34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26445 nem csontváz hanem egy darabja majd lehet hogy felveszem valamivel tényleg mivel lehet ? a frpas a gamecam és a hypecam on nélkül van a cam studio de az nem menti el nem tom miért -
#26444 Csonvázat még nem lebegtetett semmi de dobozok már szálltak felém -
#26443 jó lenne ha felraknád és én leszedném :) -
veri5 #26442 kopogószellem -.- -
#26441 lövéseket én se látom de mi az a poltergaist ? -
#26440 Már 1 hónapja jártam ott, így nem igazán emlékszek.
De a tárgy dobálás a "poltergaist" egyik tulajdonsága.
A vakolat hullásból rémlik valami, de lövéseket nem tapasztaltam. -
#26439 Na én most hivatalosan is beszartam !!!!! Dark Valleyben a laborban a kezdő termeben vany gy kis helység ott egy csontváz. egyszer csak az egyik darab felemelkedett aztán csak lebedett és a végén nekem jött (hogy gondolta ezt). Aztán meg lövéseket láttam illetve a nyomokat amikor hullik a vakolat valkinek vólt már ez ? -
madmanic #26438 Hogyan pusztítottad el? -
kokos #26437 Van ott még más is .....csak keresgélni kell! -
kokos #26436 Aki végig akarja játszani, az ne menjen a kivánság köhöz! -
kokos #26435 Én például nem kivántam semmit!Hanem elpusztitottam a kivánság követ.Utánna még egy jo kis harc volt!Amit sokan nemfognak meglátni! -
#26434 Hülye nem vagyok, ezt én is tudom.
Csak láttam egy vidit, hogy a csávó lemészárolt minden Duty-t és be ment a pult mögé és ott full szobák vannak berendezve, de minek ha nem lehet bemenni? -
SaGa #26433 Nem hiszem el, hogy ennyire nem vagytok képesek odafigyelni arra, amit mondanak a játékban, vagy ennyire nem tudtok keresni a neten (sem)...
Aki maga szeretné kideríteni, mi miért történi a játék végén, ne olvassa el...
[spoiler]A C-tudat 7 "tudat" által létrehozott közös tudat, ami átvette a Zóna felett a hatalmat. A zóna mint olyan (atomerőmű robbanása utáni sugárszennyezett, mutánsoktól hemzsegő terület) már rég nem létezik, a robbanások nyomát felszámolták. Mindaz, amit láttál, csak a közös tudat által kivetített "kép".
Amikor választanod kell, akkor azt kell eldöntened, hogy csatlakozol hozzájuk és segítesz nekik megreformálni az emberiséget (a közös tudatot alkotók szerint megérett rá, hogy kitakarítsák az emberek agyából a gonoszságot), vagy mész tovább a magad útján. Tudni kell, hogy az eredeti elképzelésbe valami hiba csúszott, mert a Zóna terjed, de nem egészen úgy, ahogy azt elképzelték, de ha már így alakult, nyomulnak tovább, míg az egész Földet be nem kebelezik.
A monolitosok olyan stalkerek, akik elég erősek voltak ahhoz, hogy eljussanak az erőműig, és beálltak a közös tudat szolgálatába. igaz, ők nem jutottak be a titkos laborba, de a tudat átvette felettük a hatalmat. Sztrelok is ilyen volt, vissza is küldték feladattal, ahogy a többi monolitost is, a death truck-ok utasait, csak az ő utasításába is hiba csúszott: önmagát kellene megölnie). A teherautót a villám kikészítette, így elfelejtette ki is ő. Itt kezdődött a játék.
Amikor a végén, az utolsó videóban szétlövöd a közös tudatot alkotók sztázis tartályait, megszünik a pszi kivetülés, ezért tűnik el egy csapásra a zóna és kerül felszínre a valóság...
[/spolier]
-
TTomi #26432 Az odáig oké, hogy rácsukják a koporsó szerű izét emberünkre, utána van egy videó, hogy áll az öreg fószer a réten, és beszél a kutyájához. Na ott miről ugat? A monolitos végkifejleteket láttam, csak nem mindet értem. Van hogy beszippantja a monolith maga, és van hogy különböző atomvillanások vannak. Ezeknél mit kívánt hősünk? Nem tudom mert gyp-s vagyok! -
netsike #26431 1. Nem tudom miről beszélt, mert nem volt türelmem végigvárni, inkább rohantam ki hogy lássam az atomerőművet. Egyébként arról lehet szó, hogy mivel megtudtuk a kő titkát, ezért ha elfogadjuk az ajánlatát, akkor belemegyünk a hazugságba és mi is részesei leszünk. Ez is egy jó vég.
2. A rét csak annyi, hogy eltűnt a zóna (valószínűleg) és mindenki él vígan amíg meg nem halnak egy másik atomerőmű robbanása által okozott sugárzásban.
3. Mind a 7 befejezés fenn van a youtube-on. Attól függ, hogy mit kívánsz, hogy hogyan játszottál. -
kokos #26430 Az az egyik rossz befejezés!!!!!És persze még rossz helyen is vagy!De legyen enyi elég! -
TTomi #26429 Ezt tudom! Ugyanúgy ahogy az első kereskedőt kinyírod... -
#26428 Mi a bánatos f...szt akarsz te a pult mögött??
Állj közel a pulthoz a csapossal szembe, oszt majd oda jön.....
Fonixx! Ez az eggyik rossz befejezés.... -
TTomi #26427 Na ez klassz!
Hát Én megcsináltam mind a két "jó" véget, de nem igazán kerek! Bár angolul egy kukkot sem tudok, a magyarítás meg olyan amilyen. Szóval két kérdés:
1. Ha a tudatosságot választom akkor mit vakerál az öreg fószer? Mi lettünk a kutyája vagy mi?
2. Ha elutasítom és végigküzdöm a teleportos részt a végén mikor kikerülök a rétre az mi? Sikerült megszüntetnem a zónát? Vagy mi?
3. A többi befejezés is érdekelne! Ha gazdag leszek az stimm, aztán van a sérthetetlenség talán, az is ok. De mi a többi? Mit kivánunk?
-
tszd #26426 -
#26425 Hogy lehet a Bárban a pultmögé bejutni? -
#26424 de a másogik vég az az igaz happí end sztem -
#26423 Én nekem ez lett a vége!!
Ez milyen befejezés??:) -
kokos #26422 Ezt a játékot nem elég egyszer végigtolni.Most fejeztem be 4.végigjátszást,de még nagyon sok ujdonságot(ujat láttam)PL:eddig csak kis létszámú patkányal találkoztam, most valami eszméletlen sok patkány jött kb egyszerre jott vagy 150-200 patkány az komoly volt!Nem volt anyi löszerem hogy kinyirjam mindet.Másik egy csomo ajtot ki lehet nyitni..ami kodos.S szerintem még mindig nem láttam mindent! -
kokos #26421 Persze!Mert sokan rohannak a kivánságkőhöz...gyorsan kivánni hülyeségeket....pedig nem kéne!Persze ,hogy hamar vége van!!!!! -
Peakman #26420 Sanyesz5 : és mi a port? mert nekem annyit vág ki h Invalid Host :/ -
#26419 na működik a game köcce a tipeket -
Sanyesz5 #26418 Hali
Csináltam egy szervert,ki szeretném próbálni megy e neten a stalker,v 1.003 as verzió van meg.
ip:86.101.244.125 -
netsike #26417 Na úgy látszik egyeseknek még mindig tudunk meglepetést nyújtani azzal, hogy 7 féle befejezése van a játéknak. -
#26416 Lehet de valszeg majd előbb befejezi ha a gép által hsznált fájlokhoz ér.... -
#26415 Ok majd odafigyelek... -
#26414 na mind 1 ha befejezte visza jövök bye -
#26413 lehet közbe játszani ? :) gondolom nem :) -
#26412 köazönöm szépen csak azért nem tudzam mert rég használtam -
#26411 Nem god ettől halottam már egyszerűbb megoldást követelő kérdést is....
Nincs mit szégyelni, van amit még én sem használtam a win-ben és másnak meg már kézenfekvő....
Jobbegérgomb a C vagy egy másik meghajtón a Sajátgépben.....
Ezután tulajdonságok->eszközök fül->és itt a középső funkció.... -
moralosan #26410 normáliSan
rendeSen
1 s-sel -
#26409 na tudom ez lesz a világ leg égőbb és hülyébb kérdése de hol találom a töredezetségmentesítőt ? -
#26408 meg az 1-es...
mweg a 7-ess....:D -
#26407 oks még 1 x köszönöm a segítsédet -
#26406 de a 2 es a legjobb