34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26405 Mondjuk nekem is egy-két napja elég fura, mert a jobb alsó sarokban átlátszanak néha a kis ikonok a játék menüjében.....
Volt már asszem egyszer ilyen, de hogy miképpen lehet ezt kijátszani, aszt nem tuom már.....
De csak azok az ikonok, amik a nettel kapcsolatossak....
Bár azóta már tunningoltam az xp-t is...lehet hogy ez miatt van talán... -
#26404 ja oks tegnap is úgy vólt kipróbálom köszi -
#26403 Indíts újra gépet....
Ha így sem megy, akkor....töredezettségmentesítést próbáld, vagy menüben visszavenni a graf-ot középre és úgy belépve rátenni fullra.... -
#26402 meg a 6 os -
#26401 meg az 5 ös -
#26400 jó tegnap ment max grafis felbontáson -
#26399 a 3-4 es vbefejezés elég állatt -
#26398 Milyen géped van? -
#26397 őőde az első kérdésre nincs válasz ? -
#26396 Saját átalakítás egy pach-ből....
Magyarázat egyel lejjebb... -
#26395 Mert ez egy tök egyszerű program, amivel szabájozhatom a hátizsaák kapacitását, és azt, hogy melyik nehézségi szinten mekkora védettséget élvezzek a különböző életveszélyes hatások ellen....
Az egyik pach-et alakítottam át, úgy hogy minden módban a minimumra raktam a sebzést és a hátizsákba 1.000.000kg-ot lehet pakolni....
És végtelen kondició is be van állítva (gyaloglás futás ugrás....)
Tailer meg biztos van, de én a tailereket nem szeretem, és ezek a txt-k jobban alakíthatóak.... -
#26394 Összes befejezés:
Stalker endings 1-7 -
runner78 #26393 mi ez a nagy GOD mod?
bazeg miota megjelent, van hozzá trainer...F1 azt örökélet... -
#26392 honan van a god mode ? -
#26391 őő a kliens szinkronizálásakor miért fagy le ? -
SaGa #26390 7 befejezése van.
Ebből 5 nem választható, pontosabban a játékstílusodtól függő, un False End. Ezek valamelyikét kapod, ha végigrohansz a játékon, nem figyelsz a feladatokra és nem olvasol el minden információt.
A 2 True End egyike nem annyira jó, a másik lehetővé teszi, hogy bejárd az erőművet, kapsz egy plusz pályát és egy hosszú, fárasztó harcot, meg egy valóban jó befejezést. A 2 utolsóból neked kell választanod, de ezeket csak akkor érheted el, ha tényleg mindent megcsinálsz, amit kell és nem csábít el a könnyű befejezés igézete... -
#26389 És hogy lehet elérni a többit? -
runner78 #26388 most hallottam, hogy több befejezése van... -
#26387 Mi az a csernobily rész? -
#26386 Ja, hogy te nem is játszottál a Csernobily résszel..........
akkor tényleg nem láttál semmit. -
#26385 Izlések és pofonok, sztem, meg a leghangulatosabb a Csernobily rész volt, lehet, hogy azért mert én a koronál fogva "élőben" is átéltem a katasztrofát?
A vége az katasztrófa, bármelyiket is nézzük, ebben egyetértek.
-
SaGa #26384 Nem kell telepakolni a hátizsákot minden szarral és nem fog lihegni meg belassulni...
ha az erőműből csak annyit láttál, ami befele vezet, akkor nem is játszottad végig az egészet, ne csodálkozz, hogy rövid volt...
-
SaGa #26383 Több olyan terem is van, amelyikben tartályok vannak....
Van egy terem, ahol 3 bloodsucker kódorog. Ebből lefele kell menni, a bloodsuckerek is ki-be járnak azon az ajtón, ahol továbbjutsz. Ha ezen túl vagy, már nem nagyon lehet eltévedni. Ha jól emlékszem még egy bloodsucker lesz egy teremben, annak az egyik sarkában van a bejárat, vele átellenben (a terem átlójának túlvégén) a kijárat. Ha ezen is túl vagy, egy olyan szoba lesz, amiből a bejárattal szemközti falon 2 kijárat is van. A baloldali egy ajtósorhoz vezet (a jobb oldali is ugyanoda visz, csak nem szemben leszel az ajtókkal). Ezen végigmész, és amikor már nincs több ajtó, felmész a tartály melletti lépcsőn és helyben is vagy. kifele kicsit nehezebb lesz, mert kb 30 katona vár majd... -
#26382 Teljessen megértelek és egyetértek veled....
Ez egy nagy kibaszás volt a játékosokkal, mert egy félkész játékot kaptunk.... -
Sidewinder #26381 Hát sajna ezt még mindig nem találom:( Ott vagyok a teremben amiben tartályok vannak (méghozzá sztem a jóban mivel pont ott állok ahol a térképen be van jelölve a helye az irányítóteremnek) van 2 fele kijárat de bármerre indulok mindig csak távolodom az irányítóteremtől. Hogy kell megkerülni azokat a tartályokat a falnál vagy hogy van mert én nem találtam a tartályok mögött átjárót (be se nagyon tudtam mögéjük menni)?Bocs de naon nem vágom pedig a térkép szerint jó helyen kell legyek:S:( -
runner78 #26380 Végigjátszottam...
Van jópár idegesitő dolog a játékban, ilyen az állandó fegyverberagadás, meg nekem pár helyen TELJESEN belassult a játék, élvezhetettlen volt. Volt egy rész, kétszer is probálkoztam, stalker csapatot kellett követni, mire az akadások miatt odaértem, mindig meghalt a szerencsétlen vezető, meg csak nyomtam az előrét, és alig ment, lihegett..."túl fáradt vagy a járáshoz" szöveg jött.
Aztán harmadszorra is megprobáltam és akkor szinte egyáltalán nem akadt...mitől van ez?...reboot se volt.
Na vége...MEKKORA SZAR!!!
Én ritkán fikázok, de ekkora baromságot, Csernobil meg csak ugy hipp-hopp az eröműnél vagyunk...aztán vége.
Mennyi rohadt treler volt, hogy hogy kivan dolgozva, azt nem is volt igazán a játékban benne...mikor 5 perc van, akkor is csak a szarkofág fala látszik, ott kell menni...CSALÓDÁS volt!
Végigjátszottam a YOU ARE EMPTY-t, az meg király volt, tök nagy poénnal a végén.
...jó persze...STALKER veri a grafikát, az tényleg nagyon szép...de játék élvezhetősége is számit! -
Bihus #26379 Nem tudjátok, mikor jön az 1.0004-es patch? -
madmanic #26378 Ha lemész eljutsz egy terembe tartályokkal, futóhíddal.
Megkerülöd a tartályokat, lesz 2 átjáró, mindegyik kisebb termekbe vezet kisebb tartályokkal.
Elmész a leghátsóig, felmászol a létrán, ott a falban van egy átjáró--->átmész, ott lesz a kapcsoló -
#26377 Szerintem a bunkernél ahol most vagy ott kell lenni egy vonatszerelvénynek, ami belóg a falba, és ha a vonat oldalán bemész, akkor a vonat belsejéből bejutsz a létesítménybe....
Ha nem találod, akkor szólj! -
Sidewinder #26376 Elakadtam az Agyperzselőnél.Végeztem a Monolithosokkal és egyéb haonlókkal (pár Bloodsuckerrel is) és bejutottam az irányítóbunkerbe is a vasúti vagon mmellett volt ugye a bejárat. Szal,bejutottam de csak össze vissza kóválygok a bunkerben,sehol se találom az irányítópultot így csak pár a nyugalmamat zavaró köcsög bloodsuckert nyírtam ki de nem tudtam kikapcsolni az agyperzselőt mer ahova be tudtam menni mert nem volt kódos v csak simán zárt ajtó az egyik se volt az irányítóterem.Esetleg tudnátok e kódot az ajtókhoz v megmondani hogy a bánatba jutok be az irányítóba a bunkeren belül?(a lekapcsoláshoz remélem nem kell már segítség:D) Előre is köszi. -
#26375 Jah igazad van...:D
off->on -
#26374 jo, köszi de én maradok egyenlore origi windows style-nál
ebben a topikban pedig ne offoljunk többet, maradjunk a Stalkernél
azért thx -
#26373 Nvidia...
Látom, jó az izlésed....
Talán téged érdekelhet egy kis Nvidia tunning xp-re....:
-
#26372 bigabyte 7600GT, de remélem rövid időn belül lecserélem... csak jönne össze már vmi melo :( -
#26371 ;)
Milyen vkártyád van? -
#26370 ;) -
#26369 Jah okés ezt akartam hallani!
-
#26368 sehogy! :D -
#26367 Mert te mondtad, hogy miért teszem be mindenhová a hsz-omat....
Azért kérdeztem, mert te régi SG-s vagy és hogy legközelebb hogy csináljam??? -
#26366 he ? :D