S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a shot
valaki tudja miért fagy ki a játék 1-2 percen belül állandóan?
konfigom: c2d e6400, asus 1950pro. 2x1giga ddr2 800mhz.

feltettem a pacscsot is de nem jó igy sem.

rcpapa
Végigjátszottam a S.t.a.l.k.e.r.-t 2 nap alatt!Azt tudjátok, hogy a végén 7 lehetõségközül választ a gép!A kívánságnál nekem azt adta, hogy a csavarok elkezdtek leesni és arany pénzzé váltak, ettõl meggyengült a szerkezet és agyonnyomott!Király befejezés!Gratulálok a játék tervezõinek!LOL még jó hogy nem vettem meg...

Azt,hogy milyen a mások véleménye rólad azt a pda statisztika részében látod,ott a neved, az hogy magányos vagy és alatta hogy mennyire jó a hírneved.
Azért az nem semmi hogy 2 óra játék alatt 25%-ot romlott a ruha állapota,itt mester fokozaton már tényleg nem éri meg szarrálövetni magam,fõleg amilyen árak vanak,sima stalker ruha 60 000 ami stalker nehézségen 15 000 volt,a fegyvereket meg csak borravalóér lehet eladni, ak 74 180 rubel kb. na aki panaszkodott hogy 9 óra alatt végigviszi annak sok szerencsét ezen a nehézségen 😊
igyi ka mnye😊

Azt hol lehet látni, milyen a reputációm a játékban?(mások véleméyne rólam)

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Szerintem kevés neki az egy giga ram, mert nekem is olvasott orrba szájba, aztán kaptam kölcsön még fél gigát és kisimult teljesen. (kár h vissza kellett adni 😊)
Van olyan aki legnehezebben nyomja a játékot?Na ott nem kell 3x -os sebzõ mod meg ilyesmi,én azon tolom egy ideje és végre élvezem a játékot van kihívás,ja és a ruha is rongálódik rendesen 😊 kb 1-1.5 óra alatt 15%-ot csúszott lejjebb a kék csík és a statjai is esnek visszafele már.
Glpetyus
milyen hang baze?

"igyí kám nye"
erre gondolsz?
Az jelenti : gyere hozzám

grebber
Az kiderült már mit mondogat a végén az a hang??

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Attól függ: a katonáknak pl. golyóálló feje van. Az elit katonák feje pedig a plexi arcvédõs sisakkal kb. olyan mintha betonból lenne. Szóval azért vannak furcsaságok...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

David8
Igen ezt olvastam de mennyi az a kívánt szám?
Van két rublika: kezdeti méret, és maximális méret
Melyikhet mit írjak? Nektek min van?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

David8
Igen ezt olvastam de mennyi az a kívánt szám? Mennyire érdemes rakni?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Egyébként a FAQ-bol találtam neked ezt a kis leírást.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Swapolásra megoldás:

Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:
Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi! kb 2 giga elég lesz de teheted kicsit többre is.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szerintem a windows alatt tele van a memóriád minden felesleges dologgal. próbáld lepucolni ezzel a progival "Hijacthis"
Errõl az oldalról is letölthetõ

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

David8
Hi all!
Nem tudjátok mi lehet a gond? Intel Core 2 1,86 GHZ procim van, Club 3D Radeon X1900 XT, 2x 512 MB Samsung(667mh) ram, és akad a játék kicsit, még DX7-be is.
Haveromnak X2-es 4,2 AMD-je van, 6600 GT, ugyanúgy 1 GB ram, bár 800 mhz-es, és DX9be minden fullon be se akad neki.
Szerintetek mi lehet a gond?

Köszke barmi
Hi!
Tud valaki megoldás Radeon 9200 vs.S.T.A.L.K.E.R. problémára vagy dobjam a kukába a kártyát?
Ez is baromság. Tök szimpla biztosításunk volt, tojt rá a biztosító, hogy hova megyünk.
"Jah elvannak borulva, bár énis megnézném"

Mondom, irigykedsz.

"bár lehet elkap vmi hererák mert még sugárzásos rengeteg rész."

Te nem a Vutykó Trutykó vagy véletlenül? Mert az sem tud semmit sem a Zónáról, sem a sugárbiológiáról, de õ is nagyon próbálja osztani az észt. Miért okoskodsz olyanról, amirõl fingod sincs? Akkor lehet valami bajod, ha mondjuk ráülsz egy "forró pont"-ra pár órácskára. De aki ekkora hülye, és nem képes használni a sugárzásmérõt, az így járt.

"Viszont az Ukrán államfõ is elborult mert betelepítõ hadjáratot indít.Már rengetegen lakják a Zóna bizonyos kevésbé szennyezett részeit."

Hopp, még egy ótvar nagy baromság. A világon semmi "betelepítõ hadjárat" nincs, csak a valaha a Zónában lakó, szigorúan 60 éven felüliek költözhettek vissza, senki más. Direkt megkérdeztük a Zónáért felelõs minisztériumot, semmiféle beköltözés nem engedélyezett. Továbbá páran laknak a Zónában, vagy bejárnak dolgozni, de azok mind állami alkalmazottak/kutatók, az NPP dolgozói is Szlavuticsból járnak be, ami a Zónán kívûl van.

Továbbá a világon semmi "õrület" nincs, megy oda pár túrista, napi 3-4 fõ max. Egyébként Kijevbõl szerveznek 4 órás túrákat, 160 €/kopf, szigorúan balekoknak.

Öcsisajt, miért nem tájékozódsz kicsikét, mielõtt megszólalsz? Jó dolog ordenáré baromságokat leírogatni és hülyíteni a népet?
a megitelesedet hol lehet eszlelni?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Az elborulstág egy pöttyet túlzás, nevezzük inkább tudományos érdeklõdésnek.

Vagy csak irigykedsz?
DoctorJohnson
Vegyvéd ruhát a BÁrból észak-nyugat felé vezetõ kijáratnál találsz a barikádok környékén. Van ott egy rakás sír keresztekkel. De csak akkor lesz ott ruha, ha már ismered a helyét, azaz valakitõl megtudtad, hogy ott titkos cucc van. Addig hiába keresed, nem lesz ott.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
Na ez így már más, azt hittem csak a te fegyvered sebez 3x. 😉

Aki az elején velem volt vagy semleges (sárga célkereszt)volt az a végén is életben volt az összes viszont aki az ellenhez tartozott az meeeghaaaalt mind <#violent><#violent><#violent>😊))

A frakciókat nem piszkáltam. Elvoltak azok egymással 😄

Ron Ragm
Nekem is furcsán mozgott a megítélés, nem hiszem hogy fordítási hiba... végén köztörvényesnek megfelelõ népszerûségnek örvendtem (igaz, a Robin Hood bagázst aki Gauss riflet árul alaposan kiírtottam, és nem kegyelmeztem másnak sem aki az utamba állt<#eplus2>)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

© drexi

yantarban van a betonbunkerben az öreg kémikusnál sárga vegyvéd ruci. tudsz töle venni viszont ha teljesitesz neki küldiket ad egy anti PSI fülvédõt ami majd a vörös erdõben elengedhetetlen kellék lesz és tudsz még szerezni a kémikustol zöld ruhát is azthiszem azt is küldetés teljesítésével jutalomként kapod.

Ha eltalálod és nem csak "majdnem" akkor az elsõtöl is megfekszik a nyomi viszont ahoz tökéletesen arcon kell lüldeni amugy bachatod a majdnem fejlövésedet szvsz. 1 golyó - 1 halál. Sebzésnövelõ pecs nélkül is simán jó a fejlövés 1 golyóval hidd el. <#gun><#violent>

© A tumi
ma 16:14 | privát | válasz erre | #24385

A magyarosítás kompatibilis a patchel? Azt hallottam igen.

Sziasztok!Hol tudok szert tenni vegyvédelmi ruhára?<#szomoru1>A szeméttelepnél járok de a sugárzás mindig kinyiffant.Próbáltam a katonákkal kereskedni de ruha egyiknél sincs.Az utánna lévõ pályánál már a katonákkal se tudok sokat harcolni,mert elöbb végez velem a sugárzás minthogy levadásszam õket<#zavart2>Please Help<#help>
Van-e hatása a fõküldetésekre a melléküldetéseknek ? Van-e olyan amit nem érdemes elválalni ? Amikor még a Kordonnál voltam elvállaltam két bérgyilkosságot az ott lévõ Kereskedõnek , a megitélésem kitünõ lett nem tudom nem-e kár ezekért az emberekért ! Most a Bar-nál vagyok és az ott lévõ kereskedõ meg akar bizni az Agropron Kutatási központ háta mögött lévõ nukleáris sugárzó tó közepén lévõ vagonba elbújt dezertált katona meggyilkolásával szegényt ugy sajnálom hogy legszivesebben kihoznám õt nem hogy még kinyirjam ! A megitélésem most borzasztó , a katonai dokumentum ellopása után ez forditási hiba ? Rettenetes , rossz forditása ez jobb megitélé-e mint a kitünõ ? Na szóval miket ne vállaljak be a Bar-nál ? Meg másutt !
A magyarosítás kompatibilis a patchel?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Az ellenség és az én karakterem találata is 3X jobban sebez.
Az alapjátékban dúrvának találtam a 3 fejlövést eredmény nélkül.
Volt úgy a bandita pisztolyal simán fõbelõtt 50 méterrõl és ki is fingtam attól az egy lövéstõl.
Mindenkinek ajánlom ezt a modot.Sokkal élvezhetõbbé és realisztikusabbá teszi a játékot.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

grebber
Na ezt 4-ed szerre is végig fogom vinni majd HA készlesz az átvezetõ videók feliratozása!

Next PC upgrade: 2022

DoctorJohnson
Uh, 3x sebzés? Nagy élmény lehet úgy a játék 😊
(bár ha az ellenség találata is 3x sebeznek, akkor korrekt 😄)

hiftu
Utána is felrakhatod, mert a futtatható állományokban javítottak, a mod-ok meg az adatállományokat bírálják felül. Elég hosszú a patch listája, szerintem a hivatalos oldalon elolvashatod (angolul). De lehet, hogy itt is volt már (esetleg magyarul?).

A patch mit javít a játékon?
Az nem lehet gond,hogy felraktam egy 3X-os sebzési modot?

Autosave nekem is van de,ha azt töltöm vissza akkor is kivág.
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
<#wave>

Tudna valaki segíteni h ki lehet e menni a szarkofágból valahogy?Mert az elején ahol lemegyek a lépcsõ le van szakadva szóval vissza nem lehet.Ha kívánok a teleprtnál akkor kapa!Viszont azon az ajtón amin tovább lehetne menni azt nem tudom kinyitni nincs nálam a dekóder.Ilyenkor mi van? Kezdhetem elõlrõl?Ja és mentésem sincs ami annyira korábbi lenne h kint legyek a sarkofágból.
hiftu
Szerintem rakd fel a patchet és kezd újra. Én kb ott raktam fel, amikor elértem a Bar-ba. Másodjára már sokkal egyszerûbb volt.

Akkor ugyanaz mint nekem volt.Sajnos nincs onnan mentésem..szerintem már elõrébb járok.Azóta én vagy 8-9 mentéssel játszok és az autosave-t mindig hagyom...engem talán az mentett meg!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

DoctorJohnson
Hát akkor több 5letem nincs sajna

hiftu
Lehet arra menni, csak ki kell nyirni a sok merc-et. Rookieban egyszer megcsináltam úgy... Úgyhogy nem az lesz a hiba.

DoctorJohnson
De dél felé mész át a hídon Cordon irányába?
Mert lehet, h azért vág ki, mert nem lehet arrafelé menni amerrõl megközelítetted a labort.

Sajnos az elõzõ mentés betöltése után is kivág ugyanott a játék.
Ha egyhelyben állok akkor is kivág,ha bármi mást csinálok akkor is kivág.
Ezért lenne jó egy mentés miután leadta a fickó a bárban a dokumentumot.

Ha sípol akkor nem jó a memória.Amúgy van a chipland oldalán egy memória tesztelõ progi ..né meg azzal...bár én még nem használtam,de amikor gond volt az enyémmel akkor ezt ajánlották,amikor kicseréltettem!! 😊 Memtest a neve!
MEMTEST

De ha megállsz egy helybe és vársz egy adott idõt akkor is kivág??
Mert nekem úgy volt egy másik résznél.Mentettem valahol és valami gond lehetett,mert akár játszottam tovább,akár megálltam és vártam,egy adott idõ után mindig kidobott!!!De az nem a helytõl függött,hanem mintha a mentés után el kezdett volna visszaszámolni..érdekes volt. Nekem elõbbi elmentés volt rá az orvosság!

Tomi613
Hali! lenne egy 1 gb es memória próblémám. miért nem tölti be e rendszert ha a gép elindul és felismeri a memóriát. amig a régi 256os memória volt benne addig elindult problémamentesen...

Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64

Már kikapcsoltam és megyek kifele..köszi a válaszokat mindenkinek!
Üdv...

Már próbáltam a elõzõ mentést játszani de úgy is kivág.
Igen a labórból menekülök,de nem álltam le harcolni velük,hanem szaladtam mint Forst Gump.😊))
Pont annál a résznél vág ki,amikor is átmegyek egy másik pályaszakaszra(a labor után),és van egy csomó bandita,vasút pár vagonnal, és egy talán vasúti javító mûhely.Itt mindíg kivág.

Remélem spoilermentes:

Csináld a küldetéseket és addig ne menj be a szarkofágba amíg nincs nálad a "cucc" Pripjatyból, a szarkofágban meg ne menj a wishgranterhez.