S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy tippem hogy akik szidják a grafikát nem full dx9 ben és nem max grafon mennek végig vele 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

PhantomAss
most volt egy film a disoveryn csernobilról
mindent mutattak, a szarkofág készítésétõl kezdve a mai állapotig-
az óriáskereket, a várost...túlélõkkel beszélgettek
érdekes részlet:a robbanás után az erõmû tetejérõl robtokkal akaták letisztítani a törmeléket, de azok nem bírták a sugárzást és tönkrementek
erre tartalékos katonákat vezényeltek oda, és nekik kellett lapáttal leszedni a sugárzó grafitot a tetõrõl
ezért kaptak egy kitüntetést és 100 rubelt...

GOOBY, pls

Gideon Wieth
csá...nekem a gépemben 512 mb ram van 😊
És normálisan megy , picit lassan tölti be a teret..1-2 perc de nem akadozik minden mediumon van 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

buldozer99
Nekem megy rendesen 1024*786 minden low-on😄

de szerencsére héten jön meg a 2gb-om

Azért nem is játszotta addig a game-el.

Forca Barca

az hogy lehet, hogy nálam a discovery-n nem az megy mint nálad?..a szolgáltatómat kell ezek szerint tökönrugni..de ezt nem is tudom hogy képzelik?!..mást adnak az ország egyik részében mint a másikban
Olvass vissza pár oldalt... ;>

grebber
Van itt valaki akinek 512 rammal megy rendesen??? Mert nekem 1GB-om volt eddig mert haver kölcsönadta de mivel már nálamvolt 4 hónapja elvitte sajnos és a saját 512MB-ommal PRIPJÁT-ban játszhatatlanul akadozik a ram miatt itt meglátszik az 512mb vs 1gb de nagyon 😞

Next PC upgrade: 2022

thx meg nézem
errõl nem is hallottam még..nahát..elképzelhetõ, elvégre ukrajnáról van szó😊
PRIPJÁT-ban tartok és találkoztam Stalker csapattal..
elindultunk támadtak..házrol vagy háztetõrõl és utca végén már egyedul vagyok ..
életben kell maradnia Stalker csapatok vagy egyedul menjek tovább??
Glpetyus

Én is beleraktam vagy 15-öt,és nálam sem fagyott soha.
Sõt, elöttem történõ "respawn" sem volt,és betonon át sem löttek le kispisztollyal...

Voltan
Nem tudom, hogy van az, hogy mindenki panaszkodik a fagyások miatt. Játszottam már vele vagy 15-20 órát (nem sietek, nem az a lényeg, hogy hamar vége legyen), de még egyszer sem fagyott. Néhány buggal találkoztam, de ez minden.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hol? A Discovery-t nézem és Csernobilról megy egy doksi film. A címét nem tudom, de már láttam
Hát ugye van ez az ügy, hogy állítólag a GSC lopott fileokat HL2bõl meg Doomból.

port.hu szerint most a csernobili csata megy, de nálam vmi buzi autósmûsor megy😞(..a k..va anyjukat
mire gondolsz, hogy lopott cuccokkal?
van második patch?

wapolok

szuper! <#nyes>

Az erõmûnél korábban nem nagyon láttam sehol 😞

Jóvan azért olyan nagy szám mert 5évig fejlesztették(~8órás játékmenet + ha igaz, hogy lopott cuccokkal akkor meg pláne).

<#wilting>

<#levele>

Inkább meg se szólaltál volna te idióta...

azért nem furcsa, hogy a game tuti elsöprõ siker, világszerte, mindenhol gyönyörü grafikával, hangulattal, játékmenettel dícsérik, te meg pont az ellenkezõjét állítod?..értem én hogy saját vélemény-de ez kb olyan, mintha én azt állítanám, hogy nekem nem tetszik a ferrari f40(saját vélemény), mert: csúnya, lassú, és nem izgalmas auto..nah mindegy saját dolgod mi tetszik, mi nem, csakhát érted😊..no flame, peace
azoknak akik még nem látták-bár kétlem hogy van ilyen ember ezen a fórumon-16.00, discovery chanel: a csernobili csata!!!!!!!!
Mozzanat
Igazad van nekem sem tetszik a játék, 6 éves fejlesztés a source enginel meg ne is emlitsük együtt,meg sem közeliti, ez nem elvárt szint 2007 ben és nem csak a grafikárol beszélek hanem a játékmenetröl ,nem felháborogást akarok kelteni, de ez az én véleményem is,mert én is vártam rá.......halottam netes pletykákat ,hogy a multi majd counter strike-ot lelöki a tronrol ez viccnek is siralmas<#banplz>

videokártya drivert kicserélted egy frissebbre esetleg vagy ha tul friss akkor egy régebbire? directX-et is felraktad ami van a game lemezén? más 5letem nincs.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Adam II
Nah már várom

ha kerkkelted akkor azért nem megy fel. tedd vissza az eredeti exe fájlt és ha felpecselted utána már ne a régi törésedet használd hanem a pecshez készült törést

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

#22875 erre tud valaki választ ?????
Miért nem tudom felrakni a JAVITÁST hozzá? Mit csináltam rosszul? köszike....
Glpetyus
Hát lehet,hogy arra gondolsz,de nekem az nem tünt vmi jónak 😄

STALKER: Második patch tartalma

Óriási meglepetésre hatalmas sikere van a STALKERnek. Gabe Newell és a többi amerikai FPS fejlesztõ most valószínûleg kigúvadt, parától remegõ szemekkel bámul az orosz medvére, hogy vajon milyen kreatív sokk és potenciális versenyzõ érkezik még keletrõl. Második patchnál tartanak már a fejlesztõk. A következõ finomságokat építették be:

sv_listmaps parancs segítségével láthatjuk most már, mely pályák állnak a queue-ben.

Életerõ jelzése multiplayerben javítva

Eltûntek a csatlakozáskor látható álldigáló hullák

Inventoryba dobott cuccok elhelyezése javítva

Játékverziót helyesen mutatják

Auto-Patch-rendszer auto felismeri most már az országot

Numpad használatakor jelentkezõ fagyásokat megszüntették

Most már lehet screenshotokat készíteni és menteni fagyás nélkül

Extra-gombos egerek támogatottak

Military Warehouse területén most már nem fagy a játék

Látóterünkben spawnoló NPC-k pozíciói javítva

Lassították csöppet az AI-Életszimulációs rendszert

Az NPC-k ritkábban spawnolnak újra és most már nem képesek túl gyorsan futkározni.

Thx, Stephanos!

Szia!
Megtaláltam de ez sem jó. Bemásolom a gamedata könyvtárba, majd elinditom de elkezd tölteni aztán kilép a játékból. Egy olyat kérek amitõl nem lép ki vagy hogy, hogyan kell helyesen felrakni.<#vigyor3><#vigyor4><#nevetes1><#nemtudom>
akko melyik a másik jó vég? mert az egyiket már láttam aszitakötõset.

dr Kotász
<#eljen>
Glpetyus
az nem "jó" vég baze'..

OK, akkor ezentúl csernobil lesz és pripjáty 😊 rendben van így? 😊

OK köszi!
viszont az egyik jó végét nem értem 😊 Amikor elfogadod az öreg ajánlatát és aztán bedrótoznak és beszél pár szót a szétrohadt fejü kutyájával. Az miröl szól pontosan? aki tudja irja le legyenszives SPOILERBEN! thx!<#worship>

hykao
Bazz ne írjátok már y-nal CSERNOBILT meg PRIPJÁTOT meg ilyenek. Há' magyarok vagyunk, nem? A nem latin betûs írást pedig kiejtés szerint kell átírni magyarra!!!
Hét darab vége lehet a gamának ebböl 5 rossz és kettö jo

Broafka
látod te õket, mert azért annyira nem láthatatlanok, csak egy halvány fénygömb szerûségnek néznek ki, egyébként javaslom hogy a lépcsõn intézd el õket, mert ott nem tudnak, csak egyenesen, fel meg le mozogni, szal könnyedén eltalálod õket...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát, csak szimplán kb 20 vége van a játéknak, én tulképp ezt a befejezést választottam, de volt egy régebbi mentésem, és azzal majd megnézem milyen más vége van a játéknak...
most éppen megpróbálok (megpróbálnék) csatlakozni a Dutyhoz de vagy egy hülye bug nem enged tovább, vagy pedig ki fagy a játék...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azt hogyan ha nem látom õket:-(?????????????????????????????
Nem tudsz visszamenni! ha nincsen chernobylon kivüli mentésed kezdheted elölröl ugyanis chernobylbol sem tudnál kimenni nemcsak a szarkufágusbol ugyanis oda is beteleportálsz pripyatbol vagy honnan a ...bol 😊

hykao
Meg kell ölnöd a láthatatlan valamiket, amik lángot szórnak rád... 😊
Akkor kaptál egy jókis FALS végét 😊 ha jó végét szeretnél fel kell menned a felsõ szinter a titkos labba de oda csak akkor tudsz bemenni ha megszerezted a hotelböla dekódolót. a kivánságkö rossz befejezéseket ad! Nem az a játék vége, csak ugy néz ki.

<#nyes><#idiota>
Egy kicsit elakadtam!:-( Ott tartok, hogy egy nagy épület pince részébe kellett mennem(ami külön pályarésznek számít) és láthatatlan emberkék dobáloznak stb. kóddal mûködõ ajtók állják utamat! A lényeg, hogy felvettem a dokumentumot ami a küldetés célja! De az ajtó lángol ami a bejárat és most már a kijárat! Így enm tudok kimenni rajta közben 3 láthatatlan vmi lángot szór rám... azt nem tom hogy mizu most! (még a szobában van 4 embrió szerû élõlényke)

Ki tudja hogy mit kell csinálni?????