S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
stalker.hardwired.hu/forum
Itt aztán vannak faja dolgok.

ELAKADTAM !!!
A föld mélyén vagyok és már mindenkit kiírtottam, a nagy teremben azt a kerek izét megvédte.
Indulok kifele és ahol fel kéne mászni nagyon magasra a létra le van törve és nem tudok kijutni.
SEGÍTSÉG ! Nagyon megköszönném.
Gideon Wieth
mikor lesz kész a honosítás ? 😊 nem sürgetés csak nagyon jol jönne mert szeretném érteni a gamet... és a 2 éves angol eddig még nem sokat segít...😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ezt a meet-es küldetést hol tudom felvenni ezek failedes küldetések, ezek nélkül ezt (Meet the Guide) hol kapom meg???

TSL16b
1. Nem, csak be kell másolni az xml fájlokat a gamedata\config\text\hun mappába, ahogy a többi nyelv is meg van oldva. Nem kiforrott többnyelvû rendszer, de azért lehet nyelvet váltani.
2. Valószínûleg ogm (Ogg Media?) lehet, a ráégetés biztosan megoldható.

grebber
Levolt irva nem1x mit kell csinálni a rendes befejezéshez keress rá Meet szóra alul!

Next PC upgrade: 2022

Broafka
hát... gondolom az hogy nem halt meg benne? 😄
nem tom, békés lett!
azt tudom hogy ez az egyik jó vég, vagy true vég, vagy hogy mondják...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ebbõl nekem semmi sem derül ki...

Elmondaná nekem vki mi a lényege?

az egy jokis befejezes, csak nem az tortenik, amit leir
mi volt ebben a jó??? lol

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Broafka
hát ez jó befejezés volt!

csináld végig még1X a játékot csak kicsit máshogy és akkor mást fogsz kapni! 😛

én azt kaptam hogy gazdag akar lenni... 😊
bár a végén csúnyán rá faragunk, de nekem tetszett ez a kívánság! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pls segítsetek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állok a kívánság kõ elõtt és az emberkém nem értem mit kíván, de zöld mezõre kerülünk és fel akad a szemünk, ez mien befejezés???

Hogy lehet megoldani hogy mást kapjak?????
Jó befejezést is itt lehet kepni????

thx

ruffirant
az télleg de a magyarítás...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

hykao
a "magyarírtás" sehogy sem hangzik jól... 😛
ruffirant
elolvastam, de a magyarírtás spanyolul nem hangzik jól????

Hi!Nagyon ritkán írok ide az SG-re, de most megteszem.Általában olvasom a véleményeket, hozzászólásokat, tapasztalatokat.
Nemrég telepítettem a játékot, igazából nem játszottam vele olyan sokat.Talán 1,5 órát.Ennyi idõ után nem akarok nagy véleményeket írni róla, eddig tetszik.
Olvastam ,hogy elég sok embernek az a gondja, hogy így akad, meg úgy akad, meg swappol, meg mit tudom én.Ráadásul olyan konfigokon, hogy hanyatt dõlök a székkel, amikor olvasom a gépbe pakolt cuccokat.És olyan konfigokon ami nekem az életben nem lesz.(pedig melózom)😊))
Az én gépen tényleg egy elavult darab, 2,7-es Cerka, 1,5giga ram, ATI 9550!!!...Mûködik, fut, nem akad, igaz mediumon, és pár dolog levéve.De megy, nem swappol, pedig a c meghajtómon van kb 500 mega hely, és a virtuális memória 1 giga.Nem kell a legnagyobb felbontásban tolni, mittudomén 16x AA-val, és akkor talán nem fog akadni...
Ezzel csak azt akarom mondani, amit már valaki fejtegetett, hogy az ósdi gépeken is megy ez, az más kérdés, hogy nem hittek neki.😊))
Igazából soha nem érdekelt engem, hogy ez+az ,hogy csillog-villog, meg a csilli-villi effektek.Nem azért mert a gépem nem tudja (volt ennél jobb gépem is), hanem mert messze nem ez a játék lényege.Ha nincs a nagybetûs HANGULAT, akkor hajítófát sem ér az egész puccos grafika.
Ja, a fegyverek szórása...aki volt katona, az tudja, hogy nem olyan egyszerû eltalálni a céltáblát, ami már azt sem tudom ,hány méterre volt.Talán 100, nem tudom már.Ennek ellenére azt mondom, hogy pisztollyal sokkal nehezebb lõni.Nem tom miért, bár lehet ,hogy csak én vagyok béna.UFF!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

hykao
Talán ha elolvasod (és sikerül is felfognod) a #23107-es kommentemet is, akkor rájössz mirõl beszélek...okostóni...
Jahh, azt majdnem elfelejtettem KIRÁLY LETT A FAQ!!! Köszönjük!<#taps><#worship><#taps><#worship>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A "meet the Guide" küldit mindenképp csináld meg mert ugy lesz frankó vége ha megkeresed a dokit ahogy Guide akarja és akkor tudomást szerzel a dekódolóról ami pripjatban van egy hotelben de ha nem veszed fel a "meet the Guide" küldit cseszheted az egészet. Az a redvás kivánságkõ csak rossz végeket ad bármit csinálsz. viszont ha nálad a dekóder fel tudsz menni egy szintel feljebb és ott lesz a frankó vége még kb másfél óra játék után! <#integet2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ruffirant
okok vodkázz egy kicsit.Az a jó száraz gigára.

Na jól van kolléga lépek, mert már száraz a gigám de piszok módon. Majd otthonról folyt.köv köbö 1h múlva. Csocsi<#integet2>
De arra azt írtad hogy elolvastad: #23095. Amit belinkeltem, vagy nem, vagy mi van??? Mert az annyi, nincs több, mondtam hogy novella, ez ilyen hosszú.
Vaó, vége a melómnak 5 perc múlva. 1/2h múlva már egy /vagy kettõ/ vodkát fogok szürcsölni egy kis narancsal hazafelé a törzshelyemen. 1h múlva meg tolom a Stalkert, király!<#violent><#idiota>
ruffirant
arra gonndolok amit te írtad hogy olvassam el.

Igen, ebbõl csinálta Tarkovszkij /remélem jól írtam a nevét/. Viszont a filmben nagyon sok dolog máshogy van, szinte semmi nem lett egy az egyben ugyanaz mint a könyvben. Milyen könyvet akarsz elolvasni? Mert ez AZ ami ihlette a filmet. Tulajdonképpen ez sem egy könyv, hanem novella, ill. kisregény. Azt sem tudom, hogy hogy kiadták-e egyáltalán önállóan, vagy nyomtatott formában valamilyen gyûjteményben szerepel. Amire Te gondolhatsz, az a fotgatókönyv, amit szintén a Sztugackij testvérek írtak ha jól tudom, de arról fogalmam sincs, hogy azt kiadták-e könyv formájában.
ruffirant
ezek egyre jobbak .Következõ mi lesz?magyarítás spanyolul?

hykao
Az így jó lesz akkor! Jó ötlet! Esetleg az eredeti orosz hangfájlokat is mellékelhetnétek így, magyarítás kiegészítõnek.
Ember, Te láttál már 5 gigás magyarítást? Uramisten...
grebber
Remélem sikerül majd megoldani az átvezetõk magyar feliratozását!!

Next PC upgrade: 2022

Raptor 2
NEm fog megnövekedni a méret, mert a magyar feliratos videókat külön "magyarítás kiegészítõ" ként lehet majd letölteni. Hisz akinek lassu enete van, az szophatna vele ha egyben lenne a cucc, és lehe nem is érdekelné annyira a magyar videó...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Köszike!!

Majd megnézem, de valóban ott van egy szörny aki hanghullám segítségével magához húz, majd ellõk...

+1x köszi
majd aztán letöltünk egy 5 gigás magyaritást? 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

egy 1950 xt már 50 ropi és az egy ideig elég ha meg mégsem még egy hozzá aztán már dupla vagy ha belsö csatlakozos akkor mellé egy r600 as ati ha olcsoé adják majd aztán ott az izom vas mellé egy kétmagos proci min egy 4200+ os és megy plzs 4 giga ram

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

hykao
Na szóval, ha Raptorék elfogadják, akkor segítek megoldani, hogy az átvezetõ videók is feliratozva legyenek. Ez persze azzal járna, hogy a magyarításnak tartalmaznia kéne az átvezetõ videókat is (immáron feliratozva). Így jelentõsen megnövekedne a mérete, de szerintem ez ma már nem nagyon lehet gond, és megérné a teljességért cserébe!

Valamint javasolnám még azt is, hogy ha már egyszer a magyarítás elkészül, és minden szöveg és átvezetõ video felirat magyar lesz, akkor az angol szöveg és átvezetõ videó hangokat is ki kéne cserélni egyúttal az eredeti oroszra, a hitelesség kedvéért (persze, csak ha a magyarítás megfelelõ minõségû lesz - nem valami zagyvaság). Engem nagyon zavar ez az orosz-angol keverék baromság. Nagyon hiteltelennek tûnik. Ha már egyszer úgyis magyarul feliratozva lesz minden, az összes hang lehetne orosz. (a magyarítás mondjuk tartalmazná az eredeti orosz hangokat is, az angolok felülírásra kerülnének a magyarítás telepítésekor)
Szivesen segítek beszerezni az eredeti orsz nyelvû verziót, a hangfájlokhoz és az átvezetõ videókhoz!
Persze csak ha Raptorék is úgy gondolják, mert én nem fogok bekavarni mások munkájába csak úgy önhatalmúlag...

Mi a véleményetek ezekrõl a dolgokról?
Hi!
Asszem ott vagy ahol a szellemtõl kell elvenni a doksit. Felveszed a dosit aztán elfordusz jobbra ott van egy üreg oda leugrasz és már is egy csatornában találod magad onnan meg már egyenes az ut kifelé.
FlyHigh
nekem jó a static, dynamichoz már izom vas kell, annyit viszont nekem már nem ér egy gép, felesleges rákölteni fél millát, azt fél év és már sehol sincs😄

Thrash \'Till Death

Csinálj meg mindent, a Strelok vonalat is, az hogy melyik befejezést kapod majd az a szarkofágban fog eldõlni attól függõen hogy melyik utat választod szal az utolsó pillanatban is választhatod majd a hamis befejezést még akkor is ha a jó befejezéshez szükséges cuccok nálad vannak.

Pripjaty-ban azért éri meg menteni mert az az utolsó terület ahonnan még van visszaút, ha belépsz a szarkofágba akkor már nem tudsz visszamenni és ha akkor nincsenek nálad a cuccok a jó befejezéshez akkor arról lecsúszol végleg.

Solid Snake
Ezt próbálta már valaki #23021 ha müxik ez is mehetne a FAQ-ba.
Solid Snake
Köszönjük fa.a lett. <#worship>
hykao
Aham, szóval elég majd Pripjátban menteni. Kösz. Antenna, vagy menjek vissza a "meet the Guide" feladatot teljesíteni elõbb?
Hassan B
Én is szeretlek...<#vigyor2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

hykao
Akkor úgy fogalmazok, hogy a valós és nem valós (amibõl ami kijut majd nekem...) végeket... 😛

...de kicsit összetettebb volt a kérdésem, így kicsit összetettebb választ is várnék, nem hülyeségeket... 😛
Solid Snake
Übergáz <#idiota><#law>
ruffirant
nekem tetszik.a kinézete jó meg amik benne leszenk azok is

Ha Pripjaty-ban mentesz akkor elérhetõ lesz 2 igazi és 1 hamis befejezés, az hogy a hamisak közül melyiket kapod az az egész játékstílusodtól függ szal arra nem nagyon lehet mentéspontot írni, youtube-on fennt van mindegyik video

ruffirant
elolvastam érdekes volt.Ebbõl lett a film?Mert ha igen akkor ezt a könyvet is elakarom olvasni.tetszett

Fluff
A kinézet jó, de a tartalom ugyanolyan..

hogy az dönti el a kavicsnál mit kapsz hogy miként játszod a játékot

FlyHigh
static lightingon bármelyik kártya képes 70fps re 😄

hykao
Elsõ sort nem tudom értelmezni, viszont a második sor válasz a #23048-as kérdésem egyik felére... 😊