34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33858 Gyerekek csak nálam fordul elő az, hogy ha elmegyek arénázni berak az arénába és nem kapok ellenfelet?:D de bent vagyok és hiába csinálok bármit is, kb egész életemre bent maradok, mivel csak akkor jutsz ki, ha nyertél :D ... -
#33857 Grebber:
Ez ilyen. A STALKER grafikája már elkopott. Bizonyos nézőpontból már fapados. A Complete mod ennyit tesz hozzá. Csak grafikai és vizuális elemek. Játékmenethez nem nyúl. Clear Sky-os Complete mod-ban van asszem teleport. Nem emléxem. Lehet ebben is van. Ha ige, akkor menüben alul felsorolja ha van ilyen. Talán CTRL+ESC.
STALKER már elég régi játék. Ukránok által fejlesztett első X-Ray engine. Ez van. Ez ilyen. Sokkal jobb nem nagyon tud lenni.
Complete mod + Absolute Nature + Absolute Texture
Viszont néha-néha jó elővenni a játékot, ha az emberre rájön egy kuckolásos időszak. :) -
#33856 nagyon szépen köszönöm!:) -
ntex #33855 Olyan mappád csak akkor van ha felraksz egy modot. Ezt megcsinálhatod magadtól is, ki kell bontani a gamedata fileokat egy extractorral. Amit neten millió helyen találsz. Ha kész vagy megkeresed a kérdéses fájlt, módosítasz benne amit akarsz és berakod a könyvtárfa megtartásával a játék gamedata mappájába.
De ez csak tipp, nem tudom működne-e így a dolog, nem próbáltam még tweakelni, buherálni szűz fájlokban -
#33854 Valaki segítsen nekem legyen olyan szíves! Hogy lehet az, hogy nekem nincsen a Gamedata->Config mappába ilyen mappám, hogy creatures, stb? Össz-vissz 5 mappám van, meg egy file-om, de ezek is csak a magyarítással kerültek fel. Ez hogy lehet, és milyen megoldás van erre? mert pl actor.ltx file-om sincs, hogy átírjam azt, hogy több súlyt tudjak cipelni. -
ntex #33853 Pont ez adja meg a játék hangulatát -
ntex #33852 Mi csillogjon egy olyan világban amit mindenhol por és rozsda lep? :P -
#33851 Nekem nem tetszik így sem ez a grafika olyan matt.Sehol egy faszásul csillogó felület! -
ntex #33850 Azért nem mondanám hogy a completeben szar a grafikai mod mert ha lehet akkor abban van a legjobb. Viszont amiket felsoroltam modot mindegyikben vannak grafikai tuningok is nem csak játékmenet. Ill. OL2.2-ben asszem nem sok van max picit élesebb textúrák de lehet még az sem. -
#33849 Engem leginkább a grafika érdekel,de ahogy nézem szarból jót nem lehet csinálni :(
-
ntex #33848 Játékmenetbe nem nagyon nyúl bele, épp hogy csak annyit amennyit szükséges, 5-10 új feature van benne kb szóval semmi eget rengető változásra ne számíts ezen a téren. Csak a grafikát tuningolja fel mai színvonalra. Nekem nem is jön be az a mod :)
Ha olyan mod kell ami a játékmeneten is változtat akkor ajánlom az OL2.2-t (ez nagyon alap, sok mod "alapmodja") vagy ha nagyon komolyak kellenek akkor próbáld ki az SMP-t vagy esetleg Narodnaya Soljanka. Ez egy orosz mod, de van hozzá angolosítás. Összegyúrja a 3 stalker epizódot egybe. Vagy a nemsokkal ezelőtt linkelt Lost World Requital, bár ehhez nem tudom van-e angolosítás. Oroszok rengeteg jó modot, total conversiont csináltak a játékhoz csak senki nem fordítja le őket angolra vagy más nyelvre. -
#33847 Ez a complete mod amúgy mi pluszt ad? Mert lassan felénél vagyok és nem igen vettem észre a grafikán kívül semmit :(
Állítólag van benne teleport ezt hogy kell használni? -
#33846 Üdv! Én a complet mod hoz az eredeti stalker magyarítást használom és remekül adja amit eddig is. -
#33845 LOL előbb olvasnom kéne aztán kérdezni.
Írja is a complete leírásánál,hogy a steam-esnél előbb el kell indítani egyszer a játékot!
Most már telepíti! -
#33844 Passz! -
#33843 Arra van valami megoldás hogy a steam-es verzióra felmenjen a complete mod?
Mert azt írja nincs telepítve a game :( -
#33842 Igen ez az, és megy a felpatch-elve is. Ráklikkelsz a mod készítőjének a nevére és akkor felsorolja a mod-jait. Nem nagyon kell más. Complete + Absolute mod-ok. Ezek még kb. reálisak is és jobb lesz a grafika, szebbek lesznek a textúrák.
PÜ-ben küldök Neked magyarítást. -
#33841 Fenébe ez meg lemaradt hogy az a nature mod (látom írja alul 1.00004-el tesztelve) megy frankón a legújabb patchel is? -
#33840 Gondlom ezekben ti jártasak vagytok linket tudnál adni melyik ez a nature mod?
Ez lenne az?
Aki esetleg tud a Complete modhoz igazított magyarítást kérem linkelje!
-
#33839 1.) Pluszt nem
2.) Van hozzá kompatibilis magyarítás (, hogy merre azt nem tudom :)
3.) A Complete mod kiegészítve Absolute Nature + Texture -
#33838 Ez a Complete 1.4.4 mod küldetéseket is tartalmaz?
A magyarítás miatt kérdezem hogy jó hozzá vagy sem?
Melyik a legjobb grafika mod a gamehez? -
#33837 Jelzem, nem próbáltam, csak másik topic-ban olvastam!
link...
"
tisztelt STALKER fan társaim .
hosszas keresgélés után találtam egy brutál jó modot, amiről eddig az a hír járta , hogy csak oroszul létezik . lost world requital - info itt .
videó itt
letöltési linkek :
http://www.megaupload.com/?d=G734JD5H
http://www.megaupload.com/?d=VOOCLF2O
http://www.megaupload.com/?d=YHPPA6O4
ez is kell : dynamic lighting patch
http://www.megaupload.com/?d=OK1YVQ9M
kibontás után a moddal és a dinamic lighting patch-el 5,4gb-os gamedata mappát kaptok .
érdemes kipróbálni , sok finomság van benne , jó pár új mappal ja és persze angolul !
az alapjáték legyen felpeccselve 1.0006-ig !"
S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital
-
#33836 A Total Conversion mod-okhoz textúra javító mod-okon kívül szinte semmit sem érdemes és szabad telepíteni. -
#33835 Elfelejtettem beleírni. Néztem csak mikor ellátják egymást segély csomagokkal az ellenséges egyének, persze csak ha tudják. Dobnak gránátot hogy ki ugorj, majd ha lépnél akkor meg lőnek. Tényleg taktikusak. Muszáj jobbnak lenni. :) -
#33834 Nekem jó ahogy van. Így örülök, több nem kell. Jól taktikáznak a katonák , de muszáj jobbnak lennem:)))))))) Fúl jó a game. Köszi a segítséget egy két dolog fura volt, de lassan megszokom. Szerintem jó lett! Egy jól irányzott golyó megfektet bárkit. Tényleg jól lemodellezték. Múltkor olyan háborút vívtam. Nagyon ott van! -
#33833 :))) köszi ez jól esik :)))) -
steweee #33832 olyan mod kellene nekem, ami a szörnyeket teszi okosabbá, változatosabbá, szebbé.... az oblivion lost vagy a complete már alapban tartalmaz ilyet ?
és melyik a jobb, az arsenal vagy a SC 2012 Weapon Revamp ?
és arra gondoltam , hogy elsőnek ha újratelepítem modolva, akkor ol+arsenal, utána meg a lentebb ajánlott Complete, Absolute Nature & Structure, SC 2012 Weapon Revamp
még milyen grafika javító, játékmenet és intelligencia fejlesztő modokat érdemes/lehet/kell feltenni ezek mellé az összeállítások mellé?
belemélyedtem a modlistákba, de nem írják szabad e a olbi vagy a complete mellett telepíteni... -
#33831 Good hunting stalker.:) -
#33830 Köszi a segítséged mukodik , mukodik :))))))))) Ragyogóan . Leszedtem egy united started 1.5 őt (1.0005) majd egy másikat amit találtam. Úgy döntöttem hogy az egész mappát ki vagy pendrive ra másolom hogy legközelebb csak telepítés után fölül írathassam azt kész nem kell itten szórakozni. :) Köszi a segítséget még egyszer. Végre én is most már boldog lehetek. Nagyon baró ezzel az új égtájas dologgal meg kitudja még mikkel. :))) Köszi ! -
#33829 Itt. -
steweee #33828 végigböngésztem az adott linken a complett mod tartalmát. nem látom benne hogy a fegyvereket és a felszerelést is kibővítené . kell még akkor ehhez másik mod is pl.: arsenal ? -
#33827 Köszi a segítséget. És hol tudnék egy normálisan működő 1.0005 foltot szedni? :) -
#33826 Csak a v1.0005-ot eleg felrakni. Tulajdonkeppen a v1.0006 a legutolso de az csak a multiplayerhez van ezert most nem szamit. (v1.0006-ot viszont a mar fennlevo v1.0005-re kell feltenni ugy emlekszem) -
#33825 Nem, csak a game van fent.
A hivatalos oldalán akkor az (v1.0005) foltot felrakom az előtte lévőket nem muszáj ugye? Ha meg igen akkor sorrendbe gondolom fel kell pakolgatni. -
#33824 A jatekhoz feltetted a legutolso patch-t? (v1.0005) -
#33823 Nagyon szépen köszönöm ezzel már el akargat indulni, mivel ki írja töltés vagy valami ilyesmi, majd akadt egy apró ám kellemestlen dolog. xRray engine hibával kidob. Feltételezem le kéne valahonnan töltsek egy XRay -t.
Mit javasoltok? -
#33822 Itt kattints a Download now gombra. -
#33821 Köszönöm értékes válaszaitok, akkor majd ha mást nem kap egy no dvd megoldást. Viszont légyszíves MCMOHA legyen az úr olyan kedves és írjad már le nekem pontosan hogy hogyan töltsem le egész pontosan mire menjek stb. Csak hogy ha kapok majd egy végeredményt ne hogy az legyen hogy amiatt nem működik a töltögetésem mert másra nyomkodtam. Előre is köszi. Remélem megérted csak én már itt össze-vissza töltögettem mindent és nem működött a dolog, azért igénylem a pontos részletes útbaigazítást. Egyébként nem tudom tudtátok e de a stalker egyfajta jelentése az idegenvezető aki ismeri a hely sajátosságait előnyeit és hátrányait. Lehet mondani egy olyan emberre is hogy stalker aki mondjuk valami másban jártasabb és mondjuk tanít gat hogy mit előnyős és hogyan és mit nem jó mert... -
#33820 Ha meg nincs meg a Complette mod-ot innet letoltheted. -
#33819 A complette mod-ot hasznalom a kiadasa ota, szoval megy igy is. Oszinten szolva a SoC-ot csak kenyelmi okokbol hasznalom no-cd vel, a CoP-t viszont azert mert azt akarta, hogy tavolitsam el a Daemon Tools-t. Velemenyem szerint senkinek semmi koze ahhoz milyen program fut a gepemen, kulonben is mibol gondoljak, hogy illegalis tartalom lejatszasara hasznalom az adott progit?