S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
<#vigyor5>#vigyor5>
púúúúú
púúúúú
én meg aszem akkor viszamegyejk strelok pda ját megkeesni...
és lenne egy kérdésem még. x16 labor, elmentem a kutatokhoz és elindultunk ám lelöték az ökologust azonnal mihelyt kiértünk a kapun, felvetem cuccait, és irta hogy huzak visza beszéljek másikkal bemegyek ám nemtudok vele dumálni mert áll és sárgával van irva neve, de hiába nyomom neki az "F"-et nem csinál semmit se....
mit lehet ilyenkor tenni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
és a sötét tényleg realisztikus? tehát egy sötét zug az tényleg tök sötét
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
valaki megtudná mondani, hogy menyire fontos Strelok pda-jának megtalálása meg Strelok kinyirása? mert én már elhagytam azt a küldit ahol volt a pda, és nincs kedvem viszamászni ha nem olyan fontos. meglehet enélkül is nyerni a játékot, vagy fontos a sztorihoz?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mindkettõ hangot ad, szóval lopakodásnál nem valami jó dolog. A zöld pedig kihagyogat...
púúúúú
(még vagy 1-2 hónap mire lesz ojjan gépem amin elindul a gém 😞 )
ha tudod hol van a lelõtt helikopter az mellett van egy alagut oda lemész. A vége felé találsz egy hullát a mögötte lévõ asszem sárga konténerben van a fegyver.
Feltettem az autós mod-ot, mert végig akartam furikázni a játékot kamazzal. Csakhogy szembesültem, hogy már az elsõ spawn ponton sem tudom átvinni egyik gépet sem.
Van valami be-kilépési pont szerkesztõ, hogy olyan helyre tegyem ahol kocsikkal is be tudok hajtani ?
Vagy az összes spawn pontra beállítani mint az elsõre, hogy legyen ott minden járgányból ?
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
csak sajnos borzalmas a célzási képessége! :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
keress egy lejárót egy alagutat, ahol tele van áramos anomáliával!
kérdésem az hogy meglehet anélkül nyerni a játékot, hogy én nemgyüjtötem infot és nem nyirtam ki Strelok ok, vagy menyek oda vissza? mennyire fontos ez? mert már a kutatolabort csinálom ugyhogy nemigen akarok vsizamenni ha nemmuszáj...
Használjátok.
<#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck><#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
nemakarom leszolni de ez a térképes dolog elég elbaszott, pl valami gta térképhez hasonlo lenne jo amin betudod jelölni azt amit akarsz és a kistérkép mutatná az irányt,
Egy kicsit kell rajta gondolkozni!
Annyi helpet adok neked, hogyha nem a föld felszínen van akkor...
nah, találd meg! nem olyan nehéz innentõl már!