S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre xarabb már a net is az ilyen izék miatt...<#wow3>#wow3>
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Egyetértek.
Amúgy számos fórumon összehasonlítgatják a STALKER-t a Half Life 2-vel. Meg hogy "a STALKER milyen bugos már, a HL2 meg nem az"
Könyörgöm, azért gondolkozzunk már! A HL2 bármilyen szépen össze is van rakva, csak egy "csõ" FPS. Egy rakás bug lehetõséget eleve scriptekkel hidalnak át benne, adott helyen adott pontról támadnak az ellenfelek. A STALKER viszont abszolút nyílt világ, odamész, és azt csinálsz, amit akarsz és sokszor tõled függetlenül történnek a dolgok. Egy kissé bonyolultabb egy ilyet megprogramozni, mint egy tipikus lineáris FPS-t.
Amúgy számos fórumon összehasonlítgatják a STALKER-t a Half Life 2-vel. Meg hogy "a STALKER milyen bugos már, a HL2 meg nem az"
Könyörgöm, azért gondolkozzunk már! A HL2 bármilyen szépen össze is van rakva, csak egy "csõ" FPS. Egy rakás bug lehetõséget eleve scriptekkel hidalnak át benne, adott helyen adott pontról támadnak az ellenfelek. A STALKER viszont abszolút nyílt világ, odamész, és azt csinálsz, amit akarsz és sokszor tõled függetlenül történnek a dolgok. Egy kissé bonyolultabb egy ilyet megprogramozni, mint egy tipikus lineáris FPS-t.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Énis hiányoltam a jármûveket, de nem csak azért, mert így nincs meg a saját járgány érzése (saját niva, esetleg felpöckölve, hmmm 😄DDD) hanem mert engem nagyon zavar a sok mászkálás ide-oda. Egyszerûen unalmas.
De ha már a jármûveket nem akarták betenni, lett volna egy fasza ötletem a sétálgatás mellõzésére:
egy sinpárról lenne szó, ami katonai (vagy akármilyen egyéb, akár totál semleges) felügyelet alatt áll, és kellõ delláért cserébe (vagy akár arifaktokért, egyebek trédelése) mondjuk elektromos vagy manuális hajtányokon elvittek volna bárhova, persze csak azokra a helyekre, ahol már jártam. Akár valós idõben is mehetett volna az utazás, tökmind1.
Ezzel meglett volna a lehetõség, hogy aki nem akar oda-vissza portyázni a küldetések leadásakor, azoknak lett volna egy alternatíva, ami biztonságosabb és gyorsabb a gyalogos útnál, feltéve ha van mit felajánlani az utazásért cserébe.
De ha már a jármûveket nem akarták betenni, lett volna egy fasza ötletem a sétálgatás mellõzésére:
egy sinpárról lenne szó, ami katonai (vagy akármilyen egyéb, akár totál semleges) felügyelet alatt áll, és kellõ delláért cserébe (vagy akár arifaktokért, egyebek trédelése) mondjuk elektromos vagy manuális hajtányokon elvittek volna bárhova, persze csak azokra a helyekre, ahol már jártam. Akár valós idõben is mehetett volna az utazás, tökmind1.
Ezzel meglett volna a lehetõség, hogy aki nem akar oda-vissza portyázni a küldetések leadásakor, azoknak lett volna egy alternatíva, ami biztonságosabb és gyorsabb a gyalogos útnál, feltéve ha van mit felajánlani az utazásért cserébe.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
OFF
A tuning azt jelenti, hogy a meglévõ hardveredet kihajtod. Aki pénzt fizet szgép tuningért az akkora lúzer, hogy olyat még én se láttam. Amirõl te beszélsz azt fejlesztésnek hívják.
ON
A s.t.a.l.k.e.r. valószínûleg jobban fog futni egy jobb gépen.
A többi játék is valószínûleg jobban fog futni az új gépeden.
Ha el nem baszod...
A tuning azt jelenti, hogy a meglévõ hardveredet kihajtod. Aki pénzt fizet szgép tuningért az akkora lúzer, hogy olyat még én se láttam. Amirõl te beszélsz azt fejlesztésnek hívják.
ON
A s.t.a.l.k.e.r. valószínûleg jobban fog futni egy jobb gépen.
A többi játék is valószínûleg jobban fog futni az új gépeden.
Ha el nem baszod...
nem érted?nekem jelenleg szaggatt STALKER ezért tuningolom..
és várom valakinak véleményt ha jo lesz akkor megveszem
szoval ez STALKERrol van szo!
és várom valakinak véleményt ha jo lesz akkor megveszem
szoval ez STALKERrol van szo!
ku...vára senkit nem érdekel h. milyen géped lesz ez a stalker topikja és itt mindenki leszarja úgyhogy byebye
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
na jo lesz?de olyan fogok venni!vélemény?
Szerinted kit érdekel itt hogy mien géped lesz...<#wave>#wave>
jelenleg AMD 3200+,1 GB ram,Ati radeon 9600,80 gb vinyo..
nyáron fogok tuningolni..
lesz Amd 5200,4 Gb ram, ati ASUS EAX850XTP 2DHTV 256MB ,200 Gb-os vinyo
akkor kurva eros lesz gépem,mi???<#mf2>#mf2>
amugy jo lesz minden játékra??
vagy más vGa kell?
nyáron fogok tuningolni..
lesz Amd 5200,4 Gb ram, ati ASUS EAX850XTP 2DHTV 256MB ,200 Gb-os vinyo
akkor kurva eros lesz gépem,mi???<#mf2>#mf2>
amugy jo lesz minden játékra??
vagy más vGa kell?
Dani22: miért utálna bárki is, ha a véleményedet normálisan elõ tudod adni - ahogy meg is tetted - nincs azzal semmi gond, legyen bármilyen kritikus is.
Én speciel a jármûveket nem hiányoltam, nincs akkora a játék hogy normálisan lehessen használni belõle. A napszakokkal én nem éreztem problémát, nekem már az elég volt hogy sötét van éjjel és hörögnek körülöttem a szörnyek, meg elemlámpával keresgél az ellen - más nekem nem kellett.
Azt hogy a játék nem emelkedik fel a Half Life magasságába, nem értem... a Half Life - akármennyire is jól kidolgozott a sztorija - csak egy lineárisan végigvihetõ lövölde, ahol az embernek szinte semmi szabadsága nincs. Se a felszerelésed nem választhatod meg, se abban nem dönthetsz hogy merre menjél (mert csak egy út van) és az ellenfelek se viszik tulzásba a gondolkodást.
Ehhez képest a stalkerben lényegében rajtad állt hogy merre mész, mikor hová állsz be, milyen felszerelést használsz és az AI - bármennyire is tudott hülyeségeket csinálni - igenis alkalmas volt arra hogy kergetõzzünk vele a romos épületekben és speciel engem képes volt meglepni párszor.
Én igazából az RPG jelleget hiányoltam picit, ha már van tárylista, én el tudtam volna képzelni némi tulajdonságlistát/szintlépést is, pláne mivel a sztori messze túlmutat az FPSek szintjén, inkább RPG szinten van. Bár végülis a fegyverekkel egész jól elérték, hogy a végén az ember úgy érezze egyre magasabb szinten van 😊
Én speciel a jármûveket nem hiányoltam, nincs akkora a játék hogy normálisan lehessen használni belõle. A napszakokkal én nem éreztem problémát, nekem már az elég volt hogy sötét van éjjel és hörögnek körülöttem a szörnyek, meg elemlámpával keresgél az ellen - más nekem nem kellett.
Azt hogy a játék nem emelkedik fel a Half Life magasságába, nem értem... a Half Life - akármennyire is jól kidolgozott a sztorija - csak egy lineárisan végigvihetõ lövölde, ahol az embernek szinte semmi szabadsága nincs. Se a felszerelésed nem választhatod meg, se abban nem dönthetsz hogy merre menjél (mert csak egy út van) és az ellenfelek se viszik tulzásba a gondolkodást.
Ehhez képest a stalkerben lényegében rajtad állt hogy merre mész, mikor hová állsz be, milyen felszerelést használsz és az AI - bármennyire is tudott hülyeségeket csinálni - igenis alkalmas volt arra hogy kergetõzzünk vele a romos épületekben és speciel engem képes volt meglepni párszor.
Én igazából az RPG jelleget hiányoltam picit, ha már van tárylista, én el tudtam volna képzelni némi tulajdonságlistát/szintlépést is, pláne mivel a sztori messze túlmutat az FPSek szintjén, inkább RPG szinten van. Bár végülis a fegyverekkel egész jól elérték, hogy a végén az ember úgy érezze egyre magasabb szinten van 😊
hát nem egyértelmû, mivel minden héten minden listán minimum 1 sims kieg tanyázik az elsõ háromban, sõt inkább több...<#zavart2>#zavart2><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
még szép h. lenyomja
ha már enni kell, akkor tényleg szükség lehetett volna az alvásra is...ez egy kicsit engem is zavar
játékmenet: valóban nem forradalmi, hanem "csak" újszerû, az is inkább csak az FPS-ek világában
AI: szerintem a mai viszonylatban még mindig kiemelkedõnek számít. ha belegondolsz, hogy dícsérik pl. a FEAR AI-ját, ami valóban nem volt rossz, de az tulajdonképpen csak a harcra koncentrál, és szerintem ilyen szempontból a stalker is ugyanolyan szinten van, mint a FEAR vagy legutóbb a R6Vegas. viszont itt egyéb cselekvéseket is programozni kellett, nem csak azt, hogy hogy keressen fedezéket, vagy hogy FPS-ekben klasszikus csõszerû pályán hogy kerüljenek az oldaladba, ha értitek mire gondolok...
eladások: a legtöbb országban az eladási listák élén áll, sõt még a sims kiegeket is lenyomja <#hehe>#hehe>
játékmenet: valóban nem forradalmi, hanem "csak" újszerû, az is inkább csak az FPS-ek világában
AI: szerintem a mai viszonylatban még mindig kiemelkedõnek számít. ha belegondolsz, hogy dícsérik pl. a FEAR AI-ját, ami valóban nem volt rossz, de az tulajdonképpen csak a harcra koncentrál, és szerintem ilyen szempontból a stalker is ugyanolyan szinten van, mint a FEAR vagy legutóbb a R6Vegas. viszont itt egyéb cselekvéseket is programozni kellett, nem csak azt, hogy hogy keressen fedezéket, vagy hogy FPS-ekben klasszikus csõszerû pályán hogy kerüljenek az oldaladba, ha értitek mire gondolok...
eladások: a legtöbb országban az eladási listák élén áll, sõt még a sims kiegeket is lenyomja <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vannak patkányok, méghozzá kétféle is akad belõlük. Ha egyszer az ember kinyírt mindenkit Dark Valley-ban és lerendezte az ottani labort, majd elpályázott a területrõl vissza a kezdõ terepre, na ezután egyszer érdemes visszalátogatni. Ezen a visszalátogatáson a labort rejtõ épületben és környékén nekem hemzsegtek ezek a kis dögök. Nem ellenfelek, mert egy lövés melléjük és fut az egész brigád. De elég szemét módon hajlamosak két csoportra oszlani. Ha az egyiket brigáddal foglalkozol, addig a másik megkerül és hátbatámad. Marha erõs a harapásuk.
Plusz ilyen kis patkányokkal Red Forest területén is találkozni, igaz amolyan szellemforma változatban.
Plusz ilyen kis patkányokkal Red Forest területén is találkozni, igaz amolyan szellemforma változatban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ááá már inkább a vége felé van ha a wish granteres befejézre hajt,
a red folrest az még téllleg húzós egy kicsit de én a városon egy olyan 10-15 perc alatt átmentem a stalkerekkel és a nagy téren átfutva bementem az erõmûbe, az erõmû meghát nem v.mi hosszú rész.
a red folrest az még téllleg húzós egy kicsit de én a városon egy olyan 10-15 perc alatt átmentem a stalkerekkel és a nagy téren átfutva bementem az erõmûbe, az erõmû meghát nem v.mi hosszú rész.
A befejezést a cselekedeteid határozzák meg...Ha a story fõ küldetéseit megcsinálod akkor nagy valószínûséggel a jó befejezéet kapod.Bár nem tudom pontosan még nem tartok ott
Hát azért onnan még van hátra bõséggel.Red Forest a Város az erõmû.Nem sztem kb a felénél vagy...
Amugy a vége felé járok?
Na és azt hogy kell hogyha más befejezést akarok ? 😊
És a legfontosab multiban nem toljuk nem tudtok szervert ahova fel lehet menni?
Na és azt hogy kell hogyha más befejezést akarok ? 😊
És a legfontosab multiban nem toljuk nem tudtok szervert ahova fel lehet menni?
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Nah megyek én is játszani picit...Kiírtom a dutykat a bár környékén bosszúból mert ellenem fordultak😊Szemetek most megkapják😊
ehhet a kommentárom a 21900as hozzászólás😊
a 2es pontnál én is elakadtam vagy 15 percre😊
Aztán már olyan ideges lettem hogy elkezdtem lövöldözni a tûzgolyóra és így megoldódott a gond!
Lámlám a labilis idegrendszer is jó néha😊
Aztán már olyan ideges lettem hogy elkezdtem lövöldözni a tûzgolyóra és így megoldódott a gond!
Lámlám a labilis idegrendszer is jó néha😊
Jah a kezdö szoba sokaknak nemment ! 😊
A kijárat nem ott van ahova a nyíl mutat hanem ott ahol az a pszichoizé megtámadott a végén, sehova nem kell visszamenni.
Ott ahol utsó kapcsoló volt egy teremben (utána videó is van ha jól emlékszem) onnan kijössz és pár méter után van egy feljáró jobbra (elég nagy) arra kell menni
Könnyen! 😄
1. nem tudok kimenni a kezdõ szobából HELP!!!!
2. kigyulladt az ajtó és egy tûzgolyó kering nem tudok kimenni HELP!!!
3. lekapcsoltam az izéket de nem érem el a létrát hol kell kimenni? HELP!!!
Ezeknél akadnak el a legtöbben szal kismilliószor kérdezték már a topikban 😊
1. nem tudok kimenni a kezdõ szobából HELP!!!!
2. kigyulladt az ajtó és egy tûzgolyó kering nem tudok kimenni HELP!!!
3. lekapcsoltam az izéket de nem érem el a létrát hol kell kimenni? HELP!!!
Ezeknél akadnak el a legtöbben szal kismilliószor kérdezték már a topikban 😊
ott volt ghost hullája?Mert akkor úgy kell csinálni ahogy a stalker kolléga mondta😊
Jobbra a hullától van egy bemélyedés (olyan medenceféleség)Ott kell leugrani
Jobbra a hullától van egy bemélyedés (olyan medenceféleség)Ott kell leugrani
a visszaszámlálás mar nem megy
A nyil után mentem az arra mutatottt amerröl bejöttem a terembe itt nemtok felmászni
A nyil után mentem az arra mutatottt amerröl bejöttem a terembe itt nemtok felmászni
Bakker ti hogyan emlékeztek kapásból ilyenekre én már totál kavarom a helyeket😊
Fõleg a földalatti részeket😊
Fõleg a földalatti részeket😊
Én a középsõ egérgombra raktam a Health-et, sokkal könnyebb volt után az élet! <#idiota>#idiota>
kicsit pontosíts légyszi!Megy közben visszaszámlálás?
Nem kell visszamenni a legelejére, Ghost hullája mellet jobbra a sarokban be van omolva a padló, ott kell leugrani 😊
Ja, én is láttam párszor patkány tetemeket de élõt sehol, lehet hogy végül kihagyták õket a játékból 😞
Nah így a végére engedjetek meg azért egy kritikát is!
Mielõtt félreértene bárki is leszögezem tetszik a játék és párszor tuti végigjátszon, de:
Most így elnézegettem néhány STALKER-es oldalra, és azért azt be kell látni hogy abból amit megígértek igen keveset tartottak be.
1.Elõször is ott volt az ígért forradalmi AI...Ez nem sikerült...Hogy 200féle mutató alapján dönti majd el a karakter hogy hogyan viszonyul hozzánk...
2.A jármûvek hiánya...Pedig szetem valóban érdekes színt vitt volna a játékba...
3.gyakorlatilag felesleges munka volt (bár kétségtelenül szép) a napszakok váltakozása.Hiszen azon kívül hogy pár lény sûrûbben fordul elõ olyankor nem sok szerepe van.Nem tették bele a játékba az alvást sem
ami úgyszintés érdekesebb játékmenetet eredményezett volna.
4.Ígéret volt a cooperatív játékmódra is...Nincs mégsem
5.Egyes kasztokat teljesen kihagytak (vagy még én nem találkoztam velük) de pl azokkal a törpékkel sem találkoztam...
ennyi ami így hirtelen eszembe jut...Amit kicsit nehezményezek az az hogy a játékmegjelenést szinte mindíg ezen pontok egyikére hivatkozva tolták el aztán végülis nem jutottak vele sokra...
Szerintem a játék ezek nélkül is bõven az átlag felett teljesít de ami Half-life magasságokba emelné a gamét azok sajnos ezekkel a hiányokkal elvesztek szerintem.És azért az is igaz hogy bárcsak mindíg ilyen szintû játékot kapnánk a kezünk közé.Csak tényleg a látottak alapján kicsit megkérdõjelezem ezt az irgalmatlan fejlesztési idõt is amit rá szántak (bár nem vagyok játékfejlesztõ annyira nem értek hozzá).Igazából vettek egy nyertes sztorit (a környezet és a történelmi háttér kidolgozása talán az eddigi legprofibb amit játékban láttam) és egy újszerû (de nem forradalmi!!) játékmenetet és ebbõl lett a S.T.A.L.K.E.R.
És most tudom ezért sokan utálni fognak itt de kimondom...Azért ez a sok hercehurca nagyon jót tett a játéknak és szerintem az eladásoknak is (bár nem ismerek eladási adatokat).Így sokunk megfeledkezett arról mik is voltak az ígéretek.Mert ugye lehet velem vitatkozni valaki mondjon valami forradalmi újítást amivel itt találkozott elõször.Pedig az ígéretekben egy forradalmi játékról hallottunk, de "csupán" egy profin öszerakott játékkal találkoztunk végül is...
Na de nem akarok tovább negatívoskodni...De azért remélem már dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R 2-n (már legalább 4 éve<#beka3>#beka3>)
Így végszóként ha elhiszitek tényleg nagyon tetszik a játék és magával ragadott de akkor is ott van a mondat végén az a DE szócska...Legalábbis nekem...
Jó játékot mindekinek...ÁMEN
Mielõtt félreértene bárki is leszögezem tetszik a játék és párszor tuti végigjátszon, de:
Most így elnézegettem néhány STALKER-es oldalra, és azért azt be kell látni hogy abból amit megígértek igen keveset tartottak be.
1.Elõször is ott volt az ígért forradalmi AI...Ez nem sikerült...Hogy 200féle mutató alapján dönti majd el a karakter hogy hogyan viszonyul hozzánk...
2.A jármûvek hiánya...Pedig szetem valóban érdekes színt vitt volna a játékba...
3.gyakorlatilag felesleges munka volt (bár kétségtelenül szép) a napszakok váltakozása.Hiszen azon kívül hogy pár lény sûrûbben fordul elõ olyankor nem sok szerepe van.Nem tették bele a játékba az alvást sem
ami úgyszintés érdekesebb játékmenetet eredményezett volna.
4.Ígéret volt a cooperatív játékmódra is...Nincs mégsem
5.Egyes kasztokat teljesen kihagytak (vagy még én nem találkoztam velük) de pl azokkal a törpékkel sem találkoztam...
ennyi ami így hirtelen eszembe jut...Amit kicsit nehezményezek az az hogy a játékmegjelenést szinte mindíg ezen pontok egyikére hivatkozva tolták el aztán végülis nem jutottak vele sokra...
Szerintem a játék ezek nélkül is bõven az átlag felett teljesít de ami Half-life magasságokba emelné a gamét azok sajnos ezekkel a hiányokkal elvesztek szerintem.És azért az is igaz hogy bárcsak mindíg ilyen szintû játékot kapnánk a kezünk közé.Csak tényleg a látottak alapján kicsit megkérdõjelezem ezt az irgalmatlan fejlesztési idõt is amit rá szántak (bár nem vagyok játékfejlesztõ annyira nem értek hozzá).Igazából vettek egy nyertes sztorit (a környezet és a történelmi háttér kidolgozása talán az eddigi legprofibb amit játékban láttam) és egy újszerû (de nem forradalmi!!) játékmenetet és ebbõl lett a S.T.A.L.K.E.R.
És most tudom ezért sokan utálni fognak itt de kimondom...Azért ez a sok hercehurca nagyon jót tett a játéknak és szerintem az eladásoknak is (bár nem ismerek eladási adatokat).Így sokunk megfeledkezett arról mik is voltak az ígéretek.Mert ugye lehet velem vitatkozni valaki mondjon valami forradalmi újítást amivel itt találkozott elõször.Pedig az ígéretekben egy forradalmi játékról hallottunk, de "csupán" egy profin öszerakott játékkal találkoztunk végül is...
Na de nem akarok tovább negatívoskodni...De azért remélem már dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R 2-n (már legalább 4 éve<#beka3>#beka3>)
Így végszóként ha elhiszitek tényleg nagyon tetszik a játék és magával ragadott de akkor is ott van a mondat végén az a DE szócska...Legalábbis nekem...
Jó játékot mindekinek...ÁMEN
Sziasztok
Segitsetek!
Nem tom gondolom a vége fele tarthatok, ott mikor egy nagy teremben a föld alatt van 1 gép és lépcsön kell felmenni több kapcsolot kell bekapcsolni ,utána meg vissza kell menni amerröl jöttem a liftaknához és itt nem tok felugrani a létrán ahol le ereszkedtem!!Arra kell menni vagy mivan?
Remélem valaki érti hogy hol járok és tud segiteni!😊
Köszi
Segitsetek!
Nem tom gondolom a vége fele tarthatok, ott mikor egy nagy teremben a föld alatt van 1 gép és lépcsön kell felmenni több kapcsolot kell bekapcsolni ,utána meg vissza kell menni amerröl jöttem a liftaknához és itt nem tok felugrani a létrán ahol le ereszkedtem!!Arra kell menni vagy mivan?
Remélem valaki érti hogy hol járok és tud segiteni!😊
Köszi
Mar a strelok fele megnovelt pontossagu ak is "tul pontos", amit az elejen megkapsz. kb 2 golyo / ellenfel kozepes tavrol is. Kesobb a german puska meg szinten halalpontos.
Amugy a sima ak-val is jokat lehet vadaszni ha nem futas/ugras kozben lo az ember 😊
Amugy a sima ak-val is jokat lehet vadaszni ha nem futas/ugras kozben lo az ember 😊
healo=health gomb(alapértelmezettként: õ,ú)
nekem, ehhez a részhez oda kellett hívnom az öcsémet, h nyomogassa a "healo"-os 2 gombot, míg én közben váltogattam a fegyvereket, emrt persze nem volt nálam rendes lõszer, csak minden puskában 1 tár.... hehe. izgi volt! 😄<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#circling>#circling>
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_fegyver_fn20002.jpg
Ilyen pusit merre találni?
Ilyen pusit merre találni?
Énis vadásznék... de amig nem tudom moddolni az 1.0001et addig nem kezdek uj játékot 😊 Elegem volt a beakadó pontatlan gyenge AK-ból :\
Jah meg az is teszett hogy egyszer lesebeztem egyet annyira hogy már csak csoszogott fogta belét és csak próbált elmenekülni elõlem...Az tetszett<#gonosz2>#gonosz2>
Hagytam csoszogni picit aztán tarkón lõttem😊
Hagytam csoszogni picit aztán tarkón lõttem😊
Ja így már vágom okés😊Ja mondjuk erõben biztos jobb de ilyen még nem tudott megsebezni de az a nyamvadék blodsucker valahogyan állandóan belémmart egyet😊Bár amióta megvan az a jó pusi...Az a GP 35 vagy miajóélet...Azóta kimondottan szeretek rájuk vadászni😊
A PDA-s enciklopédiában bennevan: Pseudogiant 😊 X nemtomhányas laborban is van. Itt van róla 1 jutyub vid 😊
Tényleg!Az egyik átvezetõ animban volt valami patkányféle izé meg valami olyasféle tetemet láttam valamelyik laborban is, de élõ példánnyal nem találkoztam...Benne van egyáltalán a játékban?Mondjuk szerintem benne kell legyen mert amikor mentem kikapcsolni azt a brain...izét akkor odavetítette elém egy párszor😊Mondjuk az is milyen már.Elõször csak figyeltem mik azok az izék amik így néha megjelennek de aztán rájöttem hogy nem sebeznek...De erre ráment pár skúlóm😊
Az mi a here?<#hawaii>#hawaii>
Én nem nagyon emlékszem melyik az...Annyi hely meg nyavajás dög van hogy már elvesztem...De tényleg tisztelem azokat akik egy ilyen kérdésre rávágják a választ...Mondjuk ha tõlem megkérdeznék pár cuccomat hol szereztem szerintem nem tudnám megmondani<#integet2>#integet2><#smile>#smile>
Kivéve persze pár fontos momentumot
Én nem nagyon emlékszem melyik az...Annyi hely meg nyavajás dög van hogy már elvesztem...De tényleg tisztelem azokat akik egy ilyen kérdésre rávágják a választ...Mondjuk ha tõlem megkérdeznék pár cuccomat hol szereztem szerintem nem tudnám megmondani<#integet2>#integet2><#smile>#smile>
Kivéve persze pár fontos momentumot
ááá azok a csápos izék... bloodsuckerek azok semmik pl 1 pseudogiant-hez képest 😊
Na ja azoktól besz**tam Én is hirtelen, de hál isennek nem annyira komoly ellenfelek inkább a hangjuk undorító...De lesz késõbb jobb is majd amikor hatosával gyünnek ilyenkor ez a megoldás<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Bár engem speciel jobban idegesítettek azok a csáposszájú izék amik láthatatlanok is lehetnek...Fõleg ha mozognak..Tényleg valaki lõtt már le riohanó olyat?Mert k**va gyorsan futnak.Én inkább megvártam amíg közeljönnek aztán egy shotgun megtette a hatását...<#crazya>#crazya>
Bár engem speciel jobban idegesítettek azok a csáposszájú izék amik láthatatlanok is lehetnek...Fõleg ha mozognak..Tényleg valaki lõtt már le riohanó olyat?Mert k**va gyorsan futnak.Én inkább megvártam amíg közeljönnek aztán egy shotgun megtette a hatását...<#crazya>#crazya>