S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Na amit ki tudtam bogarászni a dologból orosz és angol nyelvû fórumokról:
A BTR közelében a konzolba be kell írni: "bind turn_engine kb".
Oda kell futni a BTR-hez és sûrûn F-et nyomogatni (illetve ki mire konfigolta át...).
Ha sikerült ily módon bejutni a jármûbe, B-vel be lehet indítani a motort, SPACE-szel pedig kiengedni a kéziféket, és állítólag vezethetõ...
Konzolba beírni: "bind cam_2 kf1", majd F1-gyel változtatható a kameranézet.

Kép: http://img400.imageshack.us/img400/8681/ssmrabstract03310722491ap6.jpg

Képek még: KATT
6 féle vége van a játéknak 4 rossz és 2 jó.Mindig a Strelok nevû faszi után kell kutatnod,szóval azt a feladatot csináld meg,amiben benn a Strelok név,és így jó befejezést kapsz,és a Monolith klánt el kell kerülni.
BaLTáSGYiLKoS
TÁN KÉNE HASZNÁLNI A KERESÕT IS ARANYBOGARAM!!!!!!!!!
egyébként nézz meg MINDEN hullát....

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Ja látom de nem rémlik semmi, eléggé el voltam foglalva a fedezékkereséssel és a hülye visszaszámlálás miatt nem álhattam meg nézelõdni 😞

dante3
#22221 már le is írták!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

miert nem segitetek??????

spoilerben írd már le légyszi hogy hol mert én nem láttam <#fejvakaras>

berlinboy6329
Bingó,én láttam azt mikor mentem a reaktor felé.Csak néztem,a katonák,meg a helikopterek kereszttüzében,hogy még egy harckocsi is lõ rám,mondom remek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dante3
Lesz olyan!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hykao
Közben találtam képeket. Állítólag van egy olyan hely a játékban, ahol lõ rád egy BTR, és idõre megy valami (robbanás vagy ilyesmi lesz)...(még nem járok ott...) - na szóval állítólag valahogy beüzemelhetõ az a BTR, simán konzolparanccsal.
dante3
Még jó, hogy csak játék! Az életben nem lenne ennyi esélyed!<#hehe>

bogaras lett a géped D😄😄D

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Broafka
basszus, valamiért állandóan azt jelzi hogy valami bugreport, és akkor kidob a játékból 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Blasta
Nem multiztam még vele

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hehhh, naja 😊

hykao
Multiban van a jobb felsõ sarokban óra vagy számláló?
A bázisról a táskalopás nekem sikerült úgy hogy nem vettek észre, a legszívatósabb a két tévézõ katona, az ágyra kell felmászni és úgy elvenni a táskát.

Mondjuk nem öt perc volt mire rájöttem a trükkjére, elõtte azért csináltam pár ámokfutást hogy lássam ki hol van <#idiota>

ezt max itt olvastad vagy vmelyik másik forumon vagy rajongoi oldalon
mert bemásolhatom neked az összes fegyvert ami van a játékban semmilyen gépágyu nincsen egy forgocsöves lett volna az a m-134 es de nem rakták bele

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

XuChi
Akkor nem minigun hanem valami chain gun vagy rail gun vagy mit tom én ammi forgócsöves na. Aksiról üzemel és kell hozzá az exoskeleton amivel el tudod cipelni. És 1 perc alatt 3000 golyot lehet kilöni vele.

Nem annyira zavaró bug MIUTÁN rájössz hogy mi van és onnantúl figyelsz hogy hol mentesz, elsõre én is rendesen beszoptam amikor két tévézõ katona mögötti lopakodós mentés betöltésekor talpraugrott az egész tábor! 😄

Blasta
Másrészt félek, hogy csak a multihoz lesz, mivel single-ben alig láttam ép jármûvet 😄

Blasta
Gondolom.
De nekem se 100% világos

dante3
bind turn_engine
bind ca
Ezeket kell beszúrni?

artschiatwork
este kipróbálom 😊

azért megnézném az emberkének a srceen shotját hogy hol lönek rá minigunnal 😄 me nincs a fáljok közt sem 😄

_Atti_
pontosan a lighting distancet kell feljebb venni..asszem

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

BaLTáSGYiLKoS
vedd kicsit feljebb a grafikát, oszt mingyá' látszik a lámpesz....

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

pls segitsetek,naon fontos lenne(lecci,lecci,lecci)<#rinya><#rinya><#rinya>

sötétbe nyomtam (lagalábbis sötétbe néztem) és semmi hatása nem volt :S
világosban nem nagyon látszik a fgénye de amúgy télleg l-el kell és nem nyomogatni kell henm csak 1szer mnegnyoni

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Blasta
From Hardwired fórum:

"Vezethetõ jármûvek a STALKER-ban! (Próbáltam mûködik, és állati jó)

1. http://www.sendspace.com/file/x6s7fw - másoljátok a gamedata mappát a játék fõkönyvtárába, persze miután kicsomagoltátok

2. "C:/Documents and Settings/All Users/Dokumentumok/STALKER-SHOC" itt található user.ltx-t szerkesztõvel nyissátok meg és szurjrátok be a következõ sorokat:
bind turn_engine kB // Motor beindítása.
bind ca"

NE KÉRDEZGESSETEK A DOLOGRÓL, MERT NEM ÉN TALÁLTAM KI, ÉS MÉG NEM IS PRÓBÁLTAM KI!!!!!!!!

hali: a flaslightot, hogy a pöcsbe kell bakapcsolni?? mer az van a cntrolsba, hogy L-el de nyomogatom és semmi :S
XuChi
Ugylátszik nem 😄

Kamehame
#22184 ??? még senki nem vitte végig? <#idiota>

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

yantarban is va egy, a professzor
és a bar-ban 2 is 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hi!elakadtam a Stalkerben!Azon az x-18-as laborban,vagy mi az.Mikor megszerzem a doksit es kinyirom azt a lebego izet,akkor a masik ajton nem tok atmenni,de valaki(valami)allandoan uti az ajtot.Hogyanlehet kimenni???Elore is kosz!

XuChi
na de az abszolút vicc hogy a gép átlát a falakon és már ugy jön ki minden mögöl hogy rám tartja a fegyvert. És én ne m tudok kilöni a bokorból mert lepattog az ágagról a golyó. Szóval van még min dolgozniuk.

Az abszolút poén hogy beszaladtam egy házba és a gép pontosan szarrá lött mert persze ö be tud löni a beton falon én nem tudok kilöni rajta.
Na hagyjuk is mert felforr az agyvizem. Ez olyan mint anno a cs volt.

köcce^^

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

_Atti_
lehet lopakodni pedig..még akár felspanolt ellensé mögé is..nekem volt olyan hogy lõdöztem aztán valahogy õ másfelé sejtett engem közben már mögötte voltam szépen, közelmentem és ugy tudtam fejbelõni.. hogy közben engem keresett az elõzõ fedezékemnél.

a patch óta szerintem kevésbé sasszemek..meg mintha a bokrok is jobb takarást nyujtanának..csak beléjükmenni nem szabad mert akkor viszont észrevesznek.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

wantonly
Kezdõhely, Bár, Yantar, Duty-s(Bár), Freedom-os(Army W).
XuChi
Pedig anno még arrol volt szó hogy még tisztitani is kell majd de ugye ez sem került be a véglegesbe.

Ok, azt hittem én vok olyan hülye hogy nem találtam fegyverejavítási módot 😄

XuChi
Az engem is érdekelne 😄

Blasta
1. három kereskedõ tuti van, de leeht hogy több is. A kezdõhelyen ugye van 1, aztán a Bárban, és még1et tudok a Freedom bázison, a bártól északra.

2. Fegyvert nem lehet javítani semmilyen módon 😊

Kamehame
csá lenne 1 kérdésem: Aki végignyota mi a vége mi derül ki a reaktornál a chernobyl npp-nél?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Két kérdés:

1, Hány kereskedõ van a játékban, és azok hol?

2, Fegyvert hányféle módon lehet javítani?

Blasta
Nekem sikerült több embernek is elvágni a torkát/leszednem hangtompitossal, hátulról.

wantonly
Tudom, a sziréna ilyenkor még nem szólal meg, amikor fejbelõttem hangtompítóssal akkor sem, de rögtön elkezdtek idegesen rohangálni. És az egyik ilyen ott rohangált a dokumentum körül. A szirénát kiiktattam és megcsináltam a küldetést, de kifelé menet már mészárolni kellett. Pedig úgy szerettem volna megcsinálni, hogy véráldozat nélkül megszerzem és kimegyek úgy, hogy senki nem vesz észre. De ez 1-2 óra próbálkozás/idegeskedés után sem sikerült.
pubiloál
Az erõmû nem félelmetes mint a laborok...