S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
gondolom itt msot a táborban lévõ stalker társakról beszélt. Hát ez ám az ésszerû gondolkodás...
ez az árkád szar?
(nade most én hozzátenném a szarhoz, hogy SZERINTEM, mert valakinek techet az a szar is 😊, és ezért az is jó játék...csak nem szerintem 😊
Gyerekek! Ez a szerencsétlen IQ bajnok azt állította, hogy a 2142-ben játszódó, árkád nyomorék játékban a lézertlövõ tyutyú-fegyverek ÉLETHÛBBEK, mint a BIS által kiadott ausztrál és amerikai hadsereg képzésére fejlesztett VBS "játékosított" változatában lévõ valós, ma is használt fegyverek, amiknek papíron utánszámolva se találsz hibát a ballisztikában, stb... Szóvel elég nyomorék ez a fickó.. Nomeg ki hitte volna, hogy õ is el fog akadni az elsõ szobában...
Hát emberek. Valahogy a STALKER-ben lévõ fegyók viselkedése is NAGYON közel áll a valósághoz... És akkor jön itt ezzel a BF2142-vel.., Hát erre nem lehet mit mondani..
Macskássi, menj vissza a BF2142 topikba a "kis barátaidhoz" játszogatni.
Nem kaptam meg azt a missiont amibe Guide-al kell találkoznom. Milyen hullát kell kifosztani ahoz hogy megkapjam? Ghostot megtaláltam, naplóba van is bejegyzés, hogy Cordonba található meg ez a Guide fickó. Kétszer átnéztem Cordont, de nem találtam ilyen nevû fickót.
Spoiler. Elmentem Csernobilba, voltam kõnél is. (i want to be rich befejezés <#vigyor>#vigyor> ). Reload után, megtaláltam titkos ajtót is. Ekkor átnéztem mégegyszer pályát, persze sehol megoldás. Walkthrough keresés, beleolvasás, és látom hogy kéne ez a Guide-os mission. De sehogy sincs. Gyanítom, így dekoder sincs helyén. <#boxer>#boxer>
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Mercedes CLK 270
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
De egyébként ráér még , végülis stalkert 6 év alatt cisnálták 😄 ha még késik , akkor hû lessz a játékhoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
][ ВАЗ ][
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
sárga célkereszt=semleges ember ezeket nem kéne megölni
piros=ellenség
zöld=BARÁT
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
nem ez az elsõ végigjátszásom, de az erõmûbéli harc megviseli az idegrendszeremet <#zavart2>#zavart2> a legvégsõ fogócska a szarkofág körül odakint sétagalopp ehhez képest <#idiota>#idiota>
no comment
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A talk to Guide küldetést mikor,mi után kapom meg?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/