34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • TomDantes
    akkor ne tedd fel a patch-t.
    Vagy goggle. biztos ad használható crack-et.
  • Atisz #24804
    Megcsinálta valaki Yantan-ban a speciális ruhás küldetést? Ahol az a psi kibocsátás van és folyamatosan vérzik a karakter? Most néztem át másodjára, de sehol nincs. Ellenben ha lemegyek az alagsorba, a nyomás megszűnik és a doki boldogan magyarázza a prototípus használatát, ami fölöttébb vicces mert nincs nálam... elég csúnya bug.
    Valaki járt itt?
  • tszd
    Ha nincs "túl" sötét, az azt jelenti, hogy nem full dynamic mode-ban nyomod... Érdemes kipróbálni, mert ott aztánigazi az éjszaka...
  • donidarko
    Hát nem tudom!!! Azt honnét tudom ltölteni?
  • TomDantes
    a javításhoz való crack-et tetted fel?
  • donidarko
    Hali. Ha felraktam a gamét és rápakolom a javitást utánna pedig meg crackelem miért nem indul el????
  • SaGa Jr
    Egy szúrás vagy max 2 vágás kell neki. Páncélja nincs így hamar pusztul. Csak sajna a bicska nem éppen pontos eszköz. Viszont eszméletlenül hatékony.
  • SaGa
    Khmm...

Pár helyen komoly bakik vannak benne...
  • fery02
    Ő is megfekszik a késtől még egy vágásra is?
  • fery02
    Úgy értem az energiaital ivást, hogy nem vagyok leterhelve súlyilag, csak hogy ez egy elég hosszú pálya, és biztos elfogy majd közbe néhány ital, még akkor is, ha csak 40 kilót cipelek kb. Amúgy jó lenne, ha tudnám, hogy mi az a Pripyat, de még azt se tom, mi az a dekóder, de mind1, nem lényeg. Nagyon érdekes, hogy erről a pályáról nem tudok visszamenni az előzőre, ellenben az előzőekkel, ahol kedvemre vándorolhattam bármerre. Innen viszont csak előre mehetek :) Amúgy még csak most jön a java? :O Nekem már a kinti rész is szenvedés, mind1, megoldjuk, köszi szépen. :) (Innen nincs már sok? Ja, azt az égbevörösödés részt asszem megjegyzem örökre, fantasztikusan látványos volt. Az lenne a kemény, ha lenne egy rész, amikor csak így, vérvörösben kéne mászkálni. Mintha a pokolban futkosnánk :P)
  • SaGa Jr
    Sprintelj be hozzá és késeld meg. Ez gyors és egyszerű. Vagy vágj hozzá gyorsan pár gránátot. Könnyebb mint simán csak lelőni. Persze a dobálózáshoz bújj el és csak arra a pár pillanatra hajolj ki, míg eldobod a gránátot.
  • SaGa Jr
    Lámpa, nightvision? Előbbi alapból van, utóbbi meg a legtöbb ruci alaptartozéka. Van ennek fejletteb változata is, ami csak pár rucin lesz fellelhető (vegyvédelmieken elsősorban).
    Az éjszaka amúgy is egy vicc a játékban. Nem is igazán sötét. Ha meg annyira zavar, gyorsítsd fel az időt hogy hamar nappal legyen, aztán villámgyorsan vedd vissza a sebességet, különben megint este lesz. Ja meg a dolog hátránya, hogy marha gyorsan megéhezik a manusod így tömni kell a kaját bele.
  • SaGa Jr
    Nem csatlakozhatsz a Duty-hoz. Majd ha eléggé elölre haladtál a sztoriban, akkor egyszer majd szól neked a bár tulaja, hogy a Duty főnöke beszélni akar veled. Na ekkor beszélj az őrökkel akik kinn álnak (vagyis a vezetőjükkel) és ekkor már be fognak engedni. CSak ne vegyél kézbe fegyvert.
  • Zantac
    Köszönöm a segítségeket. Nagyon bejön ez a gáme szerintem érdemes volt rá várni. Már nem is emlékszem mikor kötött le így egy játék :)
  • farad66
  • feamatar
    a lényeg hogy hamarabb ki kell nyírni minthogy ő kezdene szivatni téged :D
    vagy odafutsz hozzá; mert közelről eltalálod még ha szivózik is.
  • feamatar
    az attól függ; Pripyatban felvetted e dekódert mert ha nem akkor kevés... én is így jártam...
    50 kiló alatt eleget tudsz futni (egyik fedezékből a másikba), szal csak dobd le a fölös cuccokat... a kinti rész könnyű; csak nem kell senkit kinyírni; bent jön a nehézség :s
  • Zantac
    Sziasztok! Némi HELP-et szeretnék kérni. Még nagyon az elején vagyok. Valami alagútba kerültem és egy mutánst nem tudok kinyirni mert mindig magáhozszív aztán eldob.. aztán némi agykárosodás után elhalálozok. Van rá valami megoldás hogy hogy kell kiiktatni az alakot? Előre is köszi.
  • fery02
    Asszondod fussak, mint a Forest? Ez csak úgy fog menni nálam, ha közbe bevágok 80 liter RedBull-t, meg visszaveszem a nehézségi szintet veteránról :(. Mind1, megoldom, köszi. Ám a térképen szerintem nem láttam semmi jelölést sem. Legalábbis ami játék közben van a kis térképen. Köszi a segítséget azért. Ja, meg innen hány óra még kb a játék? :P
  • Raptor 2
    Mert Vista alatt vagy :) Vistát csak akkor használj, ha lesz SP hozzá! Szerintem..
  • feamatar
    fuss fery02 fuss :D

a lényeg hogy be kell jutni a reaktorba; futni kell a fal mellett míg el nem éred a bejáratot amit majd a minimapen jelez.
  • fery02
    Nem igazán értek angolul, ezért a FAQ-ban található végigjátszásokkal nem sokra mentem. Szerintem a játék vége felé járok, mert már nagyon északon vagyok a térkép szerint. Egy bazi nagy téren vagyok, ahol jönnek rám vagy ezren, de kinyírni mindet nincs időm, mert állítólag 5 percem van, valami végrehajtására. Ja, és mikor megkezdődik ez az 5 perc, egy nagyon szép effektben részesülök, az égbolt elkezd színtváltani, majd teljesen bevörösödik pár másodpercre, teljesen vörösbe borítva a tájat, majd kitisztul újra. Szóval itt mit is kell csinálnom tulajdonképpen? :P
  • feamatar
    huhh a végét jól elszúrták a fejlesztők; hardon tolom; de addig könnyű volt amíg benem jutttam a reaktorba....
    add1: még abból a rohadt Gauss puskából is legalább 3 kell egy katonába... kivéve ha fejen találom... milyen dolog ez????
    add2: a mentés: mi az hogy visszatöltés után új ellenfelek teleportálnak?
    még a forestbe kezdődött: mögöttem jelenik meg az ellen és amikor azt hittem hogy tiszta a szoba hátbalőttek; meg falon keresztül lövés; meg 1 méterről nem vesz észre...
    és a legdurvább most fordult velem elő: visszatöltöki és meghalok...
    visszatöltés után megjelenik közvetlenül a hátam mögött egy enemi majd egy másik a plafonból esik le!!!! és kinyírnak.... mondjuk ezt már megoldottam... de ekkor újra mentettem( na ná hogy quick savet) és erre megint berakott mögém egy enemyt. ez mással is előfordult??
  • Voltan
    Mindig jön új.
  • kispalika
    A játékban meghatározott számú ellenség van, vagy elfogyhatatlanok? Most éppen a roncstelepen vagyok, mindig jön egy csoport bandita, leölöm őket, aztán egy idő után újra jön egy csoport.
  • serito
    Használj zseblámpát!!! Hova lesz a realitás ha csak nappal van?
    A képlet egyszerű: aki szembejön azt pofánlövöd!! (persze a haverjaidat nem!)
  • Nandusz
    tegyél rá nagyobb gamma értéket :)
  • zuza
    Szerintem nagyon jó hogy este lesz!Nagyon sokat dob a feelingen,
    Éjszaka vérszívó vadászat...hmmm...:D:D
  • lipovics
    Neked is köszönöm!
  • lipovics
    Köszönöm!
  • Zoliz
    Hali! Nem tud valaki valamilyen modot a játékhoz, hogy soha ne legyen éjszaka? Mert qrvára tele van a tököm azzal, hogy állandóan a nappalt várom, mert éjszaka semmit nem látni és szinte játszhatatlan az egész.
  • zuza
    Hali!Hogy lehet csatlakozni a Dutysokhoz??mert nem engednek be.Pedig ott van egy ilyen zöld célkereszt és azt írja hogy General Voronin.De nem engednek be...Valaki leírná nekem?köszi
  • gergo66
    Szerintetek mitől lehet az a hiba, hogy új játék kezdésénél eljut a CLIENT: Synchronizing állapotig, de ott megfagy, és nem lép tovább, csak hangok jönnek szakadozva, és viszi a memóriát? Vista alatt vagyok, a gépem bőven megfelel a játéknak, xp alatt nem volt vele baj.
  • tibor16
    emberek, Strelok búvóhelyén nem PDA van hanem !flashdrive! - ami qrvára nem mindegy..
    Amúgy meg köszönöm a segítséget, mert nem találtam volna meg az életben sem. A PDA-mban nem volt erre még utalás sem, mert nem beszéltem a megfelelő emberrel. Másrészt nem puska van a búvóhelyen, hanem egy tuningolt AK - ez sem mind1..!!!
  • Robi21
    Az x18 dokumentumokért mennék,de nem találom a kódot.Segítsen valaki.Köszi!
  • Robi21
    Kerüld meg.Jobbra!!! Találsz egy hidat.Alatta tudsz átmenni.Csald el a banditákat.
  • tibor16
    segítsen már valaki - a Strelok búvóhelyhez mennék, ahol a villámlós alagút van, - akármit csinálok, mindenképp meghalok - nem tudok rajta keresztűl menni... gondolom, van valami trükkje.. - mi lenne az? - mert nem jövök rá, pedig már neki mentem vagy 40x..
  • horthy
    A magyarositás után már nem lehet a Duty-hoz csatlakozni ? Az Arénában én vagyok a bajnok !! A Dokumentumokat elvittem a Bar-ba a Dark Valley-ból sikerült megmenekülnöm az X-18 volna a következő küldetés ! Ha a Duty-hoz nem a Freedomhoz lehet csatlakozni-e ??
  • Voltan
    "Ahol áll a Stalker egy létra mellett aki a legelső küldit adja. Na annak a háznak a tetejére felmész, és onnan átugrasz a következő házra! Annak a tetején elmész a végére, és ha az egyik résen benézel ott lesz a fain dzseki. Annak a padlására én nem tudtam bemenni, csak a résen keresztül vettem fel a ruhát. Sok sikert hozzá!"

Hogy lehet a tetőre felmenni? Én csak a padlásra tudtam.
  • Voltan
    Röpköd ott egy vöröses tűzgolyó, valójában egy Poltergeist mutáns. Azt kell lelőni, és kinyílik az ajtó. Legjobb, ha megállsz a lépcsőfordulóban és onnan osztod, ott könnyű eltalálni.