S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konfigom: c2d e6400, asus 1950pro. 2x1giga ddr2 800mhz.
feltettem a pacscsot is de nem jó igy sem.
Azt hol lehet látni, milyen a reputációm a játékban?(mások véleméyne rólam)
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Van két rublika: kezdeti méret, és maximális méret
Melyikhet mit írjak? Nektek min van?
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:
Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi! kb 2 giga elég lesz de teheted kicsit többre is.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Errõl az oldalról is letölthetõ
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Nem tudjátok mi lehet a gond? Intel Core 2 1,86 GHZ procim van, Club 3D Radeon X1900 XT, 2x 512 MB Samsung(667mh) ram, és akad a játék kicsit, még DX7-be is.
Haveromnak X2-es 4,2 AMD-je van, 6600 GT, ugyanúgy 1 GB ram, bár 800 mhz-es, és DX9be minden fullon be se akad neki.
Szerintetek mi lehet a gond?
Tud valaki megoldás Radeon 9200 vs.S.T.A.L.K.E.R. problémára vagy dobjam a kukába a kártyát?
Mondom, irigykedsz.
"bár lehet elkap vmi hererák mert még sugárzásos rengeteg rész."
Te nem a Vutykó Trutykó vagy véletlenül? Mert az sem tud semmit sem a Zónáról, sem a sugárbiológiáról, de õ is nagyon próbálja osztani az észt. Miért okoskodsz olyanról, amirõl fingod sincs? Akkor lehet valami bajod, ha mondjuk ráülsz egy "forró pont"-ra pár órácskára. De aki ekkora hülye, és nem képes használni a sugárzásmérõt, az így járt.
"Viszont az Ukrán államfõ is elborult mert betelepítõ hadjáratot indít.Már rengetegen lakják a Zóna bizonyos kevésbé szennyezett részeit."
Hopp, még egy ótvar nagy baromság. A világon semmi "betelepítõ hadjárat" nincs, csak a valaha a Zónában lakó, szigorúan 60 éven felüliek költözhettek vissza, senki más. Direkt megkérdeztük a Zónáért felelõs minisztériumot, semmiféle beköltözés nem engedélyezett. Továbbá páran laknak a Zónában, vagy bejárnak dolgozni, de azok mind állami alkalmazottak/kutatók, az NPP dolgozói is Szlavuticsból járnak be, ami a Zónán kívûl van.
Továbbá a világon semmi "õrület" nincs, megy oda pár túrista, napi 3-4 fõ max. Egyébként Kijevbõl szerveznek 4 órás túrákat, 160 €/kopf, szigorúan balekoknak.
Öcsisajt, miért nem tájékozódsz kicsikét, mielõtt megszólalsz? Jó dolog ordenáré baromságokat leírogatni és hülyíteni a népet?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Vagy csak irigykedsz?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
A frakciókat nem piszkáltam. Elvoltak azok egymással 😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
yantarban van a betonbunkerben az öreg kémikusnál sárga vegyvéd ruci. tudsz töle venni viszont ha teljesitesz neki küldiket ad egy anti PSI fülvédõt ami majd a vörös erdõben elengedhetetlen kellék lesz és tudsz még szerezni a kémikustol zöld ruhát is azthiszem azt is küldetés teljesítésével jutalomként kapod.
© A tumi
ma 16:14 | privát | válasz erre | #24385
A magyarosítás kompatibilis a patchel? Azt hallottam igen.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Az alapjátékban dúrvának találtam a 3 fejlövést eredmény nélkül.
Volt úgy a bandita pisztolyal simán fõbelõtt 50 méterrõl és ki is fingtam attól az egy lövéstõl.
Mindenkinek ajánlom ezt a modot.Sokkal élvezhetõbbé és realisztikusabbá teszi a játékot.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Next PC upgrade: 2022
(bár ha az ellenség találata is 3x sebeznek, akkor korrekt 😄)
Az nem lehet gond,hogy felraktam egy 3X-os sebzési modot?
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
<#wave>#wave>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mert lehet, h azért vág ki, mert nem lehet arrafelé menni amerrõl megközelítetted a labort.
Ha egyhelyben állok akkor is kivág,ha bármi mást csinálok akkor is kivág.
Ezért lenne jó egy mentés miután leadta a fickó a bárban a dokumentumot.
MEMTEST
Mert nekem úgy volt egy másik résznél.Mentettem valahol és valami gond lehetett,mert akár játszottam tovább,akár megálltam és vártam,egy adott idõ után mindig kidobott!!!De az nem a helytõl függött,hanem mintha a mentés után el kezdett volna visszaszámolni..érdekes volt. Nekem elõbbi elmentés volt rá az orvosság!
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
Üdv...
Igen a labórból menekülök,de nem álltam le harcolni velük,hanem szaladtam mint Forst Gump.😊))
Pont annál a résznél vág ki,amikor is átmegyek egy másik pályaszakaszra(a labor után),és van egy csomó bandita,vasút pár vagonnal, és egy talán vasúti javító mûhely.Itt mindíg kivág.
Csináld a küldetéseket és addig ne menj be a szarkofágba amíg nincs nálad a "cucc" Pripjatyból, a szarkofágban meg ne menj a wishgranterhez.