34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • BlueGold
    Nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol és a "kódfejtő"-vel (amit Primatyban "az erőmű elötti városban" a Hotelban találhatsz meg)kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlőhöz. Ami elött mentesz. Miután szétlötted megjelenik egy "zöld ruhás ember" ha elfogadod az ajánlatát megkapod a jó végét a játéknak, ha nem kitesz az erőrű területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésedre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erőmű területén.

Tipp: A szakofág és Monolit vezérlő terület rádióaktiv! Ezt megfelelő tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
  • gator
    hogy tudom megvaltoztatni a befejezeseket ?
  • BlueGold
    Mi a manónak kell neked kikapcsolni a súlykorlátot? Mindig probáld meg azt a fegyver használni amit az "ellenségeid" is használnak vagy azt amihez jó az Ő löszerük (Pl: AKM 74 vagy Obolcan) igy mindig tudsz löszert szerezni a hulláktól, tárgyak közül elég az hordani amit használsz is + E.ü.csomag + injekció + kaja + 1 páncél ami rajtad van. Ez nekem böven bele fért 60 Kg.-ba ( Exosketon-al 80 kg.-ba.)
  • cseneles
    szeva all!
    Mikor jelenik meg a v1.0002-es javítás megtudná mondani valaki??
  • tszd
    Sziasztok! Na, én is végigtoltam. Naná, hogy jó befejezést kaptam, bár azért két rossz véget is lecsekkoltam - hála a mentéseimnek!
    A hibái ellenére az egyik legjobb FPS (na jó, némi RPG beütéssel), amivel valaha is játszottam. És a játék közben beszereztem egy X1950PRO-t, amivel gyönyörűen futott!!!
    Egyébként hiányoltam egy interaktívabb véget. Pl. a videóban szereplő végső akciót jó lett volna végigjátszani és nem csak megnézni. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baj! Asszem végigtolom a gammát később is!
  • gator
    En nem ertem ezt az egeszet ... :) Odamegyek a kristalyhoz es mindig ugyanaz a befejezes van . Hogy lehet kulonbozo befejezeseket elerni ?
    Mitol fugg hogy mi lesz a vege ? En belementem abba kristalyizeba es felrakott az oszlopok tetejere es onnan ugyeskedtem am magam a kivansag teljesitohoz ...
  • sevendoor
    Ez is nagyon jó, a térképen bejelől + infokat. Anomáliákat, csapatok táborhelyeit, stb.
  • sevendoor
    töltsed le pl. ezt.
  • wantonly
  • donidarko
    Hali. Hogy lehet bekapcsolni a 150kg-os modot?
  • kr1szmester
    Ezeket hol kell megváltoztatni?
  • sevendoor
    urak, melyik móddal leszek magasabb, röhej, hogy alig látok ki a pult mögül :)
    A 150 kilós modot én is használom, nem olyan nyögvenyelős a játék.
  • Atisz #25313
    Az a "majdnem jó" befejezés
    A lényeg: nem szabad odamenni a kristályhoz, mert az csak egy illúzió, ami a felszínes behatolók megtévesztésére és elveszejtésére szolgál. A főfolyosón balra lévő részen le kell fordulni és ott felmenni a létrán. Ekkor van esélyed megismerni a Zóna igazi titkát...
  • Atisz #25312
    A leghülyébb befejezés. Rákapcsolnak a gépre, az öreg (aki a magasabb rendű entitás megjelenítése) eltűnődik, hogy vajon hol lehet Strelok, majd vacsorázni hívja ronda pseudodog/nápolyi masztiff -szerű kutyáját... totál idiótizmus, ennél még a "csavarhullás" is jobb.
  • gator
    Udv stalkerek :) !
    Amikor vegigtoltam a jatekot ,akkor en egy olyan befejit kaptam hogy valami erdobe rakja az emberunket es megvakul ... Nem tudom hany befejezes van de ez eleg gagyira sikeredett ... ja es az uccso mondatát sem ertem nagyon a foszereplonknek hogy I want to this , eddig megy a tobbi reszt nem ertem ... mit mondott vajon ?
  • zuza
    bocs a 2x
  • zuza
    Az az öreg az nem a strelok?
  • zuza
    Az az öreg az enm a strelok?
  • zuza
    figyelj barmi ha ki akarod kapcsolni akkor trainerrel old meg...
  • szurop
    Egy islyen semmilyen befejezés, ha netán végignézted a befejezéseket, akkor mikor az öreg a kutyával nézi a tájat.
  • zuza
    Kijátszottam a legjobb befejezéssel 2x(i made it)ha elfogadtam volna a hologramm ajánlatt akkor,mi lesz?
  • Herold
    A felszínig senki nem segít. Utána már jönnek. De kijutnod egyedül kell.
  • barmi
    Valaki dobna egy linket egy modhoz a súlykorlát kikapcsolásáshoz?
    Köszi!
  • jamesbond1224
    ok köszönöm!
    most már müxik
  • zuza
    de mostmár nem csak angol végigjátszás van!Van magyar is csak le kell tölteni!Nem ártana az FAQ frissíteni
  • wantonly
    A sugárzás lehet, de az anomáliák másra is hatnak, nálam folyton belesétálnak és hullahalmok vannak némely anomália körül.
  • zuza
    Aki elve ilyen agyperszelőt talál ki 100-as ember nem lehet
  • wantonly
    Ezeket kell átírni amennyire akarod:

system.ltx
    ----------
    max_weight = 150 (was 50)

Actors.ltx
    ----------
    max_item_mass = 150.0 (was 50)
    max_walk_weight = 170 (was 70)
  • zuza
    Az igaz hogy csak ránk hat a sugárzás meg az anomáliák,az egyik stalkercsávó is átsétált egy anomálián,semmi baja se lett
  • zuza
    Egy NO-DVD Crack megoldja a problémádat...
  • jamesbond1224
    sziasztok én most szedtem le elöször ezt a gamet!
    feltettem és utána amikor elindítom kéri a lemezt!
    most akkor crackelni kell vagy van hozzá valami emulátor?
    ha crack kell tud adni vki 1 linket?És ha emulátor akkor mi a neve mert leszedem!

Nagyon köcce
  • barmi
    Hi! Valaki segitene? Volt itt egy link ami gama megjelenése után nem sokkal került be a fórumba és a súly korlátot kapcsolja ki vagyis 0.1-en tartja bármennyi cucc van nálad.(öcsémnek elege van az állando lihegésböl:)) Ezt keresném de sehol sem találom már 100 oldalt visszaolvastam de nem lelem. Rapidshares link volt ha jól emléxem hátha valaki tudja hol találom. Köszi!
    Ha hagytad Kruglovot meghalni,akkor sehogy!
  • berlinboy6329
    Mikor jövök ki a Brain scorcher lekapcsolása után jönnek "haverok"(sárgával jelöltek) segíteni vagy csak a Monolithosok vannak ott?
  • fradi
    Hali!

A Bar-ban hol lehet sugárzás elleni védőruhát szerezni? A Kereszten van egy maszk de nem lehet fölvenni.

help
  • darki81
    Az a lényeg hogy kód nélkül legyen feltelepitve a game, meg az 1.0001-es patch legyen fent!!
  • darki81
    cső
    Akinek nem eredeti a game, de szeretne velünk multiban játszani, az vegyen fel msn-re: [email protected]

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
  • Atisz #25288
    Igen, olyasmik. Ők őrzik a Zóna titkát. Elég jó hogy rájuk nem hat a sugárzás (mondjuk a játékoson kívük senkire sem hat )
  • PhantomAss
    olvasd el a beszélgetések között a hologram válaszait és megtudod
  • Herold
    Az agyperzselőnél az egyik tábor a hadsereg volt, úgy vettem ézre.