S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Olyasmi. 😊
hello!most tartok ahol visszaszámálás volt(5 percig ha eltelt akkor minden meghal sugárbaqn.) Chernobilnál és elmenekültem...
szóval rossz befejezést kapok?
dante3
Azokat a szõrõs,ugrálós kutyaféleségeket de utáltam! pfff

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hassan B
Az amelyiknek ilyen kis feje van és hasonlít valami farkasszerûségre?😊

][ ВАЗ ][

dante3
Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hassan B
Lécci, akkor legalább a fejlécet olvasdd el...

][ ВАЗ ][

Még 1%-ék a magyarításból!!!!! 😄
R4VII
sziasztok! nemsokszor vagyok gépközelben de szeretnék no DVD crackot letölteninetrõl de mikor beírom google-ba nem találsemmit és nincs idõm keresgetni se neten sem visszaolvasni a topíkot. Szal lécci!!444

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

wantonly
Szürke és csúnya. 😊

Egyébként a Bár elõtt is van egy, ahol a sok mutáns szaladgál.
hello!most tartok ahol visszaszámlás volt Chernobilnál és elmenekültem...
szóval rossz befejezést kapok?
Atisz
Hmm és ez a pseudodog hogy néz ki? Mert valóban vmi ilyesmit említett... Csak az gond hogy én eddig csak 1 fajta kutyával találkoztam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Igen mer az elsõ tradernek Pseudodog tail kell. Lehet összekevered mert van az meg a többi kutyától is el lehet venni az a dog tail.

ember azt arra mondtam h. milyen lesz majd a stalker 2 min gépigénye...csak belegondoltam...ha esetleg nem csak 1-2 szót ólvasnátok el a hsz ekbõl akkor nem értenétek õket félre.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

VGA-n már tavaly volt ddr4...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Phoenix007
> Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"

Na ja, de ezt nem csak kutyafarokkal játssza el, nekem a "Family rifle" küldetés volt ilyen.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Hi,

Vki említett lejjebb 5g ddr3 as ramot...pfffff. hol élsz ember?
Idén már lesz ddr4 memó +lap is hozzá 😊😊😊

"Ebben az országban rengeteg férfi ruhába bújt kislány rohangál..."

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Atisz
Az inventory és a gps kezelõfelület tiszta Fallout <#vigyor3>
Egy küldit nem sikerült megcsinálnom: a kutyafarok gyûjtõset. Elvállalom, leölök 10 kutyust, már alig van idõm, egyszer csak kidobja (tiszta mmorpg, lol). Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"
Ez azért elég csúnya bug, mondjuk legalább a stabilitással nincsenek bajok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Phoenix007
Nahh, mûködik, királyság! Szóval! A gyönyörûszép kézzel rajzolt sárga nyíllal jelölt helyen van egy kódos ajtó. Ahhoz hol lehet megtalálni a kódot?

arról én sem tudtam hogy 3 end van 😊

lol

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Van aki elakad angolhiány miatt, van aki nem tudja h három befejezése van stb..

Phoenix007
Sziasztok, kis segítség kéne. Elõször is megpróbálom belinkelni a térképrészletet...

Térképrészlet

kill3r21
gyerekek kiprobáltam a vehichle modot faszán belehet szálni aaz autoba de elinditani nemtudom..aki probálta és megy neki az irjon
grebber
LOL végigjátszás mintha olyan marha nehéz lenne végigjátszani amikor mutat szinte mindent a nyíl!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem kinoznak senkit csak nem akarják összecsapni tesztelik javítgatják.
Én leginkább az átvezetõk feliratozását várom !!!

Helo, ha a FAQ-n kívûl szükségetek lenne egy magyar nyelvû gaming guidera csekkoljátok le ezt:

Katt ide

Hassan B
A fordítók sztem direkt kínoznak minket... 99%...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

jó lett az ój FAQ

honnan tudod h. 30 év múlva milyen lesz a gépigénye egy über kira grafikás játéknak?:-)

Végigjátszottam már 3x, meg még fogom is párszor mert kiváncsi vagyok az összes alternatív befejezésre(youtube-on fenn vann az összes záró képsor de a rössebet érdekli, úgy nem az igazi), és már nem vesz igénybe többet egy jó napnál...Bár valahol olvastam, hogy minden cullang nélkül 3 óra alatt végigtolta valaki false befejezésig...
Jaja elég rövid, de sztem elég "felhasználóbarát" így többször újrajátszható...

A modok meg majd feldobják.

Amúgy engem idegeltek azok a hsz-ek amikor kivolt irva a bannerben hogy hogyan kell.

Hehe, mókásak voltak azok a hsz-ek 😄 Többen is megkérdezték, hogy kell kimenni az elsõ ajtón 😄 Nekem csak egy bajom van a játékkal istenigazából:az, hogy rövidke :S
már én is linkeltem csak én .swf kiterjesztésben 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Ha még nem lett volna, itt egy részletes térkép (a bónusz DVD-rõl). Esetleg mehetne a FAQ-ba

Hali nekem csak annyi kérdésem lenne hogy a duty frakcióhoz hogy lehet csatlakozni?
grebber
De csak azért volt elsõ mert egy bizonyos réteg nemtudott kijutni az elsõ ajtón.

talán majd ha kijön a magyaritás meg a patchek,modok ujra fellendül 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Látszik hogy mindenki végig vitte 😊

pedig egy hónapig elsõ volt...

1. Ismerd fel a képrõl az autót
2. Test Drive Unlimited
3. Fekete tesvérem topikja -.-
4. Battlefield 2
5. -{=>Trax ToPeek<=}-
6. Manchester United Fan Club
7. FORMA1
8. SMSbandi
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. Command & Conquer III
11. World of Warcraft
12. Humoros és aranyos képek, videók
13. Chelsea Fan Club
14. '80 as évek zenéi
15. Bogyóka & Társai
16. L'art pour L'art
17. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
18. Prison Break (FOX)
19. Partyarcok
20. 100 millió iPodot adtak el

grebber
Játszad végig a game-et és megtudod.
Magyarítással végigtolom majd én is még1x de csak akkor ha már az átvezetõ videók is feliratozva lesznek és akkor megtudok mindent!

Ki a fene Strelok??
van olyan fõ küldi ami megkell ölni Strelok-ot...
Inkább ujracsinálhatnák hosszabb játékidõvel több dologgal stb...
vagy csinálhat akárki Armed Assault alá 1 STALKER modot 😊 az is támogatja a dinamikus terepet + nem is kéne töltögetni pályákon. (jelenleg 400km2-s terep van benne)

sztem nem lessz
meg azé nem lehet olyan brutál a gépigénye se me ennek se nagy

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

óó ember mire kijön a stalker 2 azt mi már nem éljük meg, esetlegh az unokáink, akkor már 4 edik generációs konzolok lesznek😄 jah meg képzelem a gépigényét...minimum:5 GB ram, 4gb ddr3 DirectX 20 as vidikari, 100 GB szabad hely a vinyón, 48 bites hangkártya stb....😄
bár nem hinném h. lesz stalker 2 de reménykedjünk.

A hadsereg az elsõ pillanattól utál, velük nem lehet békét kötni, ehy-két kivételtõl eltekintve azonnal lõni fognak rád ahogy meglátnak.

n3whous3
"Egyáltalán nem kell rosszban lenni a Freedommal, a sztoriban nincs egyetlen küldetés sem ami a Freedom ellen szólna"

Az igaz, egy mellékküldetésben rúgtam velük össze a port.
De a katonasággal már nem hinném, hogy szoros barátságot köthetnék (hacask nem a LEGELEJÉN a játéknak, de ezt megint nem tudom meg egy ideig...)

púúúúú

Egyáltalán nem kell rosszban lenni a Freedommal, a sztoriban nincs egyetlen küldetés sem ami a Freedom ellen szólna.

Én távcsõbõl legaláb 30db-ot találtam, valószínûleg te nem néztél eléggé körbe, nem mentél vissza már bejárt területekre, rohantál stb.

hykao
A 3. ponthoz: (mert az 1.-hez és a 2 2-höz még nem tudok hozzászólni...) kicsit szegényes a FAQ! Bõven lenne mivel bõvíteni!
pl:
-linkek módokhoz (egy kis ismertetéssel)
-linkek a fontosabb magyar STALKER oldalakhoz (nem csak ahhoz az egyhez)
-több a játékmenettel kapcsolatos infó (mint pl. az 1. 2. 2. kérdésed...)
-térkép (a gyûjtõi változat plusz dvd-jén van egy fasza kis térkép, amin be van jelölve minden fontosabb hely, személy stb...)

Szóval nem ártana ha a FAQ folyamatosan bõvülne, ahogy merülnek fel a fontosabb dolgok itt a topikban...
n3whous3
Videokártya dologhoz: és ráadásul gyorsabb is a 7600GT. Nézz meg pár tesztet, általában összevetik ezt a kártyát az X800GTO-val.

De, ha rám hallgatsz, vársz még egy kicsit és majd veszel 8600-as szériából valamilyet.

púúúúú

n3whous3
Mitõl függ a játék vége? Talán azért lett rossz végem (rámszakadt a tetõ), mert összeharácsoltam egy rahedli lóvét, meg folyamatosan tele volt az inventory-m? Há' mit kezdjek azzal a rohadt sok pénzzel, ha nem tudom elkölteni???

Egyébként lenne pár kérdésem (nem nagyon találtam guide-ot a játékhoz):

1.: Lehet csatlakozni más frakciókhoz is? Egyáltalán tudok valamelyikhez csatlakozni? A duty bázisán nem tudtam mit csinálni, nem tudtam hogyan lehet csatlakozni.
2.: A "játékvonalat követve" egyáltalán lehetõség van pl. nem rosszban lenni pl. a free frakcióval (asszem ez volt a nevük, ha nem, javítsatok ki.)
2.: Milyen extra cuccok lelhetõk a játékban? Én elsõ végigjátszásra összvissz egy darab felszerelhetõ távcsövet találtam (fegyvereken kívül)
3.: Tudtok linket a kocsivezetés modhoz? Én egy cseh oldalon találtam egyet, de nem tudom, hogy esetleg nyelvfüggõ lenne a cucc és jó lenne egy angol verzió.

púúúúú

Na ezt most fejezd be...
Nem fizetnék és nem is fogok. De ezt nem is várja senki...
Cserébe viszont befogom a pofámat, és nem rinyálok és hisztizek pofátlan módon más ingyenes segítségéért...
Elég érthetõ voltam? <#banplz>

"Ha már annyira nem bírod magyarítás nélkül (sosem fogom ezt megérteni)"

Ez szerintem elég egyértelmû.
Aki nem tud annyira valami idegen nyelvet hogy pontossan értse a dolgokat,az persze hogy várja hogy legyen forditás.Mint pl. én is.Noha nyilván nem fogom minde két órába megkérdezni hogy hol van már,majd lesz ha lesz.
Persze azt egyértelmûen aláirom hogy minden tisztelet és köszönet azoknak akik ingyen és bérmentve, a saját idejüket rááldozva csinálják meg másoknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.