S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
A legjobb ruhák csak csernobilban vannak?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
ments 1-et, vagy tölts majd megunja a kibaszást

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Helló,

Fegyóra költöd? Én ezt nem értem. Nekem a Barkeep még a "rövid" AKm-74/2U -t ajánlja, amikor a hulláknál akiket elintézek Obokanok meg SGI 5K, meg IL-86 meg TRs-301 van. Egyszer sem kellett fegyvert vásárolnom kereskedõnél, inkább fáj a szívem hagyni a földön heverni a sok jó fegyvert.
Páncél? Én találtam(!) egy SEVA Suit-ot, mellette még néhány jobb ruhát (Monoloth Suit stb.) a kereskedõnél csak göncök vannak.
Legalábbis nekem.
Másnak vannak jó cuccok a kereskedõnél???
manoG
Hali!
A Red Forest pályán vagyok, vagyis lennék ha nem dobna ki.
Eddig nem volt ilyen gondom a játék során. Tud erre valaki okosat írni?
<#hawaii>

ruffirant
akkor legyen ez az elsõ.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

DJ Skyline
oks, np

JAG1
Oda akartam...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hassan B
Hsz-ek száma...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

wantonly
A pénzre igenis szükség van, nehéz fokozaton legalábbis. Nekem is volt 150ezer, de el is költöttem lõszerre, fegyóra meg páncélra (gyorsan megy tönkre..).
DJ Skyline
én meg olyat, hogy van külön warez topik! 😊
thx

thx!<#worship>
thx!!

Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...

Ott van ahol a flashdrive volt.

Ha a guide szólt, hogy mehetsz a dokihoz, akkor menj oda Strelok búvóhelyére. Ott lesz a doki. De a búvóhelyre be kell ehhez menni (tudod be a nagy nyíláson, fel a létrán mikor lenn mászkálsz a katonai bázis alatt). Ne a nyilat kövessed, mert úgysem fog oda mutatni. Mivel már kellett legyél a búvóhelyen, nem okozhat problémát visszatalálnod oda.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

én is
Üdv mindenkinek!Sikerült végigjátszani. És rámomlott a mennyezet vala <#rinya>.Nem akartam még de így sikerült tegnap este. Most visszatölt és máshogy folytat. egy kérdésem lenne. van egy olyan küldetés amikor a Doctorral kell találkoznom Strelok titkos búvóhelyén. De istenért sem találom meg a bácsit. Nem tudna valaki segíteni merre keressem. Más olvastam a topikban a magyar MOD-ról. Tudna valaki bõvebb felvilágosítást adni? köcce elõre is.

Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...

méltem.
ruffirant
ezeket a listákat hogy csinálják ?látogatottság szerint vagy hogy mennyi kommentár van benne?

Hassan B
Azér még nincs minden veszve... 😊

1. Dragon Ball Online
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
4. Best of SG
5. .....

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

add meg a mail címed priviben
Ombika
A STALKER Realism MOD
STALKER Magyar MOD: Stephanos készítette

Ezeket erdemes feltenni vagy miben tudnak +ot nyujtani?

Halló,

Hát én elõször nem értettem mi értelme van egyáltalán kereskedni, csak cipeltem be a cuccokat 8 az arifaktokat kilószámra) Sidnek meg a Barkeepnek, jött is a pénz rendesen, de venni persze semmit nem tudok (jó a legelején vettem némi speckó lõszert a kezdõ stukkerhoz, meg néhány sugárbetegség elleni ampullát, de ennyi). Szóval az X-18 -nál tartok, van kb. 150.000 rubelem. Csak gyûlik, de minek? Aztán rájöttem, hogy a stalkerkedés legfõbb mozgatórugója a pénzhajhászás. Mindenféle veszélyes dolgot elvállalni pénzért, aztán húzás haza az ónából elkölteni. Tehát nyilván ez a kereskedés értelme.

Nem értem mit keres az RPG a játékban. Nyilván az eszköz jármûvek, elsõsorban páncélozott jármûvek kiiktatására készült. Ilyenek csak elhagyott állapotban vannak, emberekre elég vicces RPG -vel lõdözni. Ezt tehát a játék befejezetlenségének tulajdoníthatjuk. Nyilván az eredeti tervek szerint a katonák vagy bárki aki erre kedvet érez Nivákkal és BPM -ekkel száguldozott volna a játékban.

Vicces ahogy sprintben shotival lehet leszedegetni a vak kutyákat, csak úgy mellékesen. inkább csak zavaró tényezõk a játékban mint ellenfelek. Persze a Garbage -ban van belõlük egy elég nagy falka, azok kivételek a létszámuk miatt.

Az artifact okat nem igazán értem. Én közepes nehézségi fokozaton játszok. Csak az endurance -ot növelõ artifacteket viselek, így elbírok 60 kg- ot. Néha ha nagy a sugárzás feldobok valami erõs minusz radiationt. Ennyi. Fedezékbõl vadászgatok, óvatos és átgondolt a stalkerem. Plussz 400 élet, és minusz 200 bleeding??? Minek? Miért?

Egyébként jó a játék. A hangulat zseniális!!! A pályák és az egész környezet isten!!!
Viszont a játékmenettel vannak gondok. Az állandóan ismétlõdõ mellékküldik (öld meg, purgáld ki, hozd el x artifactot) csak más helyszínekkel nagy gáz.
A fõküldik is elég fantáziaszegények. Ennyi dokumentumgyûjtést utoljára a Project IGI -ben csináltam, de az már elég régen volt.

Szóval még kellett volna idõt hagyni a készítõknek, hogy csiszolgassák, mert óriási lehetõségek lettek volna ebben a játékban, ha normálisan megcsinálják.
Igy is jó (ennél rosszabb játék soha ne legyen), de akár lehetett volna a Világ Legjobb Játéka!!!

De nem lett, a ziccer kimaradt...
Ha kérhetném igen nagy tisztelettel, nekem is küldd el lécci!

Elõre is köszi!
A magyar végigjátszással kapcsolatban: nagyon szívesen mindenkinek, akinek elküldtem, de NEM AZ ÉN MUNKÁM, én is úgy kaptam!!! Bár szerintem ennek egyértelmûnek kéne lenni a benne lévõ logók és linkek miatt, de mindegy.
,,hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?"
Hát ez nagyszerû! Föl kelek , iszonyû másnapos vagyok és egy ilyen beírás fogad....áhhhh! Az iyen írások joban ki ütnak mint öt feles!

Igen végülis ez egy RPG-s FPS, és a fõküldetés csak egy lehetõség, de 100 féle helyre elmehetsz, felvehetsz küldiket stalkerektõl, ez a játék lényege hogy arra mész amerre akarsz, és nem rohansz elõre, ez nem az a csõ-FPS game. Sokan csalódtak ebben, mert azt hitték hogy ez is olyan lesz....
Az viszont naon tetszik, hogy elmehetsz sokfelé hentelgetni független a küldetésedtõl...
hát igen ez oké....csak mellékküldetéseket csináljak ahhoz hogy húzzam a gammát...?
Mind1...most újra játszom...próbálok más emebereknek dolgozni, meg munkákat csinálni....
A játék rövid aki végigrohan rajta, a mellékküldiket csinálod akkor elvileg van vagy 77-100 óra játékidõ is.
Valószínû alig csináltál mellék questet 😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Rövid eza Stalker én azt mondom...mikor az óriáskeekes részhez értem kicsit meglepõdtem....hogy ily hamar vége...azt hittem 5%-nál járok kábé....😞de amúgy hatalmasD:
Nem, de nincs is rá szükség a játékban.

az csak tároló 😞

legalábbis én nem tudtam felvenni , és volt benne vmi fegyo 😊

morphologu
Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy a kereszten ( mármint a síron)lévö gázmaszkot fellehet-e venni valahogy?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

"hi ,ja aki nem tudja anak klick F-re utánna meg a szõvegre és kínyilik az ajto."

na ezen már fetrengtem

"hi. navegre kijutotam a szobábol na az utánna mit kel csinálni?? már szétlötem mindenkit Mere menyjek?"

ez meg végleg betette a kaput...de rég röhögtem ilyen jót, kösz bálint...

have a nice day
<#nyes>
bakvarnyu
cs haha na az aztán tényleg fárasztó.
max haverokkal jó hülyülni vele.

Scholes18 vicces commentje olvasható a STALKER magyarítás topik!-ban...
Muhhhaha....😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

BF az bohócjáték, rossz graf, motor, lövés,fegyver, ami jó online sztem és
játszható az a CoD2 vagy CS:Source, no comment...

ruffirant
nah én elteszem magam holnapra (vagy már mára?) jó éjt!Stalker 4ever

ruffirant
ja. próbáltam multiba is nem hagyott mély nyomokat bennem.a BF-ekbe nekem a repülök és a helikopterek ragadtak meg.Azokkal szerettem szórakozni

bakvarnyu
Én a játékra gondoltam.
Egyébként a BF az multiplayer játék, ha csak a single részét próbáltad nem is csoda , hogy meguntad.

ruffirant
nem.Az msn jó kapcsolattartásra ismerkedésre meg minden.sztem jó dolog

scorpeeon
jesszusanyám <#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bakvarnyu
És ebbõl nem nõttél ki?

doncarlos
Raptor... túl sokat gondolkodsz ezeken az alapvetõ dolgokon... minthogy inkább a régvárt magyarítást tesztelnéd <#ejnye1><#vigyor2><#vigyor3><#wink> én meg már itt tûkön ülök, mert holnap megyek megvenni a gammát. nagyon sztár lenne ha befejeznétek addig <#falbav><#email> de most befogom nehogy megsértõdj...<#kuss><#kuss>

Nem találtam ott. De szerintem azért, mert nem került be "Meet the Guide" küldetés task-ok közé. <#rinya>
Minden fickóhoz odamentem Cordonba és beszéltem vele, akármilyne neve volt. <#nyes>

Spoiler! Játék elején emlékszem egy fickóra akit megmentettem kutyáktól Cordonba, de õt Foxnak hívták, beszéltem is vele. Nemtom tényleg Õ kell-e nekem amúgy, mert Guide neve csak Ghsot megtalálása után jön elõ.
Most közbe azt olvastam külföldi fórumon, hogy Bárba vehetem fel küldetést miután odaadtam csaposnak a cuccot X18-ból. Azt írták, hogy brain scorcher kiiktatást, Duty-s fõnökkel való beszélgetést, és Meet the Guide küldetéseket adja. Ezekbõl elsõ kettõt meg is csináltam, de Guide-ot nem adta, mellék küldetésbe se. Most bug van vagy mi lehet? <#wow3>

ruffirant
Fenn vagytok még msn-en?ha igen felvehetnénk egymást és dumálhatnánk úgy.
[email protected]

Ja, de mér engednek be ilyeneket? 😄 ki kéne rakni egy (12) karikát a bannerhoz 😉
1ébként tényleg nagyon jók a STALKERban is a fegyverek... fõleg amikor az AKS-74U 50m után ugy szõr mint ahogy az X134-nek kéne 😛 (ráadásul mikor az irányzékba nézek tükrözõdik rajta a táj 😄 )

ruffirant
az ellenfél emberei meg mire észrevettek már halottak