34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
weine #24725 azokat kell loni, akiken a celkereszt piros lesz:) -
SaGa Jr #24724 Az a sok mindenki aki halott, na őket kellett volna megmenteni azáltal, hogy kinyírod a banditákat (feket felsőben, fehér kapucniban rohangálnak). Nem gond ha nem sikerült. Majd jól nem kapsz érte pénzt a bár tulajától. Ettől még tovább mehetsz, csak fosztogass egy kicsit a hullák között és tudni fogod merre... -
nobodyknowme #24723 hy. lehet ,h kicsit amatörnek fog hangzani, de elakadtam,vagy is tudnék tovább,haladni,de köbö! a 3. levelen egy gyártelep közepére mutat a GPSem és az a feledatom,h:: "SAVE THE STALKERS" de körülöttem mindenki halott! kösszi előre is a segítséget!!!! -
#24722 dehogy fogja meg... -
#24721 CORE2 (huzva kb 7000+), 8800GTS, 2Gb RAM, SATA2-es vinyo , legujabb driver-ek.
Ha tenyleg mindent felhuzok max-ra akkor is droppol az fps 20-30ra soxor, atlag 50 kb.. ilyen hardverrel vicces az engine, bar igy tenyleg nagyon szep a game. -
barmi #24720
Gondolom erröl a hologramrol beszélsz. Dumálj vele mit ahogy a képen is látod. -
barmi #24719 elötte azért mentsd el mert ha esetleg rossz választ adnál ujra tudsz vele dumcsizni ha visszatöltöd az elözö állást
-
barmi #24718 Beszélj a hologrammal! Nyomj egy "F" betüt és dumcsizz vele. fel fog tenni egy kérdést ha erre jol válszolsz mehetsz tovább ha nem annyira jól akkor ott maradsz és .... de nem mesélem el majd meglátod. szoval beszélj vele f-el az a lényeg. Állj vele szembe -
pengeborisz #24717 Szasztok!
Végigtoltam a stalkert, bár a nyelvi tudásom miatt rengeteg küldit elb...tam. Most, hogy van hozzá teljes magyarítás szeretném mégegyszer végigtolni, de egy kicsit pörgősebben. Valami cheat-et tudtok mondani valamelyik távcsöves vagy sniper gun'-hoz?
Előre is kössz -
#24716 Hi! Ott tartok,hogy Szarkofág-titkos labor-kilőttem a kéken villogó cuccokat,közel lenne a befejezés,de a hologramkőnél nem történik semmi,(elvileg csevegni kellene vele)csak egy sugárzó hulla a körön "az előző csapat vezetője". Vagy valamit nem csináltam meg ami fontos vagy nem jövök rá itt mit kéne tenni Ha valaki emlékszik rá ogy itt nála pontosan mi történt,megköszönném ha leírná a frankót.Úgy gondolom ha már idáig eljutottam nálam van minden cucc egy jó véghez.(vagy még se?)Menetközben váltottam 1.3-ról 1.4 magyarításra de ez nem lehet gond sztem. -
#24715 Nagy THX to you!!! -
#24714 Na megnéztem láthatóan sokkal jobban fut static light-on mint object dynamicon, pedig levettem amiket írtál. -
selmeczi2 #24713 Szinte ugyanez a konfigom van csak 1 giga rammal, beleraktam egy gigabíte 7600gt-t és semmilyen javulást nem vettem észre sem staticon sem (object/full) dynamicon. venni akartam, kimondottan a Stalker miatt.
Beszéltem egy havercsókával, neki 7950-e van és ő sincs elájulva. Azt mondta, hogy core2 és 8-as széria! -
#24712 Ok, megpróbálom, köszi az infot -
SaGa #24711 Menni. Nálam is megy, pedg a kártyám is korábbi, meg a proci is lassabb egy fokkal. igaz, a ram viszont 2G. Lődd ki a víruskeresőt, és hasonlókat, vedd le a shadow qualityt, a grass shadow-t és a grass densityt jó kicsire, ezek eszik a gépet. Esetleg egy -noprefetch segíthet még az indításkor, csak gyanítom, hogy 1-2 óránként ki kell lépni és újraindítani a játékot, ha ezt használod. -
haxoror #24710 Rögtön sprintelj be az épületbe ahova a zöld jel mutat, bent a lépcsőházakba már sokkal könyebb lekempelni a katonákat. -
haxoror #24709 Talán magasabb nehézségi fokon használnak csak gránátot -
#24708 Sziasztok!
AMDA64 3200+, 1GB, GF 7600GT, szerintetek ezzel a géppel mennie kellene dx9-es módban? Mert most dx8-on van, vagyis static light-on, de sztem a középső beállítást elbírná nem?-mert én felvettem de static lighton sokkal jobban fut. A virtuális memóm 2048MB-on van -
SaGa #24707 Én már kaptam a képembe...
persze csak utólag jöttem rá, hogy gránát volt... -
weine #24706 köszi:) -
SaGa #24705 rs_stats off -
#24704 vagy a Gamestar oldalán...limket nem tudom mer elfelejtődött
-
#24703 pl :) -
weine #24702 hol lelhető fel aez a float32? filefronton nem....:( -
#24701 Jó kérdés nálam is ua. -
lammaer #24700 Sztem nincs az AI-val semmi gond, csak lopakodni kell és ha lelősz valakit akkor nem helyben maradni - pont úgy, ahogy az ember egyébként is csinálná multiban élő játékosokkal szemben. Abszolút nem lát át a falon, ahogy az előbbiekben már más elmondta, sőtétben nem lóbáljuk a lámpát, nem rohangálunk, és pl kint a szabadtéren elkerüljük a bozótost ugyanis az is zörög. Mellesleg alul van egy csik ami jelzi, mennyire zajosak vagyunk.
Papirlopás: úgy én sem tudtam megcsinálni ahogy eredetileg elképzelték (föld alól kijövök és belopakodom), mindig észrevettek, levadásztak. Ezért én nem onnan mentem, hanem visszamentem a felszinre és úgy támadtam be, a főbejáratonb, szemből megostromolva a bázist. A strelok bunkerből származó tunningolt puska már egész jó egyeslövésben, messziről...
-
weine #24699 ha egyet belejuk losz, es megrogynak, nem erdemes tobbet loni rajuk, csak mikor ujra felegyenesednek. A rogyasztas kozben akar egy tarat is beleengedhetsz, nem erzik meg. -
#24698 Én csak 1 dolgot hiányolok, nemtom más találkozott-e az ellenkezőjével:
Az AI nálam 1x se használt gránátot, pedig elég sokuknál van. -
#24697 Hello mindenki felraktam ezt a float32 teljesítménynövelő biszbaszt, érzek is némi pozitív változást. A gondom az, hogy egy rakat fehér irományt basz ki nekem bal oldalra különböző adathalmazzal, kezdeve az FPS értéktől a cameramozgáson keresztül a yeti lábujjméretéig, szeretném ezt kikapcsolni. Valaki nem tudja a consol-ban melyik parancs lövi ezt ki? Előre is thx! -
SaGa Jr #24696 Duty bázis alatt mit értesz? A városban, a Bár mellett lévő Duty menedékhelyet a főnökükkel? Van engedélyed hogy bemenj oda?
Oda csak akkor mehetsz be, ha meghívnak. Hogy bemehetsz, arról a bár tulaja szól majd, miszerint a Duty főnöke beszélni szeretne veled.
Ekkor odamész az őrök vezetőjéhez akik a "bázisuk" előtt ácsorognak és megemlíted neki, hogy meg lettél invitálva. Na innentől valóban szabad a bejárás. Addig viszont ha odamész és túlmész egy ponton, elkezdenek rád lőni. Nem mindenki, de ha visszalősz akkor sokan neked esnek majd.
Ha megvan a meghívás és már szabadon bemehettél oda, de ez megváltozott a magyarítás felrakása után, akkor ne használd ezesetben a magyarított változatot, bár nem tudom mi köze van a dolognak a játékmenethez, hiszen csak a szövegekhez piszkáltak elvileg hozzá... -
SaGa #24695 Ráteheted, felülírja a megfelelő fájlokat. Az átvezető videók nincsenek feliratozva, tartok tőle, az nagyobb meló, mint egy gyors fordítás. Valahogy rá kell űltetni a feliratot a vidiókra... -
SaGa #24694 Marhaság. Többen is azzal magyarázzák az ügyetlenségüket, hogy az AI átlát a falon. Frászt. Csak úgy csörtetsz, mint a vaddisznó és meghallanak. Tegyél fel egy fülest és te is hallani fogod. Szépen, lassan, osonni és nem vesznek észre. A lámpádat se árt lekapcsolni. Persze ha tudják, hogy ott vagy, mert épp az előbb lőttél le valakit, akkor megpróbálnak bekeríteni és ha leülsz, megtalálnak. Gyors, halk, folyamatos mozgás a lényeg. Meg kikukucskálni a fedezék mögül... -
barmi #24693 Hali! Látom "Elkészült hát a teljes változat! Raptor 2" A kérdésem az lenne hogy már feltettem a beta honosítást erre rá lehet-e tenni ezt az ujat-e? :) Ja és még az lenne hogy ez már tartalmazza-e az átvezető videjók feliratozását is-e? :))) -
Varga10 #24692 Hello!
Feltettem a final magyarítást és amikor bemegyek a duty bázisára akkor lekezdenek rám lőni de nem mindenki csak néhány ember de ha kinyirom őket akkor mondjuk nem üldöz a duty de vannak olyan dutysok akik ki akarnak nyirni.
Mit lehet ilyenkor csinálni mert nem akarok 3-adjára ujrakezdeni a játékot.... -
Varga10 #24691 Utáned fognak jönni..........ne aggódj........Ja és ahol megtaláltad strelok flashdriveját(persze ha megtaláltad.....)ott van egy stalker suit a cső mögötti dobozban amit szét tudsz verni a késeddel meg van egy feltuningolt AK is....... -
#24690 Bizony, az AI átlát a falon.. -
#24689 jövök ki a föld alól, azon a bázison, ahonnan a doksikat kell ellopni, az agyrabló után. Nem jutok el csak az első fáig. Egyszeriben mindenki tudja, hogy ott vagyok és ha nem előről akkor hátúlról szednek le. Ráadásul a hacuka rajtam már elrongyolódott, a medkitnek meg híjján vagyok.. már vagy 20x kezdtem újra, kezdem unni a dolgot.. Ezen a pályán vagy vhol a közelben nincs vmi jobb ruha? mert így nem fogok messzire jutni..
-az AI furcsaságairól:
-úgy tapasztalom, az NPC nem mennek be az épületbe utánad.. még ha nyílvánvalóan kellene követniük
-ha sikerül a hátukba kerülni és közben nem vesznek észre, (úgy tűnik ez csak nagy pályáknál van így), főleg ha valami magaslati ponton vagy (az érzékelőiken kívűl) akkor nem is jönnek rá honnan lövöd őket és akkor agyaggalamb vadászat van..
- ha viszon az érzékelős körükön belűl vagy, nem lehet elbújni, a sűrű bokorba, fal mögött is meglátnak.. ez meg nem kis boszúság.. -
SaGa #24688 Kicsomagolod valahova. A gamedata könyvtárat bemásolod a stalker könyvtáradba, a user.ltx-et meg a C:\Diocuments and Settings\All Users\Documents\Stalker... könyvtárba. Előtte az ott levő user.ltx-et mentsd el, ha nem tetszene az új beállítás, csak vissza kell másolni ide. Az indulás után a billentyűzetet újra kell definiálni, mert azt is viszi magával.
Ha eddig nem volt fent modod, akkor a játék könyvtárában lévő fsgame.ltx második sorában a false szócskát cseréld true-ra. Mindkettőt.
Egyébként benne van a mod readme_1.txt-ben is. -
IFOR #24687 golyóálló mellény csak a titán vagy a kerámia betétes fogja meg az acélmagvas AK lőszert( de még a Dragunovét is !!!) -
Varga10 #24686 Hello!
Feltettem a final magyarítást és amikor bemegyek a duty bázisára akkor lekezdenek rám lőni de nem mindenki csak néhány ember de ha kinyirom őket akkor mondjuk nem üldöz a duty de vannak olyan dutysok akik ki akarnak nyirni.
Mit lehet ilyenkor csinálni mert nem akarok 3-adjára ujrakezdeni a játékot....