S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Nekem meg nemveszi az ajto a kodot, beütöttem és nemjo, végigjátszásban is azt a kodot irja, és nemveszi az ajto, beirom le ok, aztán ajtott nemnyilik...
Mit lehet ilyenkor tenni? Már mentem mentésrõl is úgy se jo.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

a shot
valaki tudja,hogy mitol fagy ki a jatek allandoan?feltettem a pacscsot is, de akkor is 2 percen belül kifagy.

gép konfigom: 2giga 800mhz ddr2, c2duo e6400,asus eax1950pro

gabo91
Ha csak a péz végett csatlakoztál volna, akkor inkább az arénába mennyél, ott is jol megtudod tömni a zsebed pézzel.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Atisz
Kösz, ha jól emlékszem az fokozottan radioaktív helyen van, szóval azzal még várok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hi!
A szabadságiak bázisa melletti faluban van az egyik északi részen lévõ ház pincéjében.
gabo91
Ha jártál a X16- os laborban, és visszavited a papirokat a pultosnak, akkor mondja, hogy beszél az örökkel, és befognak már engedni.

gabo91
Engem utálnak mint a szart mert nekik mentem azota álandoan öldökölnek egész városba, ugyhogy a kocsma nekem a menedék elöllük 😄
viszont akik a kapuknál vannak azok nembántanak, érdekes...
a másik felekezetnek már segitettem egyszer...

Mekkora szívás elsõ dutys quest menjek el a szabadságiak bázisára és tudjam meg hol tartják a buldog 6 gránátvetõt,de mivel én korábban segítettem már ott a dutynak egy snipert lelõni ott utálnak,na így nehéz lesz õket kifaggatni 😞 Nem tudja valaki merre van?
Atisz
A Bar-ban pontosan melyik küldi az amelyik után csatlakozni lehet a duty-hoz?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Randelz
kösz.

Na a csoportokhoz csatlakozni:dutyhoz/kötelességiek/ a bártól nem messze lehet,de csak akkor engednek be a bázisra ha a fõküldetésben eljutottál odáig hogy a kocsmáros beszél a kötelességi õrõkkel engedjenek be.A szabadság frakcióhoz a bártól északra a hadiraktáraknál lehet.Komolyabb ruhát yantarba a professzortól vagy kitõl lehet venni/seva ruha/ ha elõtte csinálod a fõquestet vagy lehet seva ruhát találni is azon a kornyéken ahol a családi puskát hagyta el a csávó egy páncélszekrényben van az egyik házban.
Atisz
Bizony, a nem fõszálas küldik idõre mennek. Egyszerre csak 1 küldit vegyél fel ezekbõl. A PDA ki is írja hogy mennyi idõ áll a rendelkezésedre (ált. 24 óra), de néha bebuggol és mindig konstans idõt mutat. Szóval azokat akkor vállald el, ha rögtön el is tudsz értük indulni...

Ha a v1.0001 patch a gaméban van akkor nem szabad kifagynia.(meg ha eredeti)Én már vagy 5 "mod"-ot pakoltam fel és tökéletesen müxik.
Szevasztok!

Tudnátok segíteni? Nem adja senki azt a küldit amivel a Guideot kellene megtalalnom ,pedig megvan Ghost, lekapcsoltam a brain scorchert is. Se a Guide nincs a kezdo terkepen, se a Doctor Strelok földalatti búvóhelyén.

Elõre is köszi
Randelz
Hollenet csatlakozni a csoportokhoz? Vagy valahol komolyabb ruhát meg oxigénmaskot szerezni?

Mekkora poén hogy a kedvenc fegyómhoz akár 2-3000 lõszert is vihetek magammal és nem kell olyan fegyvert használnom amihez épp van lõszer.
Ez a dutyhoz való csatlakozás még mindíg nem megy 😞 de látom nem vagyok vele egyedül
Vannak olyan küldetések amik idõre mennek,1 napot kapsz rá hogy megcsináld,a pda -ban mindíg írja hogy mennyi idõd van még hátra.
tibor16
köszi - csak tudni szerettem volna

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Csuhai G
Feltettem a játékot, a jármû módot, majd a magyarítást, elindítom a játékot, de a töltésnél kifagy! 😞
Valaki segítsen plz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Nem lehet aludni a játékban, de te aludhatsz a gép elõtt... 😊 Nem muszáj éjszaka is játszani, lehet várakozni valahol míg megvirrad - de minek? Lámpa van, éjjellátó van...
én éjjelre ki szoktam kapcsolni a gépet, szóval nem tudom..😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

ilyen nekem is van, hogy elvállalok valamit(megölni a stalkert---de melyiket?) és bóklászok a pályán, aprítom a miszliket, erre kiirja, hogy mission failed. Ez idõre megy? vagy valaki elõttem megöli?

A dokis pályán (helikopter éezuhan a vasútállomáson) én leírtottam mindenkit, elkeveredtem a dokihoz, aki elbújt a kerítés mögé, és amiko beszéélek vele, akkor jön 2-3 genyó. A doki elkezd futni, neked pedig követni kell és tisztítani elõõtte az utat. nekem kétszer is megállt, amikor valami sarokhoz ért, mert látott ellenséget, elõreendgedet és tnem szaladt nekik.
Le kell kísérni az égetõ aluljárón át a másik pályáig. Ott lesz majd sakharov....

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

tibor16
hello - lehet aludni? - vagy muszáj éjszaka is játszani?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hello! vki itt nyomja DX8-ban?? mert én igen,csak igy megy akadás mentesen.SAJNOS.

Hi A térképet nem igazán vágom hogy hogyan kell használni,pontosabban a küldetéseket.Most valami tárgyat kellene elhozni,jóval meszebb vagyok egy épületben.Amikor leérek az épület elé akkor írja ki hogy a feladat elrontva.Miért?<#falbav>
Üdv!
Lehet tudni, hogy az 1.0002-es patch mikor jön ki?

Csak halkan, mert ez illegális...

Szevasztok!

Tudnátok segíteni? Nem adja senki azt a küldit amivel a Guideot kellene megtalalnom ,pedig megvan Ghost, lekapcsoltam a brain scorchert is. Se a Guide nincs a kezdo terkepen, se a Doctor Strelok földalatti búvóhelyén.

Elõre is köszi
Atisz
Ahogy megjön tõle a rádióüzi, azonnal kezdj el futni a helikopter felé (kapcsold be a fényszórót, hogy inkább rád jöjjenek a zsoldosok mint rá). Mint ahogy már többen is említették, a fõ veszélyt a 3-4 sunnyogó okozza, akik az épületet megkerülve akarják oldalba kapni a dokit.

Törölt felhasználó
Aki privát üzit küldött nekem kéréssel ismételje meg,legyen szí mert elveszett és küldöm amit kért(és gondolom nem "gamil" hanem gmail az e-mail címében)
Atisz
Köszönöm szépen.

A duty-hoz én is megpróbáltam bejutni, (a tetõn át is) de valaki mindig észrevesz. Kicsit mókás hogy hangosbemondón át hirdetik hogy új tagokat keresnek, viszont lelõnek ha a sorozásért felelõs tiszttel akarsz beszélni aki viszont a bázison van... <#wilting>

tibor16
Mi van ha át szeretném az éjszakát ugrani, - lehet aludni? - mert enni azt kell, akkor úgy lenne logikus ha aludni is kellene. Mert eddig még csak éjszaka volt (kezdõ hely, kezdõ rész)

tomas10
de sokkal kevesebb

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Hassan B
De az csak a string_table_includes.xml átírása nem? Mert ha azt átírod, attól még maradnak angol részek...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

tomas10
de magyar le is írtam hol a javítás

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Hassan B
Az még szerintem nem lett lefordítva... Nálam is van elég sok rész a PDA-ban, ami még nem magyar...

Törölt felhasználó
Kösz,de úgy tapasztaltam,ha meghal nem tok beszélni Sakharovval.
Többen úgy instruáltak,hogy mindenképpen mentsem meg!
Ezért tettem fel a kérdést.Egy korábbi hozzászólást is figyelembe vettem ezért is ciki,hogy nem sikerül.Íme az idézet:"Amikor lelövik a helikoptert, már akkor megindul a harc a zsoldosok és a kutatók között.
Az hogy mikor érsz a bejátszás helyszínére és milyen sorrendben kezded el
kinyírni a zsoldosokat nagyon sokat nyom a latban.
Nem azokkal a zsoldosokkal kell foglalkoznod, akik hátul állva lõdözik a narancsruhásokat.
Nem õk ölik meg a profot, hanem az a 3-4 aki megindul körben,
hogy a sínek felõl megkerülve a területet egyszerûen lelõjjék õkelmét.

Minél hamarabb érsz a területre, annál elõbb lekaphatod õket és akkor a prof is életben lesz. "
Törölt felhasználó
Hi! NEM BESZÓLÁS,DE EGY KATTINTÁS ÉS OTT VAGYTOK A MAGYARÍTÁS TOPICBAN.
Ott "Raptor2" már elmondta párszor hogy a nagy sietségben lettek hibák.
Mindent lefordítottak,de a telepítõbe a sietség miatt nem mindig a jó fájlok lettek betéve. Ami biztos még van 3 kicserélendõ fájl.Ez még csak
1 BÉTA verzió,folyamatosan finomítják a magyar szöveget,hogy a legkevésbé se legyen magyartalan és hamarosan kiadják a "S.T.A.L.K.E.R.
hun final" verziót.Sztem ez addig is nagy segítség.
Tatyla
nem is kell ,csak felveszed a cuccot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
Hali! ISMÉT MEGPRÓBÁLOM MEGKÉRDEZNI. több mint tuti,hogy én vok a béna,de -hiába futok egyhuzamban-sehogysem érek oda idõben a lelõtt helikopterhez,hogy megmensem Kruglov prof.-ot.Gondolom õ a zöld ruhás.(nála van Kruglov Pendrive-ja)Vagy nem is a megfelelõ embert keresem?Pls ha vki tud homályosítson már fel!
Kössssz
repvez
Én is pont itt akadtam meg azt az agyperzselös foszert kinyirtam,de nem tudom mit kéne még ott csinálni mert a zöld jel ott van.
tibor16
sziasztok - most raktam fel a játékot és lenne 2 kérdésem.
Amikor pl a kereskedõ beszél - legalább is nekem nincs alatta felirat, hogy mit is mond csak ha a pda elõ kerül - ez másnál is így van? vagy be lehet ott szövegeket kapcsolni?
A másik - a video beállításoknál nekem beállt mozdíthatatlanul direkt x 8 -ra, - ezen lehet változtatni?, vagy a játék megválasztja és kész? - 9600XT-ém van, amivel tisztában vagyok, de azért számtalan játéknál direkt x 9-el játszottam, és így eléggé gagyin néz ki..
Elõre is köszi a válaszokat

Hassan B, semi bajom veled, tulajképp le is szarlak, de te mindenkinek beszólsz...Most visszaolvastam és megbizonyosodtam róla te is egy buzi vagy mert oltári proli beszólásokat szoktál lõni, mindenkit szidsz, ugatsz, lesavazol.Nem tudom mit képzelsz magadról, de biztos megvennélek kilóra és eljönnél hozzánk füvetnyírni, kocsitmosni, tankolni stb...és akkor megtudnád mekkora kis csepp vagy te az élet vizében.és ezen a ponton kijavítanálak hogy a Desert klónok nem "puska töltényt" lõnek.

Aki nem hisz nekem kb olvasson vissza kb pár hetet 😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

hali!
Megcsináltam amit irtál utánanlztem bemásoltam de ugyanugy van benne angol szöveg. Pl.: amikor strelok meg ghost beszélget... stb.
Úgylegyen.
Bye.

Hassan B
Ok. Te is ugyan úgy okossab vagy nálam mint a barátod. Neked is azt amit neki...
Részemrõl ennyi...

Magyarázzam el a nyilvánvalót?
Õszintén.

Hassan B
Most ebbe mi volt az orig-játék mánia? Õszintén? Mond már meg nekem...

PhantomAss
legyé öngyilkos...

GOOBY, pls

"Ponthogy neked nem kéne ilyenekbe beleszólni... "
Miért is?

Olvastam a másik topikot és jó nagy haver lehetsz a moderátorokkal hogy TE nem kaptál akkor büntetést mert TE hergelted bele a srácot.

Az sg-sek mentalitását illetõen meg eléggé tévúton vagy mert pont hogy te vagy az ultrakisebbség az orig-játék mániáddal.

Valaki aki tudja légyszives írja le hogy hol vagy kinél lehet a kötelességiekhez csatlakozni.A bártól nem messze van a bázisuk azt tudom,de oda nem engednek be.