó vége felé! Ennyi a lényeg. a többi csak tötymörgés szeréntem. nincs jelentösége maximum a kivánságköre hatnak ezek a mellékküldik viszont a kö ugyis FALS végeket ad igy egy nagy átbas*ás szeréntem.
  • barmi
    Ja, és azt elfelejtettem hogy 1.00000 a játékom, nincsen pecselve.
  • barmi
    Tényleg kevés az az 512 memoria. Nem ártana 1 giga de akkor lenne franko ha 2 giga lenne szeréntem. Viszont attol még ne kéne kivágnia az asztalra. nekem valami 2006 hatodik havi driver van fent ugyanilyen karim van csak nekem GeXcube Radeon 9600 xt 128-as és már gond nélkül végigmentem kétszer a gamán szinte nulla problémával.
  • hykao #24582
    Itt a fő gond az 512MB ram lehet.
  • BlueGold
    Egyik skacnak felraktam a játékot + 1.001 patch + magyaritás. A gépe AMD Athlon XP 2000+, 512 MB ram, 9600 Pro 128 MB, Win XP SP2. Az 5.11-es ati driverrel a PDA használatkor kifagyott a game. A 7.4-el meg megy a játék aztán egyet gondol és kivág vissza az asztalra vagy újrainditsa a gépet. Melyik Ati driverrel stabil ezzel a Videokártyával? Elöre is kösz a segitséget.
  • gematta
    Hali!
    ha a melléküldetést elrontom akkor a játék végét befojásolja?
    pl amit nem tudok megcsinálni
    köcce!!!!!!
  • n3whous3
    Meg kell tanulni kezelni a fegyvert. A kicsit jobbakkal 3-4 lövés is elég. Egyébként pedig, ha nem tudnád golyóálló mellény van szinte minden szereplőn, szóval ne csodálkozz, hogy body lövésekkel nem mész semmire...
  • JackDaniels #24578
    Ez peddig a frissítés.:))
  • JackDaniels #24577
    Nem kell fél tár, szvsz nem "iszonyat szar a játék".:))
  • gstup
    Sziasztok!

Nincsen vlmi realisztik mod vagy vlmi hasonló felülirás v beállitás,mert iszonyat szar a játék hogy fél tárat kell belelőni egy ak-bol egy emberbe hol ne zaklasson tovább.
  • TSL16b
    Ez a fülszöveg már-már fájdalmasan szerény.
  • tibor16
    igaz, de hogy legyen egy kis érdekesség is..

a hátsó fülszöveget értedlemszerűen mellé ollóztam..
    Néha elkeveredek a nevek között..
  • DnAJr
    hali! leszedtem a stalker magyarítását és kicsomagoltam meg minden de az van h ha megnyitnám a magyarítást azt írja ki h nem találja a játék mappáját lehet h nincs telepítve a játék pedig fenn van meg minden ugyan ezt csinálja a patch-nél is mi lehet a baj?köszi
  • SaGa Jr
    Sehol. Nincs benne a játékban. A tervekben még szerepelt, de a teljes játékba már nem került bele.
  • TSL16b
    Olvastam egy aranyos módszert nagyobb tömegű cucc cipelésére: egy hullába kell bepakolni, és elvonszolni. Vigyázat, nem szabad bennehagyni, mert pályaváltáskor elvándorolhat, és akkor viszlát, ellátmány.

Ja, megjelent a másik Stalker magyarítás, a Magyarítások Portálról szedhető.
  • Buscemi
    Sziasztok!
    Már végig nyomtam a STALKER-t de a több oldalon is említett XM-134 nehézgéppuskát nem találtam meg sehol. Most újra kezdem, ha esetleg valaki találkozott vele akkor kérem írja be, hogy hol lehet rálelni!
    Nagyon köszönöm!
    Buschemi
  • SaGa
    Most látom, hogy ezeket már pár hete is beírták, bocs...
  • agy666

>Azt a taskot kaptam, hogy találkozzak a doktorral Strelok búvóhelyén, >Agropom-ban. El is mentem, de nem találom, nincs konkrét cél. Tán a föld >alatt keressem?
    Igen, a fold alatt, az a szoba, ahol a flash drive volt a terkep mogotti falbemelyedesben.
  • SaGa
    A könyv címe: Piknik az árok szélén. 2005-ben kiadták Stalker címmel is, ebben benne van a film forgatókönyve. A játék beli anomáliák neve gyakorlatilag megfelel a könyvben található hasonlóknak.
    Nők meg azért nincsenek a játékban, mert a nők irtóznak a Zónától. A könyvben is...
  • SaGa
    Mondott. A pda-dban (p) benne van minden fontos info. Ha a küldetéseket nézed, vannak az aktívak és a megoldottak. A lista aljában tudsz lapozni. Minden questnek kétféle nézete van. az egyik a térkép nézet, amikor a jelzést tudod megkeresni a térképen, hogy hova kéne menni. A másik nézet a szöveges. A questet jező kép mellett (jobbra) ikonkára kell bökni, hogy váltson a két nézet között. A szöveges módban visszaolvashatod akár a párbeszédet is. Általában egy-egy quest minima 2 részből áll: teljesítés - menj a jutalomért. A quest alatt láthatod, hogy melyiket csináltad meg, melyik van hátra. Ha azt akarod, hogy a térképen níl mutassa valamelyik quest irányát, akkor klikkelj kettőt az adott quest következő feladatára. Ekkor kis piros köröcske jelenik meg a zöld mellett és a csont színű nyíl a térképen arra mutat, amerre menni kell. Persze nem toronyiránt, mint teszik azt sokan, mert akkor átgyalogolsz a sugárzó részeken is, hanem gondolkodva.
    A teljesített quest eltünik az aktívak közül, de a főküldetés fonalát követve minden ilyen után megjelenik egy újabb, meg legtöbbször kapsz rádióüzenetet is Szodorovicstól vagy a barkeepertől...