S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott tartasz, hogy megszerezted az X18 laborból a doksi egy részét, és jössz kifelé a házból, amit megostromolt a katonaság és levan zárva a visszavezetõ út, és csak délfelé mehetsz, Cordon irányába?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Akkor megpróbálhatod újrajátszani azt a részt, talán nem akad ki legközelebb, ha teljesen máshogyan csinálod meg.
Egyébként nemtom.
De ez, amit leírsz, "természetes" azon a területen, ahol ezt tapasztalod. Gondolom jönnek mindenféle szellemek, meg sárga az egész világ... Egyáltalán nem károsítja semmidet. Csak keresd meg a bejáratot a küldetéshez, aztán, ha szétszedted a psi generátort, megszûnik az egész.
púúúúú
De olyan mintha olyankor jönnének elõ a hangok meg a sárgulás fokozatosan,amikor sok lövést kapok...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Hogy vigyem tovább azt a részt?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Patch nélkül játszom.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Akkor jól kihagyom a csatlakozást a duty-hoz 😊
A neten csak orosz nyelvût találtam, azt meg már nem annyira értem. Angol vagy magyar kéne...
Van pár mod, amik tetszenének, csak mindegyikben van hiba, illetve felesleg, amit kivennék, esetleg mást beletennék. Pl több reality mod is van, de egyik sem hibamentes (pl a .45-ös lõszer kissebbet sebez, mint a 9mm-es)...
SaGa
(nekem nincs mentésem onnan sry)
SaGa
Nem tudnál mentést küldeni attól a ponttól amikor leadtad a bárba az X18 dokumentumának 2. részét?
Általában akkor ha futok, de ez változó, szokott csak úgy.
Ha most belegondolok, kb. az új térképrészek betöltésénél szokott megállni. Persze lehet, hogy az XP-m van már "elhasználódva", fogalmam nincs. Régebben fagyogatott, akkor az új Catalyst megoldotta a problémám, de mostmár újra rákezdett és nemtom mia szart csáljak vele...
(tom, húzzam újra az XP-t... 😄)
Valaki tudna mentést küldeni?
Fontos lenne.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sorry ha már volt, de nem látogatom sûrûn a topicot...
1. Increase the specularity of surfaces:
r2_gloss_factor <0.000 - 10.000>0.000 - 10.000>
Default value: 1.5
Tweaked value: 2.5
-----------------------------
TweakGuides said: r2_gloss_factor <0.000 - 10.000>0.000 - 10.000> - This setting appears to control the specularity of objects, that
is how much they shine and reflect light. The higher the value used, the greater the general gloss on surfaces, at
the cost of some FPS. For the most part the default value provides a good level of realistic gloss, though you may
wish to fine-tune it.
--------------------------------------------------------------------------
2. Enable enhanced bloom:
r2_ls_bloom_fast
Default value: off
Tweaked value: on
TweakGuides said: r2_ls_bloom_fast
is used in the game. If this option is enabled the enhanced bloom effect will be turned on and will appear quite
exaggerated - everything will appear much brighter and hazier. Performance is not greatly affected by this setting.
The game already uses HDR lighting by default when the DX9 renderer is enabled, this setting merely enhances the
existing bloom effect of the HDR, it doesn't replace HDR with Bloom. Note however that you don't need to turn this
option on to use the various r2_ls_bloom_ settings below. See below as well as the In-Game Settings section for more
details.
3. Tweak the intensity of bloom:
r2_ls_bloom_threshold <0.000 - 1.000>0.000 - 1.000>
Default value: 0.001
Tweaked value: 0.325
TweakGuides said: r2_ls_bloom_threshold <0.000 - 1.000>0.000 - 1.000> - This setting controls the level of the lighting effect
used throughout the game by default, whether or not you have the r2_ls_bloom_fast option enabled. Higher values
reduce the brightness of the bloom effect used along with the HDR, such that at 1.000 the game appears similar to
the DX8 lighting (but with dynamic lights). You can experiment with altering this value, both with and without fast
bloom to achieve a desirable result. For example try Fast Bloom on and a value of 0.350 for this setting to arrive
at a slightly more atmospheric look in the game world.
4. Allocate more memory to sound caching:
snd_cache_size <4 - 32>4 - 32>
Default value: 16
Tweaked value: 32
TweakGuides said: snd_cache_size <4 - 32>4 - 32> - This setting controls the size of the sound cache, a portion of memory
used to hold sound effects for quicker loading. A setting of 4 equates to an 8MB cache, while the maximum value of
32 is equal to a cache of 64MB in size. In general you should set this to the highest value possible (32), so that
more sounds are cached and there is less in-game loading/stuttering.
5. Disable prefetching of game data (for decreased stutter, lesser loading times and increased stability):
Go to your STALKER launch icon, right-click on it and select Properties. Then in the Target box, one space after the
last character, insert the switch(es) you wish to use, each separated by one blank space.
Type "-noprefetch" into the box (without the quotes).
6. Disable the annoying introductory movies:
Go to your STALKER launch icon, right-click on it and select Properties. Then in the Target box, one space after the
last character, insert the switch(es) you wish to use, each separated by one blank space.
Type "-nointro" into the box (without the quotes).
7. Add motion blur to the game:
Type "-mblur" into the box (without the quotes).
Then, edit the .ltx file so that:
r2_mblur 0. <0.1 - 1.0>0.1 - 1.0>
Default value: 0.
Tweaked value: 0.75
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Arról mit tudtok,hogy minden elsárgul és hangokat hallasz meg stb....
Mivel lehet "gyógyítani" és mi miatt van???
Elõre is köszi!!
Üdv...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Strelok ott van, ahol elõször megyünk le a föld alá, az Agroprom-ból, vagy honnan?
No one can stop Death!
Ott járok most a játékban,hyogy vissza kellene vinnem a bárba az X18dokumentumának a második részét.
De sajnos egy ponton mindíg kivág a játék.Máshol sehol csak azon az útvonalon ahol a bárba tudnék menni.
Tudna valaki mentést küldeni attol a ponttól ahol a bárban leadta a X18 második dokumentumát?Nagyon megköszönném.
E-mail:[email protected]
Tudnátok segíteni? Nem adja senki azt a küldit amivel a Guideot kellene megtalalnom ,pedig megvan Ghost, lekapcsoltam a brain scorchert is. Se a Guide nincs a kezdo terkepen, se a Doctor Strelok földalatti búvóhelyén.
Elõre is köszi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
amikor legelõször mentem stalkeren, azt hittem vért pisilek! 😄
állandóan felfordultam minden kis szarnál, most elõrõl kezdtem, és futok, lövök, futok, lövök! 😄
Az army bázist legelõször 30 perc alatt végeztem ki, most cirka 10 perc alatt végigrohantam rajta! 😄
amilyen sokat játszik az ember vele annyival könnyebb lesz, de én azért nem mondanám a Stalker szintet sem olyan könnyûnek, mondjuk úgy hogy az a normál inkább! 😊
(próbáld meg kivégezni az egész freedom társaságot, és akkor talán beengednek 😊 )
mert nekem az sehogy se sikerült, mindig kinyírták a duty csapatot de aztán nem történt semmi :-/
Vigyáz mert így gyorsabban megéhezel viszont.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagy mit javasoltok, ne tegyem, késõbb többet fogok velük találkozni? 😊