34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26325 most feldobom a ace mega codec pack című kis batyut.
aztán meglássuk, bár az utóbbi beírásra reagálva azok origi gyártmáynra vonatkoznak:(
szal az nekem sajna nem jó:( de nagyon szépen köszönöma linket -
#26324 a kodekeket frissítetted? - legalábbis nekem ez a tippem.. -
#26323 Hali sziasztok.
Volna egy problémám
elindula stalker de a manü csont fekete, régen valahoyg elindítottam a játákot és bejött a küldetés is, deh aztán nagyon bugos volt , nem láttam csak a taélajt és az eget:(
Erre van tippetek?
illetve 1.3-as patchet honann tudom letölteni ( crackkel szeretném:))
Iletve minden frissre van tolva aty ctalyst is 9250-hez és dx9 is júniusi frissel van fent. -
#26322 van hozzá egy részletes végigjátszás:itt képekel -
#26321 Sziasztok, elakadtam, van 2fele leirasom is de egyik sem ter ki rendesen ra...
Az X16os laborban vagyok, elso 2 ajto kinyilik, beszelek a segeddel, es mondj hogy menjek mert a krustov avgy mi prof mar var es meg szeretne koszonni hogy megmentettem.
De a pof hattal all nekem es az ajto sem nyilik, csak a pihenojukbe tudok bemenni, a sugarruhak meg uveg mogott vannak, nem tudom kiszedni oket, eltesz a jatek minden fegyvert amikor bemegyek a laborba.
A doki meg nem akar odajoni hozzam. Mit kellene tennem? -
#26320 A Stalker megy könyvtárból is, úgy, hogy nincs telepítve. Újra raktam a gépem, gondoltam kipróbálom telepítés nélkül (a másik partíción fennt maradt a játék az előző telepítésből)- és ment. -
#26319 mi tök jól müködik nem kamuzok. -
#26318 Hiszem ha látom -
#26317 mi néz meg az én gépemet 2 szer kevesebb és meg se akad ma elkezdtem újra de semi akadozás simán löttem az ellent -
#26316 Az 512 Mb ram nagyon kevés....
Tesómnál amd 2.8 proc, 9600 pro, 512 mb ram, nem ment, csak akadozva(játszhatatlan volt).... -
#26315 Nálam is volt olyan, hogy kidobott csak úgy az asztalra....
De nem csodálkozom rajta, mert ez már köztudott, hogy egy túl nagy projectbe vágták a készítők a virtuális fejszéjüket, aminek hatására a fejsze megcsorbult és a fa is csak félig hasadt szét!!!!!!!!!!! -
netsike #26314 Nekem olyan fordult elő, hogy egyik pályáról átléptem a másikra, illetve mentésnél. Ilyenkor azt lehet megpróbálni, hogy mivel a mentéseket a doc.and sett./felhasználó/....ba rakja, megváltoztatod a felhasználóneved vagy csinálsz egy új fiókot. Ugyanis a mentés érzékeny lehet az ékezetes vagy olyan elérési útvonalra, amiben space van. Nekem bevált, csináltam egy ékezet és szünetmentes felshasználót és működött. Ha nem ez a probléma, akkor nem tudok okosabbat mondani. -
madmanic #26313 Ha átmegyek az alagúton ahova követni kell a stalkereket, és bármit csinálok, visszafele az alagút kijáratánál kidob az asztalra. Ha előbb megyek vissza az előző mapokra, akkor már az átlépés után... -
netsike #26312 Köszi, tegnap megoldódott a probléma. Szerencsére elmenettem az alagút végén és miután kiléptem és visszatöltöttem, már kinyílt. Micsoda bugocska.
Pripjaty: milyen fagyás? Mentéskor kilép vagy esetleg sima behalás?
Bár: én még nem tudtam oda bejutni, de szerintem nincs is ott semmi érdekes. -
madmanic #26311 még egy kérdés:
A bárban áll egy faszkalap az ajtóban, és mindíg csak annyit mond hogy nem mehetsz be...
Oda be lehet menni valahogy? -
joyt #26310 hi! tudnátok segíteni abban h hogyan lehet kicsit butítani a játékot h egy ilyen paraméterű gépen ne akadjon? Amd 1,8 Mhz proci, ati radeon9600 videokari, 512 memória.
előre is köszi. joyt
-
athew #26309 http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?nyelv=hun&id=17338 -
madmanic #26308 Ha eléred az szakértő rangot beenged :) addig nem.
Ja a góré feladatait mindenképp teljesítsd majd, megéri... -
madmanic #26307 a rám privizel, megmondom honnan szerezhetsz kulcsot a multihoz.
tudod: warez-->bann-->sírás ;) -
madmanic #26306 sajnos tele van hibával a game, ez az egyik közülük...
tölts vissza egy régebbi mentést, lehtőleg amikor másik mapon vagy, és menj újból yatarba... elméletileg műxik, nekem szokott, de már semmiben nem vagyok biztos...
más. ennyi hibával kiadni egy játékot basszus... félkész a game :(
ha valaki tudna a pripjatyi fagyásokra megoldást, megköszönném..
amit egy német oldalon találtam javítást, el sem indult vele... -
#26305 nagyon köszönöm errre volt szükségem meg mentetél -
#26304 Figyelem...!
Aki a stalkerbe szeretne sérthetetlenséget, 1m kg tárhelyet és végtelen kondíciót a futás/ugráláshoz.....
Az kattintson a letöltésre!!!!!!!!!!!!!!
Stalker GODMOD
Útmutató a .rar -ban lesz....
Nem mindha nehéz lenne a játék....
Én már végigjátszás után kaptam a pach-et, amit megvariáltam egy kicsit, de utána mégegyszer nekiálltam és akkor így tudtam egy kicsit bohóckodni....
És a saját társaimat is szarrá ölhettem..... -
netsike #26303 Én nem csináltam semmi külön küldetést, csak egy nagyobb csata után miután kinyírtam jópár ellenséget, hirtelen mindegyikből zöld pötty lett. Sajna nem vágom.... -
Sidewinder #26302 Hülye kérdés következik amiért előre elnézést kérek, de nincs kedvem rengeteg oldalt visszalovasni:S Szeretnék csatlakozni a Kötelességiekhez (Duty) de nem tom h hogyan kell. Részt vettem velük ugyanis 1 küldetésben ahol engem mert magányos stalker vagyok,megbíztak azzal h nyírjam ki a Szabadságiak(Free) mesterlövészét,azért,hogy a Kötelességiek fel tudják robbantani a Szabadságiak főhadiszállásának(régi hadianyagraktár) kerítését és meg tudják támadni a főhadiszállást.A mesterlövészt kinyírtam,kaptam is érte 4000 rubelt.Meg később is segítettem nekik a támadásnál.Aztán visszamentem a bár területére ott 1 Duty mondta h tagokat toboroznak, keressem a ezt meg azt a csávót a Duty főhadiszlláson ha belépnék. Vállaltam nekik még 1 melót (mutánskutyák kinyírása) és az 1-ik Duty be is jelölte hol a főhadiszállásuk.El is mentem,de nem hogy a toborzós taggal nem tudtam beszélni,még be se mehettem mert az őr nem engedett be mer kívülállónak tilos a belépés.Mit javasoltok,hogy tok belépni a Kötelességiekhez, meg 1általán bemenni a bázisukra,anélkül h agyonlőnének? -
#26301 -
#26300 Ha valakit érdekel:
Egy progival húztam kicsit a vkártyámon, és érdekes módon eltüntek az akadozások max beállítás mellett....
Én a coolbit2.0-val rányomtam, hogy a gép állítsa be az optimális hz-et és lám már nem akad orba-szájba.....:D
Eddig azt hittem, hogy nem számít sokat a hz, de ezek szerint mégis van látványos különbség.... -
#26299 Akkor nem csoda, hogy nem megy.....
Mert a lan az megy eredeti nélkül, de a rendes multi nem....
Álltalában cd-kulcs meg hasonlók.... -
barnika1265 #26298 sajna nem
-
#26297 Már megvan....
A 170-190k-s összeg az AGP-s x1900xtx-nél van.....
Bakkergeci ekkora árkülönbség.... -
#26296 Na de mennyibe került?
Mert a neten 170-190k között láttam....
És az már igencsak durva kártya lehet.... -
netsike #26295 Hm, problémába ütköztem. Amikor visszatértem az X16-os laborból és újra beszélnem kéne a tudós faszival a bunkerban, nem tudok bemenni, mert az ajtó zárva van. Eddig mindig kinyílt, de most nem tudom mi a sz*r van. Megvan a doksi is, már csak vele kéne dumálnom. Valakinek valami ötlete? -
#26294 eredeti a gém? -
barnika1265 #26293 csá valaki pls segítsen multizni szeretnék de nem nagyon tok ha lanozni kell akkor semmi baj elindul meg jó de amikor egy szervere akarok felmenni akkor elkezd tölteni de nem csinál semmit
-
#26292 nem az igazság h jó kis VGA-m van. -
IFOR #26291 hol találtad a VIntart?? melyik házban?? -
#26290 új mód közeleg a játékhoz -
#26289 Mármint az összeg??? -
vicces volt:D -
#26287 Talán valami rosszat mondtam? -
#26286 jah