S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
jó, megvan az volt a baj hogy be kell jelentkezni ha magyarítás topicra be akarok jutni

gabo91
Én meg elindultam agyperzselõ felé, pontosabban kiiktatni az agyperzselõt.
Megtaláltam strelok pda-ját viszamentem érte...
Jo ez a zöld ökologus ruha.
Még egy utolsó kérdésem lenne. Strelok-ot mikor kell megölni? Mert már az info gyüjtés megvan pda-ja pontosabban pendrájv-ja megvan. De a keres kiuat az nincs meg. (érdekes)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

doncarlos
magyarítás tpic miért nem megy?

Hassan B
Ponthogy neked nem kéne ilyenekbe beleszólni... A másik topicban 1x volt ilyen eset, akkor is csak az ember miatt akivel volt...
Amért pedig most elküldtem, azért szerintem 10 bõl 9 sg-s nekem adna igazad... Úgylátszik te vagy az az 1 aki nem...

][ ВАЗ ][

A fegyver legyen a fegyverslotban ezután jobbklikk a távcsövön és "attache"

Vegyél vissza az arcodból, a másik topikban is egyfolytában a warezosokat fikázod szal te vagy a fõ hülyeségosztó <#kuss>

Hála az égen, jó látni hogy a többségnek nem okoz gondot egy nyomorult puska megtalálása.

Használd a sprint gombot is! <#nezze>

crazyclone
de egyikre sem jon osze... csak ugy rá kell huzni??
vagy mit kell??

Köszi az infot<#worship>
Hassan B
Nem kell hozzá más de nem lehet mind1ik fegyverre feltenni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Igen így. Majd ki lesz javítva. Ha nem akarsz addig várni, akkor olvass kicsit vissza...

Halli
Feltettem a magyarositást de a PDA nem lett minden info magyar
Nektek is igy van???
crazyclone
hali
kaptam egy scopet de nem tom felmountolni kell még hozzá valami??
jah és valaki kuld pviviben valamit h mi a lényeg a yo véghez strekokal és a tobbivel kapcsolatban?
kosszkehhh

jól van nyugi
bocs

Majd talász még jobat is dobd el.

Hassan B
Ne ba***á föl! Takarodj már át a másik topick-ba és ott osszad a hülyeséget, milõtt kapsz 1-2 büntetõt, aztán mehetsz...

vagyis 040150,de mingig ezt használom más oldalnál és már +szoktam
XD

A #2045#-ös hozzászólásnál valaki leirja hogy kell multizni nem eredeti cd-vel.
Valaki megpróbálta ezzel a módszerrel?
Ha igen,akkor sikerült neki játszani vele a neten?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Martinho95

azért mert nem válaszolt senki sem.

amugy meg azért kérdeztem mert egy felspécizett AK-t találtam és azt nem akarom kidobni.....

ezt most mi a fenéért kellet így?
Amúgy meg szedj fegyvert a hulláltól és kész.

kösz 😄

Kamehame
ááá nekem még nincs lent a játék...
és 1 jó ideig nem is lesz. majd mikor megkapom a nagyon erõs gépemet akkor szedem le

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

hülye-e vagy? :-|

nem..ha elromlott akkor ki kell cserélned

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????

.

Hassan B
Valószínüleg a "zinterneten"... További kérdéseidet kérlek a másik topikba írd...

és te szoktál multizni kamehame?
ugye neked az a nick-ed

Kamehame
ja, mivel ott van alul "Válasz 'martinho040150' üzenetére (#24227)

"

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Hassan B
Ott lehet lejutni, ahol találkozol Kurglov-al a zöld ruhás proffal. Egy ilyen agy alagút vezet le... Ott minden televan anomáliákal tehát vigyázni kell. A puska pedig leghátul lesz. Tálalhatsz ott még egy Big Ben névre hallgató átalakított kézifegyvert is... Elég ütõs szerszám, puska tölténnyel "üzemel"...

Hassan B
A duty bázison, nem messze az arénától, de elõször nem fognak beengedni...
Ha ügyes vagy be tudsz jutni máshol is... 😊

értem már nekem köszi
ott is van martinho...nak válaszol

Hassan B
Másik topic.

ezt nekem irtad ...killer?

ez kibaszot jó játék

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Kamehame
olvass vissza, itt van valahol nem messze

Dutyhoz hol vagy kinél lehet csatlakozni?

A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????

hogyan lehet tolni multiba nem eredeti cd-vel?

Törölt felhasználó
Egy egyszerûbb változat: átmész itt a magyarítás topicra és "Raptor2" 250-es számú hozzászólásánál letöltöd a fájlt és az azonos nevût felülírod vele a S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl\gamedata\config\text\hun\ nevû mappában
Atisz
Köszi. Akkor majd megpróbálok vhol lejutni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hassan B
Igen... és elég soxor le is lett már írva, hogy a föld alatt van a cucc...

Ron Ragm
Vedd feljebb a grafikát (mondjuk ez mehetne a FAQ-ba)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hogyan lehet tolni multiba nem eredeti verzsönnel?
válaszotokat elõre is köszönöm

Atisz
Arra. Átfésültem a terepet és sehol sincs. Eddig mondták már páran hogy õk sem találták, de nem elegen... <#vigyor5>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

repvez
Ja és pontosan melyik fáljt hol kell átirni hogy a PDAban is magyar legyen a szöveg?
repvez
Egy kicsit elakadtam és a végigjátszás nem értem .Strelok's Secret Stash résznél járok és ahol azzal a zombiszeru embert kellett kinyirni miellött felmennénk a csatornákböl Van 2 létra ami a felszinre vezet az egyiknél van a missiot jelzö zöld jel, de ott nincs senki és semmi azon nem is tudok felmenni mert le van fedve a csatorna kijárata a másiknál meg betölti a köv. pályarészt ahol egy gyártelepre kerülök ahol annyi a katona mint az állat.
Mit kell itt csinálni?
Törölt felhasználó
Hali! több mint tuti,hogy én vok a béna,de -hiába futok egyhuzamban-sehogysem érek oda idõben a lelõtt helikopterhez,hogy megmensem Kruglov prof.-ot.Gondolom õ a zöld ruhás.(nála van Kruglov Pendrive-ja)Vagy nem is a megfelelõ embert keresem?Pls ha vki tud homályosítson már fel!
Kössssz
Sziasztok! Nem tudom, miért, de egy ideje rendszeresen lefagy a S.T.A.L.K.E.R.-em... <#szomoru1>
Nincs ötletetek,mi lehet a baj? Vany, hogy fél perc játék után, de néhány percnél tovább nem bírja! Csak a reset segít.. 😞
gabo91
A családi puskára gondolsz?
Igen nagynehez meglehet azért találni.
(A másik csávó fegyverét nem kerestem.)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Atisz
Lehet hogy újabb bugot találtam. A Bar-ban volt egy csávó aki ijedtében eldobta a puskáját a Wild Territory területén. El is mentem arra a pontra amit a PDA jelöl, de sehol nincs a puska.
Van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres. A bodega tetején is voltam már, de ott sincs. Ezt sikerült vkinek megcsinálni?