S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Na pontosan ez az ami az ominózus kommentedbõl KURV*RA nem jött át!!!
(a kedves smiley-kat ne is említsem)
Mit lehet tenni? Ha már annyira nem bírod magyarítás nélkül (sosem fogom ezt megérteni) akkor valami hasonlóval indíthatnál:
"Elnézést a zavarásért. Minden tiszteletem a fordító kollégának, de érdeklõdnék, hogy KÁBÉ mikor várható a fordítás elkészülte? Mert nagyon várom már"...
Vagy valami hasonlót. Na good bye! (remélem ezt azért még érted)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Utána meg lehet, hogy te lennél az aki beírnád, hogy itt meg ott nincs lefordítva valami, meg tele van hibákkal...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Ja, semmit? Akkor meg ne ugrálj... maximum szépen kérhetsz, és megköszönheted, hogy valaki arra áldozza az idejét, hogy másoknak segítsen...
Bocs gyerekek, ezt muszáj volt kiadnom magamból...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ööö, én suliba járok! tudod, angol óra...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Na ez sem rossz."én nem értem miért várja mindenki annyira a magyarítást :" talán mert nem mindenkit járatnak angolórára a szülei.<#falbav>#falbav>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
szerintem sokkal jobb a játék az alap szöveggel, meg hanggal (mondjuk az igaz hogy hang nem lesz magyar, csak a szöveg, és az is igaz hogyha teljesen eredeti lenne akkor oroszul lenne kiírva minden szöveg... jó végülis akkor lehet várni! 😄)
][ ВАЗ ][
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
én erre gondoltam hogy happy befejezés!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abban a befejezésben csak azt hiszi hogy minden széppé változik körülötte, azt kívánja hogy tünjön el a zóna, hát el is tûnik számára mert többé nem látja hiszen MEGVAKUL, ez is egy rossz befejezés 😊
A kívánságkõnél az összes befejezés rossz.
Már vagy ötöt leszedtem, de még mindig kell lenni belõlük.
Párszor összesz*rtam magam miattuk. <#ijedt>#ijedt>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |