S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Next PC upgrade: 2022
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
én elveszem tõle amit a holteste ad! 😛
egyébként ebben aztán tényleg nem kell gondolkodni
ez egy szerepjáték valamilyen szinten, vagyis több a beszéd mint az akció (de ebben éppen elég jól el van találva, olyan vegyesen)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
harcok menek végig igazi, fegyókal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
egyszerûbb leírni mint visszaolvasni vagy a keresõt használni...
az értelmesebbje úgyis azzal kezdi hogy átnyálazza az infókat a "hogyanmenjekkiazajtón" típus meg sz@rik rá az egészre
lehet olvasni se tudnak hanem a kutya irogat a nevükbe
<#gunyos1>#gunyos1>
bocs csak má tele van a kukim
GOOBY, pls
bementem, felvettem a jó kis cuccokat, és továbbra is békében voltam a Free-sekkel 😊
jut eszembe, azt a küldit hogy lehet megcsinálni hogy Defeat the Duty Squad, amikor a freeseknél megbeszéljük a tervet vagy nem tom, odamegyünk a farmhoz, kivégezzük az egész duty társaságot (én békében akartam lenni a dutyval, így csak azt néztem ahogy ölik egymást)
aztán végeztek egymással és nem történt semmi! :-/
De komolyan, newm igaz hogy vanak olyanok akik képtelen ki jutni a szobából ! Tudod mit különben is ha jobb a BF2142 akkor ne is jussk is a szobából ,bztos úgyse tetszen a Stalker.
Van egy "szellõzõnyílás" valahol felfelé egy szobába és ott van a keresett cucc. (ha jól emlékszem itt is egy dokumentumot kell megkeresni)
púúúúú
Elõre is köszi!
igy hogy ellenõrizzem folyamatosan, amikor minden rohadt szöveg össze vissza van... Azok a hibák javítása a végére marad... ÉS lesz teszt rész is... DE nagyjából meg van számozva, hogy melyiki kérdésre melyik a válza, stb... érdekes így:
1
112
2
3
4
411
412
5
6
61
stbb.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Egyszer leírta valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt a küldit amivel elõször megyünk le a föld alá, teljesen hogy meglegyen az a dokumentum is amiért oda küldtek.Lészives az irja már be ujra vagy más ah tudja.
Kösz szépen a segítséget!!!
én ott szíttam meg, h "megtámadtuk a bázist a többiekkel", és úgy voltam vele, h majd...majd utána szórakozok a fegyverrel, csak mire vége lett a csatának, már nem tudtam beszélni a fószerral. utána nekiálltam találomra kutakodni a bázison, de nem találtam a bulldogot. hol van helyileg? hol találom meg? bent van egyáltalán a bázison? köszi az infot
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Az egyik ház pincéjében lesz, csak ugye kell elõtte kicsit írtani, ami elég para 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
75 új üzi...
Olyan jókat röhögök itt amikor a régi dolgokat említitek:
Emlékeztek arra amikor...
Mintha a '80-as évekbõl idéznétek elõ emlékeket <#crazya>#crazya>
Best off: "Arra emlékeztek, amikor ezt vki megkérdezte, és valameik IQ Fighter azt mondta neki, ho vegyél tõle IQ-t, akkor kienged...?"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Volt ott pár duty-s haver és elõszört ki kellett lõnöm a távcsövest a lesbõl, aztán beromboltunk a Free-sek táborába én meg <#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent> az egész századot. A fõépületben pedig csak a hülye nem találja meg a bulldogot (egy dobozban, az egyik szekrény tetején).
púúúúú
de lényegtelen, mert akármennyit, akárhogyan beszélgethetsz vele, nem fogja kipipálni!
egyébként elég egyértelmû helyen van az a hülye bulldog 6 (ugyanis az egy fegyver)
valszeg ami a Dutynak kell azt õrzik! 😛
Egy problémám van,nem tudok szerverre csatlakozni,mert mindíg azt írja ki: incorrect version.Van vkinek tippje?
Kössz!<#kerdes>#kerdes>
Csak akkor mászkálhatsz az erõmû körül, ha nem a wishgranterhez (bazinagy kavics) mész, hanem a másik feljárón battyogsz fel ami odalenn van. Kinyitod a kódolt ajtót és viola, mehetsz kinn. Csak meg fogsz sülni egy pillanat alatt a sugárzástól, ha nem a kijelölt utat követed. Szóval szabad körülnézés nincs. Vagy arra mész amerre lehet vagy megdöglesz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Esetleg a "GPS"-t nem ártana bekapcsolni és akkor mutatja az irányt, az alapján könyebb tájékozódni...
púúúúú
púúúúú
Takarodj a bús lõporos picsába!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Belementem egybe azt kurvamagasról ledobott és game over 😞
púúúúú
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!