S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A föld mélyén vagyok és már mindenkit kiírtottam, a nagy teremben azt a kerek izét megvédte.
Indulok kifele és ahol fel kéne mászni nagyon magasra a létra le van törve és nem tudok kijutni.
SEGÍTSÉG ! Nagyon megköszönném.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
2. Valószínûleg ogm (Ogg Media?) lehet, a ráégetés biztosan megoldható.
Next PC upgrade: 2022
nem tom, békés lett!
azt tudom hogy ez az egyik jó vég, vagy true vég, vagy hogy mondják...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Elmondaná nekem vki mi a lényege?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
csináld végig még1X a játékot csak kicsit máshogy és akkor mást fogsz kapni! 😛
én azt kaptam hogy gazdag akar lenni... 😊
bár a végén csúnyán rá faragunk, de nekem tetszett ez a kívánság! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet megoldani hogy mást kapjak?????
Jó befejezést is itt lehet kepni????
thx
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Nemrég telepítettem a játékot, igazából nem játszottam vele olyan sokat.Talán 1,5 órát.Ennyi idõ után nem akarok nagy véleményeket írni róla, eddig tetszik.
Olvastam ,hogy elég sok embernek az a gondja, hogy így akad, meg úgy akad, meg swappol, meg mit tudom én.Ráadásul olyan konfigokon, hogy hanyatt dõlök a székkel, amikor olvasom a gépbe pakolt cuccokat.És olyan konfigokon ami nekem az életben nem lesz.(pedig melózom)😊))
Az én gépen tényleg egy elavult darab, 2,7-es Cerka, 1,5giga ram, ATI 9550!!!...Mûködik, fut, nem akad, igaz mediumon, és pár dolog levéve.De megy, nem swappol, pedig a c meghajtómon van kb 500 mega hely, és a virtuális memória 1 giga.Nem kell a legnagyobb felbontásban tolni, mittudomén 16x AA-val, és akkor talán nem fog akadni...
Ezzel csak azt akarom mondani, amit már valaki fejtegetett, hogy az ósdi gépeken is megy ez, az más kérdés, hogy nem hittek neki.😊))
Igazából soha nem érdekelt engem, hogy ez+az ,hogy csillog-villog, meg a csilli-villi effektek.Nem azért mert a gépem nem tudja (volt ennél jobb gépem is), hanem mert messze nem ez a játék lényege.Ha nincs a nagybetûs HANGULAT, akkor hajítófát sem ér az egész puccos grafika.
Ja, a fegyverek szórása...aki volt katona, az tudja, hogy nem olyan egyszerû eltalálni a céltáblát, ami már azt sem tudom ,hány méterre volt.Talán 100, nem tudom már.Ennek ellenére azt mondom, hogy pisztollyal sokkal nehezebb lõni.Nem tom miért, bár lehet ,hogy csak én vagyok béna.UFF!
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Majd megnézem, de valóban ott van egy szörny aki hanghullám segítségével magához húz, majd ellõk...
+1x köszi
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Valamint javasolnám még azt is, hogy ha már egyszer a magyarítás elkészül, és minden szöveg és átvezetõ video felirat magyar lesz, akkor az angol szöveg és átvezetõ videó hangokat is ki kéne cserélni egyúttal az eredeti oroszra, a hitelesség kedvéért (persze, csak ha a magyarítás megfelelõ minõségû lesz - nem valami zagyvaság). Engem nagyon zavar ez az orosz-angol keverék baromság. Nagyon hiteltelennek tûnik. Ha már egyszer úgyis magyarul feliratozva lesz minden, az összes hang lehetne orosz. (a magyarítás mondjuk tartalmazná az eredeti orosz hangokat is, az angolok felülírásra kerülnének a magyarítás telepítésekor)
Szivesen segítek beszerezni az eredeti orsz nyelvû verziót, a hangfájlokhoz és az átvezetõ videókhoz!
Persze csak ha Raptorék is úgy gondolják, mert én nem fogok bekavarni mások munkájába csak úgy önhatalmúlag...
Mi a véleményetek ezekrõl a dolgokról?
Asszem ott vagy ahol a szellemtõl kell elvenni a doksit. Felveszed a dosit aztán elfordusz jobbra ott van egy üreg oda leugrasz és már is egy csatornában találod magad onnan meg már egyenes az ut kifelé.
Thrash \'Till Death
Pripjaty-ban azért éri meg menteni mert az az utolsó terület ahonnan még van visszaút, ha belépsz a szarkofágba akkor már nem tudsz visszamenni és ha akkor nincsenek nálad a cuccok a jó befejezéshez akkor arról lecsúszol végleg.
...de kicsit összetettebb volt a kérdésem, így kicsit összetettebb választ is várnék, nem hülyeségeket... 😛
FlyHigh
static lightingon bármelyik kártya képes 70fps re 😄