S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Fegyóra költöd? Én ezt nem értem. Nekem a Barkeep még a "rövid" AKm-74/2U -t ajánlja, amikor a hulláknál akiket elintézek Obokanok meg SGI 5K, meg IL-86 meg TRs-301 van. Egyszer sem kellett fegyvert vásárolnom kereskedõnél, inkább fáj a szívem hagyni a földön heverni a sok jó fegyvert.
Páncél? Én találtam(!) egy SEVA Suit-ot, mellette még néhány jobb ruhát (Monoloth Suit stb.) a kereskedõnél csak göncök vannak.
Legalábbis nekem.
Másnak vannak jó cuccok a kereskedõnél???
A Red Forest pályán vagyok, vagyis lennék ha nem dobna ki.
Eddig nem volt ilyen gondom a játék során. Tud erre valaki okosat írni?
<#hawaii>#hawaii>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
1. Dragon Ball Online
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
4. Best of SG
5. .....
][ ВАЗ ][
STALKER Magyar MOD: Stephanos készítette
Ezeket erdemes feltenni vagy miben tudnak +ot nyujtani?
Hát én elõször nem értettem mi értelme van egyáltalán kereskedni, csak cipeltem be a cuccokat 8 az arifaktokat kilószámra) Sidnek meg a Barkeepnek, jött is a pénz rendesen, de venni persze semmit nem tudok (jó a legelején vettem némi speckó lõszert a kezdõ stukkerhoz, meg néhány sugárbetegség elleni ampullát, de ennyi). Szóval az X-18 -nál tartok, van kb. 150.000 rubelem. Csak gyûlik, de minek? Aztán rájöttem, hogy a stalkerkedés legfõbb mozgatórugója a pénzhajhászás. Mindenféle veszélyes dolgot elvállalni pénzért, aztán húzás haza az ónából elkölteni. Tehát nyilván ez a kereskedés értelme.
Nem értem mit keres az RPG a játékban. Nyilván az eszköz jármûvek, elsõsorban páncélozott jármûvek kiiktatására készült. Ilyenek csak elhagyott állapotban vannak, emberekre elég vicces RPG -vel lõdözni. Ezt tehát a játék befejezetlenségének tulajdoníthatjuk. Nyilván az eredeti tervek szerint a katonák vagy bárki aki erre kedvet érez Nivákkal és BPM -ekkel száguldozott volna a játékban.
Vicces ahogy sprintben shotival lehet leszedegetni a vak kutyákat, csak úgy mellékesen. inkább csak zavaró tényezõk a játékban mint ellenfelek. Persze a Garbage -ban van belõlük egy elég nagy falka, azok kivételek a létszámuk miatt.
Az artifact okat nem igazán értem. Én közepes nehézségi fokozaton játszok. Csak az endurance -ot növelõ artifacteket viselek, így elbírok 60 kg- ot. Néha ha nagy a sugárzás feldobok valami erõs minusz radiationt. Ennyi. Fedezékbõl vadászgatok, óvatos és átgondolt a stalkerem. Plussz 400 élet, és minusz 200 bleeding??? Minek? Miért?
Egyébként jó a játék. A hangulat zseniális!!! A pályák és az egész környezet isten!!!
Viszont a játékmenettel vannak gondok. Az állandóan ismétlõdõ mellékküldik (öld meg, purgáld ki, hozd el x artifactot) csak más helyszínekkel nagy gáz.
A fõküldik is elég fantáziaszegények. Ennyi dokumentumgyûjtést utoljára a Project IGI -ben csináltam, de az már elég régen volt.
Szóval még kellett volna idõt hagyni a készítõknek, hogy csiszolgassák, mert óriási lehetõségek lettek volna ebben a játékban, ha normálisan megcsinálják.
Igy is jó (ennél rosszabb játék soha ne legyen), de akár lehetett volna a Világ Legjobb Játéka!!!
De nem lett, a ziccer kimaradt...
Elõre is köszi!
Hát ez nagyszerû! Föl kelek , iszonyû másnapos vagyok és egy ilyen beírás fogad....áhhhh! Az iyen írások joban ki ütnak mint öt feles!
Mind1...most újra játszom...próbálok más emebereknek dolgozni, meg munkákat csinálni....
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
legalábbis én nem tudtam felvenni , és volt benne vmi fegyo 😊
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
na ezen már fetrengtem
"hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?"
ez meg végleg betette a kaput...de rég röhögtem ilyen jót, kösz bálint...
have a nice day
<#nyes>#nyes>
Muhhhaha....😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
játszható az a CoD2 vagy CS:Source, no comment...
Egyébként a BF az multiplayer játék, ha csak a single részét próbáltad nem is csoda , hogy meguntad.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Minden fickóhoz odamentem Cordonba és beszéltem vele, akármilyne neve volt. <#nyes>#nyes>
Most közbe azt olvastam külföldi fórumon, hogy Bárba vehetem fel küldetést miután odaadtam csaposnak a cuccot X18-ból. Azt írták, hogy brain scorcher kiiktatást, Duty-s fõnökkel való beszélgetést, és Meet the Guide küldetéseket adja. Ezekbõl elsõ kettõt meg is csináltam, de Guide-ot nem adta, mellék küldetésbe se. Most bug van vagy mi lehet? <#wow3>#wow3>
[email protected]
1ébként tényleg nagyon jók a STALKERban is a fegyverek... fõleg amikor az AKS-74U 50m után ugy szõr mint ahogy az X134-nek kéne 😛 (ráadásul mikor az irányzékba nézek tükrözõdik rajta a táj 😄 )