34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • algor91
    Vagyis akkor 2GB ram = 2000MB ram ?
  • erieskrisz
    kosszi a segitseget meg 1 kerdes 1 kuldetest el lehet tobszor is vallalni ??? mert idokozben rajotttem hogy idolimitesek a kuldetesek ha jol lattam tehat amit 1x elrontotam azt meg 1x el tudom majd valalni???
  • erieskrisz
    huha nekem a regi gepen 2.6 os celeronos proci volt 512 mb ram es ati radeon 9550 es 256 mb os videokari de nekem ojan volt a jatek minnt a diavetites xDDD de egyebkent a virtualis memoriat alitsd at 2 gb ram ra mert az kell a jateknak alapbol PFFFFFF
  • algor91
    op.rendszer:WindowsXP Professional
    processzor: AMD Athlon(tm) XP 2200+, MMX, 3DNow,~1.8GHz
    memória: 768MB RAM
    lapozófájl: Használatban: 236MB, szabad: 871MB
    DirectX 9.0c

Videokártya: RADEON 9550
    Virtuális Memória: Kezdeti Méret:384MB Maximális Méret: 768MB
  • madmanic
    Konfigod?
  • algor91
    Mennyi legyen a virtuális memória területe? Ha min 2100-max 2200 mb-ra állítom, akkor ez megoldhatja az indulási problémámat? És a Gamespy akadályozza a program futását?
  • algor91
    Segítség! lefagy a játék, amikor a hardverösszetevőket írja ki az elején a betöltőképernyőn, egyszer sem sikerült még elindítani a játékot, és még a játék menüjébe sem sikerült egyszer sem, mindig a betöltőképernyőn fagy le
  • Bil Ur Sag
    Ja igen. Tényleg.
  • madmanic
    A szeméttelepnél is sok van
  • Bil Ur Sag
    A Pseudodog általában "rendes" kutyákkal szokott együtt szaladgálni.Annyi külömbséggel hogy nagyobb testű, és amolyan púpos.Illetve egymaga is támad.Legkönyebben a Cordonnál találsz belőle a vasúti híd után, a töltés mentén vedd az irányt keletnek és ott szokott szaladgálni egy-kettő. Illetve ha eljutottál a bar-ig, ott is van előtte egy-kettő.Vállald el a duty-s tag,(a kutyák vackának az eliminálása) küldit. Ha többször egymás után felveszed azt figyeltem meg hogy a végére már szinte csak pseudo-k fognak ott szaladgálni. De lehet hogy ez rang függő. Próbáld meg. Amúgy ritkán dobják, de összelehet kaparni egy párat.
  • erieskrisz
    hello elso palyan van 1 ojan feladat hogy oldm meg a pesudo kutyat asszem ez a neve es hozd ell a farkat de en mar a 3 dik palyan tartok es lent vagyok az alagutban vagyis inkab pincerendszerben es ott irja ki hogy a feladatot nem teljesitetted csak azt nem ertem miert es holl kell keresni a kutyat az 1 so palyan van vagy a 3 dikon ????
  • madmanic
    Nem minden szörnynél "van testrész".

Irtod őket, és ugyanúgy kizsebeled mint a hullákat.

Egyszer csak találsz. Melyik kell?
  • DarkSector
    Nálam Vista 64-en jobban fut...
  • saiyanjin
    1 Kérdés X64es WinXP-n jól fut a játék ? Hallom Vistán elég gatya...Ezért gondoltam erre...
  • erieskrisz
    hello volna meg 1 kerdesem lentvagyok egy alagut rendszerben es van 1 ojan feladat hogy hozd ell a szorny testreszet de kb 2 perc mulva kiirja hogy feladat elrontva van itt lent 1 jo kepu kis szornyszulott:) de ha sza..... lovom akko se tudok tole elveni asemit es kiirja hogy feladat elrontva help plz thx
  • Bil Ur Sag
    nm ;) próbálkozz.
  • erieskrisz
    kosszi szepen azt lattam en is hogy van ott egy kis hej de az istene se tudok bemmeni oda probaltam ugorva gugolva stb de nem ment aze kossz visszanezek es probalkozom meg egy kicsit thx
  • DarkSector
    Igen már másnak is volt ilyen bug, hogy bizonyos helyekről nem tudtak visszamenni a kereskedőhöz, de asszem van, vagy lesz egy újjabb pach hozzá nemsokára....addig meg kitartás...:D
  • XeroX
    Help!
    Mi a megoldása ?
    Az első kereskedő ajtaja nem nyílik ki. Megcsináltam az összes questet és nemtudom leadni :( sorra lejárnak a questek, de az ajtó zárva van.
    2x újrakeztem 1x újratelepítettem + patch.
    Hogy tudom kinyitni az ajtót ?
    Vagy egy falon átjárás cheat is megfelelne.
    Thx mindenkinek.
  • DarkSector
    Figyuzz szerintem te csak azt olvasod el, amit akarsz...a hozzászólásokból...
    Mert én nem azt mondtam, hogy szar a játék, hanem hogy ezt a játékot nem kéne isteníteni...
    Egy kellemes játék és ennyi...
    A készítők sem vittek végbe hősies munkát...meg ilyesmi...
    A befejezésekről meg igaz amit írtam...
    Ami igaz az miért fáj neked...?
    Még ha valamit hazudnék akkor rendben van, de ha egyszer ez az igazság...

Ja értem, hogy te mindenbe beletörődsz, ami körülötted van...
  • DarkSector
    Napszúrást kaptál...?..:D
  • Bil Ur Sag
    Okés :)
  • Bil Ur Sag
    Kövesd a földesutat a banditatanyától észak felé. Ez az a tanya amit, az elején társaiddal vagy egymagad kipucoltál. Az út vége a keresett alagútba torkollik. Igen első ránézésre el van torlaszolva, de oldalt van egy kis hely ahol belehet menni. Az alagút végében ott lessz a kabát.Az alagút bal oldalában fekszik a földön. Nézz körül jól.
  • JackDaniels #26663
    Semmi gond, itt mindenki más is csak a véleményét írja.:))
  • Bil Ur Sag
    Srácok nem akarok itt véletlen sem vitát indítani.Isten ments.Csak véleményt írtam. Mindenkinek más a meglátása és ez így is van rendjén.
    Inkább élvezzük ki a game minden percét. :)
  • JackDaniels #26661
    Jah, meg azt sem teljesen értem, hogy mit szeretsz egy ilyen silány játékon.:DDDD Illetve nem biztos hogy szereted, de csak játszol vele, ahogy az eddigi beírásokból kiderül. De szólj, ha megint hülyeségeket beszélek.:DDD
    Illetve ne is szólj, felejts el nyugodtan.
  • JackDaniels #26660
    PL ezt sem. Azzal a hozzászólással, amiből idéztél semmi bajom.:)
  • DarkSector
    "Továbbá ha valaki látta Tarkovszkij filmjét, a befejezéseket is megfogja érteni"
    "Nem kevés elem van benne a filmből"
    Még mit nem értesz...?
  • DarkSector
    A dokumentum film-et csak azé mondtam, mert nem ismerem a filmet oszt nem tuom, hogy mi fán terem, de a játék az játék...
  • JackDaniels #26657
    Te miről beszélsz?
  • Bil Ur Sag
    No mindegy. Gondolom akkor csak nekem mondanak valamit a befejezések. Már pedig beszédesek. Dokumentumfilmről szót sem ejtettem. a Stalker messze jár attól. Jó játékot.
  • DarkSector
    Ez viszont egy játék...és ez akkor is silány...
    Ha dokumentumfilmeket akarok nézni, akkor elmegyek a tk-ba....
    Egy játékot a játékhoz kell mérni és egy filmet a filmhez....
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok

Kicsit visszaolvasva tapasztaltam hogy sokan a befejezéseket szapulják. Először is olvassa el mindenki a játék CÍMÉT. Talán nem véletlenül ez a címe. Továbbá ha valaki látta Tarkovszkij filmjét, a befejezéseket is megfogja érteni, legalábbis alapot kap ahhoz hogy elképzelése legyen a dolgok menetéről. Mindegyiknek óriási mondanivalója van. Csak "látás" és odafigyelés szükségeltetik hozzá. Nem kevés elem van benne a filmből.Éppen ezért nem kis megértés is szükségeltetik hozzá...
    Jó vadászatot Stalker-ek.
  • madmanic
    tényleg nem olvastam el :) thx
  • erieskrisz
    sziasztok tegnap kezdtem el jatszani a gemeval de mar el is akadtam xDDD nuh szoval kaptam egy ojan feladatot hogy szerezek meg egy speci kabatot ami egy alagutban van csak az a baj hogy el van torlaszolva es nem birok erte bemmeni tudtok mondani valami tippet thx elore is
  • JackDaniels #26651
    Ha elolvastad vóna a readme-t akkor tudnád hogy a 'b' a slusszkulcs.:))) Mongyuk megadhacc mást is helyette.
  • DarkSector
    Nem kell használnod, ha nem érdekel....
  • madmanic
    Hogyan indítom be a járműveket? Beszállni be tudok, csak semmivel nem indul..
  • JackDaniels #26648
    Én még csak egy rozsdás niva-ba ültem.:)) Az mongyuk ment mint állat.:) Világítást be tudod kapcsolni, azzal a gombbal amivel a fejlámpát.:)
  • zombeeka
    ...és az igaz,h csak cammogni tusz vele vagy megy rendesen is?
    Ha bem tudsz ülni 1APC-be a géppuskát tudod használni?
    Kis kérdezgetődés!