S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ruffirant
igen.odamész mondjuk az ellenfél zászlok voltak ott?mindegy a fõ helyükre.odamészés pl bemész egy bokorba.és mintha kacsákat kéne lelönöd.próbáld ki

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Raptor 2
AZt meg hogy sikerült? Én azt vettem észre, hogy itt enm lehetsz 1személyes hadsereg...És pont ez tetszett benne.. Vagycsak én hajlok túl a "lassú taktikadús" lövöldözés felé?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Broafka
ott van ahol aaaa... a híd után ahol meg kellett menteni egy csávót, aztán mégegyszer mert rátámadtak a kutyák, és aztán adott neked infót Strelokról! nah ott van ez a Guide fickó is

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ruffirant
igazi BF stílus egy ídõbe volt nekem is .én kinõttem belõle...

ruffirant
Van benne valami.de ott sikerült megdöntenem a gyilkolási rekordomat.azt hiszem 400 ember lehetett a pályán és ÉN öltem meg 200 és egy golyót se kaptam.most nem tök jó?lehetsz egyszemélyes hadsereg

Ron Ragm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg ott van, ahol a stalkert megmentetted a kutyáktól a katonák után.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Raptor 2
"szétlõttem mindenkit"
gondolom itt msot a táborban lévõ stalker társakról beszélt. Hát ez ám az ésszerû gondolkodás...

Raptor 2
szimulálni? ne röhögtess már 😊
ez az árkád szar?

(nade most én hozzátenném a szarhoz, hogy SZERINTEM, mert valakinek techet az a szar is 😊, és ezért az is jó játék...csak nem szerintem 😊

Raptor 2
Tpm, ne is törõdj ezzel a macskási gyerekkel, én már meg szoktam, hogy ilyen élettelen.. Nem emléxel az Armed Assault topikban?

Gyerekek! Ez a szerencsétlen IQ bajnok azt állította, hogy a 2142-ben játszódó, árkád nyomorék játékban a lézertlövõ tyutyú-fegyverek ÉLETHÛBBEK, mint a BIS által kiadott ausztrál és amerikai hadsereg képzésére fejlesztett VBS "játékosított" változatában lévõ valós, ma is használt fegyverek, amiknek papíron utánszámolva se találsz hibát a ballisztikában, stb... Szóvel elég nyomorék ez a fickó.. Nomeg ki hitte volna, hogy õ is el fog akadni az elsõ szobában...

Hát emberek. Valahogy a STALKER-ben lévõ fegyók viselkedése is NAGYON közel áll a valósághoz... És akkor jön itt ezzel a BF2142-vel.., Hát erre nem lehet mit mondani..

Macskássi, menj vissza a BF2142 topikba a "kis barátaidhoz" játszogatni.

Agyérgörcsöt kapok. <#duma>
Nem kaptam meg azt a missiont amibe Guide-al kell találkoznom. Milyen hullát kell kifosztani ahoz hogy megkapjam? Ghostot megtaláltam, naplóba van is bejegyzés, hogy Cordonba található meg ez a Guide fickó. Kétszer átnéztem Cordont, de nem találtam ilyen nevû fickót.
Spoiler. Elmentem Csernobilba, voltam kõnél is. (i want to be rich befejezés <#vigyor> ). Reload után, megtaláltam titkos ajtót is. Ekkor átnéztem mégegyszer pályát, persze sehol megoldás. Walkthrough keresés, beleolvasás, és látom hogy kéne ez a Guide-os mission. De sehogy sincs. Gyanítom, így dekoder sincs helyén. <#boxer>

IvanovicsTech
Igazad van túl becsültem a szelemi képeségeit<#idiota>

Mercedes CLK 270

Sima BF2 az jobb, de ez abszolút off hsz...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

ruffirant
ez asszem olyab jõvõbéli háborút akar szimulálni.nekem nem jött be.csak a helikopter vagy mi volt az.na azt szerettem

Hát ez az.Ráadásul amit képeket láttam belõle ilyen lézervetõ meg minden izé van benne, hogy lehet az ilyet reálisnak nevezni?

ruffirant
sztem a BF nem olyan nagy játék. van egy két jó része de a 2142 nem tartozik közéjük.egy idõ után elég unalmas.

Hát..."Amúgy BF2142 job grafba plusz realismusba is és a fegyók is jobak." szerinted ez IQ-nak nevezhetõ? 😊

IvanovicsTech
Amúgy meg az rengeteg IQ ami szorult beléd,remélem elég arra ,hogy bilennyûzetedet magyara állítsd át,ugyan is y helyet azérz ütt z-t.

Mercedes CLK 270

mondom ember ez nem neked való játék....töröld le nyugodtan és menjél vissza olyat játszani amiben csak lõni kell gondolkodás és angoltudás nélkül....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Te sztem nyugodtan menj vissza BF2142-zni az való neked... :\

Hát ugylegyen 😄
De egyébként ráér még , végülis stalkert 6 év alatt cisnálták 😄 ha még késik , akkor hû lessz a játékhoz.
Azért párszor nem árt átnézni. Te sem szeretnéd, ha tele lenne pl. helyesírási hibákkal. Lehet pont az ellenõrzés az az 1%.

ruffirant
tudod jó munkához idõ kell

Ohm , má 1 napja 99% os a magyaritás 😄 azé elég bonyolult lehet utso 1%.
ruffirant
Na mindegy sztem haggyuk ugy is lehet játszani ahogy õ csinálja csak nem sok értelme van...(semmi)Dee ha élvezi ne rontsuk az örömét.HAJRÁ ÖLJ MEG MINDENKIT!!

na most elborultam, könnyezve röhögök a padlón fetrengve <#nevetes2>
istenem...
fejlövést az EXOsoknak! Obokannal adni kell a fejüknek 1 golyót 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

verzióval...

lol... lego-t nem próbáltad? (mondjuk ne a technic verzióbval kezd...) <#taps>

Hassan B
Menj, ölj banditákat, utána add el amit tõlük szereztél, és a kapott pénzbõl vegyél még 1 kis IQ-t a "kufár"-nál...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ruffirant
de lehet hogy télleg más játékkal kéne próbálkoznod.

<#wilting>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

ruffirant
nem kellet volna szétlöni mindenkit.Gyors jelmagyarázat
sárga célkereszt=semleges ember ezeket nem kéne megölni
piros=ellenség
zöld=BARÁT

Ron Ragm
Sztorihulla, muszály lesz fosztogatni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

le a föld alá vagy vmelyik katonai táborhoz 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

macskássy
hi ,ja aki nem tudja anak klick F-re utánna meg a szõvegre és kínyilik az ajto.

macskássy
hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit <#gun>Mere menyjek?

grrrrrrrrrrr.. rohadt exo katonák... <#boxer>
nem ez az elsõ végigjátszásom, de az erõmûbéli harc megviseli az idegrendszeremet <#zavart2> a legvégsõ fogócska a szarkofág körül odakint sétagalopp ehhez képest <#idiota>
ruffirant
amit veszel a kereskedõtõl IQ, ha nem fér bele a fejedbe berakhatod oda...
no comment

scorpeeon
X16 után kell jönnie...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

berlinboy6329
Pfff.Konkrét hulla.Lelõttem én már 1000-ret meg 1et is,és még a gém felénél(se?)járok.Spoilerbe leírod melyiket?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Atisz
Ha már a kezdõ szobánál tartunk: az az üres szekrény a fickó elõtt mire volt jó? Mert ha mondjuk legalább egy kutya farok lett volna benne... <#vigyor5>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Majd jön, de párszor ez is le lett már írva. Egy bizonyos ponton meg fog jelenni majd a PDA-n. Feltéve hog yegy konkrét hullát kifosztasz. Ha nem teszed meg, akkor nem jelenik meg a feladat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem. Strelok búvóhelyén egy flashdrive-ot kell megszerezni. Dokumentumokat a katonai bázisról a többszintes épület 3. emeletérõl kell elhozni. A kettõnek nincs köze egymáshoz. Csupán egy területen hajtható végre mindkét feladat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

kössz

Hassan B
Ráadásul TÉK volt... XD

berlinboy6329
Na X18 kész.

A talk to Guide küldetést mikor,mi után kapom meg?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hassan B
RShift + Ü

Hassan B
"Vegyél tõle 1 kis IQ-t akkor kienged..."

szevasztok a konzolba hogy kell alsó vonalat írni?