34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26365 Nem a játékot, hanem a hsz-t hogy oldottad volna meg? -
#26364 nekem nem is volt mit megoldani, mivel ezzel a gameval nem is volt gond...
GRAW2őt meg leszedtem máshonnan, ami jó volt -
#26363 Miért te hogy oldottad volna meg? -
madmanic #26362 A pripjat i fagyásra nem talált seniki semmi megoldást?
-
#26361 minden topicba beírod ?
azért ilyenkor meglátszik az ujregség :) -
#26360 Tessék egy kis segítség a StalkerGodMod-hoz......:
StalkerGodMod install
StalkerGodMod uninstall
#26359 is megoldás lehet.... -
#26359 FIGYELEM!!!!!!!!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira..... -
#26358 Ahh oké köszi. -
Icarros #26357 Köszi a segítséget -
#26356 Ez egy hiba az angol szövegben, amit a magyarítás készítésekor szintén javítottunk. A padláson keresgélj. -
#26355 köszi mindenkineka helpet, kanyit se jutottam előrébb:(
de sebaj:) -
#26354 Valaki tudna segíteni ezzel a bejegyzéssel kapcsolatban?
"I stuck the backpack in the cellar. I'll be back for it later. Can't get to it right now." Valami ilyesmi a szöveg. Ez cordonba egy másik embertől szedett infó. Az egyetlen probléma az hogy a pincébe nem tudok lemenni a háznál mert egy fedő van azon a helyen ahol a lejáratot sejtem. -
kokos #26353 Ahol megszerezted a papirt ott a sarokban van egy lejárat!
-
Icarros #26352 Az x16-os laborból, hogy kell kimenni? Valaki segítsen. Megszereztem Ghost-tól a Dokumentumokat de a létrán nem tudok visszamenni SEGÍTSÉG!!! -
#26351 Dark Valleyben egy sebesült katonát sarokba szorít egy mutáns: ha megmented, elmondja a helyet cserébe. És ja, átverés, miután engem lehúztak gránátokkal viszonoztam meg a gesztust -
SaGa #26350 Az a gaussgun, amire Te gondolsz. Amit meg szóban mondanak, egy átverés... -
SaGa #26349 Mondom nincs. Amit ott látsz, az volt, de már nincs. A végleges verzióból kivették és a nyomait is kiirtották. nem véletlenül: nem bírnád el... -
n3whous3 #26348 A játék végén...
De egyébként nekem az rémlik, hogy az egyik ismerős karakter mintha megadna neked egy helyet (lehet, hogy csak szóban), ahol elvileg találhatsz. De nem vagyok biztos benne, talán a tudósok közül mondták. -
kokos #26347 Kösz a választ!A gatling gun az sikerűlt valakinek?....megtalálni,vagy betenni a játékba?
-
n3whous3 #26346 Jó neked haver. Én meg azon idegesedek fel, hogy éjjel 1-kor is nappal van némelyik pályán (ja és patchel...) -
#26345 hát nekem van egy at catalyse meg a legújabb frissitők cde nekem enékül is elindult -
SaGa Jr #26344 Nem. Az alap változatban lehetett gyorsítani meg lassítani az idő folyását valamelyest, de azzal sem érted el hogy mindig nappal legyen. Az első Patch ezt kiütötte. Így legalább nem lehet véletlenül felpörgetni az időt és éhenhalni, igaz lassítani sem lehet.
Ha nem használsz valami modot ami tényelg sötétet csinál, akkor bizony nincs is sötét igazándiból. Emellett még mindig ott a lámpa és a jópár ruhába beépített Nightvision mód, ha látni akarsz. -
kokos #26343 http://www.rlslog.net/stalker-radiation-limited-edition-bonus-disk-itwins/ -
kokos #26342 http://www.rlslog.net/stalker-radiation-limited-edition-bonus-disk-itwins/ -
kokos #26341 De van csak nem tudom hogy kell betenni,meg hogy hol!.....
http://www.rlslog.net/stalker-radiation-limited-edition-bonus-disk-itwins/ -
#26340 Igen, ha újra raksz egy rendszert, és felrakod az éppen aktuális DX9-et, akkor minden egyes játék műkszik telepítés nélkül....
Mert ilyenkor csak dx9 fájlok maradnak a játék telepítéskor a régi rendszerben, és ezt szokták kérni....ezért a friss dx9 pótlása után bármit tudsz könyvtárból játszani....
Én ezeket INSTANT játékoknak nevezem..... -
SaGa #26339 Akkor doomozz. Itt nincs ilyen. Modban se... -
kokos #26338 Az időt meg lehet valahogy állitani???Valahogy úgy ,hogy mindig nappal legyen.Mert néha nem látok semmit!
-
kokos #26337 Kell NEKEM A GATLING GUN!DE MÁN! -
#26336 már csak a patchek kellenének:) ( olyan nem jogtiszta formában)
ha valaki segít nekem, akkor hálás leszek. lécci privit írjatok ebebn az esetben mert innen úgyis kitüörlik a közvetlen linket.
és még egyet kérnék tőletek lécci screeneljétek a főmenüt:D és akkor tudom hová kell vinni az kurzort:) ( vagy ha lehet:D akkor még a VIDEO ,emüt is hoyg grafikában tudjak buherűálni:D
Óriási thx előre is -
#26335 Tudod mit drokkolunk, hogy sikerüljön.... -
kokos #26334 Szevasztok!!Segitsetek már mert hülyét kapok!!!Állitólag van a STALKER-hez valami fegyver mod ami tartalmazza a vulkán(GATLING gun)-t!Na ezt keresem de sehol se lelem.Le lehet ezt tölteni valahól?Választ el köszi! -
#26333 :) értem:)
csakhogy a rendes gépem egy asus P5 Deluxe , dual core 6400-as, 8800Gts 320MB, és 2giga KIgston 800MHz-es DDR2-es ram.
deh ami furcsa az hogy bejött valamikor sőt ha eltalálom a menüben a dolgokat akkor más menüpont is bejön, és nekem ne magyarázza be senki hogy a gammainsatlnál minden zöld ami sztem azt jelenti hogy fut a gépen.
-
bugi04 #26332 Vagyis csak fekete a menü képernyője!!! :-( -
bugi04 #26331 Csá!!!Nekem 2.4ghz intel proci,512mb ram samsung,asus ar 9200se 128mb td konfigom van, de nem megy!!!!Leírnád nekem, hogy milyen drivereid vannak fent!!!??? -
bugi04 #26330 Hy!!!Nekem is ez a gond, de bármit csináljunk is vele nem fog jól menni!!!!Nekem asus a r radeon 9200se 128mb td-m van, de nem megy!!!Ez van ,szerencséd volt ,hogy 1 szer elindult.,.......Sztem 1 9550-nel menne....Vegyél 1 olyat...asszem már 12-13ezerért lehet kapni!!!! Én is majd vmi új VGa-t akarok venni(min.9550 v. 9600).. -
netsike #26329 Valószínűleg egy bugba akadtál, a dokinak oda kéne jönnie hozzád. Nekem is volt olyan bugom itt, hogy nem nyílt ki az ajtó. Próbálj meg egy előző mentést és onnan folytasd. Nekem ez bevált és eltűnt a bug. Sok szerencsét!!! -
#26328 deh mennie kell:)
mindenkéépen elfut rajt amert már futott rajta egyszer.
az én gépemen elfog futni simán amiatt nem si aggódom deh öcsém itt rágja a fülem minden órában:) -
zsotee #26327 Akármit felrakhatsz, a 9250 nem sm2-es kártya, ami minimumként kellene a game-hez.
Vga upgrade..sorry :( -
#26326 Patch ügyben itt keresgélhetsz...
link