34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • NeoMaN
    Azért az ID játékok elég bugmentesek.
    :)
  • Ombika
    Remelem mukodik legujabb patch-el is!!
  • morcosmedve
    Az a baj, hogy akik idegesítően sok bugot találnak a játékban, idegesítően ritkán teszik hozzá, h: pedig én eredeti gammával tolom.
    Olyan FPS-típusú játékkal pedig még nem találkoztam, ami hibátlan lenne. Néha olyan érzésem támad az ilyen kommentektől, h sokan a „Bugs of Chernobyl” kiadással tolják. Lehet, h érdemes lenne beszerezni az eredeti „Shadows of Chernobyl-t”

Más: kipróbáltam az Item Drop mod-ot, ami azt ígérte, ésszerűbben dobálnak a hullák artifektet és egyéb cuccost. Viszont már az elején a legtöbben például Lélekkel, Húscafattal, Kristállyal, Tűzgolyóval szaladgálnak, ami eléggé felrúgja az egyensúlyt. Mivel nincs nagyon kedvem átformálni, kérdezem, tudtok-e ilyen típusú mod-ból valami kiegyensúlyozottabbat?
  • SaGa
    Ez...
  • Ombika
    Innen nemtudjatok melyik a nolimites kuldetesi mod?
  • IFOR
    kösz..délben megpróbálom..és akkor remélem a jo öreg Szidónál kezdek....és ajtón belül:-))))))
  • SaGa
    Jobb, ha törlöd a régit és a helyére rakod az újat...
  • IFOR
    na, kibontottam..tényleg ..ugy ott van....
    akkor a játékból töröljem ki ami benne van gamedata, ezt helyére teszem és mehet?? vagy irassam felül??
  • SaGa
    Ugyanazt a fájlt töltötted le amit én, így max rosz kicsomagolóval nézed. Benne vannak a könyvtárak, csak amikor kicsomagolod, meg kell adni, hogy az alkönyvtár struktúrát is őrizze meg (winzip, winrar, IZarc, mind ezt az alapbeállítást tartalmazza, így neked kellett elállítani valamit, ha nem így van...).
  • IFOR
    stalker uhsf smart mod fixed 1.0 uhsfteam......erről beszélünk?? 18 mega... ebben nincsen könyvtár..csak file..filefrontról ill. amegauploadról is lketöltöttem..mindkettő ugyanaz

a a 4 megás javitás merre található??
  • IFOR
    hát ezek között nincsen ..csak filek....460 db
  • SaGa
    Van benne gamedata könyvtár.. A régit töröld ki, az ebben lévőt tedd a helyére.

Belenézel, Van benne egy S.T.A.L.K.E.R U.H.S.F..... könyvtár, abban egy inf, meg a gamedata...
  • IFOR
    van benne 460 file...nincsen benne gamedata könyvtár..és 18 Mega...
    tegnap felraktam a modot és a javitást(ami rossz ugye) most hogyan javitsam ki ezekkel????
  • SaGa
    Ha kb 16 mega, akkor maga a mod. Ha kb 4 kb, akkor a javítás...
  • IFOR
    köszi..lejött...de ez a mod javitása vagy maga a mod???
  • SaGa
    Most látom, hogy kint van a filefronton is...
  • SaGa
    Ráböksz a linkre, megjelenik egy oldal. A jobb felső sarka közelében látsz 3 jelet (Betű, szám) (előtte: Please enter) beütöd a mellette lévő kisablakba (here) és megnyomod a mellett lévő gombot...

A java scriptek és a flash player legyenek engedélyezve...
  • IFOR
    és onnan hogyan töltsem le???
  • IFOR
    értem..akkor a Megauploadon lévő már javitott verzio? nemdob ki a BAr-nál??
  • SaGa
    Akkor te is belefutottál abba, amibe én, meg még páran. Dezodor már fáradt kicsit és összekevert két all.spawn fájlt. Amit kirakott javításnak, az az 1.1-hez tesztelés alatt álló, így rossz helyen kezdesz vele. A lenti linken már a javított 1.0-ás mod van, a régit szedd le...

Az 1.0-ban Szidorovicsnál kezdesz, a klasszikus módon. A másik startpozíció és felszerelés az 1.1-ben lesz majd jó...
  • IFOR
    SaGa...

feltettem az UHSF modot..jól indul tényleg de Sidorovicshoz nem lehet bemenni..hogyan kapom meg igy a küldetést????? hogyan kell elinditani a főszálat???
  • SaGa
    Mindenkinek, aki szereti a sztalkerek életét: keressétek meg az UHSF mod-ot. Ezt a közönsége, pontosabban Dezodor és segédei rakták össze. Még mindig fejlesztik.

Jelen állapotában: a kimaradt mutánsok visszatéve, járművek visszatéve. Minden pályán van blowout és pszi attack, véletlenszerűen és ahogy közeledsz az erőmű felé, egyre erősebb. Fedezéket kell keresni előle. Ellenben az erőműnél nem kell rohanni, az ottani blowout nem pusztít el, ha időben elbújsz valami zárt helyre. Elvonul és nézelődhetsz tovább. Az erőmű túloldalán lehet a földön is kóborolni, cserébe ott is van pár keményebb mutáns. nem repít át a pripjatyi stadion bejáratától az erőműhöz. Pripjatyban is van kereskedő, a Bar környéki pálya valamelyest nagyobb lett, stb...

Nincs benne űberfegyver, teherautóként felmálházható játékos és ilyesmik. Készül a teljesen free play verzió is, amiben nincs benne a jelenlegi fő küldetés (Strelok szál), helyette egy teljesen más karakterrel (a hadsereg kutatója) kezdesz, teljesen más feladattal, visszajöhetsz az erőműtől és hasonlók

Letölthető innen
    Az előkészületben lévő modhoz egy video itt
  • madmanic
    Ugyi milyen jó tökrészegen gamelni? *viccel*

Egyébként tényleg idegesítően sok a hiba a játékban. Talán majd javítják...

Még mielőtt leugatsz, a hibák ellenére 4* játszottam végig.
  • morcosmedve
    Nyugi, ez nem filozofikus belemagyarázás, hanem a játékrendszer része, h aki izomagyból befogyasztja a gammát, sokkal kevesebb sansszal jut el a lényegig. Mióta van magyarítás, már hivatkozni sincs mire. (Az iszonyatos spoiler-ekről nem is beszélve.)
    Ezt tanítani kellene, ahogy ezt bevállalták az ukrán srácok. Mindenképp övék a KÜLÖNDÍJ!!!
  • zombeeka
    javítok:megnéztem
  • zombeeka
    Megnézet a "vége-videókat"!
    Megnyugodtam,h ezek szerint mindent jól csináltam,mert a lehető legjobb végét kaptam,mikor végeztem a játékkal!
    A többi vége valóban tükrözi,h ki milyen lehet,mert nem véletlenül juthat oda vki egy olyan befejezéshez ami nem jó! ki milyen küldetéseket vállalt elé s hasonlók...szerintem!
    Vagy ez lehet,h már túlzottan filozófikus belemagyarázás,de mindenesetre nekem bejön ez a games!!!
  • zombeeka
    Tökéletesen érzékeltetted a lényeget!
    HAJRÁ STALKEREK!!!
  • tszd
    Bravóóóóó!!!!

egy SZTALKER
  • DarkSector
    Ezzel orvoshoz kéne menni!
  • TSL16b
    Jó vót!
  • morcosmedve
    Mondhatnám azt is, h sajnos nem lett az év játéka, d nincs szívem ilyet. Inkább azt mondom, már fogantatása pillanatától kezdve KULT volt, és bármennyire felfoghatatlan egyeseknek, az is marad, míg a világ. Nyugat és kelet találkozik, küzd itt a Zónában.
    1. Van, akit zsigerileg idegesít ez a befejezetlenül, töredékében is teljesség. Ők a statikus bázisgyökkettők, a – városi értelemben – tipikus trágyaparaszt, aki fasztuggya holbármerre jár, de legalább számonkér és odaszarik.
    Végigolvasva a játék megjelenésétől az összes hsz-t, ők tipikusan ilyeneket hánynak ide bé: Ez egy szar. Ennek szar a grafikája. (Csak úgy ömlik a trágyalé, figyejjé.) Ez nincs optimalizálva bazmeg. Ezt 5x kell fejbelőni, h megdögöljön. Kinyír a sugárzás, mekkora egy kurva bug máán. Csinálok egy kurva mentést a harci helyzet kellős közepén, erre betöltésnél egyből kicsinálnak a közelembe csalással spawnolt ellenek. Unalmasak a quest-ek (Még véletlense kűdetés, vazze). Monnyátok mánmeg, holaza kurva Strelok bazmeeeg, mee ééén-één-én végignyomtam 3x, de nemtuttam kinyííírni bazmeg. Hol kapom mámeg azonnal az überlegjobb cuccokat, azonnal írjátok meg. A Doom3 jobb. Ez fos, tele van buggal, satöbbi, satöbbi.
    Ezeket kiköpi a Zóna, mer nem idevalók (dászvidánnyá), a legcsiszoltabb észérvvel se könnyű beadni, h rossz a gamma. Ők érdemesek a rossz befejezésekre. És igen, azzal, h ez benne van a játék filozófiájában, ettől is akkora ISTENKIRÁLYSÁG. Méltó az eredeti kisregényhez, és méltó még Tarkovszkijhoz is.
    2. És vannak a SZTALKEREK. Ők küzdenek, felderítik és felfogják a Zónát, és átélik a PILLANATOKAT, amiket csak ez a játék nyújt.
    Nyilvános kakálás helyett mesélnek a tábortűznél: Emlékszem, mikor az attak után életben maradt kutya másnap egész falkával visszatért, és vezényvonítás után rázombult a posztra. Emlékszem, hogy féltem a bokorban rejtőzve, mert alig maradt lőszerem, és vártam csak vártam, hogy egyre közelebb érjen az őrjárat, és azon imádkoztam, h most ne hagyjon cserben a fegyverem. Emlékszem, mikor először beszippantott egy gravi anomália, fellőtt az égbe, utoljára körülnéztem, aztán visszazuhantam, hogy szétrobbantson. Életemben nem haltam még meg így Emlékszem, fejlövés=temetés. (mekkoramááár!)

EZ EGY CSÚCSJÁTÉK. PUSZTULJANAK A TRÁGYAPARASZTOK! (muhahahahaaaaaa)
  • SaGa
    Az alapjátékban széthagyott kocsikba nem is fog, csak azokba, amiket a mod felrakása és új játék indítása után bepakol...
  • Neofita666
    igen. ezt én is megszívtam. és kezdhettem előlről. mondjuk szerencsére nem sokat játszottam nyilvánvaló bug, nem lehet vele mit csinálni. max előző játékállás (ha van)
  • netsike
    Nekem olyan volt, hogy a Yantar tónál nem engedett be. Ez egy bug. Újraindítottam a játékot, visszatölöttem egy 2-vel régebbi mentést és akkor már jó volt.
  • Ombika
    Vki idolimites kuldetes patch lelohelyet ismeri?
  • TTomi
    Volt már valakinek olyan, hogy nem tudott bemenni Szidó bához (az első kereskedő)? Elküldött a határra a katonai doksikért és mire visszavittem már nem engedett be! Nem adta be az ajtónyitás lehetőségét!
    Volt már ilyen valakinek? Visszatöltöttem az állást, de úgy sem akarja!
  • IFOR
    nekem az F az Enterre lett cserélve...de bele sem akar ülni..ott kezdődika baj
  • SaGa
    Beülni az F-fel fog. A "turn engine" a motor beindítása, mikor már benne ülsz a kocsiban...
  • Ombika
    Ize,hat ez lehet jolesne,mert nincs ertelme idoliminek! Hol talalom meg?
  • sevendoor
    van olyan mod ami eltörli az időlimitet.