34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • KranaZoli #33818
    A complete mod tökéletesen működik tört verzióval is, ahogyan az összes mod.

Az eredeti game, nem indul témához nem tudok okosat hozzászólni.
  • fuszhi
    Üdv drága "barátom" az volna a kérdésem az úr hoz hogy : -hallotta,m valakitől a stalker complett mód csak eredeti game val működik , na most ha feltöretem ilyen másik file val akkor hogy tudom majd használni a complett módot? Meg a másik hogy most vettem vadi új ne hogy már azzal intézzem el a dolgot egy új játék esetében aminek magától kell mennie hogy majd crackolok ez nevetséges volna a gyártókra nézve rám meg mert akkor le is tölthetném a ge ibe érted ugye? a javaslatod azonban jónak tartom férlre ne érsd én is rögtön ilyesmire gondoltam tehát köszönöm a válaszod, már csak az lenne a kérdésem tudsz e olyat nekem hogy letöltőm a filet és complette mód vagy te használsz egyáltalán complettem módot? Én szeretném ha úgy használhatnám. Szeretem a jog tisztát és most hogy a jogot vettem meg és igazolni is tudom nem szeretnék crackot használni ha már a játék nincs egy hetes se sőt első alkalommal nem indult el. Tudom hogy működik mert kiszedtem a dvd romból a dvd és kipróbáltam az ötleted az én verziómban és működik. Szóval jó. Érdekes volt számomra hogy a kordonnál a vaddisznók jópár katonát megzavartak így viszonylag könnyedén átfutottam a kordonnál ez a neten lévő tört iso s stalker esetében sose történt így tehát biztos tök más a tört és az eredeti. Visszatérve egy másik téma én unom már hogy megveszed a ki b szott eredeti bármit és velem basznak ki mindig mégpedig len a következő módokon ha cecking diszkes akkor ellenőrzi mint ezt is így egy idő elteltével ha működik elsőre nem úgy mint ez akkor is később bedobja majd a törülközőt és ez igazságtalannak tartom hisz a jogot veszed meg hogy használhasd vagy akkor írjanak egy szavatossági dátumot is mert ez mind a másolás védelmes lecsekkolós b ziságukkal van amivel csak a jog tisztelő olyan emberekkel szúrnak ki, aki megveszi hogy ö kenyeret adhasson a pici gyerekének. Mért nem elég ha kapsz kódot azt kész. Velem szórakoznak aki nem szolgált rá ha nem volna checking diszkes vagy internet regisztrációs vagy f szom se tudja akkor is keresnének vele pénzt. A magam fajta mind megveszi eredetiben mert ha valami jó az jó . Az eredetihez kapsz kis könyvet általában akkor ott a tok amiben van a gyári dvd és az új szaga plussz az extrák ha sok ilyen volna hogy extra is van benne mint a stalker egyes kiadások esetében az is növelné a vásárlók számát. Minek ez a csekkolós a netes regisztráció ha nincs neted akor már nem is tudod használni pl OMSI . Nekem a Flat out első része 5 csillagos ra értékelném mert: eredeti a játék maga jó mint játszhatóságilag akkor végig lehet vinni ha ügyes vagy és kitartó nem pedig olyan hogy sose látod a végét kivéve ha csaláshoz folyamodsz tehát "felhasználó barát" árbarát is és nem útólsó sorban ha azt veszed nem kéri hogy bent legyen a dvd egy az egyben nem kopik tehát időt álló. Nekem egy ilyen játék az ami szerintem öt csillagos hisz az élmény megvan és nem is rondítottak bele. Azt érzem hogy megvettem kiadtam pénzt érte és megkaptam azt amit szerettem volna. Egyre több olyan játékkal találom szemben magam ami lehúzás. Az omsi is ilyen hisz ha nincs neted akkor nincs játék. A flat outnál net se kell és ennyi. Bocs az off ért de példaként beszéltem csak összehasonlítás kép. Tehát tud valaki segíteni abban hogy tudjam használni a complette módot? ha ugye eredetit feltöretem? valamint honnan szedjem a complette módot ami működik is vele. Előre is köszi és bocs a kicsit túl hosszúra sikerült. Minden jót szép napot !!!!
  • mcmoha
    En mar regota igy hasznalom mind a harom S.T.A.L.K.E.R-t, es egy csepp lelkiismeretfurdalasom sincs. Regen mindig is no-cd-t hasznaltunk mert akkoriban a CD olvasok iszonyatosan dragak voltak es feltunk, hogy a sok porgestol beszarik.
  • ntex
    Akkor ugyanott lesz mint a tört verzióval :D:D:D
  • mcmoha
    Telepitsd fel aztan tolts le hozza NO-DVD-t innet.;)
  • ntex
    Lehet a tört verzió kavar vagy kavart be valamit.
  • fuszhi
    Képzeljétek megvettem eredetiben a shadow of chernobily t . Mikor megjött át le ellenőriztem hiánytalanul meg van e a futárt utána engedtem el. Majd jött a kipróbálás feltelepült de nem indult el az eredeti dvd re kiírta hogy :Origina disc could not be found or authenticated . Komolyság volt vissza kellet küldjem a szabályok értelmében hogy bevizsgálják majd felhívtak és azt mondták semmi baja, úgyhogy küldik vissza nem cserélik ki a szállítási költséget ők állják csak át kell majd vennem. Azt mondta a szerelő próbáljam ki másik gépen majd asszonyén kipróbálom. Vagy azt is mondták hogy tisztíttassam meg olyan dvd clean al vagy mivel a dvdromot. Amit még megtehetek hogy felmegyek a hivatalos honlapjára és a support menüpontban szétnézek miket ajánlanak ilyenkor azt is mondták, de a dvd nek nincs baja nekik működött. Lehet ha dvd romot tisztíttatok jó lesz vagy veszek egy újat. vagy cserélek barátnőmmel ha az övén megy. buhaha :) szerintetek mit érdemes ki próbáljak még? Üdv!
  • a4tdi
    Üdv!Akkor is leromlik,ha visszamegyek a Kordonhoz és megcsinálok egy küldetést Sidorovich-nak,pl.:szerzek neki kővirág képzödményt.Tehát minden munka után hirtelen leromlik.Szerintem ez velemi bug lesz.Viszont ha banditákat ölök meg,akik gonoszak,akkor növekednie kellene a hírnévnek,nem?
  • lpmaskmancick
    elkúrtem FFFFUUU :@ utálom a scootert. :@
  • lpmaskmancick
    Egy kis ukrán rap. :D Igaz a címe szerint Clear Sky lenne. :D
  • fery02
    Nincs ilyenről hír.
  • fuszhi
    Az ágy mellet megállsz ránézel és F ha álmos elalszik ;)
  • fuszhi
    Úgy néz ki, majd kijön a stalker shadow of chernobily + a complett mod 2012 év felében és meglehet vásárolni egy dvd n?
  • KranaZoli #33805
    Ennyire részletesen nem néztem, de jó lenne ha még hozzáadnának vmit, bármit. :)

Bár Én legutóbb az Aurora mod-nak álltam Neki, mert kerestem vmi őszi témát hozzá. De akkor még béta verzióban volt, de látom a mostaninál is van a letöltések között több fájl is. Nyár az Nálam nem annyira gyűjtögetős játékok ideje. :)

Így most Stalker-t nem is tolok, csak topic-ocba nézegetek be.
  • Muttley
    egyelőre ua. mind2
    mert az 1.4.4 csípőből, lazán agyonveri még ma (!) is a legtöbb FPS-t
    és nem utolsó sorban a Stalker későbbi részeit is
    viszont ez alapján:
    we are in the middle of the new 2012 update, the current and the latest available mod version is STALKER Complete 2009 1.4.4 until further notice.
    nagyon úgy fest, készül még vmi
    kíváncsi vagyok mit tudnak MÉG hozzátenni egy olyan MOD-hoz, ami jelen állapotában is nagyon el van találva :)
  • fuszhi
    Kapsz egy like -t
  • KranaZoli #33802
    Patch-eld fel a játékot. Ugyanaz a 2 Complete mod. A Complete 2012 ugyanaz, mint a 2009 v1.4.4. (két név alatt fut, a 2012 nevet is a fejlesztő adta Neki!)

Már sokan végigtoltuk ezzel a mod-al hiba nélkül!
  • fuszhi
    Kilép a játékból az elején, ha leszedem minden visszaáll és működik. Kár de köszi hogy segíteni akartál.
  • fuszhi
    Mindkettő kell és ebben a sorrendben vagy elég a 2012 es is mert ha csak az elsőt a 2009 est teszem fel akkor nem indul be kilép rögtön ha leszedem akkor meg megint elindul.
  • fuszhi
    A (1.4.4) leszedtem és telepítettem most meglátom mi lesz. Köszönöm. Továbbra is ha valaki tud eredetit és vagy infót róla szívesen várom
  • KranaZoli #33798
    És közben látom felkerült ModDB-re az Autumn Aurora is. Nice!

Autumn Aurora
  • KranaZoli #33797
    Csak az elsőben tudok segélni:

STALKER Complete 2009 (1.4.4)

STALKER Complete 2009 (2012)
  • fuszhi
    Sziasztok tudom régi game ez a shadow of chernobily de nekem még mindig ez jön be a legjobban. Az lenne a kérdésem hogy a komplett módot honnan tudnám leszedni , egy olyat ami egészséges és hozzá használati utasítást. Meg van mind 3 stalker sajnos csak az utsó két rész van eredetiben, valaki nem tudna segíteni nekem ? Adnék érte pénzt is szívesen. Csak az a kérdésem hogy a kódja nem e lett felhasználva , illetve hogy checking diszkes tehát kéri e a dvd t játékhoz telepítés után? Előre is köszi ha valaki foglalkozik az üggyel. Üdv !
  • Daell Drow
    Nyugodtan, en is rakok boven.
  • LaliK
    Már végigjátszottam, de mindegy :D
    Belehaltam a pénzbe :D
  • Muttley
    na, hátha rájössz magadtól, h...
  • LaliK
    Nem hiszem, hogy erről kértem volna a véleményedet.
  • jetblack
    Napot mindenkinek a Steam-es verzióra nyugodtan rakhatok modot ?
  • Muttley
    ne használj trainert
  • Snexi
    nem tudok menteni,a szarkofág elötti résznél vagyok.eddig semmilyen baja nem volt,de most ha mentek kilép
    valaki találkozott hasonlóval?
  • LaliK
    Én meg lehet hogy elszartam az egész játékomat :D
    Volt egy terület ahol nem tudtam átmenni és használtam trainert hohgy ne haljak meg, aztán odaértem a küldim helyére ahol a csapossal kellett beszélnem, aztán mászkáltam össze-vissza és egyszercsak betévedtem egy helyre ahová nem kellett volna és mindenki lőtt rám de mivel a trainer bekapcsolva maradt így nem haltam meg csak elfutottam.

Megcsináltam pár küldetést, szóval jópárszor felülírta az autómentést :D
    És akármikor visszamegyek, a katonák megölnek.
    Esetleg valami módszer hogy megnyugtassam őket? :D
  • Drazse23
    Minél több embert ölsz meg, általában annál rosszabb lesz a hírneved. Ez helyrehozható, ha segítesz másoknak (pl. medkitet adsz a sérülteknek), mellék küldetéseket vállalsz (a bérgyilkos missziókat ezesetben inkább hanyagolni kell.) Szerinem a mutáns irtás nem rontja a hírnevet. Ilyen mértékű hírnév romlással csak egyszer találkoztam, amikor kiírtottam az egész Szabadsági és Szolgálatos brigádot. A STALKER működése és hogy ott mi, miért történik sokesetben rejtély.
  • Bulics
    ilyennel én még nem találkoztam, lehet hogy az egyik küldetés miatt, bandita írtásra vagy malacölésre tippelek. Igazából nem kapsz Rossz befejezést, csak az egyik befejezést. Öszesen 7 van. De nem csak ezen múlik a legjobb befejezés...
  • a4tdi
    Üdv!Még új vagyok itt,és azért regisztráltam,mert egy roppant érdekes problémám támadt játék közben.Shadow of Chernobyl,1.06,magyar felirat,Single Player,Mod nincs fent.Még a játék első harmadánál tartok,most készülök a Bárból Sötétvölgy felé.Közben csináltam néhány mellékküldetést a csaposnak(mutánsszem szerzés,képződmény szerzés,banditaírtás).Egyik pillanatról a másikra,ha beszámolok az elkészült munkáról,a kiváló hírnevem szörnyűvé változik!Ez miért lehet,és mit tehetnék ellene?Így nem játszhatok,mert a rossz befejezést fogom kapni a végén.
    A segítségeket köszönöm elére is!
  • Dili Doki
    azzal raktam össze igen, de sztem más lehet a hiba mert 2 helyen találtam meg a linket az ol2010hez, és mind2nél akadtak olyanok akik vmiért nem tudták összerakni... inkább szedném torrentről v vmi másik linkről hátha úgy jobb lenne, de sehol nem találtam még (se stalkerfiles se filefront se semmi :(( )
  • ntex
    Master Splitterrel próbáltad? Azt írják hogy azzal kell összerakni.
  • Dili Doki
    Bocsi tegnap eléggé kapkodva írtam a bejegyzésemet, de hátha kicsit pontosabban megfogalmazva kapok választ :)
    Szóval a complete moddal játszom most, de közben a fórumokat nézegetve megtaláltam h az oblivion 2010ben mennyi (számomra)új fegyvert páncélt és egyebet tartalmaz ilyesmit keresnék most a completehez...
    Illetve még vmi... megtaláltam 1 helyet ahonnan le lehet szedni az oblivion 2010et, le is jönnek a fileok összerakom őket de mikor ki akarnám tömöríteni akkor azt mondja mindegyik tömörítő amivel próbáltam h file corrupt... nincs ötlete vkinek h honnan tudnám leszedni úgy h az működjön is esetleg? Bármi ötlet?
  • Dili Doki
    Sziasztok, nem tud vki olyan fegyver modot amit complete mellé be tudok tenni, és legalább annyi pluszt tartalmaz mint az ol2010?
  • Rony94
    Igazából nem nagyon értek én az ilyesmihez. Egyszer sikerült (asszem) felhúzni 2.2Ghz-re. Szóval most azon van. De ha azt mondod fellehet ezt húzni 2.7-re is akkor egyefene. Próbáljuk meg. Ha tudnál segíteni mert én ehhez nagyon nem értek. :)

Alaplap:ASRock 4CoreDual-SATA2
  • ntex
    OFF:

OMG azt a processzort vétek alap órajelen járatni... Nekem is ugyanez a procim van és alapfeszen simán megy 2.7GHz-et :) Sztem próbáld meg rántani picit :) Nem tudom milyen alaplapod van, az FSB-t nyomd fel 300-ra, a memóriát vedd vissza annyira hogy alap órajelen legyen. Bírnia kell lazán :)