34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
IFOR #26486 sziasztok....
transport modot hogy lehet aktiválni?? felülirtam a gamedata könyvtárat, beirtam a blind turn engine....parancsot és nem akar beszállni..... -
#26485 Most vettem eszre csak! :) Bar nagybaj nemlesz belole,max tobbszor jatszom vegig! :) -
n3whous3 #26484 Nálam a fő küldin kívül meg csak max 1 fut, pont azért, mert időlimitesek. -
#26483 Nektek maradt ido az elvallalt kuldetesekre,nekme sokra nem ,pedig egyszerre max 5 fut csak,de hat annyi jo hely van,hogy benezek mindehova es szarra se marad idom! :) -
Sanyesz5 #26482 Hali!!
Utoljára,ha van vkinek kedve mág délelött multizni az csatlakozzon hamachival hozzám
Sanyesz55
1234 a kód
a játékban direct ip nél irja be ezt:
86.101.244.125
Csináltam egy dedikált szervert mennie kell,tegnap működött!! -
#26481 Még annyit, ez a float32 mod nagyon bejött. Nekem régebbi gépem van, igen sokat számít a mod, full dynamiccal tudok játszani közepes beállításokkal. -
#26480 Na, belevágtam 2x is..... Nimble elszökött a flashdrive-val és meg sem állt sötétvölgyig, kénytelen voltam utánamenni egy szál pulóverben. :)
Ott "beinditottam" az életet, úgyhogy mire a történet szerint arra kellett mennem (X18), a zárt táboron kivül már nem volt élő ember, a vérszopók meg azok az ugrálós izék mindenkit legyaktak. Ja és tele volt az egész patkányokkal, ezeket egyébbként első alkalommal nem is láttam.
-
XeroX #26479 g_god sehogysem műkszik viszont...
ez műkszik : stlk10003trncal-ch.zip
(Talán valakinek segítség lehet)
-
#26478 oks köcce -
#26477 Ha felnyomtad, akkor indítsd újrra a gépet és akkor tutira mennie kell...
Nekem xp sp2-őn ment -
#26476 a média player ok de a theme nem megy :( -
XeroX #26475 Valaki leírná, hogy működik a g_god mod..... thx
User.ltx fil- ba beírtam g_god on, a konzolba mikor beírom : g_god 1 akkor azt írja i8smeretlen parancs.
Az always_run 1 et elfogadja, de azsem műkösik.
Help... thx és még1x thx -
#26474 köcce -
#26473 Parancsodra....
Nvidia XP theme (alsó 4mb)
Nvidia MP10 skin -
#26472 ez a téma honnan van nekem is kellene -
#26471 ment pm!! -
madmanic #26469 Lehet. De szar. Illetve nekem nem jött be.
Olyan mint a cs. Csak ugye külföldi szervereken néztem, a pingem az eget verte...
Nincs a játékból megszokott hangulat, szimpla rohangálós megölős...
Akkor inkább vissza a Cod hoz -
Sanyesz5 #26468 Akkor adjon valaki egy hamachi címet,gyors felteszem!!! -
#26467 Nah meg lehet próbálni....
Ms-enem nem nagyon van, de hamachi-n lehetne dumálni.... -
Sanyesz5 #26466 Neten nem sikerült,de szervert tudok csinálni,ami úgy néz ki jó,arra bátran jöhetnének sokan!!
Ha valakit érdekel msn re vegyen fel!! -
#26465 engem érdekelne de lehet törtel is netezni ? -
Sanyesz5 #26464 Hali!!
Szeretném már végre kipróbálni multiban a stalkert,ha valakinek van kedve jöjjön!!
86.101.244.125
vagy vegyen fel msn re akinek lenne kedve tolni eggyet
[email protected] -
SaGa #26463 Nem. Ahhoz savegame editor kell, amiről nem tudok... -
Bihus #26462 Ezekkel a modokkal lehet vajon a questeket is állítgatni failedről mondjuk completed-re? -
#26461 Kösz SAGA, már világosabb. Találtam egy endurance modot ez jól műkmödik. -
SaGa #26460 Mármint a player statjait... -
SaGa #26459 Nem system.ltx, hanem fsgame.ltx és nem bemásolni kell, hanem 2 szót kijavítani false-ról true-ra. Azért nem jó a bemásolás, mert lehet, hogy neked nem ott vannak a mentés és egyéb könyvtárak, ahol a mod összerakójának, így nem fogja megtalálni, amit keres...
A system.ltx-ben vannak leírva a kapcsolódó fájlok, így ha egy mod azt is tartalmazza, kénytelen vagy bemásolni, anélkül használhatatlan lesz. Vagy beteszed az egész modot, vagy nem fog menni. Ha csak egy-egy módosítás kell, akkor bonts ki egy eredeti gamedata-t és abban írd át azt a 3 sort, ami kell pl a teherbírás megemeléséhez.
A statjait a system.ltx és az actor.ltx összehangolt módosításával lehet átalakítani... -
#26458 Futás is meg lesz oldva, ha letöltöd a ...
StalkerGodMod-ot.... -
#26457 Nézz lejjebb a hozzászólásaimat...
StalkerGodMod... -
#26456 Mert ki kell lépni, és lestoppolni, és akkor lehet elmenteni, de az szar progi... -
#26455 Fennt van a 1. és 3. pecs, elolvastam a ridmít, tudom hogy kell, sőt már csináltam is.......
Azért kösz -
n3whous3 #26454 Esetleg nem lehet, hogy peccs hiányzik hozzá??? -
#26453 El. A gond ott van, ha a system.ltx is bemásolom akkor indulás után rögtön hibaüzenettel kilép.
Egyébként a fsgame.ltx manuálisan szerkesztettem, a súlykorlátot meg is tudtam emelni, azt nem találom, hogy 3 lépés futás után ne fáradjon ki.... -
n3whous3 #26452 Esetleg olvasd el a modhoz írt dokumentumot. Az biztos említi, hogy hogyan kell installálni. -
SaGa #26451 Gyanítom, hogy mindkettő működne, ha a mod telepítést jól csinálnád. Az fsgame.ltx-ben elvégezted a megfelelő módosításokat? -
#26450 mi az a progi amivel a .db filéket lehet megnyitni?
Adjatok tippet hogy tudnám a súlykorlátot megemelni. 2 modot találtam, de egyik sem müxik :( -
n3whous3 #26449 Annyira szuper a GSC...
Most 1.0 verzióval nyomom és láss csodát: nem akadozik 20-30 percekig bizonyos pályákon és nem 4 percig tölti be őket. -
SaGa #26448 Az X16 az Yantar. Onnan csak a csatornarendszeren át lehet kijönni, a Controller melletti medencén át leugorva. Snorkok vannak lent, 8-10 db, meg pár zombi és egy Pseudogiant. Más kijárat nincs.
Az X18 labból (Dark Valley) arra kell kijönni, ahol bementél. Kifele sok katona vár... -
rayP #26447 Bejutottam az X16 laborba és a dokumentumot is megszereztem. Kijutni az alagúton át lehet, vagy máshol? Azok a snorkok már az agyamra mennek, pazarlom rájuk a lőszert és miattuk már nincs másom csak egy pisztolyom(persze az is állandóan beragad).
De mégis nibcs más kiút ahol elhagyhatom a labort? -
TTomi #26446 Na köszönöm! Végre választ kaptam a kérdéseim egyikére! Ez már valami! Mostmár kevésbé vagyok gyp-s!