34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • DarkSector
    Mondjuk nekem is egy-két napja elég fura, mert a jobb alsó sarokban átlátszanak néha a kis ikonok a játék menüjében.....
    Volt már asszem egyszer ilyen, de hogy miképpen lehet ezt kijátszani, aszt nem tuom már.....
    De csak azok az ikonok, amik a nettel kapcsolatossak....

Bár azóta már tunningoltam az xp-t is...lehet hogy ez miatt van talán...
  • Doom 4
    ja oks tegnap is úgy vólt kipróbálom köszi
  • DarkSector
    Indíts újra gépet....
    Ha így sem megy, akkor....töredezettségmentesítést próbáld, vagy menüben visszavenni a graf-ot középre és úgy belépve rátenni fullra....
  • Doom 4
    meg a 6 os
  • Doom 4
    meg az 5 ös
  • Doom 4
    jó tegnap ment max grafis felbontáson
  • Doom 4
    a 3-4 es vbefejezés elég állatt
  • DarkSector
    Milyen géped van?
  • Doom 4
    őőde az első kérdésre nincs válasz ?
  • DarkSector
    Saját átalakítás egy pach-ből....
    Magyarázat egyel lejjebb...
  • DarkSector
    Mert ez egy tök egyszerű program, amivel szabájozhatom a hátizsaák kapacitását, és azt, hogy melyik nehézségi szinten mekkora védettséget élvezzek a különböző életveszélyes hatások ellen....
    Az egyik pach-et alakítottam át, úgy hogy minden módban a minimumra raktam a sebzést és a hátizsákba 1.000.000kg-ot lehet pakolni....
    És végtelen kondició is be van állítva (gyaloglás futás ugrás....)

Tailer meg biztos van, de én a tailereket nem szeretem, és ezek a txt-k jobban alakíthatóak....
  • DarkSector
    Összes befejezés:
    Stalker endings 1-7
  • runner78
    mi ez a nagy GOD mod?
    bazeg miota megjelent, van hozzá trainer...F1 azt örökélet...
  • Doom 4
    honan van a god mode ?
  • Doom 4
    őő a kliens szinkronizálásakor miért fagy le ?
  • SaGa
    7 befejezése van.

Ebből 5 nem választható, pontosabban a játékstílusodtól függő, un False End. Ezek valamelyikét kapod, ha végigrohansz a játékon, nem figyelsz a feladatokra és nem olvasol el minden információt.

A 2 True End egyike nem annyira jó, a másik lehetővé teszi, hogy bejárd az erőművet, kapsz egy plusz pályát és egy hosszú, fárasztó harcot, meg egy valóban jó befejezést. A 2 utolsóból neked kell választanod, de ezeket csak akkor érheted el, ha tényleg mindent megcsinálsz, amit kell és nem csábít el a könnyű befejezés igézete...
  • DarkSector
    És hogy lehet elérni a többit?
  • runner78
    most hallottam, hogy több befejezése van...
  • DarkSector
    Mi az a csernobily rész?
  • sevendoor
    Ja, hogy te nem is játszottál a Csernobily résszel..........
    akkor tényleg nem láttál semmit.
  • sevendoor
    Izlések és pofonok, sztem, meg a leghangulatosabb a Csernobily rész volt, lehet, hogy azért mert én a koronál fogva "élőben" is átéltem a katasztrofát?
    A vége az katasztrófa, bármelyiket is nézzük, ebben egyetértek.
  • SaGa
    Nem kell telepakolni a hátizsákot minden szarral és nem fog lihegni meg belassulni...
    ha az erőműből csak annyit láttál, ami befele vezet, akkor nem is játszottad végig az egészet, ne csodálkozz, hogy rövid volt...
  • SaGa
    Több olyan terem is van, amelyikben tartályok vannak....

Van egy terem, ahol 3 bloodsucker kódorog. Ebből lefele kell menni, a bloodsuckerek is ki-be járnak azon az ajtón, ahol továbbjutsz. Ha ezen túl vagy, már nem nagyon lehet eltévedni. Ha jól emlékszem még egy bloodsucker lesz egy teremben, annak az egyik sarkában van a bejárat, vele átellenben (a terem átlójának túlvégén) a kijárat. Ha ezen is túl vagy, egy olyan szoba lesz, amiből a bejárattal szemközti falon 2 kijárat is van. A baloldali egy ajtósorhoz vezet (a jobb oldali is ugyanoda visz, csak nem szemben leszel az ajtókkal). Ezen végigmész, és amikor már nincs több ajtó, felmész a tartály melletti lépcsőn és helyben is vagy. kifele kicsit nehezebb lesz, mert kb 30 katona vár majd...
  • DarkSector
    Teljessen megértelek és egyetértek veled....
    Ez egy nagy kibaszás volt a játékosokkal, mert egy félkész játékot kaptunk....
  • Sidewinder
    Hát sajna ezt még mindig nem találom:( Ott vagyok a teremben amiben tartályok vannak (méghozzá sztem a jóban mivel pont ott állok ahol a térképen be van jelölve a helye az irányítóteremnek) van 2 fele kijárat de bármerre indulok mindig csak távolodom az irányítóteremtől. Hogy kell megkerülni azokat a tartályokat a falnál vagy hogy van mert én nem találtam a tartályok mögött átjárót (be se nagyon tudtam mögéjük menni)?Bocs de naon nem vágom pedig a térkép szerint jó helyen kell legyek:S:(
  • runner78
    Végigjátszottam...
    Van jópár idegesitő dolog a játékban, ilyen az állandó fegyverberagadás, meg nekem pár helyen TELJESEN belassult a játék, élvezhetettlen volt. Volt egy rész, kétszer is probálkoztam, stalker csapatot kellett követni, mire az akadások miatt odaértem, mindig meghalt a szerencsétlen vezető, meg csak nyomtam az előrét, és alig ment, lihegett..."túl fáradt vagy a járáshoz" szöveg jött.
    Aztán harmadszorra is megprobáltam és akkor szinte egyáltalán nem akadt...mitől van ez?...reboot se volt.

Na vége...MEKKORA SZAR!!!
    Én ritkán fikázok, de ekkora baromságot, Csernobil meg csak ugy hipp-hopp az eröműnél vagyunk...aztán vége.
    Mennyi rohadt treler volt, hogy hogy kivan dolgozva, azt nem is volt igazán a játékban benne...mikor 5 perc van, akkor is csak a szarkofág fala látszik, ott kell menni...CSALÓDÁS volt!

Végigjátszottam a YOU ARE EMPTY-t, az meg király volt, tök nagy poénnal a végén.
    ...jó persze...STALKER veri a grafikát, az tényleg nagyon szép...de játék élvezhetősége is számit!
  • Bihus
    Nem tudjátok, mikor jön az 1.0004-es patch?
  • madmanic
    Ha lemész eljutsz egy terembe tartályokkal, futóhíddal.
    Megkerülöd a tartályokat, lesz 2 átjáró, mindegyik kisebb termekbe vezet kisebb tartályokkal.
    Elmész a leghátsóig, felmászol a létrán, ott a falban van egy átjáró--->átmész, ott lesz a kapcsoló
  • DarkSector
    Szerintem a bunkernél ahol most vagy ott kell lenni egy vonatszerelvénynek, ami belóg a falba, és ha a vonat oldalán bemész, akkor a vonat belsejéből bejutsz a létesítménybe....
    Ha nem találod, akkor szólj!
  • Sidewinder
    Elakadtam az Agyperzselőnél.Végeztem a Monolithosokkal és egyéb haonlókkal (pár Bloodsuckerrel is) és bejutottam az irányítóbunkerbe is a vasúti vagon mmellett volt ugye a bejárat. Szal,bejutottam de csak össze vissza kóválygok a bunkerben,sehol se találom az irányítópultot így csak pár a nyugalmamat zavaró köcsög bloodsuckert nyírtam ki de nem tudtam kikapcsolni az agyperzselőt mer ahova be tudtam menni mert nem volt kódos v csak simán zárt ajtó az egyik se volt az irányítóterem.Esetleg tudnátok e kódot az ajtókhoz v megmondani hogy a bánatba jutok be az irányítóba a bunkeren belül?(a lekapcsoláshoz remélem nem kell már segítség:D) Előre is köszi.
  • DarkSector
    Jah igazad van...:D
    off->on
  • bertino
    jo, köszi de én maradok egyenlore origi windows style-nál

ebben a topikban pedig ne offoljunk többet, maradjunk a Stalkernél
    azért thx
  • DarkSector
    Nvidia...
    Látom, jó az izlésed....
    Talán téged érdekelhet egy kis Nvidia tunning xp-re....:

• bertino
    bigabyte 7600GT, de remélem rövid időn belül lecserélem... csak jönne össze már vmi melo :(
  • DarkSector
    ;)
    Milyen vkártyád van?
  • bertino
    ;)
  • DarkSector
    Jah okés ezt akartam hallani!

• bertino
    sehogy! :D
  • DarkSector
    Mert te mondtad, hogy miért teszem be mindenhová a hsz-omat....
    Azért kérdeztem, mert te régi SG-s vagy és hogy legközelebb hogy csináljam???
  • bertino
    he ? :D