34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
gerej #25605 Hello!
Mennyinek kell lenni a lapozófájlnak?
(Ha lehet MB ben adjátok meg)
Kösz előre is
-
#25604 Nekem is hiányzott az alvás. Ha a beállításoknál, asszem a gammát felnyomod, akkor csak az ég állapotából fogod látni, éjjel vagy nappal van-e. Én speciel így játszom.. -
Neofita666 #25603 érdekes a gem, visszamegyek egy másik pályára azt visszadja ugyanazt a küldit mint amit megcsináltam. az 1.01 patchnél legalábbis ez van. -
Neofita666 #25602 aludni-t akartam irni. már ha lehet. ágyak vannak már az elején is, de nem lehet használni :( -
Neofita666 #25601 a játékba lehet laudni? vagy hogy lehet átvészelni az éjszakát? csak hagyom a gépet elmegyek kávézni, aztan megvárom mig hajnalodik? mert fejlámpával bohockodni a semmi közepén nincs kedvem. -
#25600 hááát ilyet még nem tapasztaltam, sem játéknál sem más proginál... Átléptem egy másik terepre némi kerepelés után bejött egy tök üres kék képernyő, újra indult a gép. Ekkor legyintettem és otthagytam a gépet - elmentem enni vmit. Mikorra visszajöttem, a koma álldogált az új terepen.. - vagyis visszatöltötte magát a játék, méghozzá oda, ahol kilépett, vagyis nem a menübe - ilyent még tényleg nem láttam -
zuza #25599 Szerintem nekem mind 2 mag működött:) -
#25598 köszönöm, és egyben - sorry, mert a másik fórum nem jutott eszembe.. -
BlueGold #25597 Az általad kért info: itt van -
#25596 van valakinek kedve átvenni a topik felett a házigadaságot? a feltétele ennyi: "a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált" -
#25595 A doki-hologram dolgot nem tudom, de a szkript azt tartalmazza, amit (megvágva és kommentezve) bemásoltam. A számokhoz nem nyúltam, de mivel ilyen sorrendben nézi a feltételeket, nem a pénzzel kezdi. Mondjuk itt azért elég sokan a wannabírics véget kapták, mert nem irtották le Voronyint és Lukash-t, és volt zsetonjuk is rendesen. Persze lehet, hogy négyrubeles egységben számol... -
DeviloftheHell #25594 vársz és lesz crack :) -
#25593 szóval, azért lehetne egy kicsit adakozóbb a játék - már Pripjaty előtt vagyok és a kereskedők választéka a nevetséges határárát feszegeti - jó hogy csúzlit nem árulnak - lehetne választani, hogy u-szögest vagy kavicsost akarok-e. A komolyabb flinták vagy iszonyat drágák - (pl 72.000) vagy nincs hozzájuk skúló és elhasználtak.. Nekem a prof Yantarban bővítette egy kicsit a választékot, de attől sem vagyok elájulva.
Amikor a szolgálatosoknak elviszem a gránátvetőt, adnak egy ruhát, ami elsőre ugyan az mint a Seva, a tulajdonságaiban legalább is, mégis, az ára, ha lehetne kapni kevesebb mint a Seva-nak.
Nekeém is jól jönne az a 1.003-as krekk, - vagy megy az 1.001-essel? -
DeviloftheHell #25592 na hogy birtátok müködésre a 2. proci magot? a játék alatt? -
jodamester #25591 Üdv. Mkinek!
Tegnapra végigtoltam a gamét másodjára, magyarítással. Mondanom sem kell sokkal élvezetesebb volt mint első próbálkozásom. A területek nagy részét bejártam. Találkoztam (talán) az összes cuccossal, monsztival, artifact-el.A magyarítás eléggé olyan, mintha fordítógéppel csinálták volna, de azé nem rossz.
Maradt egy-pár fehér folt is:
Csernobilban a Kívánságteljesítőnél (zöld bigyusz,sok kék bigyuszt kell kilőni körülötte), szal ott lehet választani a kérdések közül (hogyan jött létre a zóna, stb...), nos ott nem érkezett írásos válasz. Szóban mondja el?
Végül az utolsó két kérdésnél nem csatlakoztam valami c-tudathoz;az azt követő pálya valami bexarás, hihetetlen hangulatos, csak kár hogy elbaxát a végét. Odateleportál 6-8 monolithos muki, azokat kicsinálva jön is a finálé-videó. Szétlövi a főbigyuszt, és 5sec alatt kizöldül minden és leheveredik a fűbe. Szal akkor minden, ami a játékban történt, csak a gondolataiban játszódott le? Vagy ilyen hamar újjáéledt a környezet?
Valaki írja-magyarázza má meg nekem! Köcce! -
#25590 eredeti a gém? -
bekesi #25589 Sziazstok...
1:nem akarom elrontani,azért kérdem meg:::a narancssárga(vagy piros) védőruhában a szarkofágban nem kapok sugárzást?
2:a dekódolót nem találom...egy ajtót lehet ne egy hotelban nyitni,de az sem nyílik(lehet,h rossz ajtónál próbálkozok?)
Valaki le tudná pontosan írni a dekódoló helyét?
-
cseneles #25588 itt irják, hogy megcsinálták "Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game" de azért úgyanúgy kilép! -
cseneles #25587 Nekem ezzel a patch-el is kilép mentéskor!!
Egy fos az egész!!! -
Killberk #25586 Saved games.
Saved games from 1.0001 version will work with 1.0003 version.
Connectivity.
Connecting to the server will be possible only if the host's version of the game is the same as yours.
The patch addresses the following changes:
* Added some textures of certain objects (for technical purposes).
* Added console command 'sv_listmaps' to view the list of maps queue.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed bugs with player's character health bar in Multi-player.
* Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game.
* Fixed the bug with standing dead bodies upon connecting to the game.
* Fixed inventory items placing system (Free for all and Team play modes).
* Fixed the enumeration of the game's version.
* Fixed the crash with using Numpad in some localizations.
* Fixed the crash on the level "Military warehouse".
* Fixed the crash while idling on the pause menu
* Fixed the crash in dialog with Professor Sakharov on the Yantar level.
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the bug with NPCs spawning in front of the player.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* Fixed various crashes with dedicated server.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.
* Fixed the dragging of dead bodies by monsters.
* Now dumps will be saved upon the game crashes.
* Fixed the in-game patching system for all localizations.
* Fixed the problem with the exceedingly long players' names.
* Fixed textual problems for 16/9 video format.
* Fixed game freezing upon trying to connect to a different version.
* Fixed binocular Spectator crash.
* Fixed non-existent grenade launcher firing.
* Fixed players turning invisible when reduced to a minimal amount of health.
* Fixed pre-selected skin not allowing for player spawn. -
Killberk #25585 1.0001-es jó neki. -
barmi #25584 vagy ezzel már müködik minden mentés franyán? -
barmi #25583 Viszont akkor a mentéseinek szia ha jól tudom -
Killberk #25582 Rakd fel 1.0003-as patchet.
Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
Megalol. -
YencY #25581 Ahol fel vetted az infot a stalkertől, mellette lévő kis helyiségben a medencéből tudsz tovább menni. -
poci16 #25580 császtok! nem tudná nekem elmondani hogy az x16-os laborból hogy jutok ki ? mert a létrát ahonnan jöttem nem érem el ! előre is köszi ! -
ricsa008 #25579 van magyar végigjáccás azt olvastad (hátha benne van) én még az elején tartok így nem tom -
zsotee #25578 Üdv!
Kissé megakdtam a gaméban, nemtom valaki tudna segíteni?
Van ez a küldi: "Meet with the Guide" már mindenkinél jártam akinél csak lehet és sehogy nem kapom meg ezt a küldit senkitől(nincs az elrontott feladatok között se.), csak olyanokat választhatok, hogy keressek meg vmilyen képződményt öljek meg 1 stalkert, hozzak egy szörny testrészt, védejem meg(tisztítsam meg) a tábort. És ez ugye mind időre. Egyetlen küldim van ami nem időre megy, amikor is találkozni kéne a társakkal a városban ahol ugye már a hotel is van. Vkinek van vmi ötlete hogy milyen módon lehetne előcsalogatni ezt a "Meet with the Guide" küldit? Ami ugye nélkülözhetetlen a jó befejezéshez. -
ricsa008 #25577 Hol találok feliratozást (ha van) az Beállításokat már átnéztem -
Dorel0 #25576 Sziasztok, két kérdésem lenne:
1. ha felrakom ezt a 3x sebzés módot, akkor le tudom utána szedni? Nem veszik el tőle semmilyen elmentett játékállás stb.
2. a másik: mikor felraktam a játékot, valamilyen extra kódot is kért, mintha vmilyen bónuszhoz lehetett volna hozzájutni. Átnéztem a dobozt, de nem találtam ilyet. Ez ml lehet? vagy honnan tudnék kapni? -
Japper #25575 Akkor tudnád linkelni, honnan szedjem le!?
Köszi -
feri0325 #25574 ami nekem van patch, amellett van exe file is! -
SaGa #25573 Ez a monolit nem az a monolit. Ez egy mindenféle hulladékból összetákolt nagy valami, amit körbeül 6-8 hívő és derékból hajlongva imádkozik nagy átszellemülten. Hangtompítóssal szép kényelmesen le lehet durrantani mindet, akkor nem jönnek föl a többiek. Ha késsel próbálkozol és nem sikerül elspőre, akkora z épp mukábavett felugrik és kitör a gyalázat. Az imdákozók ugyan jól elvannak, de a stzinpad két oldalán, meg a terem végéből elkezde beözönleni a többi...
Azt az épületetet legjobb egy hangompítós pisztollyal kitakarítani, fejlövésekkelVagy ha szereztél vintart a freedomosoktól, azzal... -
Japper #25572 milyen exe fájl? nem vágom.. -
feri0325 #25571 van a patch mellett exe. file is!!!crackelj! -
#25570 Most melyik labor bejáratát keresed? Az X16 vagy X18? -
#25569 Mármint a monolitig. -
#25568 Lehet. Odáig nem jutottam el. -
Japper #25567 Szevasztok!
Műkszik az 1.0003-as patch a feltört játékkal is? -
YencY #25566 Aki feltette az 1,0003 patchet, annak nem kéri az eredeti exe-t? Mert én hiába másolom vissza az eredetit, továbbra is hiányolja.