S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az óriáskeréknél mászkál valaki.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.02.04. 01:52:29
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Még egy repülőúton is több sugárszennyezés ér, mint ott... 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nyírt sövény/fű és még a sugárzás is csak 1-3 micro sievert/óra 😞
Ide se érdemes már ellátogatni a Zóna feelingért :'(
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.28. 23:35:55
Next PC upgrade: 2022
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
a legautentikusabb apokaliptikus szabadtérképes FPS.
Állapot: sérülésmentes, karcmentes
Tokjában papírjaival, térképpel
Vadonatúj.
Ára: 4.990,- Ft
Érdeklődés - PÜ-ben.

Just do it :)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
Ha meg már unod az alapot akkor dobsz rá egy komolyabb módot (Oblivion Lost 2.2, vagy L.E.G.EN.D.A.R.Y.) és kezdödhet elölröl az egész mizéria egy kicsit másabb szájízzel. <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2014.09.15. 10:59:47
Mindegy, ezzel a képpel tisztelgek! 😊
De nem baj ez azt jelenti hogy játszhatom újra! 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A lényeg, hogy ha a modell nem tartalmazza az adott kiegészítõt (pl:hangtompító), de az ltx-ben megvan hozzá minden akkor azt átlépi, és a fegyver alap hangtompító nélküli modelljét használva lövöldözöl, hangtompítós hanggal és torkollattûz nélkül. Viszont ha az ltx-ben hiányzik valami, akár csak egy hivatkozás a (pl:gránátvezõ tölséanimációja) akkor kidob.
Több mód összemásolása nem feltétlenül oldja meg a problémát, mert, ha csak egy fájt is lecserélsz egy módból (pl:system.ltx) egy másik mód azonos nevû fájljával, de a beltartalom nincs összefésülve akkor szintén ki fog dobni. Magyarul nem tartalmazza pl az elõbb említett system.ltx mindkét mód módosításait a játék eredetijéhez képest, hanem csak az egyikét.
Egy egy mód többnyire önállóra van tervezve. Többnyire nem kompatibilisek egymással. Ilyen esetekre szoktak a készítõk csinálni nagyobb módokhoz merge patch-et.
Remélem érthetõ.
Másik kérdés:
Hogy tudok olyan fegyverekre tartozékokat rakni, amire alapból nem lehet?Azt tudom, hogy a Config/weapons mappában megvan az összes fegyver fájlja, és itt lehet buherálni a paramétereket, de amikor beállítottam, hogy pl az AKSU-ra rakhassak GP puskagránát vetõt, a játék indításkor kidobott...Aztán próbálkoztam modok telepítésével, amik direkt erre a célra készültek, de miután bemásoltam a játékkönyvtárba, szintén kidobott.Pedig biztos meg lehet oldani, ha több mod is készült róla, ráadásul azokat fényképekkel is szemléltették...esetleg valaki nem kísérletezett már ezzel, vagy nincs tippje, hogy mit kellene megbolygatni, hogy ne dobjon ki a játék?
Ha ezek Mindegyike jó és nem sikerül akkor passz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Mostantól szerintem a ModDB-nél próbálkozz amikor modot akarsz letölteni.
Tessék, ITT van az Oblivion Lost. Láthatod is hogy milyen további modokat tartalmaz a cucc.