S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtaláltam strelok pda-ját viszamentem érte...
Jo ez a zöld ökologus ruha.
Még egy utolsó kérdésem lenne. Strelok-ot mikor kell megölni? Mert már az info gyüjtés megvan pda-ja pontosabban pendrájv-ja megvan. De a keres kiuat az nincs meg. (érdekes)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amért pedig most elküldtem, azért szerintem 10 bõl 9 sg-s nekem adna igazad... Úgylátszik te vagy az az 1 aki nem...
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Feltettem a magyarositást de a PDA nem lett minden info magyar
Nektek is igy van???
kaptam egy scopet de nem tom felmountolni kell még hozzá valami??
jah és valaki kuld pviviben valamit h mi a lényeg a yo véghez strekokal és a tobbivel kapcsolatban?
kosszkehhh
bocs
][ ВАЗ ][
XD
Valaki megpróbálta ezzel a módszerrel?
Ha igen,akkor sikerült neki játszani vele a neten?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Martinho95
amugy meg azért kérdeztem mert egy felspécizett AK-t találtam és azt nem akarom kidobni.....
Amúgy meg szedj fegyvert a hulláltól és kész.
és 1 jó ideig nem is lesz. majd mikor megkapom a nagyon erõs gépemet akkor szedem le
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
nem..ha elromlott akkor ki kell cserélned
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
.
][ ВАЗ ][
ugye neked az a nick-ed
"
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
][ ВАЗ ][
Ha ügyes vagy be tudsz jutni máshol is... 😊
][ ВАЗ ][
ott is van martinho...nak válaszol
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
][ ВАЗ ][
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
válaszotokat elõre is köszönöm
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mit kell itt csinálni?
Kössssz
Nincs ötletetek,mi lehet a baj? Vany, hogy fél perc játék után, de néhány percnél tovább nem bírja! Csak a reset segít.. 😞
Igen nagynehez meglehet azért találni.
(A másik csávó fegyverét nem kerestem.)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres. A bodega tetején is voltam már, de ott sincs. Ezt sikerült vkinek megcsinálni?