S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszéltem egy havercsókával, neki 7950-e van és õ sincs elájulva. Azt mondta, hogy core2 és 8-as széria!
AMDA64 3200+, 1GB, GF 7600GT, szerintetek ezzel a géppel mennie kellene dx9-es módban? Mert most dx8-on van, vagyis static light-on, de sztem a középsõ beállítást elbírná nem?-mert én felvettem de static lighton sokkal jobban fut. A virtuális memóm 2048MB-on van
persze csak utólag jöttem rá, hogy gránát volt...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Papirlopás: úgy én sem tudtam megcsinálni ahogy eredetileg elképzelték (föld alól kijövök és belopakodom), mindig észrevettek, levadásztak. Ezért én nem onnan mentem, hanem visszamentem a felszinre és úgy támadtam be, a fõbejáratonb, szembõl megostromolva a bázist. A strelok bunkerbõl származó tunningolt puska már egész jó egyeslövésben, messzirõl...
Az AI nálam 1x se használt gránátot, pedig elég sokuknál van.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Oda csak akkor mehetsz be, ha meghívnak. Hogy bemehetsz, arról a bár tulaja szól majd, miszerint a Duty fõnöke beszélni szeretne veled.
Ekkor odamész az õrök vezetõjéhez akik a "bázisuk" elõtt ácsorognak és megemlíted neki, hogy meg lettél invitálva. Na innentõl valóban szabad a bejárás. Addig viszont ha odamész és túlmész egy ponton, elkezdenek rád lõni. Nem mindenki, de ha visszalõsz akkor sokan neked esnek majd.
Ha megvan a meghívás és már szabadon bemehettél oda, de ez megváltozott a magyarítás felrakása után, akkor ne használd ezesetben a magyarított változatot, bár nem tudom mi köze van a dolognak a játékmenethez, hiszen csak a szövegekhez piszkáltak elvileg hozzá...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Feltettem a final magyarítást és amikor bemegyek a duty bázisára akkor lekezdenek rám lõni de nem mindenki csak néhány ember de ha kinyirom õket akkor mondjuk nem üldöz a duty de vannak olyan dutysok akik ki akarnak nyirni.
Mit lehet ilyenkor csinálni mert nem akarok 3-adjára ujrakezdeni a játékot....
-az AI furcsaságairól:
-úgy tapasztalom, az NPC nem mennek be az épületbe utánad.. még ha nyílvánvalóan kellene követniük
-ha sikerül a hátukba kerülni és közben nem vesznek észre, (úgy tûnik ez csak nagy pályáknál van így), fõleg ha valami magaslati ponton vagy (az érzékelõiken kívûl) akkor nem is jönnek rá honnan lövöd õket és akkor agyaggalamb vadászat van..
- ha viszon az érzékelõs körükön belûl vagy, nem lehet elbújni, a sûrû bokorba, fal mögött is meglátnak.. ez meg nem kis boszúság..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha eddig nem volt fent modod, akkor a játék könyvtárában lévõ fsgame.ltx második sorában a false szócskát cseréld true-ra. Mindkettõt.
Egyébként benne van a mod readme_1.txt-ben is.
Feltettem a final magyarítást és amikor bemegyek a duty bázisára akkor lekezdenek rám lõni de nem mindenki csak néhány ember de ha kinyirom õket akkor mondjuk nem üldöz a duty de vannak olyan dutysok akik ki akarnak nyirni.
Mit lehet ilyenkor csinálni mert nem akarok 3-adjára ujrakezdeni a játékot....
Hogyan kell felrakni aflat32 modot?? segitsen valaki légyszi.......
Köszi
Azt hiszed, hogy fejes, pedig szépen elsuttyant a füle mellett, vagy épp csak súrolta. Kis edzés: az elsõ feladatot (takarítsd ki a garázst) tessék a hangompítós pisztollyal megjátszani. Szépen lehet látni, hogy találtál-e vagy sem és ha jól sunnyogsz, nem is vesznek észre olyan könnyen.
Van pár reality mod, ami még közelebb viszi a dolgot a való élethez, azaz kicsit pontosabbak és hatásosabbak a fegyverek, "kellemetlen" mellékhatás, hogy az NPC-k kezében is. Így ha eddig csak 4 találattól feküdtél ki, most elég egy is, pláne a kötött garbódban.
A katonák mindig golyóálló cuccokban kószálnak, a banditák ruhája is felfog valamennyit. A tied az elején nem...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
A respawn-t sajna meg kell szokni, a garbage-re különösen jellemzõ, hogy állandóan újratermelõdnek. Elég idegesítõ egy idõ után. Persze ezt meg lehet magyarázni azzal hogy állandóan jönnek újak, de ez akkor is hülyeség (látniuk kéne, hogy az adott helyen fosztogatóknak elég rövid az életciklusuk, tehát más felé kéne menni <#vigyor3>#vigyor3>).
A fegyverek viccesek, 5 méterrõl nem lehet egy fejest 100%-kal bevinni, ráadásul sokan ezt túl is élik. Errõl már volt egy hosszabb vita, abszurd az egész. Az általad említett "beroggyan és ez idõ alatt sebezhetetlen" bug-ot ki lehet cselezni, akkor vidd be neki a 2. lövést amikor már magához tért. Kicsit(?) szokatlan, de nem vészes, mondjuk amikor egyszerre 10-en lõnek, te pedig azt várod hogy megrázza fejét... na mind1.
A zöld ruhás aki rád lõtt, sztem katona volt. Õk elég deviáns elemek, egybõl le kell lõni, ahogy meglátod õket.
Én most találkoztam Strelok rejtekhelyén egy agykontrollos mutánssal, nem volt semmi. Elég látványos elem, ahogy ide-oda cibálja az agyadat...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
megj: nekem eddig az elsõ pszichodognak, amelyik a garázsból kiszabadított tag által adott "hozd el a tutti ruhát" küldetésben megtámad, mindig volt...