S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Egyébként szerintem jól elfut a játák régebbi gépeken is, nálam barton 2800XP, 1.5GB 400Mhz ram meg egy sima inno 6600-on simán meg 1024X768-ban max látótávolsággal, háromnegyedes textúra részletességgel, AA és AF nélkül, static light-on, a többi mind maxon obiject részletesség stb. Még vmit felgyúrhatnék max húzok egy kicsit a karin, alapon van.

Thrash \'Till Death

Hassan B
FAQ milyen lett? 😊

][ ВАЗ ][

scorpeeon
Jaja, dübörög, mint ahogy hazánkban a gazdaság 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ha aynnira kiváncsi vagy rá akkor a "kufárnál" az elején mert a teljes játék menet befojásolja 😄
vagy csomagold ki a videjokat divx féle vagy avi nem tudom miylen kodolásu csak társitani kell a lejátszohoz

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

hykao
Pedig ott van a környéken, jó helyen jársz... 😊

Más: SPOILERekkel...

Hol érdemes menteni, ha az ún. valós és nem valós befejezéseket is meg akarom nézni? Most a BÁR környékén vagyok, már odaadtam a pultosnak az X16-os labor dokumentumait. Most kéne mennem megrongálni az agymanipulátor antennáit (vagy valami ilyesmi, most fejbõl nem emlékszem), de van még ilyen is, hogy "Meet the Guide", meg még pár mellékküldi visszafele. Menjek vissza és intézzem el ezeket az antennás buli elõtt vagy, hogy érdemes?
A mellékküldetések nem befolyásolják a végkifejletet? Felvettem egy csomót, de valahogy nincs kedvem a gyilkolós-lopkodós küldik teljesítéséhez.
Sziasztok! Help ME!!! Az egyik pályán (sajnos a címét nem tudom a küldetésnek) le kell menni a lift melletti létrákon. Megszerzem a doksit, és visszaérve de nem tudok felmenni a lifttel. Hogyan kell megoldani???? Segítsetek!!! Köszi elõre is...
oké most már csak menni fog😄 köszönöm mindenkinek😊

SEHOGY! lehet lett volna benne iylesmi de nem lehet max ha jól tudsz programozni átirhatod hogy ne romoljon a fegyver

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hali lenne még egy kérdésem hol lehet megjavítatni a feladatok megoldása közben megsérült fegyvert? ha valaki tudja irja le hogy hol.
leghátul egy konténer legbelsejében van a kis puska egy erös pisztollyal csak pontatlan majdnem akkorát sebez az a pisztoly mint a géppuskák

artschiatwork
Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik

Néha olvasni kéne azt a nyomorult fejlécet is, nem csak bekérdezni...

A puska egy konténerben van ha jól emlékszem

Szasztok!
Tud valaki a 1.0001 patch-hez crackat megirhaná ide.<#vigyor3><#worship>
nah igen énis gondoltam h lehet h alattam van!találtam is egy mélygarázs szerûséget!ahol rengeteg áram kóborol!ott találtam egy csávót de nem volt nála smmi!és amikor ott álltam mellette akkor átváltott zöld célkeresztre de nem találom😄

hykao
A GPS képe ugyan 2D-s, viszont csak akkor jelenik meg a zöld célkereszt, ha a megfelelõ szinten vagy...én is tegnap csináltam meg ezt a feladatot.
tomas10
help. 1.küldetésnél amikor a bandita park után egy banditát kel kicsorni de nem sikerül pedig mindent elvettem töle

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Voltan
Ahhoz nagyon közel pedig egy Big Ben nevû Desert Eagle. Elég ütõs pisztoly. Ugyanazt a muníciót használja, mint a Vintar, szóval tökéletes párosítás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ajánlom figyelmedbe ezt elolvasni a film elõtt.
ruffirant
köszi

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

igen, csak sz-el. Mármint a magyar verziónak, szal: Sztalker
de ez a földalatt van??mert a térkép egy vasútállomásra mutat,elhagyatott vagonok,meg ilyen lakóbuszokhoz!vagy hova kell bemászni?

Ha valakit érdekel a kisregény /A. és B. Sztrugackij: Piknik a senkiföldjén/, ami alapján a filmet csinálták: http://galaktikaonline.uw.hu/vols_read.php?vol=11&sor=7
Egyébként a könyv /ill. novella vagy kisregény/ is más egy kicsit mint a film. Annyira nem különbözik mint a játék a filmtõl, de azért más, és rengeteg a különbség.
Hassan B
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott lent pedig be kell mászni leghátra és kell keresni egy lefûrészelt csövü shotgun-t... Azt kell visszavinni a csávónak...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ruffirant
a film teljes címe is az volt hogy stalker?

Lent van a föld alatt, az égõ helikopter környékén van a lejárat.

Asszem igazából ki sem derül, csak az, hogy a Zónában. Asszem. K*rva rég láttam, vagy tíz éve. Összesen kétszer, az elsõ alkalommal még gyerek voltam, és súlyos mert kb az akkor volt, amikor Csernobil, szóval 86 körül. Akkor fel sem fogtam, meg nem is tetszett. Tíz éve amikor újra megnéztem viszont nagyon bejött!
ruffirant
ezekrõl tanultam titkosrendõrség meg ilyenek...

elakadtam😄 a bárban felszedtem egy mellékküldit "Find a family rifle"nah és elemegyek a helyszínre de smmit nem találok!vki emlékszik még erre a küldire mert az segíthetne?😊köszönöm

nem tetszett nekik amit tettél össze verettek ennyit róla 😄

amugy probálta már vki egybe kicsomagolni az összes gamedata fáljt?

ruffirant
Ez érdekes.azért ellopatták a filmet mert valakinek nem tetszett?

a nagy kommunizmus idején bármi megtörténhetett

'79-ben készült. Ill. kicsit késõbb, mert újra kellett forgatniuk, mert a már kész és vágott verzió "eltûnt"... /nem tetszett valamelyik elvtársnak és ellopatták, a pletyka szerint/
A film hol játszódik?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Tényleg? Ha nem mondod bután halok meg...
Nézd meg a filmet!<#awink>
Hassan B
Akkor miért van a Zóna?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Voltan
<#wow3><#wilting>
Ember, annál még az XT is gyorsabb volt...

Voltan
Mivel 86 elõtt készült...

Ennyit még elárulok a filmrõl - csakhogy még egy példát hozzak föl arra, hogy milyen kevés köze van a játékhoz - : a filmben a zóna az van, de nincs/nem volt Csernobili atomkatasztrófa...
pedig tényleg nehéz elhinni<#fejvakaras>
#21769 például
tomas10
pedig igaz

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

hykao
Technikai kérdések:
1. A magyarításhoz ki kell majd tömöríteni elõzõleg az eredeti csomagolt fájlokat?
2. Ha nem megoldható az átvezetõk feliratozása, akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen formátumúak az átvezetõ videók? Ha valami szabványos, akkor rájuk lehet sütni a feliratot, ahogy már több magyarítás esetében megtettük ezt.
ruffirant
egyre kiváncsibb leszek.majd én is megnézem ha meg tom szerezni.Remélem megvan valamelyik ismerõsõmnek

_Atti_
jaja a film nagyon jó, nagyon hangulatos kevés film van amit magamtól megnéztem mégegyszer..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Dübörög a 104MHz...LOL <#idiota><#nevetes1>
Raptor 2
Nincs. Türelem. Majd lesz teljes...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

A hozzaszolas szerkesztesenel van egy "makrók" gomb. Ott megnezheted.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Azt nem mondtam. Sõt, nekem nagyon tetszik. Le is sze.. ill. megveszem eredetiben. Elég szar minõségben láttam, amit meg lehet venni az meg digitálisan felújított, csillivilli verzsön. Láttad a 2001: Ûrodüsszeiát? Az más mûfaj persze, de talán így tudnám érzékeltetni a különbséget: a Sztalker kb olyan mint az, mármint a lassúságára gondolok, az "akciódússágára" csúnya szóval. Mint a 2001: Ûrodüsszeia és mondjuk egy Star Wars epizód. Ha láttad a 2001: Ü.-t /a SW-t meg ki nem/ akkor tudod mire gondolok. Csak azért írtam amit, hogy ne csalódjon a srác, mert több kockafejû kisgyerek húzta le a filmet, mert a játék után azt hitte, hogy a film is arról szól mint a játék és ugyanolyan akciódús: "vér és bél" meg 5000 lövés/perc 1tárcsere/film. A filmben a Sztalkernek pl még pisztolya sincs... a történetben meg annyi a hasonlóság, hogy van ugye a zóna, meg a misztikum, a legenda, hogy a zónában van egy hely ahol van valami ami valóra váltja az ember kívánságát. Szerintem nagyon jó film, csak ne a játékból indulj ki, mert nem akciófilm! Szerintem kötelezõ darab minden filmrajongónak!