S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Ez mind szép és jó de talán egy spoilert beszúrhattál volna mielõtt szépen felsorolod a leendõ befejezéseket...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szerintem a játéknak csak 1 jó befelyezése van, mert néztem a youtub-on és ott a következõk vannak: Rosszak:acéllá változik,megvakul,rászakad a tetõ, beszívja a kõ,apokalipszis-ez az 5 a rossz a 6.ha elfogadod a hologram ajánlatát és csatlakozol a népbutításhoz és a 7. az ami nekem is volt, amikor Strelok fekszik a mezõn és kisüt a nap, és elrepül egy szitakötõ<#worship>
Blasta
"Én tisztelem mindazért amit tesz vagy amit tenni fog a jõvõben"

Na pontosan ez az ami az ominózus kommentedbõl KURV*RA nem jött át!!!
(a kedves smiley-kat ne is említsem)

Mit lehet tenni? Ha már annyira nem bírod magyarítás nélkül (sosem fogom ezt megérteni) akkor valami hasonlóval indíthatnál:
"Elnézést a zavarásért. Minden tiszteletem a fordító kollégának, de érdeklõdnék, hogy KÁBÉ mikor várható a fordítás elkészülte? Mert nagyon várom már"...

Vagy valami hasonlót. Na good bye! (remélem ezt azért még érted)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

BaLeeX
Miért baj az, hogy leellenõrzik (bétatesztelik) mielõtt kiadnak valamit a kezükbõl?
Utána meg lehet, hogy te lennél az aki beírnád, hogy itt meg ott nincs lefordítva valami, meg tele van hibákkal...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ruffirant
Hoppá azt egy tizedesvesszõnek néztem.De akkor így már jobb.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

ruffirant
Ahogy már egyszer írtam: Jó munkához idõ kell!

Voltan
Hogyne lett volna kötelezõ. Paruszkij! A STALKERHEZ pedig az a legjobb nyelv, nem tudom, mit sír 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

??????? Na essünk neki akkor mégegyszer. 7 után pont=mondat vége. 5 "hamis" és 2 "igazi" befejezés.
7600GT jobb!!! ja és persze tudja a SH model 3-at.és újabb is.

Hagyjátok má' abba! Türelem, még elmegy 100%-ig, aztán lesz a tesztelés! Ez van, ezt kell szeretni...
Az ilyet én sem bírom. Fõleg az olyat (és de sok ilyen van) amikor a nyomigyerek leszedi még a hivatalos megjelenés elõtt tök ingyé', aztán már hisztizik, meg fikázik a magyarítás "késése" miatt.
És még egy ide való a legnagyobb tisztelet az amikor kijön a honositás és az elsõ órában ezren vagy többen töltik le és pontozzák a legjobb pontokkal. És értékelik hogy kítünõ munka, csak igy tovább. Az irónak vagy fordítónak sem az a tisztelet mennyi folyt be egy könyvbõl hanem az hányan vették meg azt amit irt.
manutdzoli
Bocs hogy itt kérdek ilyet,de biztos tudtok segíteni.7600GT 256MB DDR 3 vagy Ati Radeon X800GTO 256MB PCIE?Melyik a jobb?Melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Én tisztelem mindazért amit tesz vagy amit tenni fog a jõvõben. nem azért rohantam ki igy, de vannak olyan fordítok (kivételek vannak) akik elkezdenek valamit és az utolsó pillanatban derül ki hogy nagyban szarnak az egészre. Pedig a fél ország várta mikor lesz kész.
Bocsika és te mennyit fizetnél? Ha most én fizetnék érte szerinted elõbb lenne meg. Nem hiszem, ugyanott tartana ahol most. És te mennyit fizettél magyaritásért? ha már itt tartunk.
Kicsit több tiszteletet Raptor2 kollégának! <#ejnye1>
ruffirant
igazad van.Nem lenne kötelezõ megcsinálni Raptor2-nek.fõleg hogy nem kap érte semmit!

Te figyu, nem imserem Raptor kollégát, sosem beszéltünk, de minden, a magyarításon dolgozó ember nevében kérdezem: Te mit képzelsz magadról? Mennyit fogsz fizetni a magyarításért? Eddig mennyit fizettél?
Ja, semmit? Akkor meg ne ugrálj... maximum szépen kérhetsz, és megköszönheted, hogy valaki arra áldozza az idejét, hogy másoknak segítsen...
Bocs gyerekek, ezt muszáj volt kiadnom magamból...

ruffirant
7,5? az a fél lehet a legérdekesebb.Az milyen?

Asszem 7. 5 "false-", és 2 "true" ending.
ruffirant
Összesen hány befejezés van?

mama2
Hogy lehet eljutni a reaktorhoz? És ma lesz már magyaritás Raptor2?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Na jah az öreget visszautasítottam, erre töltötte a pályát amiben a reaktor körül kell bolyongani teleportálni...Hihetetlen mennyi szál és befejezés van a gaméban.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Na végre én is felkutattam Strelok búvóhelyét.Tök izgi volt, szeretem az ilyen story elemeket.Óriási a game.Na de most ebben a körben nem mentem a Kõhöz hanem felkutattam a szobát.Namost itt pár kék gömböt kellett szétlõni majd megjelent az öreg.Õt is vissza kell utasítani hogy körülnézhess a reaktor körül(Szí-Káncsüsznessz) ??? Mert akkor 3 helyen lehet befejezni a játékot.Nekem ebben a körben a kõnél azt mondta emberem "az emberiség beteg,irányítani kell" És erre vmi durva víziósorozat, majd elsötétedik minden.Ezt lefordítanûá vki? 😊Az öregnél meg beraktak egy koporsóba...nem magyarázza meg mi van sajnos.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Yan
de kötelezõ volt,
oroszul (min. 8 év) 😉

&#165; xfire: kistekila

Raptor 2
"megtett ÍGÉRETEKET" ---->elírtam

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

SZEG007
oh bocsánat te idösebb vagy mint gondoltam és akkor még nem volt kötelezö sorry minden viszavonva😊

SZEG007
minden iskolában kötelezö a nyelvoktatás, kapcsold németre vagy franciára ha te azt tanulod

Raptor 2
Ne búsulj Oleg, majd a STALKER 2-ben beváltjátok a megtett géreteket:

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Na végigtoltam! Úgy laza 20 telporton mentem keresztül a végén, de szerintem megérte mert így jól meg lehetett nézni a reaktort meg a környékét. A vége az lett, hogy eloszlottak a felhõk, kisütött a nap és Strelok lepihent a fûbe és elrepült egy szitakötö! Gondolom ez az egyik jó befejezés. Aki a kívánságkõnél fejezi be az csak rosszul járhat és lecsúszik még kb fél-1 óra játékidõrõl, valamint nem tudja körbeutazni a reaktort😊<#worship>
doncarlos
jaja... meg bazze.. most léptem megint be a játékba, visszatöltöttem az utolsó álásomat hogy megnézzem hanyadik vagyok a ranglistán (1) és hát az utolsó video elõtt beszélni kell egy emberkével (valami doki) és nem mindegy mit válaszolok neki, mert az egyik féleképpen video és vége a játéknak, de ha másképpen akkor folytatódik a játék az erõmûnél... én meg azt hittem már végigvittem... NA EZÉRT KELL AZ A MAGYARÍTÁS!!!

Broafka
"talán mert nem mindenkit járatnak angolórára a szülei"

ööö, én suliba járok! tudod, angol óra...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mNzJean
Thx , nem volt kedvem végigolvasni , sajnos majdnem minden 3. hsz arról szól ,hogy ilyen olyan gépen fut e a játék ,meg ,hogy ki lehet e jönni az ajtón vagy sem ,meg hasonlók.<#wilting>

Na ez sem rossz."én nem értem miért várja mindenki annyira a magyarítást :" talán mert nem mindenkit járatnak angolórára a szülei.<#falbav>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Broafka
én nem értem miért várja mindenki annyira a magyarítást :-/

szerintem sokkal jobb a játék az alap szöveggel, meg hanggal (mondjuk az igaz hogy hang nem lesz magyar, csak a szöveg, és az is igaz hogyha teljesen eredeti lenne akkor oroszul lenne kiírva minden szöveg... jó végülis akkor lehet várni! 😄)

Hassan B
A jármû móddal a mentéseidet nem tudo használlni, de ha visszaolvasol mindenrõl találhatsz infot.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mNzJean
Engem is érdekelnének a MOD-okkal kapcsolatos infók , http://www.gamekapocs.hu/hir/6958/Rengeteg+STALKER+modifikacio+egy+helyen , itt azt írják ,hogy van jármûves mod is , ha vki próbálta írhatna róla pár sort. Ja és ha felteszem a modokat akkor a mentéseim megmaradnak? <#fejvakaras>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

MODról van valakinek vélemyénye ? Milyenek vannak, érdemese õket ki probálni?
hykao
Köszi! Közben már privátot váltottunk Raptorral ezügyben.
RocKY2
HEllo az FN F2000-et - nem tudom a stalkerben lévõ nevét - merre elhet megtalálni? Elõre is köszi

ruffirant
sztem az összes befejezés ottt van.Nem biztos még nem nézegettem végig

Broafka
engem csak akkor idegesítenek amikor látom hogy támadnak és nem tudom honnan! és ha hátba támad akkor sokkal több életet veszítek!

Broafka
ööö, én nem egészen erre gondoltam! amikor megvakul, hanem amikor valami ligetben van, csupa zöld minden, és akkor békésen lefekszik a fûbe és vége a videónak, asszem, de lehet hogy elõtte az van amikor szétlõ mindent, vagy az egy másik? nem tom pontosan!

én erre gondoltam hogy happy befejezés!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Békés lett ja...

Abban a befejezésben csak azt hiszi hogy minden széppé változik körülötte, azt kívánja hogy tünjön el a zóna, hát el is tûnik számára mert többé nem látja hiszen MEGVAKUL, ez is egy rossz befejezés 😊

A kívánságkõnél az összes befejezés rossz.

Voltan
Ehh, azok a kurva bloodsuckerek a freedomos faluban...
Már vagy ötöt leszedtem, de még mindig kell lenni belõlük.
Párszor összesz*rtam magam miattuk. <#ijedt>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Broafka
Ha Kruglov Meghalt az nagyon rossz, szvsz, mert nagyon sok jó dolgot ad, meg az artifacteket is jó pénzért oda lehet adni neki! szal szerintem tölts vissza egy régebbi mentést, és mentsd meg Kruglovot

<#worship>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

ruffirant

Vki belinkelné nekem a befejezésekrõl a videót?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Ez neked jó End? Ezek szerént még nem is láttad a jó végét 😊 A jó végét nem a kõnél kapod ennyit elárulok 😊 de lentebb le van írva hogy mi a lényeg azthiszem.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ott ahol már nem tudtál tovább menni és elindultál visszafelé a létrához ami tul magasan van na ott volt egy szörnyféleség ha jól emléxem 😊 ha ott vagy akkor jobb kéz felöl vannak elkerített kis fülkék azokbol a legutolsóban van lefelé egy járat ott kell tovább menni és nem kell visszamenni a létrához!! Ennyi.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |