S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval rossz befejezést kapok?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
][ ВАЗ ][
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
szóval rossz befejezést kapok?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Na ja, de ezt nem csak kutyafarokkal játssza el, nekem a "Family rifle" küldetés volt ilyen.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Vki említett lejjebb 5g ddr3 as ramot...pfffff. hol élsz ember?
Idén már lesz ddr4 memó +lap is hozzá 😊😊😊
"Ebben az országban rengeteg férfi ruhába bújt kislány rohangál..."
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Egy küldit nem sikerült megcsinálnom: a kutyafarok gyûjtõset. Elvállalom, leölök 10 kutyust, már alig van idõm, egyszer csak kidobja (tiszta mmorpg, lol). Viszem haza, erre a csávó az mondja: "Hol van?"
Ez azért elég csúnya bug, mondjuk legalább a stabilitással nincsenek bajok...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
lol
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Next PC upgrade: 2022
Én leginkább az átvezetõk feliratozását várom !!!
Katt ide
A modok meg majd feldobják.
Amúgy engem idegeltek azok a hsz-ek amikor kivolt irva a bannerben hogy hogyan kell.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pedig egy hónapig elsõ volt...
1. Ismerd fel a képrõl az autót
2. Test Drive Unlimited
3. Fekete tesvérem topikja -.-
4. Battlefield 2
5. -{=>Trax ToPeek<=}-
6. Manchester United Fan Club
7. FORMA1
8. SMSbandi
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. Command & Conquer III
11. World of Warcraft
12. Humoros és aranyos képek, videók
13. Chelsea Fan Club
14. '80 as évek zenéi
15. Bogyóka & Társai
16. L'art pour L'art
17. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
18. Prison Break (FOX)
19. Partyarcok
20. 100 millió iPodot adtak el
Magyarítással végigtolom majd én is még1x de csak akkor ha már az átvezetõ videók is feliratozva lesznek és akkor megtudok mindent!
van olyan fõ küldi ami megkell ölni Strelok-ot...
vagy csinálhat akárki Armed Assault alá 1 STALKER modot 😊 az is támogatja a dinamikus terepet + nem is kéne töltögetni pályákon. (jelenleg 400km2-s terep van benne)
meg azé nem lehet olyan brutál a gépigénye se me ennek se nagy
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
bár nem hinném h. lesz stalker 2 de reménykedjünk.
Az igaz, egy mellékküldetésben rúgtam velük össze a port.
De a katonasággal már nem hinném, hogy szoros barátságot köthetnék (hacask nem a LEGELEJÉN a játéknak, de ezt megint nem tudom meg egy ideig...)
púúúúú
Én távcsõbõl legaláb 30db-ot találtam, valószínûleg te nem néztél eléggé körbe, nem mentél vissza már bejárt területekre, rohantál stb.
pl:
-linkek módokhoz (egy kis ismertetéssel)
-linkek a fontosabb magyar STALKER oldalakhoz (nem csak ahhoz az egyhez)
-több a játékmenettel kapcsolatos infó (mint pl. az 1. 2. 2. kérdésed...)
-térkép (a gyûjtõi változat plusz dvd-jén van egy fasza kis térkép, amin be van jelölve minden fontosabb hely, személy stb...)
Szóval nem ártana ha a FAQ folyamatosan bõvülne, ahogy merülnek fel a fontosabb dolgok itt a topikban...
De, ha rám hallgatsz, vársz még egy kicsit és majd veszel 8600-as szériából valamilyet.
púúúúú
Egyébként lenne pár kérdésem (nem nagyon találtam guide-ot a játékhoz):
1.: Lehet csatlakozni más frakciókhoz is? Egyáltalán tudok valamelyikhez csatlakozni? A duty bázisán nem tudtam mit csinálni, nem tudtam hogyan lehet csatlakozni.
2.: A "játékvonalat követve" egyáltalán lehetõség van pl. nem rosszban lenni pl. a free frakcióval (asszem ez volt a nevük, ha nem, javítsatok ki.)
2.: Milyen extra cuccok lelhetõk a játékban? Én elsõ végigjátszásra összvissz egy darab felszerelhetõ távcsövet találtam (fegyvereken kívül)
3.: Tudtok linket a kocsivezetés modhoz? Én egy cseh oldalon találtam egyet, de nem tudom, hogy esetleg nyelvfüggõ lenne a cucc és jó lenne egy angol verzió.
púúúúú
Nem fizetnék és nem is fogok. De ezt nem is várja senki...
Cserébe viszont befogom a pofámat, és nem rinyálok és hisztizek pofátlan módon más ingyenes segítségéért...
Elég érthetõ voltam? <#banplz>#banplz>
Ez szerintem elég egyértelmû.
Aki nem tud annyira valami idegen nyelvet hogy pontossan értse a dolgokat,az persze hogy várja hogy legyen forditás.Mint pl. én is.Noha nyilván nem fogom minde két órába megkérdezni hogy hol van már,majd lesz ha lesz.
Persze azt egyértelmûen aláirom hogy minden tisztelet és köszönet azoknak akik ingyen és bérmentve, a saját idejüket rááldozva csinálják meg másoknak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.