S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A Chernobyl Hearts egy dokumentum film a mi a chernobyli gyerekeket mutatja be. Van közte elég sok durva mutálódás.<#merges2>#merges2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
képppp
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ez... csúnya!
"neee, ááá, miért, ne most, ááá, jöhetm ég!" 😄
Chernobyli képet akartok látni, tessék! 😞
nekem akkor esett le a dolog, amikor úgy eszembe jutott az Alien címû film második rlésze, amikor Repley hadnagy és az egész katona bagázs elbarikádozta magát egy kis helységbe, és a detektor szerint az Alienek már a helységen belül voltak, hogy lehetséges ez? 😊
ha láttad a filmet akkor nagyjából fogod végni a dolgot 😉
Van ugyebár az Oblihun Team. www.oblihun.extra.hu Ez egy más csapat, mint a Pcgameshuns. Tehát ennek az Oblihun teamnek a többi tagjai hirtelen sztrájkolni kezdtek ( "nem indul a játék" "rossz a dvd olvasó" "vírusos a gép"...hadd ne sorojljam mindet..) Na most nekem rosszul esett, ugyanis pont belejöttem a fordításba, és rohattsokmindent megcsináltam. Nade ugyebár ha mindenki sztrájkol, akkor én minek fordítsam egyedül az Oblivion-t? Eközben kijött a Stalker warez, mielõtt a boltokban lettt volna. Na most én ezt leszedtem. Nagyon vártam már, és már gondolkodtam a fordításon. Valaki közzétette a nyelvi fájlokat. Elkezdtem egyedül fordítani, azzal a gondolattal, hogy csinálok egy alap "kezelõfelület" fordítást, és majd egy nagyobb csapat felkarolja azenyémet, és õk majd befejezik.(Közben itthon is lehetett kapni a STALKERT, így bmegvettem eredetiben) Na most az egyik Oblihunos tag a Pcgameshuns-nál is "dolgozott/ik", és felajánlotta, hogy csatlakozzak a PHG-hoz, és ott csináljuk 1ütt a stalkert. Na csatlakoztam, így Projektvezetõ vagyok a PGH-nál, és mindjárt végzünk is. Na most a PGH-val úgy gondultuk, ha kész a stalker, és az Oblihun team tobábbra is halott, akkor felvesszük projektnek az Obliviont, és azt is kivégezzük remélhetõleg 1-2 hónapon belül. Szabadidõtõl függ...
Megtaláltam a beomlott tetejû házikó páncélszekrénybe rejtett 2db. 30 ezer rubeles SEVA védõruhát, alig bírtam elcipelni õket a profhoz. 😊 21 ezer körül adott darabjáért. Vajon lett volna különbség az árban, ha a bárpultoshoz vagy a kiindulópontnál lévõ kereskedõhöz vittem volna õket? 😊
Ja, és ott a beomlott tetejû házikónál egyszer csak távoli nézetre váltott és körberöpködte a kamera a környéket. Azt hittem megint valami átvezetõ lesz, de semmi. Se szöveg se egyéb - egyszerûen visszaváltott saját szemszögbe végül. Néhol megmutogatja a környéket vagy mi a túró? 😊
Van egy feladat: "Destroy the Zombie". A mocsár melletti helikopterroncsnál...de lol, ahogy közeledtem a célpont felé, egyre több zombi gyûlt oda, mintha kupaktanácsot tartottak volna. Szépen körben hemzsegtek egymásnak vagy 8-10-en... 😊 3 gránát azonban véget vetett a kupaktanácsnak... 😊))
Egyébként ha már a HL2 szóba került: én kb. a felénél abbahagytam. (mondjuk az elsõ részét is - akkor a SIN sokkal jobban érdekelt...) Valahogy nem kötött le. Engem személy szerint ez a játék sokkal jobban leköt. Szerencsére kevesebb a zombi meg szörny, mint gondoltam az elõzetesek alapján.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A kijött PATCH valakinek +oldotta VISTA alatt a problémáit???
Pl.: mentésnél-pályarész töltésnél kilép, és még mindig nekem buggos)
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz