34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
HaDes007 #25805 nobodyknowme:
töltsd be újra az utolsó helytől és csináld meg újra. legközelebb valszeg nem az ajtó előtt lesz a fickó, miután magadhoz tértél -
Ha nem mentetted ki, nem elképzelhetetlen, hogy letőrlődtek.. A C-én, a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában kellene lenniük. -
na elmentem megint a vörös erdőbe - miután kipucoltam az ellentől az agyperzselős terepet, körül néztem - ha a rendes kapun megy be az ember, akkor a sineken túl egy dombon egy tűz körül állnak lakókocsi szerűségek. Ott az egyikben 2 db monolit ruhát találtam - ami átlagban 50%-ot véd, és így már elég jó. A fa őrtornyokban meg találtam 2 db Dragunovot. Csak lőszer nincs hozzá, így aztán max diót lehet vele törni. -
ments és töltsd újra - változni szokott a felállás olyankor, vagy beszélj vele, vagy menj tőle távol, mert arra készül beszélni akarsz vele - szóval próbálkozz.. -
nobodyknowme #25801 [*]már kiszaladtam a csőből!
[*]már elájultam,gondolom a "zöldruhás közel jött,ezután a buszban ébredtekm magamhoz ahol a heyettessel vok,de ő nem mozdul az ajtó elől és így nemtok kimenni!
[*][*]mittegyek MOST?!?!?!?!?!?!?! -
kosati #25800 Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy a játékot újratelepítettem,de a korábbi mentések nem töltődnek be. -
SaGa Jr #25799 Az a kisebb változat. SVU, nem SVD Dragunov. De én találtam ott lövésznél Dragunovot. Az utolsó platós kocsiról durrogtató manus azzal lődözött. Esetleg a kerítés mellett lévő zárt ajtó előtt posztoló fickó durrogtatott azzal, már nem emlékszem pontosan. De oda simán fel tudsz menni, mert ki van szakadva a kerítés egy darabon, ott bemész majd fel a létrán és kifoszthatod a krapekot.
Nem kell neked senkit sem keresni, mert nem megy veled senki a városba. Ha azokra az exo rucis manusokra gondolsz akik majd a városban lesznek a kezdő ponton, ők eleve ott vannak. Veled menni senki nem fog a Red Forest területéről.
Ott egy komoly bunyót vív a Freedom és a Duty. A Freedom be akar jutni a városba, hogy közelebb legyen Csernobilhoz, a Duty meg ezt akarja megakadályozni.
Az árnövekedést nem tudom miért következett be. De ha csináltál akár egy feladatot is a Dutynak, akkor már jobb viszonyt ápolsz velük és ez kihathat a Freedom-os manussal történő bizniszedre. -
SaGa Jr #25798 Ki lehet menni a buszból. Van ugyanis nyitott ajtaja amin nyugodtan ki lehet menni.
Elájulni meg csak akkor fogsz ha a zöldruhás manus közel ér a buszhoz. Te szaladj ki hamar a csőből és írtsd le az összes zombit a környéken. -
nobodyknowme #25797 az X16 os mobil laborbol a heyettest elkísértem,megvédte,de aztán amikor az csőalagu végéig kísértemés a roncs buszhoz értünk elájultam ,és a buszban(roncs) ébredtem,kimenni nemtok,az heyettes még nem kész a "dologra" jönnek és lőnek ránk és nem tok kimenni az a buszból,még az ablakon se duckban!!
help plíz:S -
HaDes007 #25796 de most kajak, vedd meg. pláne, ha olyan "nagyon fontos".
(valszeg senki nem fogja neked odaadni az eredeti serialját...) -
A drágább árra mi lehet a magyarázat? - hogy megcsináltam a Dutysoknak küldiket?
Red Forestbe most megyek vissza, keresem a cimbiket, akikkel Pripjatyba kell menni.. de eddig csak valami ronda mesterlövész pityuval találkoztam, gondolom az lehet az - ami amikor az úttól balra levő lövésznél van, ami azon az emelvényszerűségen a snorkok határában a rádióaktív területen van..? -
SaGa #25794 SVD van, lőszer hozzá nagyon kevés, így nem igazán értékes fegyver. A Vintar ebből a szempontból jobb, mert az erőműben rengeteg 9x39-est használó ellenfél lesz (VAL-okkal lönek) és melgelhetősen sok sniper és rpg-s üldögél a tetőkön, akik ellen rendes távcsöves kell...
-
SaGa Jr #25793 Ez az. Passzív voltál, mikor támadnod kellett volna a többi Freedom katonával egyetemben. Vagy eleve oda sem menni velük és akkor nem lett volna gond.
Ha csak simán szólsz hogy vannak ott Duty katonák és kizavarod a megbízott emberkét akkro nem esik neked a Duty és a Freedom sem.
A Freedom haver lesz, a Duty meg marad semleges feléd. Majd a nagy gyilkolászás után mehetsz összeszedni a fegyvereket.
De persze lehet hiba más ponton is és valóban lehet bug is a dolog. -
SaGa Jr #25792 Van bizony. Majd Red Forest területén lövöldöznek SVD Dragunovval rád páran, illetve ennek kistesójával.
Igaz prezentálják majd ellenfeleid veled ezen a területen az RPG hatékonyságát is. -
Nekem meg a freedomosok ellátója szabja az árakat érdekesen. Valahányszor oda megyek, mindig megcsinálok nekik néhány küldit is. A legutóbb nézem az árakat és az államat keresem azóta is - a GP37-es (ami a kedvencem) az amúgy se őlcsó 72.000-ről 134.000-re árazta. Mi a fene lehet az oka? Előtte csináltam meg a gránátvetős küldit a Dutynak, meg ami ott még adódott - nem azért van? Lehet mostmár találni is és 1x-1x van közöttük új is, de nem mindig lehet nézelődni és volt, hogy vennem kellett. A Dutysoknál meg a többi kereskedőnél meg nem lehet kapni, nincs a választékban.
A másik - van a játékban kifejezetten ilyen néven sniper puska, hogy - "Dragunov"? - mert nekem még nem sikerült vele összefutni.. -
Dorel0 #25790 -
poci16 #25789 de most kajak ! addig nem tom interneten nyomni -
nekem is :D:D:D -
poci16 #25787 nem tudna nekem adni cd key-t! Nagyon fontos lenne ! -
sorrow #25786 Hát pont ez az nem löttem le senkit se duty-t se freedomost csak összeugrasztottam őket...Erre a freedom ellenséges lett velem.(pedig a duty megtámadása küldiben vettem részt passzív résztvevőként)
Ez aztán az AI. -
SaGa #25785 Le. Strelok búvóhelyére, ahol egyszer már jártál... -
Már én is kiirtottam szinte teljesen a Bár területét akárhányszor csak arra kell mennem! Bosszantó,h észrevétlenül bekerültem a "szabadság" csoportba és onnantól a szolgálatosok nem hagynak békén!
Azt a hülye doki-t meg sehol nem találom! Beszéltem a Guid csókával és el is indultam arra amerre mutatta az irányt,de a telepen a vasút utáni pályán nem volt csak 1rakás szerencsétlen katona akik kiváló agyaggalambok voltak és ennyi!
Le kell menni a föld alatti bunkiba a telep után?
Szóval ha állítólag 7befejezése van a gamesnak akkor még elbohóckodhatok
vele 1jó darabig mi!? -
n3whous3 #25783 Bár egy idő után kevesebb embert generál a helyükre és több független tagot. -
n3whous3 #25782 "igen nehéz bejutni a Bárba, ha ellenség a duty..."
Én már legalább 10* daráltam le a bár környéki tagokat, mert lehetetlenség tényleg bejutni oda, ha ellenség a Duty... Valamilyen alternatív utat belerakhattak volna, mert bosszantó. -
SaGa #25781 Ha sikerült ellenséggé tenned őket, akkor már nem tudod őket visszaédesgetni. Talán nem kellett volna lelőni egy freedomost se...
Egyébként nem túl jó ötlet egyik frakciót se magdra haragítani, mert igen nehéz bejutni a Bárba, ha ellenség a duty... -
sorrow #25780 Sajnos kaptam egy csúnya bugot a gametől, a szabadság társakkal lerohanni készültünk a duty táborát de mire odaértünk engem is lőni kezdtek.
Ezen tudok segíteni? Mondjuk végrehajtok nekik egy küldit a barátság jeléül? vagy mostantól géppityuval fogadnak? (Nem tudok visszatölteni mert már továbbmentem, így bukta az autosave és a quicksave is) -
ntex #25779 A magyarosítás nektek műxik rendesen az 1.0003-as PATCH-el ?
Mert nekem csinált olyanokat a játék valami oknál fogva hogy visszatöltés után olyan feladatok jelentek meg a PDA-mban amiket már rég megcsináltam korábban, meg pár helyen a szövegek helyén csak annyi van hogy "no hint" -
SaGa #25778 Ez igaz, csak azt a Duty főnök adja. Nekem a Bár az maga a kocsma, ahol a bartender a góré. A telep, ahol ez is van, valami egyéb névre hallgat, de az most nem jut eszembe... -
ez a sárga-fekete úszógumi ez miért van itt a szövegdoboz alatt? -
hogy pontosak legyünk 3 fegyver megtalálása van Bar-ban - a Duty is ad egy aknavető visszaszerzése küldit -
n3whous3 #25775 Átmeneti megoldás lehet a csak lap és vga csere (kombós AGP-PCIE csatolós lapok...) -
SaGa #25774 Egyszer feléleszted, akkor elmondja, amit tudnod kell, egyszer meg megmented, akkor fizet valamennyit hálából. Többször nem kell vele foglalkozni. Ha nem akar onnan elköltözni, megeszik a kutyák. Ez van... -
pavelcs #25773 Hmm.. ezt a Foxot hányszor kell megmenteni a kutyáktól?
Mert 2x sikerült, de később mindig elhalálozik :) -
SaGa Jr #25772 Ha a játék legelején nem mented meg Fox-ot a kutyáktól, akkor a Guide sem lesz ott vagy már kipurcanva találsz csak rá.
Ne végigjátszás meg leírások alapján játsz. Akkor menj egy feladat után ha azt megkaptad.
Szóval átkutatod Ghost holttestét, hírt kapsz a guide-ról. Ezután odamész hozzá és beszélsz vele. Ezután fog megjelenni a rejtekhelyen a doki, addig nem míg a guide-al nem beszéltél. Ha mehetsz a dokihoz, akkor célirányosan a rejtekhelyre menj. Nem kell mászkálni az alagutakban, nem ez a cél. Menj egyenesen fel a rejtekhelyre, ahol Strelok flashdrive-ját találtad és ott lesz az embered. -
SaGa #25771 Lehet...
A doki pont ott van, ahol felvetted Strelok pendrájvját, nem kell kutakodni. Ha nincs ott, az azért lehet, mert nem kaptad meg az infót... -
re1212 #25770 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Miután megcsináltam a red forestben az agyturkáló kikapcsolását (pedig kurglovot nem kísértem el a yantarba skahrovhoz, csak a pen drive-ját adtam oda neki és így is adott nekem ruhát) elmentem Kordonba, hogy megkeressem a guide (kalauz nevű fickót) a fox rejtekhelyén, de semmi, így gondoltam akkor átmegyek egyből agropomba, hogy s strelok rejtekhelyen megkeressem a doki, átjártam már vagy kétszer a teljes alagútrendszert, de semmi. Légyszíves segítsetek, hogy hol találom meg, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a PDA-ban nem volt ilyen feladat, miután kifosztottam a Ghost hulláját, hogy "talk to guide", de a forumon leírtak szerint probáltam eljárni.
Patche-t nem tettem fel (bárt olvastam, hogy fixálja a "meet to guide" küldit, lehet, hogy ez a baj???
Előre is köszönöm mindenkinek!!! -
SaGa #25769 Áljunk meg egy szóra...
Két fegyvert kell összeszedni a Bárban felvehető küldetésekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az egyik a "családi puska". Ez egy rövidmarkolatú sörétes. A Wild Territory-n (Vad Vidék) van. A lelőtt helikopterroncs mellett van egy aluljáró bejárata, jó széles, el se lehet téveszteni. Lent rengeteg villámló anomália. Itt van bent, egy konténerben. Fontos, hogy a sörétes kell, nem a Big Ben.
A másik a "szegény dutyer" elhagyott fegyvere, amit elveszített menekülés közben. Ez egy storming obokan (távcső és gránátvető van rajta) és a Dark valley-ban (Sötétvölgy) van, a banditák egyikénél. Általában abban az épületben, aminek a pincéjében a duty-st őrzik. Vagy Borov körül hever valahol, vagy valamelyik bandita használja...
Akkor most melyiket is keresitek? -
tmisi #25768 Köszi! -
Ezt azé jó sokan beszopják....
Ott ahol a hangal dobálós mutáns volt...
Jobb oldalon utolsó fakk.. -
LordSpider #25766 Helló!
Nekem is ez a bajom. Megnézetem a repülő környékét, de nem találtam ott lejárót. Se a katonák bázisán se mellette a völgybe egyszerüen sehol nem találom. Kérlek adnál valami konkrét infót, hogy a helikoptertől merre van vagy mire figyeljek?