S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Mondjuk egy ,F" gombot a billentyûzetrõl!
(amúgy ,,F" betú, dumálni, és kész)
de még ha visszatudnál valszeg akkor is meghalnál, a pusztító robbanás miatt ami elõl menekültél! 😊
I WANT TO BE RICH!
(Végig vittem 😛)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ja, és a magyarosítás még hány nap múlva lesz kész?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Pedig valahogy le kéne öblíteni azt a sok fordítói munkát..gyerekek, már zsibbadnak az ujjaim..
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Külnöben is eredtei?
Mert ha nem akkor egy szót se arról hogy szar!
Hameg eredeti...a hiba az ön készülékében van!
Egyszer már újra kellett kezdenem a játékot. Elértem egy részre, mikor Wild Territory mentem volna vissza a Bar-ba, töltés közben kilépett az asztalra. Akármit csináltam nem tudtam továbbmenni.
Jól van, semmi baj, patch közben kijön, felrak, játék újrakezd. Ma épp megcsináltam az x18-at. Mennék a következõ mapra. És? Igen, tölt egy kicsit, aztán kib@sz deszktopra. Game újraindít, állást betöltene - minden savegame nézõképe mákos. Hoppá. Mind a 8-10. Nem is mûködik egyik sem.
Na most mondom azt, hogy menjenek a buzi fejlesztõk Pripjatyba, keressenek egy helyet ahol kiakad a geiger-számláló, és maradjanak ott amíg szét nem rohadnak. STALKER részemrõl letudva. Rakás bugos fos. Minden idõk legjobb kelet-európai játéka pedig marad a Mafia!
Húzzatok locsolkodni!!!
<#wink>#wink>
(kellemes ünnepet)
vagy ha valaki már betett ilyet akkor csak a hozzászólás számát
leírjátok? köszi elõre is.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Ma végre eszembe jutott. <#vigyor3>#vigyor3>
És nekem túl sok big sem tûnt fel, csak 3-4 hibát találtam, mindössze.
De most tényleg nen jó az AI? Hát engem sokszpr leptek meg és nem azért mert messzirõl levadásztak, hanmert be kerítwttek, vagy elbújt elõlem , stb.
Az átvezetõ animok, szépek, misztikusak, ám az égvilágon semmi sem derül ki belõlük.
Szóval a nagy beharangozás, meg ígérgetés vége az lett, hogy kaptunk egy olyan játékot, ami rengetegszer át lett írva és egyes elemeket, mindig bennehagytak, pl az RPG rész is félkész munka, mivel gyakorlatilag csak 3-4 emberrel lehet rendesen kereskedni.
Az egyik legrosszabb az egészben, hogy ISZONYAT sokat kell futni.Hát persze, hogy hosszú a játékidõ, ukrán barátaink, ha oda-vissza kell rohangálnunk a pályarészeken.
A játékot csak a hangulata, meg a helyszínválasztás menti a bukástól. MERT röhej, hogy mennyi bugot benne hagytak 6 év alatt. Azt hiszem egy pörgõsebb és linerárisabb játékkal többet értünk volna,mint a több tíz kilométernyi értelmetlen! gyaloglással, mivel az Oblivionban leglább ennek is volt haszna, de itt...felejtõs..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õ adott egy küldetést asszem,amikoris a jutalmam egy "Vintar" volt 😊
Te komolyan ekkora tirpák vagy??? Honnan tudod hogy mekkora sugárzást kaptál, hogy ennek milyen élettani hatásai vannak/lesznek? Ezek az emberek vidéki, tanyasi emberek, nem netet bújó orvosi diplomás professzorok, akiknek Geiger számláló van a nyakukon!
Honnan tudod hogy a Te gyereked nem ilyen lesz, mi? A szél bizony Mo-ra is igen erõsen behozta a radiaktív felhõt...
๏̯͡๏﴿