S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Még egy hülye kérdés 😄. Mi vár rám az ERÖMÛBEN?? Csak hogy a pacemakeremet nehogy eldobjam 😄😄.

Ghost??? Azt meg hogy lehet észrevenni? Kopogo szellemekkel sem találkoztam még. Tudom hogy a föszálon végigrohanva haladtam meg nem is csináltam a mellék küldiket de majd nekiesek ha lessz magyaritás hozzá.
Na meg erösebb gépem mert fullon sajna szaggat 😄.

Amugy multiban van cooperativ? Olyan mint a serius sam-ben ???
Csak azért kérdem mert multit még nem is probáltam egyenlõre.

pubiloál
Hát a Doktor ott lent a csatornában van, ahol megtaláltad Strelok pendriveját... én is kínlódtam ott egy jó óráig mire rájöttem 😛 De oda lemész, megtalálod, beszélsz vele, ad küldetést Pripyatban, azt megcsinálod, NEM mész oda a wish granterhez, hanem elõtte még lesz egy titkos ajtó, amit a dekóderrel tudsz kinyitni, és majd lesz egy terem, egy ilyen zöld izé hologram középen, és amik körülötte vannak, ilyen kék izék, lõdd szét, aztán a hologrammal fogsz beszélni, tõle mindent megtudhatsz, mer lehet tõle kérdezni... de ha a legjobb befejezést akarod, akkor amikor felajánlja azt a C-Con... izét, NE fogadd el! Onnan még egy "kis" hent és gratula, legjobb befejezés 😊

Ron Ragm
Lehet hogy észrevesz, de ha elég gyors vagy és egybõl levágod akkor nagyobb következménye nem lesz. Pl amikor el kellett lopni a katonai adatokat pár militaryst így szedtem le és a sziréna nem szólalt meg, hiába vettek észre az utolsó pillanatban.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

wantonly
Igen, ez nagyon idegesítõ.

De, akkor is észrevesznek, ha nincs nálad fegyer betöltéskor, ha az ellen közelében vagy nem érdemes menteni. Ilyenkor idegesen rohangálnak és annyi a bújkálásnak.

A másik érdekes dolog, hogy nem lehet senki közelébe lopakodni úgy, hogy ne vegyen észre, mert egy bizonyos távolságnál, mielõtt átvágnád a torkát a késsel, mindíg észrevesz.

Sajnos ezek miatt a lopakodás a játékban gyakorlatilag értelmetlen.
grebber
Szeretném a gamet végigvinni rendes befejezéssel de most sajnos megtorpantam 😞

Meet with Guide küldetés megcsináltam beszéltem a csokával és nála kaptam ezt a feladatot: Meet Doctor at Strelok's hiding place.
Nomármost követem a nyilat de nemér semmit mert egy zóna határához mutat mindig 😞

A térképen viszont egy zöld jelzés van az X16 laborba mutat visszamentem oda de semmit nem találtam.
Valaki segítsen hova kell menni?

Next PC upgrade: 2022

Ron Ragm
Egyelõre még a helikopternél a falsarok mögül sem hajlandó elindulni... Ahogy utánaolvastam, másnak is volt ilyen gondja... Mitõl esek el ha lelövöm és én magam hurcolászom a pendrive-ját? Mert azt hiszem az lesz 😊

PLS help!!! Annál a feladatnál vagyok, aminek a neve Secret lab. Na most elõtte Prypiatban a hotelben kaptam valami dokumentumot meg valami dekódert és azzal kéne kinyitni a Secret lab-ot, de a további feladatra semmi koordinátát nem ad, angolból meg kicsit low vagyok 😛. Segítsen valaki, hogy mit kell csinálni!!! Elõre is thx. Jah és még 1 kérdés. Ha már a freedommal rosszba vagyok akkor már nem lehet békét kötni ugye??:S:S:S

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Blasta
Jaja, tényleg.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

_Atti_
meg sajnos ha van nálad fegyver akkor azzal betöltéskor zajt csapsz/fehuzza a stukkert/

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Blasta
Na belefutottam egy bugba.
Ha elmentem egy ponton a játékot, ahol mondjuk vannak egyéb karakterek is, akikkel ezután tegyük fel összeakasztom a bajuszt, AKKOR ha visszatöltöm az állást már eleve harci készültségben vannak.
Sõt.
Elõfordult olyan, hogy segítettem egy dutysnak kiszabaditani egy társát 2 bandita közül.
Beálltunk fedezékbe.
Itt elmentettem.
Ekkor sajna kidugtam a fejem és észrevettek, így inkább visszatöltöttem az elõzõ álláshoz.
Namost ekkor kedves fegyvertársam fogta magát és kisrohant az úttest közepére (ahol az ellenség érkezett), leguggolt és várta, hogy elkezdõdjön az akció. 😄DDDDDD
Nagyon rambós 😄DDD

Énmeg ekkor már rá voltam kényszerítve, hogy idõ elõt leszedjem a két banditát, mert különben pillanatok alatt észrevették volna a duty-s havert és mission failed...

Szal a visszatöltéseknél bugzik a renccer.

<#eljen>

Csernobilon kívül nem lehetne még valahol találni olyan exo armort???

Egyébként én ezeket az EXO-s katonákat távcsöves Obokannal zuzom halomra meg van még 1 távcsöves stuki ami fossa a golyot rendesen viszont nem leszerelhetö a távcsöve én naon jó szeréntem.azt használom még 😊 igaz csak egyeket lövök vele bucira 😊) 1 golyo 1 exo 😄DD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

v150r
én is néztem elõször, h miaf*sz?! megyek le a lépcsõn és lebeg a hordó... o.O na jó, menjünk tovább... nézem, sehol senki... jó, akkor menjünk. egyszercsak hozzámdobta az egyik ládát, olyat néztem, h jaj. miez, hiányzik a textúra? bugos a gém, vagy mivan? aztán késõbb meg kb. üvöltöttem a gép elõtt, h hagyjál már békén b*szdmeeeg! 😄
elõször nem is vettem észre a ghostokat 😄
csak második újrajátszásnál 😊

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

ott megy egy kis repülõ geci amit ki kell nyirni csak akkor engedik el az ajtót.Onnan tudod felismerni hogy õ nem tüzel rád és mindig mászkál.Csak akkor nyirtad ki ha már elkezdõdik egy video...

v150r
már írtam, h van ott exo 😛
sõt azt is, h wild territoryban hol van a vörös vegyvédelmi ruha

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Én is csak akkor merek lemmenni ha van valaki melletem és közben beszégetünk 😊

Sziasztok!
Amikor beérsz Chernobylba és elkezd magyarázni az a bizonyos hang és egy sötét lépcsõház aljában találod magad ott mész egy picités az gyik szobában lesznek függõlegesen csövek és nagy sugárzás van a helységben. mielött bemész fel kell venni a zöld vegyvéd ruhát söt nem árt ha az egész küldit abban csinálod szeréntem. beteszed a tulipán kimézetü kavicsod az övedbe (ha van) aminek -30%-os a radiationja és ugy be tudsz menni minden gond nélkül abba a függõleges csövekkel teli terembe. a sarokban találsz egy létrát amin le tudsz menni egy szintel még lejjebb és az a terem is ugyanugy néz ki mint ahonnan lejöttél tök egyformák viszont a lenti teremben van egy doboz amiben van EXO ruci! Kipróbáltam szeréntem chernobylban jobb ha a zöld vegyvéd kertész rucit használod szvsz.
Olyan elektromosságot lövö snipert pedig ezen a részen találsz majd jópárat ha a folyosókat végigjárod lõnek majd rád velük rendesen 😊))

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Pedig sokat profitálnál, ha elkezdenél olvasgatni.

1. A terheltségétõl és a sprinteléstõl. Ha nagyon le vagy terhelve (50 és 60 kg között), akkor sima futástól is fáradsz (alapesetben futva közlekedik a manus, de lehet sétálni vagy sprintelni is).

2. Sehonnan. Minigunnal nem lõnek rád és nincs is a játékban.

3. Oda lett elhelyezve. Honnan tudod mikor ment fel? Lehet nála akár mászócucc is. De egyébként lényegtelen. Hidd el sok hely lesz még ahová te nem jutsz el, de az NPC-k igen.

4. Nem sugárfegyver, hanem railgun. Lõdd le a mesterlövészt aki ezzel durrogtat. Talán leejti a stukkerét. Lõszert viszont majd csak Csernobilon belül találsz a fegyverhez.

5. Sokfelé. Jó vadászatot hozzá (Csernobilban mindig lehet találni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Falabu
1. Akkor fáradsz ki ha 50 kilónál több cucc van nálad és mész, akkor egyfolytába megy le a csík(ha futsz még gyorsabban). Meg akkor is ha simán futsz 50 kiló alatt.

2. Passz, rám még nem lõttek minigunnal😄

3. Õk ott születtek, annyukat helikopterrel hozták el onnan szülés után.

4. Én a reaktorba találtam egy katonánal, más helyet nemtudok.

5.Keress rá az exoskeleton kifejezésre ott lent, volt már róla szó, asszem.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

XuChi
Sziasztok.

Bocsánat hogy láma dolgokat kérdezek de nincs nagyon kedvem, idöm végigolvasni a forumot.

1: Mitöl függ a karakterem fáradása?? Van hogy semmit nem fárad, de van hogy átmegyek egy másik pályarészre és megyek 30m-t és megáll a karakterem lihegve hogy fáradt. Mi befolyásolja???

2: Honnan tudok szerezni minigun-t??? Lõnek vele rám de felvenni sehol nem tudom??

3: A mesterlövészek hogy a picsába mennek fel a tornyokba?? Mert akárhogyan is probáltam pl a brain akármi toronyba felmászni a látra mind az 5 tornyon ki volt törve. AKKOR Ö HOGY A F***BA MENT FEL?????

4: A NPP elötti zonában ahol a panel házak vannak meg az óriás kerék, lönek rám valami sugár fegyóval. Na azt hol találok, mert persze hogy megint olyan helyeken vannak a mesterlövészek ahova fly mod nélkül az életbe nem lehet felmenni.

5: Exoskeleton merre is van??

Egyenlõre ennyi. Elõre is köszönöm.

artschiatwork
lool 😄D

Blasta
Én tegnap lementem Dark Valley-ben, hogy megtaláljam a laborban a kulcsot vagy mit.
Este 11-kor (lakásban hulla csend) mikor azt a két ládát hozzámvágta VALAMI a pincében, NA AKKOR hagytam abba a játékot 😄DDD

hi!elakadtam a Stalkerben!Azon az x-18-as laborban,vagy mi az.Mikor megszerzem a doksit es kinyirom azt a lebego izet,akkor a masik ajton nem tok atmenni,de valaki(valami)allandoan uti az ajtot.Hogyanlehet kimenni???Elore is kosz!

Ket eset lehetseges. Ha mar az alagut elott vagytok, akkor neked kell atmenni eloszor. Elotte akkor all meg egyszer, mikor rajtautest orront. A sarok mogott par katona bujkal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Biztos ki lehet maszni, ha nem esel bele a kutba, ami az anomalia alatt van. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Broafka
ha jól olvastam az angol végigjátszást akkor valahol az X16 laborban kell lennie, de nincs az az isten hogy én visszamenjek oda!

ott ilyen hülye repülõ dobozok vannak, és a francnak sincsen kedve keresgélni miközbe asztalok repülnek az ember képébe! :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
asszem ha simán odamész az anomáliához közel miközben pörgeti, akkor egyszercsak szétrobbantja a testét!

szal mentsél, és menj közelebb hozzá, és elméletileg akkor majd szétrobban!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

darki81
nekem az tetszik amikor beragadnak a hulláik az ajtókba, és rezeg meg hülye hangja van 😄😄😄😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ezek ellen a bugok ellen van vmi gyógyír? Ezt az emberkét még egy anomália kapta fel "játékbeli" tegnap este és azóta is ott pörög, engem ott az az emberke nagyon irritál 😊

A kép "tegnap este" készült

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Igen van oylan Ruha is meg Csoport is😊De én már nem emlékszem hol találtam a rucit😊De jópénzééé eladtam😊
Na végigértem Én is!
Rich befejezést kaptam.😞
De aggodalomra demmi ok elõzõ savet visszatöltöttem és most elindultam kiírtani azokat a szemét dutykat a bar környékén😊Már az elején nem voltak szmpatikusak😊
No meg ugye játék...Ha azt mondja valki hogy HELLO MY FRIEND azt azonnal fejbe kell lõni mert valamire tuti készül😊
v150r
mica-t találsz majd még eleget.
de amúgy az NÖVELI a bleedet.

Természetesen.
Ebbõl következik mit takar a KFKI

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

DJ Skyline
elõre is köszönjük! de ugye Budapesten valamerre 😄

Akkor gondolom nem magánemberként voltatok kinnt...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nem tudom, hogy hol, és mikor lesz, mert rengeteg dolog van addig még (személyi doziméterek kiértékelése, video bedigizése, az egész megszervezése, stb.), de ide mindenképpen fel fogom tenni az infokat.
Hol tartjátok?

DJ Skyline
juj 😮 ez a nyilvános beszámoló lehet érdekelne majd, képek meg egyértelmû!

Hi,

Megosztanád velünk az infókat hol indultatok neki, és mennyibe került ?
Elõre is köszi.

Meglesznek, kb. 500 fotót csináltunk, és televettem 3 db. egyórás kazettát. Ez persze idõvel lesz használható, de tartunk majd byílvános beszámolót a KFKI szervezésében is.
Blasta
Fotókat!!!!

Nos, ma érkeztem meg a Zónából, bejártam Pripjatyot tokkal-vonóval, voltam az 1-es blokk minden részén, no meg Csornobilban laktam 3 napig. Beszedtem kb. 20 millisievertnyi sugárzást, ami gyakorlatilag lóf*sz.
A sarga egboltra a FAQ-ba irt dolog valoban segit. Csak eppen amikor atkapcsolom window modba akkor az fps-em kb 70%-al csokken ami mar a jatszhatosag rovasara megy.Nincs mas megoldas?

igen, az a gyógyír h. a célkeresztet rátartod ésd vársz 5-6 másodpercet, és oda fog menni hozzád....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

60 at javitottak de legalább enynit csináltak a többi kiküszöbölésével ahogy nézem

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

wantonly
Na király. Amint belépek az Army warehouse-ba úgy beakad a játék, hogy mozdulni sem tudok. Levettem mindent minimumra, ugyanez.. 😞 De nem is tölt, csak áll a kép.
Megvan a mod ami keményebbé teszi a játékot. Tudja valaki hova kell kicsomagolni,és mit kell átirni hogy müködjön? Köszi

Triathlon for life

Ron Ragm
Én is pont ott vagyok, Kruglov elvtárs viszont nagyon nem akar mozdulni, csak áll bambál és mondja hogy gyerünk gyerünk... van erre valami gyógyír?