34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Herold
    A Vistának sok hangeszközhöz nincs korrekt drivere, ez valszeg nem a játék hibája. Az MS-t kell szidni.
  • Ceko
    Nem tudjátok véletlen hogy Pripyat-ban hol találhatnék,vagy vehetnék egy új ruhát mert ami most van rajtam az igencsak elvan használódva.Azt a feladatot csinálom amikor megkell találnom az utat Chernobyl-ba.Köszönöm
  • wantonly
    Tanuljatok már meg visszaolvasni vagy használjátok a keresőt!
  • barmi
    Valaki meg tudná mondani annak a pecsnek-modnak a nevét ami 0,1 - 0,2 kilogrammon tartja a súlyomat bármennyi cucc van nálam? S.O.S! Előre is kössssz! ;)
  • BlueGold
    Talán meg kellene probálni az integrált Hangchiphez/Hangkártyához keresni Vistás drivert és feltelepiteni.
  • BlueGold
    #25325 + #25323 itt le van irva mi kell csinálni.
  • wantonly
    A Guide nem az a fickó, akivel az elején találkozol. Egyszer megmentettem, de utána megölték a mutánsok. :)
  • zuza
    De minden benn van a PDA Aktív feladatoknál,csak bele kell nézni
  • zuza
    Az X16-os labor után kell beszélni egy Gudie nevezetű fickóval(akit megmentettél a kutyáktól még az elején,Fox a neve vagy mi)Ő visszaküld Téged Agropomba,le kell másznod megint az alagútba és oda kell menned ahol Strelok Pen Driveját(strelok rejtekhelye)találtad,utánna kikapcsolod az agyperzselőt,tovább mész Pripatyba,elmész a Hotelba és szorgalmasan keresed azt a szobát ahol a dekódoló van.Ha megtaláltad (ott lesz az asztalon)írány az erőmű!De NE menj a kivánságkőhőz,hanem fel kell menned elötte egy létrán.Odamész az ajtóhoz használod a dekodólót de közben figyelj hátra mert a Monolithos majmok nem hagyják magukat,bemész írtasz és meg kell keresni a hologrammot,de elötte szét kell lőni ami ,,fogva tartja"és egy kicsit dumcsizni kell vele...
  • Dorel0
    Sziasztok, két kérdésem lenne:

1. ha felrakom ezt a 3x sebzés módot, akkor le tudom utána szedni? Nem veszik el tőle semmilyen elmentett játékállás stb.

2. a másik: mikor felraktam a játékot, valamilyen extra kódot is kért, mintha vmilyen bónuszhoz lehetett volna hozzájutni. Átnéztem a dobozt, de nem találtam ilyet. Ez ml lehet? vagy honnan tudnék kapni?
  • begger
    Meg tunna valaki nekem mondani hogy mert nem megy a vistaban ahnag semilyen hang sem megy azt irja ki hogy nincs hangkimeneteli eszkoz telepitve segitseget kernek elore is koszonom
  • begger
    hello
  • bunny
    Zsír, és oda hogy jutok le? Nem láttam lejáratot, vagy jobb is?
  • re1212
    Köszönöm!!!
  • n3whous3
    Akkor ezek szerint nem a föld alól közelítetted meg az x16 bázist.

Akkor is mindegy, a legközelebbi ráérő idődben meg tudod valószínűleg csinálni.
  • re1212
    egyszerűen nem mentem le a föld alá, hanem úgy gondoltam majd később megcsinálom, úgy voltam vele inkább, hogy körbe nézek egy kicsit aztán belekerültem az események sodrásába......
  • Herold
    A Lövész előkerül valaha is? Már beléptem Csernobilba, de még semmi nyoma, a dokival is találkoztam a bunkerben. Le akarok zárni minden szálat mielőtt elindulok az erőműbe. Ha jól sejtem a PDA-n levő visszaemlékezésekből, akkor itt fog előbukkanni valahol az erőműnél.
  • gator
    Fiuk ezt a bizonyos dekotert ami az uccso reszen szukseges ahhoz hogy kinyissuk a bezart ajtot , en hol tudom beszerezni ? Mert eleg jo lenne...CSak az a befejezesem van hogy megvakul vegen a csavesz es kesz.
    Ja es ahol be lehet szerezni , azt kicsit irjatok mar korul merre van mert nevek alapjan el vagyok tevedve :) , koszonom !!!
  • n3whous3
    Hogy tudtad folytatni onnan? Nem mentél fel a rejtekhelyre, hanem felmentél a felszínre az x16-hoz? Mert később úgyis meg lehet csinálni ezt is.
  • re1212
    bocs elírtam szálat is folytathassam....
  • re1212
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy amikor le kellett volna mennem a csatornába strelok pen drive-ja után, akkor azt kihagytam, most már azaz x16-os dukumentumokat keresem (ahol elindul visszafele a számláló), na szóval vissza tudok még menni, hogy azt a szálást is folytathassam, vagy újra kell kezdenem az egészet!
    Please HELP!!
    Nagyon köszi előre is mindeki segítőkészségét!
  • zolo
    Hogyan lehet előhozni az autóvezetést?
  • sevendoor
    Csak csomagold ki és másold be a mappával együtt a játék könyvtárába. Le van irva minden modhoz, még angol tudás sem kell.
  • wantonly
    A Family rifle lent van az anomáliákkal teli alagútban. Azért nem találod mert felette mászkálsz.
  • Atisz #25341
    Hát ja a vége elég semmilyen, leölöd azt a 6 odateleportálós monolitost, aztán belépsz a fénygömbbe... jó lett volna ha van a végén vmi speckó.
  • Atisz #25340
    Ne a wishgranter-höz menj, hanem egy létrán fel egy magasabb szintre. Bal oldalt lesz egy létra amin felmászva eljutsz egy lezárt ajtóig, amit a speciálisan erre a célra készített dekóderrel tudsz kinyitni. Ezalatt számos agymosott próbál megölni. Ekkor érdemes elrakni egy pót FM 200-ast (remélem jót írok - egy fejlett rohamgépfegyver távcsővel, gránátvetővel, nagy tűzgyorsasággal, extra sebzéssel és ami a legjobb, hogy alig rángat) mert ezután elég sok golyófogó jön majd.
  • bunny
    Hétvégén én is nyomtam a stalkert, próbából elfogadtam más stalkerek melóját, de egyiket sem lehetett elvégezni.
    Az egyik csóka valami családi puskát akart visszakapni, de ahol a térképen jelzi a bódéknál, ott semmi nincs, pedig vagy fél órát kószáltam ott. Igaz legalább belefutottam a profba meg a lelőtt helibe.

A másik meló meg az volt, hogy összeált a haverjával aki meglopta, keressem meg és lőjjem le, és közben nézzem meg hová rejtette a cuccot.
    Hát szintén almás, volt ott ember dumáltam vele, figyeltem hátha elmegy a rejtekhelyre, de semmi.

Ezek bugok, vagy kamu feladatok vagy csak pechem volt?

Most a labornál járok, a második ajtón -amit próbál valaki bezázni- nem jutok át, de majd utána nézek mit szúrtam el, hajnali 1-kor inkább elmentem aludni.
  • Herold
    Dragunovhoz se osztják a töltényt minden sarkon sajnos. Próbáltam Pripjatyban felmenni a háztetőre ahol a sniperesek dekkoltak de oda nem lehet felmenni.
  • Herold
    Gauss puskához honnan lehet lőszert szerezni?
  • wantonly
    Gyakorlatilag mindenhonnan osztják majd az áldást, lesz sok mesterlövész, közben katonák jönnek meg helikopterek is lőttek rám.
    Elég parás rész. XD

Én egy GP37-est vittem asszem + egy gránátvetőt abból kilőttem mindent és eldobtam. Mást nem használtam. De úgy pakold meg magad, hogy futni tudj azért! Én csak szaladtam ahogy bírtam. :) Ha túljutsz ezen a részen találsz majd sokkal jobb fegyókat pl. egy FM200-ast ha jól írom, abban van beépített távcső, gránátvető és mellesleg durván lehet majd vele osztani, 9x39 lőszer kell bele. De lőszer is lesz ott elég.. RPG szerintem tök fölös, bár lehet le lehet vele szedni a helikoptereket, én nem próbáltam.

Na mentem aludni. :P
  • horthy
    Ruszki vagy NATO cuccot vigyek ? RPG-t vigyek ? Kell valami tankot vagy BTR-80-ast kilőni ? Mert akkor ujra cuccolok ha nem kellenek van zöld ruhám is , Seva rucim , 5DB Geologus narancssárga , 12Kg katonai nehéz stb ! Dragunov mesterlövészpuska gondolom nem árt ha van ! Azért kérdem az RPG-t mert a 2DB rakétával vagy 10 Kg !
  • wantonly
    Visszaút onnan már nincs szerintem.

Fegyver, lőszer, páncél is lesz ott dögivel. Az elején viszont komoly harcra kell számítani, egy távcsöves rohamkarabélyt vinnék a helyedben, utána meg már lesz miből válogatni. Az "extra súlyt cipelő páncél" az exoskeleton, amit szintén ott lehet találni, meg katonai páncélt is leltem, az sem rossz. Egyedül sugárzás ellen nem találtam páncélt, azt mindenképp vigyél más nem kell. Én egy SEVA suitban mentem, de a zöld vegyvédelmi is megfelel.
  • horthy
    Primaty után ha az ember bemegy Csernobil külsőbe onnan már nincs vissza út alacsonyabb szintre Red Forest stb ?
    Milyen cuccokat vigyek 60 Kg-os sulyhatáron belül 356000 RU-m van ? Van RPG-m , Dragunovom , Automata Gránátvetöm , G-36-om , 12 Kg-os Nehéz páncélom , Beril páncélom , csomó lőszer stb ? Az extra sulyt cipelő páncél kinél van melyik pályán vagy melyik muki adja ?? Mit vigyek ? Mit ajánlotok , minden védőruhából van , pénz is van bevásárlásra ?
    Akit az elején védtél az a játék során valóban meghalt. De Guide(egy másik Stalker)ugyanott várni fog rád,ha megcsinálod a #25242 es hsz-ban leírtakat.
  • zuza
    De lehet látni,ha nem fogadod el a holgramm ajánlatát,Akkor végig kell ,,ugrálni" az egész erőművön és egyben meg is kapod a legjobb befejezést
  • Fluff
    Chernobylnál be kell menni 1 kis lyukon mielőtt a számláló lejár. Akkor az erőművet nem lehet látni a játékban?
  • donidarko
    Köszi a segitséget! És ha letöltöttem akkor mit hova kel beírni,mert nem értem! BOCSI AZ ÉRTETLENSÉGEMÉRT.......
  • w77d
    kössz a gyors választ :)
  • wantonly
    Egy épületben kell lennie, ott ül vagy fekszik a földön. Kicsit iszákos szegény. :D

A főnökhöz meg akkor mehetsz be, ha beszélsz az őrrel és elmondod neki mit láttál a közelben.
  • w77d
    sziasztok!
    elakadtam ott, hogy a freedom táborban vagyok és meg kell keresni valami szakácsot vagy hasonlót. A térképen jelzett helyen nincs senki. ha kérdezősködök mindenki azt mondja, hogy beszéljek a főnökkel a főépületben, de oda nem engednek be! Légyszi segítsetek!!