34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
BorosB #24765 Hol lehet megtalálni a dokit? Hol van Sterlok búvóhelye?
Mert oda kéne mennem mert a guide odaküldött, de nem tudom hol van. -
#24764 Ha az X16 lab.-ba,nem találod meg a halott Ghostnál azokat a dokumentumokat ami elirányít Guide-hez(vagy nem mész vissza hozzá hiába van meg a küldi)a Kordonba-a Dokihoz Strelok búvóhelyére-Pripjaty motelében a kikódolóhoz-így a a Szarkofág titkos laborához és tuti a BUKÁS -
szurop #24763 Tudod hogy nem jáccottad ám végig, csak vége lett? Értelmes mi? De így van. -
selmeczi2 #24762 Flangál ott egy (vöröses, láng) szellemszerű figura, ha azt lepuffantod, akkor kapsz egy videot (menekülnek az állatok a reaktor környékről?) és az ajtót, ami eddig zárva volt (tartja valami) az nyitva lesz. -
#24761 Na kijátszottam végre én is.
Csavar esős videot kaptam meg. Érdekes egy befejezés... -
Robi21 #24760 Hali!A bunkerban nem találom a kódot.Egy jó tippet nagyon meköszönnék.
Előre is köszi. -
#24759 hali
feltettem a float32 modot, de nem indul a játék (azt írja shader1.1 -esnél jobb kártya kell haha)
volt vkinek ilyen problémája?
lehet rossz helyre másoltam vmit.. -
TomDantes #24758 ,,f" gomb!!!!!!!
Duma a kereskedővel oszt kész! -
#24757 Srácok!
Az X18-as laborban vagyok, elhoztam a papírokat, de nem tudok visszameni, mert zárva az ajtó. Valami tűz is körüllengi.
Más kijáratot nem találok, tud valaki segteni? -
#24756 fenn vamn a magyarositás és ad küldetést az a buzi kereskedö de az ajto zárva -
fradi #24755 na és az én kérdésemmel mi lesz??
-
#24754 -
#24753 nem ugy volt hogy nyitunk egy topicot: elakadtam a kereskedőnél címmel? -
Tibmanus #24752 hali le tudnád írni részeletesen hogy hol volt mert én nem értem meg PAtr0n leírásából :-) A manus mellett aki adta a küldit fel kell menni a létrán vagy mi? Sehonnan sem tudok átugrani másik házra, pláne nem tetőre... -
fradi #24751 Asszem az ajtón f billentyű.
Én meg a Bárban vagyok. Hogy lehet sugárzás elleni védőruhát szerezni?
-
#24750 lol, no comment...
tedd fel a magyarosítást, akkor majd rájössz. -
#24749 elakadtam tudjátok hol????a leg leg elején az a rohadék kereskedö ne,m enged ki az ajton már vettem minden szart de nemtom hogy kell kimenni -
Maksi #24748 Nem volt egyszerű, még így sem, de megvan! De hogy hogy a mnykűben találtad Te ezt meg magadtól... :O :)) -
Maksi #24747 Igyekeszem megkeresni, köszi a tippeket! -
#24746 Ha a játék elején vagy, és kicsit keresgélő hajlamú vagy, akkor találhatsz egy akkor még viszonylag fasza dzsekit az egyik padláson a táborban ahol kezdtél.
Ahol áll a Stalker egy létra mellett aki a legelső küldit adja. Na annak a háznak a tetejére felmész, és onnan átugrasz a következő házra! Annak a tetején elmész a végére, és ha az egyik résen benézel ott lesz a fain dzseki. Annak a padlására én nem tudtam bemenni, csak a résen keresztül vettem fel a ruhát. Sok sikert hozzá!
Taktika a gyors pénzszerzéshez? Hátt keressé a pályán minél több műtárgyat (artifact), oszt add el a kereskedőnek. Az elején még úgyse sok hasznukat veszed ha viseled is őket, mert nem sok bónuszt adnak, de viszont viszonylag jó pénzt ad értük az öreg. Meg csináld meg a sok kis mellékküldit, azok is hoznak a konyhára. Az első pályarészen az öreg, az a Stalker akiről beszéltünk, meg az a csávó ad küldiket akit kimentesz a banditáktól a depo-nál. Na jó játékot! -
#24745 Igen de csak masteren adja be,és akkor is több óra alat sikerült a boss-t kinyirni... -
Maksi #24744 Meg tuná mondani valaki, hogy melyik kabátot, ruhát érdemes a játék elején beszerezni? Lehet, hogy én vagyok a nagyonbéna, de folyton szarrá lőnek az ellenséges katonák, még a legkönnyebb fokozaton is, ha már legalább 2-en vannak. Sajna, még csak 10k rubelt sikerült összeszednem, de azért nem kapok a kereskedőtől semmit.
Van valami jó taktika a gyors pénzszerzéshez?
Köszi! -
zuza #24743 Valaki ki tudta nyírni a strelok nevezetű fickót? -
zuza #24742 Hello surisomi!nekem van 1.001-es crackem,van msned?ott átküldöm -
surisomi #24741 valaki nem tudna küldeni az 1.001patchez crack-et, mert kéne, és sehol se találok. az e-mail címem:[email protected]
Ha valaki tudd küldjön már, léccy! -
farad66 #24740
Akit érdekel innen leszedhető a teljes végigjátszás.(persze előbb reg.elni kell) -
Szia. Valaki segitsen, hol lehet védőruhát szerezni sugárzás ellen.
Előre is köszi. -
saiyanjin #24738 No Hey most nézem a gef 8500-8600 mindkettő csak 128bites...Namost akkor azért kerül xaros 30ezerbe.... -
#24737 Végre végigtoltam a gémet a legjobb befejezéssel,fel is vettem FRAPS-sal az utolsó teleportot,a befejezést és a végefőcímet ami nálam a mgyarítók listájával kezdődik. Jó érzés volt.Köszönöm a két problémára adott segítséget "atisz"-nak,"weine"-nek és "barmi"-nak. A Kruglov küldit az alapvezióval semmikép nem tudtam megoldani mert már eleve holtan feküdt nem pedig a kerítésnél várt. Sztem PATCH nélkül senki ne kezdje el mert elég nehéz újra odáig eljutni. A másik a hologramnál egy pár perccel korábbi mentésből újra kezdve sikerült(nem feküdt,hanem állt a zöld hologramfigura),ez is csak valami bug lehetett. Íme a képválasz barminak -
#24736 [IMG]http://[/IMG] -
#24735 na ez remek, nem olvasgattam a PDA-t és etzért csak mentem előre mint a vak légy, most meg mehetek vissza, persze a katonák meg újra zermelődnek, basszus - azért nem találtam semmit. :/ -
#24734 Nah, ez egy hibva, először telepícsd ujra a BETA-t, és utána rá a teljes fordításunkat (www.pcgameshuns.hu) -
#24733 Még yoóó, hogy megkérdeztem.. :) -
#24732 szoval leirtad hogy milyen szar a játék és a végére odairtad hogy milyen yoo vazzz értelmezési szótárat kell vegyek , ilyenkor nem gondolsz arra hogy ezer meg ezer sokkal értelmesebb játék van ennél????
......akkor hogy lehet jo........
amugy meg megvan valamien info a dokitol valami prypiati remélem ott megtalálom strelokot csak fejezzem be egyszer rendesen a red forestet ha ottse lesz akkor hagyom a fenébe kezdem megunni ezta strelok ugyet -
wednes #24731 jah igen nézz körül jobban Strelok kis odujában. Ott megtalálod ami kell. -
wednes #24730 Pedig egyszerűen csak fel kell javítani a rondaság vashiányát. Elsőre én is megszívtam, mert azt hittem szemből jön, azt lőttem a nagy semmit. :)
A hátad mögött van, megfordulsz és durr. -
#24729 Ja, és a címem: [email protected] -
nobodyknowme #24728 akkor csak simán menjek tovább,mert a GPS em is jelöli azt a területet,meg a kis fehér nyilacska is villog!!!
ja és mit tegyek azokkal,akiken besárgul a nyilam????? -
#24727 Srácok!
Feltelepítettem a magyarítást, azóta nem indul a játék. A magyarosítás honlapján azt írják, írjak át mindent a "fsgame.ltx" nevű fájlba.
Az a gáz, hogy nincs meg ez a fájl.
El tudná valaki küldeni nekem????
Nagyon megköszönném -
#24726 Van valahol ruha ott ahol az agyelszívónál feljövök az alagútból? Mert én nem küzdöttem ezzel a monsztával, hanem felugrottam a létrára.. mondjuk nem is volt időm rá, mert állandóan beszívott és 1 pillanat alaatt, úgy a 3.-ra kampec voltam. Ez a rész nekem a doksik ellopása előtti alagutas résznél van.. Van ott Strelok féle PDA is? - vagy esetleg félreérthető voltam? - mert én ott nem találtam semmit.. Egyáltalán, hogy lehet ezt a rémet megölni, mert a közelébe sem jutottam..