34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • tibor16
    A katonai raktáraknál, gondoltam szerzek egy olyan gránátvetős AK-t a Dutysoktól. Beköptem őket a freedomosoknál és elmentem bámésuzkodni, mert a patkót nem akartam összerúgni egyikkel sem. Háát jól pofára estem, mert a Dutysok mindig győztek, gondolom a páncéljuk miatt. 3 x csináltam meg, de volt, hogy a freedomosok a bázis környékéig se nagyon jutottak el. Ilyen gránátvetős AK mikor jön elő a játékban, mármint hogy lehet rá szert tenni legálisan?
    A másik, - nekem nagyon bejön a Vintar nevű sniper és a géppityu, mindkettő csendes halál. Elfogyott viszont a skúló hozzá. Csináltam portyát is emiatt, de teljesen sikertelenül. Átmentem a sötétvölgybe is, merthogy onnan jöttek akiktől legalábbis a géppityukat beszereztem, de nem jutottam túl messzire a psi sugárzás miatt. A profos küldetést még nem csináltam meg és így nincs rá védelmem. Szóval a Vintarhoz való töltényt hol keressem?
  • Atisz #25404
    A nagyját én is, de minden betűjét szerettem volna
  • Adam5576
    Szóval akkor nincs felirat? nagyon karaj! a nagyját megértettem mint mond a hologram paller, de hát nem az igazi. felirattal jobban összeállna a kép.
    üdv
  • n3whous3
    Vááá, rohadt idegesít mostmár a játék. A FreeWorld bázisos pálya egyserűen játszhatatlan. Több mint 4 percig tölti a pályát és aztán meg FOLYAMATOSAN akadozik a játék itt és FOLYAMATOSAN tölt valamit a vinyóról. Aztán 2* gyorsbetöltést csinálok és megjavul (majdnem) az egész. Valami k*rva kib*szott bug tehet biztos az egészről, nem véltetlen, hogy később jó az egész.

Amióta felraktam az 1.0001-et, azóta műveli ezt a gép. És ráadásul, mikor először jöttem be a pályára, akkor még ilyen gond nem is volt. Hogy lehet olyan patchet csinálni, ami elb*ssza a játékélményt????
  • farad66
    [szin=blue]KÖSSZ!!![/blue]
  • Atisz #25400
    Nekem is jó lett volna egy kis felirat végén, amikor a hologramos c-consciousness beszél hozzánk zavaró zörejekkel megtűzdelve, szláv akcentussal...
  • SaGa
    Bárhol és sehol...

A mailwestet örzőnek általában van farka, de átlag minden 15-20-adiknak van csak és minden 15-20-adik blöki pseudodog.
  • SaGa
    A telepre úgy tudsz bemenni, hogy ugyanott van egy telepített labor, a völgyben. Bemész, ott az a doki, akit kisértél a lelőtt helikoptertől, meg egy másik. Ez utóbbitól vállalsz küldetéseket. Legfontosabb az, hogy a korábban is kisért dokit elkiséred egy mérésre, a zombikat (mindet) lelövöldözöd (a doki kamikáze kicsit, így figyelni kell rá), és élve visszakiséred. (ha először kitakarítod a gyártelep bejáratának környékét, és csak úgy mész be a laborba a profhoz, egyszerűbb lesz) Ez után elvállalod, hogy bemennél a psi gépet lekapcsolni. Ehhez kapsz egy psi elleni fülvédőt (elég, ha nálad van, külön használni nem tudod), meg meg kell keresned egy halottat ezen a területen egy helikopter mellett. Érdemes elvállalni nála még indulás előtt azt is, hogy elhozod neki Ghost ruháját. Ezért cserébe ad egy nagyon jó védőruhát. Igazából annál jobb nincs is az egész játékban. Talán amit a duty főnök ad a gránátvetőért cserébe...

A psi fülessel be tudsz menni a telepre, az egyik hullánál ott lesz a healéing berill, az kell a freedom górénak. Szerintem először vidd el neki, majd gyere vissza, mert a két ruha együtt már túl nehéz lesz cipelni.
  • farad66
    Hali!

Vki megtudná mondani,hogy hol található Pseudodog,aminek a farkát el kell vinni a kereskedőnek?

Kössz!

Transzport mód:Ha feltelepítetted akkor a játékban nyisd meg a konzolt(0)és ezt írd be....bind turn_engine kt A "t"betűvel indítod be a motort,de ez szabadon válastható.
  • SaGa
    Menj át, lődd ki a két-három ott kószáló zombit, és átjön ő is. Menj oda hozzá és beszélj vele. Ekkor van vége a küldetésnek. Ha kimész a pájáról anlkül, hogy odaadná a flashdrive-ot, buktad...
  • SaGa
    Ebben a játékban az RPG, a Gauss gun, gránátvető és egyéb hentelő cuccok semmire sem jók. Vagy nincs hozzájuk lőszer, vagy nincs megfelelő célpont, de legalább marha nehezek. A sörétes se jó választás, mert nagyon nehéz a lőszere. Dragunov is felejtős.

Minden területnek megvan a maga jellegzetes lőszer és fegyver készlete. A cordonban a szeméttelepen és a katonai raktárban az AK, és a 9x18-as, 9x19-es lőszert prüszkölő cuccok jók. A vadvidéken, yantarban a nato lőszeres 5.45x56(?), Pripjaty és az erőmű meg főleg a 9x39-es lőszereket termeli.

Az AK végig jó, mert olyan lőszer mindenütt lesz, ahol katonák megjelennek. Azok meg mindenütt ott vannak.

Szerintem (többszöri játék után) a legjobbak, sorendben: hangtompítós pisztoly a barakkból, 9x18-as ra modifikál Vipera (a szeméttelepi vasuti alagút legvégében, az anomáliákon túl van egy halottnál), gyorstüzelő AK (Strelok búvóhelyén található) egy távcsővel felspécizve (pl a vadvidéken a mercekből lehet kirugdosni párat). A katonai raktárban felvehető a VSS Vintorez, szerintem az az ultimate weapon ebben a játékban. Hangtompítós, így sokáig észre sem vesznek, hogy honnan lősz, lehet vele sorozatot is lőni és jó távcsöve van.
    A Red Forestben, a zsákutcáben (vasuti kocsi mögött kezdődik) lehet egy távcsöves Nato cuccot (olyat, ami a duty-s vezetőnél van a freedom bázis mellett) szerezni, meglehetősen pontos és erős.

Pripjatyba vinni kell egy AK-t, egy 9x39-est prüszkölő cuccot, meg esetleg egy NATO kompatibilis fegyvert. Más nem kell, ezekhez mindig lesz lőszer, ha egyes lövésekkel operálsz, az egész játék végigvihető ősszesen talán 1500-2000 lőszerrel. Mondom összesen, az össszes fegyverhez...
  • KOVU
    ok thx a tudos átt ment csak vissza kellett töltenem ^^.
    de ha én is utána megyek arra a másik területre mert van egy mellék küldetésem ott hogy szerezek meg egy golyó állo mellént de ha meg akarom közeliteni azt irja hogy nagyon erös psi vagy milyen gáz szivárgás vagy sugárzás van oda hogyan tudok bejutni hohy ne érezzem?
    mert nekem ilyen nemzet őre vagy milyen ruhám van ^^.
    elöre is thx a helpet.
  • Herold
    Amikor a hologrammal beszélek, a kérdéseimre adott válaszok nem jelentek meg szövegesen, a válaszablak nem volt látható. Másnak se?
  • horthy
    Mikor fog már kijönni egy jó patch ami kijavitja a komolyabb bugokat ? Pl : a tábortüzbe belemenő stalkerek , vagy hogy még a tapasztalt stalkerek is belemennek a látható anomáliákba és ott halnak meg , Dragunov mesterlővész puskával leszedhető Mi-24 Hind csatahelikopter , az ujra ismétlödő melléküldetések ellenfelek nélkül ! Amugy most fejeztem be a játékot ( stalker fokozaton ) kifejezetten jó a véleményem róla , ha kijavitják ezeket a bugokat szerintem ez lesz az egyik legjobb játék ! Jó lenne ha pl a barátok néha csatlakoznának hozzám egy kis pénzért öket felegyverezhetném , autó , jármű használat stb . Ez a stalker stilus nekem nagyon bejött remélem még lesznek ilyen játékok !
  • wantonly
    Nem lehet :(
  • Adam5576
    hello!

lehet bekapcsolni feliratozást a játékban?
    ha igen, hol?
    köszi.üdv
  • darki81
    STALKER MULTI
    Hamachi: vally666
    pass: 12345
    zsííír ;););););););)
  • zuza
    Figyelj Barmi!old meg egy trainerrel ha ennyire izgatja az öcséd az a majom mód,vagy a legjobb,ne engedd játszani ha nem tetszik neki.kikapcsolod a súlylimitet a trainerrel azt csá
  • barmi
    Hi! Nyugodtan átmehetsz az aluljáró túloldalára ha átértél várj egy picit ás utánad fog jönni. Ezután megkapod tőle a pendrájvot ami a lényeg és megvagy.
  • A tumi
    Töltsd be újra a legutólsó mentésedet...hátha segít.
  • KOVU
    hi segitene valaki?
    a bárban elválaltam egy küldetést hogy vissza viszem valakinek a fegyverét és miközben megyek érte egy tudosnak is lehet segiteni én segitettem neki de miután átt mentem velle a tüzes alaguton utána megáll (azt meg van faggya) és hiába megyek akármerre nem jön utánam át mentem ott a másik map részre vcagy mi az de akkor ki irja hogy a küldetés elrontva. ennek mi volt az oka hogy nem mozgott.
    pls help elöre is thx
  • barmi
    http://stalker.filefront.com/files/search/?search_category=all&fields_name=1&fields_filename=1&keyword=transport+mod Találsz itt egy Transport modot és egy pecset is a modhoz! A readme fájlt is ajánlom figyelmedbe mert nem csak bemásolni kell dolgokat valahova hanem át kell szekeszteni bizonyos fájlokat hogy működjön a dolog.
  • barmi
    -g :)
  • barmi
    Run Forrest, Run! Ne állj meg harcolni távolinak tűnő ellenfelekke csak akik az utadban állnak azokat kaszabold le és szaladj arra amerre kell (déli fal mentén nyugatnak és ha beérsz a jelhez már új pályán is találod magad (Igyííí kámgnye!! ) :)
  • Atisz #25381
    Úgy hogy a délen lévő fal 2 irányba fut:

---------------------------------------
    <- nyugat kelet ->
  • A tumi
    Egyébként viccnek szántam(szmájli).

De azzé kössze.
  • Herold
    Jesszusom. Szerintem úgy, hogy a fal mentén nyugatnak fordulsz.
  • zolo
    (#25344, #25270)
  • A tumi
    Ha ilyen modorban "kéred",ne számíts semmi jóra.
  • barmi
    Ezt az endurance modot már belinkelték nem olyan rég viszont amit én keresek ott nincsne 150 kilo limit sem hanem bármi és bármennyi van málad mindig visszakorlátozza a sulyodat 0,1-0,2-re. Én igazábol ezt keresném.
  • zolo
    Valaki válaszoljon már nekem is , vagy adjon egy tetves linket....

"Hogyan lehet előhozni az autóvezetést?"
  • barmi
    Köszi! Az a helyzet hogy én nem pont ezt keresem de gondolom jo lesz neki. müködik ez 1.00000000-s gamevel is? :)
  • A tumi
    Köszi.
    De a DÉLI falat követve,hogy tudok NYUGATNAK haladni?
  • PhantomAss
    pripjatyban találhatsz egy freedomos exoskeletont, és más jó rucikat is ha körbenézel az épületekben
    az exot itt találod:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy szobor előtt (asszem lenin) van egy kereszt egy ráakasztott gázmaszkkal, ha átkutatod ott egy ruha
  • Atisz #25371
    Az erőmű déli falát követve haladj nyugatnak, futva nem lehet probléma...
  • Atisz #25370
    Akkor a "neked"-et helyettesítsd az "öcséd" szócskával...
  • A tumi
    Ti hogy oldottátok meg Chernobyl külsőt?
    Egyfolytában kifektetnek vagy a katonák vagy a helikopterek.
  • Solid Snake
    nini :)
  • barmi
    Ha a kérdére nem vágod a választ akkor inkább ne írj ha kérhetném! Egyébként én már kétszer is kijátszottam a gamát veteranon. Ez a szaros mod öcsémnek kéne. Mondtam neki hogy nem kell az de hiába...

Spiderman nagyagyunak is lenne pár mondat: Már 100 oldalt visszaolvastam és nem leltem azt a szaros linket, vagyis megtaláltam csak már nem működik azért írok! ;)
  • Atisz #25366
    Ha más végig tudta tolni 50 kg-os max limittel, sztem neked is menni fog ;)